Slashdot: modul în care o rețea socială pentru profesioniștii hardcore tech a revoluționat construirea comunității online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Slashdot găzduiește o comunitate de profesioniști tech informați care vin împreună pentru a discuta și dezbate cele mai recente știri tech. Motto - ul site - ului este, „News pentru tocilari. Lucruri care contează,“și că este exact ceea ce ofera newsfeed. Ceea ce a început ca un student de proiect limba-in-obraz în 1997 , în curând a devenit o senzație la nivel mondial în lume tech. Slashdot a crescut exponențial în ultimii 20 de ani și sprijină în prezent o rețea de profesioniști loial tech care depun mii de articole și comentarii în fiecare zi. Toate posturile sunt atent selectate pentru a interesa un utilizator baseof nisa de oameni extrem de tehnice, critice și analitice. Conținutul și comentați sistemul de vot generat de utilizator face pe forum un spațiu unic să se amestece și să învețe. Slashdot încurajează utilizatorii să se implice în mod activ într - o discuție atent de inovații recente, legi controversate, studii insightful și alte subiecte care modelează viitorul tehnologiei.

Fratele meu mai mare este plin de cunoștințe tehnice Arcane, dar el nu este foarte bun la a explica Itto aceia dintre noi fără un grad în programare. Când a întâlnit lui fiancГ © e, el a fost încântat să descopere că ea ar putea ține pasul cu poveștile sale despre construirea propriul calculator. Sa dovedit că are aceleași interese și pasiuni cum a făcut-o.

load...

„Suntem o diodă“, îi place să spună.

„Noi curg în aceeași direcție“, se traduce ea.

Pentru tocilari tech , cum ar fi fratele meu mai mare, este o ușurare pentru a găsi pe cineva la același nivel intelectual pentru a vorbi cu. Schimbul de interese face mult mai ușor să se conecteze cu cineva. Dacă sunteți o persoană tech hardcore (sau datând cineva care este), vă puteți alătura o conversație tech-grad profesional la Slashdot.

Slashdot cultivă un nichefollowing de cititori pasionați de tehnologie care conduc continutul site-ului. În prezent, compania-mamă a site-ului, Slashdot Media, vede peste 35 de milioane de vizite lunare la nivelul brandurilor sale de încredere. Este construit un astfel de text puternic prin angajarea cu oameni în moduri autentice și semnificative on-line.

load...

Sloganul Slashdot - „News pentru tocilari. Chestii care contează“- însumează ceea ce oferă conținut.

Logan Abbott, președintele Slashdot, a recunoscut tonul ofthe site-ul tech poate fi oarecum musca ca utilizatorii afirma răspicat opiniile lor despre diverse știri. „Slashdot este cunoscut pentru pasiunea noastră pentru libertatea de exprimare“, a spus Logan. „Nu există nici o cenzura pe Slashdot, astfel încât acesta poate fi un loc brut. Utilizatorii noștri sunt foarte inteligent, dar nu atât în ​​subtilitățile. Este o comunitate cinic, tech geeky.“

Slashdot oferă grijuliu IT loc professionalsa pentru a discuta, să învețe, și să se angajeze unul cu altul într-un forum online furnizat pentru interesele și opiniile lor. Conținut unic generat de utilizator al site-ului stimulează mii de conversații despre modul în care impactul tehnologiei vieții noastre.

load...

Un Lipirea comunitar inteligent la ceea ce este lucrat din 1997

Slashdot a fost creat de Rob „CmdrTaco“ Malda în 1997. Acest Taco entuziast snarky vrut să facilitate știri storiesabout evoluțiile tehnologice, calculatoare, spațiu, și chiar politica. Practic, site-ul publica lucruri care contează pentru profesioniștii tech, bazându-se pe sugestiile utilizatorilor.

Rob Malda, alias „CmdrTaco“, fondat Slashdot în 1997, în timp ce un student de la Hope College.

De la bun început, tonul site - ului a fost limba-in-obraz. Potrivit site - ului „ , " Slashdot este o adresă URL în mod intenționat respingător. Când Rob a înregistrat domeniul http://slashdot.org, el a vrut o adresă URL care a fost confuz atunci când citesc cu voce tare „.

In primul an, site-ul de știri sociale a fost văzut mai mult de 100.000 de vizualizări de pagină pe zi și a atras o rețea loial de tocilari tech. De-a lungul anilor, site-ul a evoluat într-un mod mai mulți utilizatori de mult timp, dintre care unii au fost în jur de 1997, nu au apreciat.

In2016, BizX dobândite Slashdot și a început să takingthe site-ul înapoi la rădăcinile sale. Techcompany vrea să continue să promoveze conținut de autoritate și facilitarea conversații substanțiale pentru că modul în care Slashdot a devenit atât de succes, în primul rând.

„Am adus Slashdot înapoi la elementele de bază ale povești generate de utilizatori“ , a explicat Logan. „Site - ul arata foarte mult la fel cum a făcut în " anii '90. Schimbări noastre sunt în mare parte gettingrid din lucrurile utilizatorilor noștri nu le place.“De exemplu, într - un sondaj, 97% dintre utilizatori au votat pentru a scăpa de clipuri video pe Slashdot , astfel încât site - ul întrerupt toate materialele video.

„Ne-am făcut într-adevăr un efort tolisten utilizatorilor noștri mai mult“, a spus Logan. „Avem o bază puternică, dedicată, și nu încercăm să reinventeze roata aici. Vrem să rămână adevărat la ceea ce este Slashdot și a fost întotdeauna.“

Breaking Mold Cu Conținutul generat de utilizator și Noutăți tehnice

Slashdot se bazează pe calitatea conținutului său de a genera interes și de a stimula conversația. „Noi stai departe de clickbait“, ne-a spus Logan. „Este tot conținutul trimis de utilizatori.“

Oricine poate depune o poveste de Slashdot. Editorii lucreze de la distanță în întreaga lume și să monitorizeze alimentarea la orice oră. De la mii de depuneri, editorii curatethe povesti cele mai importante, bine gândite și convingătoare să publice pe pagina principală. In fiecare zi, posturile site - ul aproximativ 35 de povestiri care scot în evidență știri din tehnologie de rupere precum și cititorii reali viewpointsof. Aceste piese editoriale provoca o discuție între o comunitate online de peoplewho lucrează în locuri de muncă extrem de tehnice.

„Site-ul nostru isn'treally pentru pasionații de tehnologie“, a subliniat Logan pentru noi. „Suntem un site tech hardcore pentru persoanele care lucrează în tehnologie. Este, probabil, una dintre cele mai tehnice communitiesyou'll găsi pe internet.“

Browserele utilizează caracteristica pe Slashdot pentru furtun de pompieri cerne și observațiile throughnew populare.

Pe Slashdot, principalele subiecte variază de la dispozitive la YRO (drepturile online). Poti naviga prin topicto găsi o poveste populară care vă interesează. În secțiunea de furtun de pompieri , veți vedea un flux nefiltrat de articol submissionswritten de către utilizatori și au votat în sus sau în jos de către utilizatori. Un coloredicon indică cât de popular este prezentarea - roșu este o poveste fierbinte și albastru este rece.

Comunitatea on-line alege în afară cele mai recente știri tech, cu umor crispat și comentarii incisiv. Utilizatorii de referință totul, de la politica de mediu la filmul „Spaceballs“ pentru a face punctele lor. Este o mulțime tocilar, neinfricat pentru a intra în buruienile cu privire la avantajele utilizării de cod open-source în timp ce cracare glume despre internet fiind o serie de tuburi.

Această bază de utilizator vibrantă este susținută de o mână de editori și dezvoltatori de lucru din greu pentru a găsi început excelente de conversație și să actualizeze cititorii lor cu privire la știri de ultimă oră din lumea tech. Acești experți tech vin împreună pe Slashdot pentru a face schimb de idei și de a promova analiza atent pe probleme de nișă subiect.

Într - un articol despre motivul pentru care americanii de azi sunt cu mai puțin de sex , sute de comentatori s - au grăbit să sugereze apariția Internetului a fost de vină. „Ignorând de obicei«nimeni nu pe Slashdot are de fapt relații fizice»glume,“ oamenii sunt pur și simplu devin emoțional detașat prin nu suficient timp față-în-față, așa că este de fapt cineva surprins că sunt sex mai putin?“ , a scris thesupraman.

Meta-Moderarea & Upvoted Comentarii Ajutor Discuție de flux

La douăzeci de ani după ce a fost lansat, Slashdot menține în continuare o comunitate activă de profesioniști tehnice pe web. Siteaverages peste 4000 de comentarii pe zi onits povești.

Utilizatorii împărtăși experiența lor pe anumite teme și oferă o analiză aprofundată despre știri de day.Sometimes utilizatorilor pasionați și cunoștințe vor posta comentarii pe care rulează peste 1000 de cuvinte. „Unele comentarii ar putea sta singur ca articole de la sine“, a spus Logan.

Firește, subiectele morecontroversial obține mai multe comentarii ca oameni persista peste discutii cu privire la drepturile la confidențialitate on-line sau evoluțiile politice care afectează industria de tehnologie. Forumul este deschis pentru oameni de toate opiniile, dar utilizatorii nu ezitați să apelați reciproc.

, În general, de mare calibru în discuție secțiunea comentarii Slashdot face ca site-ul să iasă în evidență printre forumuri on-line.

Deoarece forumul se concentrează pe probleme de-buton fierbinte, ai crede că conversația ar obține cu ușurință a deraiat sau diluat cu cel mai mic numitor comun pe web, butSlashdot a conceput un sistem de vot ingenios pentru a menține trolii de depășire secțiunea de comentarii.

„Ceea ce iese în evidență cu privire la site-ul nostru este sistemul de comentarii nostru“, ne-a spus Logan. „Este unic, din cauza modul în care ne permite utilizatorilor să modereze reciproc.“

Pe Slashdot, utilizatorii voteze comentariile (variind de -1-5) pentru a indica calitatea răspunsului persoanei. Scorul mediu este vizibil afișat în partea de sus a comentariului. Bolnav de lectură comentarii prostesti? Le puteți filtra folosind scala de pe partea dreaptă a paginii, astfel încât să vedeți numai comentarii cu un scor minim pe care ați stabilit-te.

În plus, utilizatorii pot selecttags likeinsightful, redundante, off-topic, modificatori informative, amuzant, și de altă natură, fie lauda orflag un comentariu special. Utilizatorii activi câștiga puncte MAp, astfel încât acestea pot modera comentariile. Vor fi marcate de către utilizatori pe cât de bine au făcut. Sistem de meta-moderare Slashdot asigură utilizatorii care dețin în mod constant reciproc responsabili în timp ce on-line.

„Ca rezultat, vom vedea foarte bine gândit și comentarii lungi“, a explicat Logan. „Ajută comentariile și discuțiile curg mai natural atunci când ai utilizatorii moderării site-ului și unul pe altul.“

Slashdot: În cazul în care Tech News Se conectează o bază de utilizatori Strong

Pentru oameni (cum ar fi fratele meu) care anvelopa de amuțire jos jargonul tehnic, Slashdot este o gură de aer proaspăt. Thetech profesioniști de pe acest site au un interes comun în progresele tehnologice și de a genera o arhivă tot mai mare a schimburilor intelectuale pe o gamă largă de subiecte.

Slashdot invită tech tocilari să facă auzită vocea într-o comunitate construită cu ei în mind.Through comentariu riguros upvoting, acest forum online inovatoare oferă un discurs atent despre problemele tehnologice ale zilei. Fie că sunteți interesat în software-ul nou, studii interesante, evoluțiile politice și descoperiri științifice, Slashdot vă poate direcționa către o conversație despre logodită ultimele noutăți legate de tehnologie.

„Slashdot este un site web gestionată de comunitate“, ne-a spus Logan. „De aceea, un astfel de site acest mare poate fi condus de o echipă mică. Sistemul nostru de moderare este atât de bine pus la punct [care] comunitatea noastră destul de mult are grija de sine.“