Smashwords: simplificarea acordării corespondenților și a coach-urilor pentru a publica cărți electronice și pentru a ajunge la o audiență mai largă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Matchmakers și , datând antrenori au know-how-ul pentru a ajuta persoanele singure, dar au nevoie , uneori , o wayto a lua cuvântul. Lansat în 2008, Smashwords are instrumentele necesare pentru a extinde auto-publicare și cartea electronică de distribuție dvs. Audiencethrough comercianților cu amănuntul și bibliotecile publice. Ele sunt cel mai mare distribuitor de carte electronică din lume pentru autori de cărți electronice auto-publicate și au publicat mai mult de 420,000 de titluri de peste 120.000 de autori și prese mici independente. Toate genurile, ficțiune și nonficțiune, sunt sprijinite pe platforma lor și să ajungă la milioane de cititori din întreaga lume. Dacă sunteți un expert datând în căutarea de a împărtăși experiența, platforma oferă instrumente gratuite, ușor de folosit pentru a încărca cartea electronică în câteva minute și de a primi 60-80% din prețul de listă.

Interogarea agenți literari nu este pentru cei slabi de inimă. Chiar și gotloads JK Rowling de scrisori de respingere pentru „Harry Potter“ din peoplewho RUE ziua în care au transformat - down.If ai răbdare, și foarte norocos, un agent literar poate lua pe tine, dar atunci vei trece prin mai multe gut- wrenching de respingere , deoarece magazin cartea dvs. Pentru editorii care au grijă mai mult despre „ceea ce este fierbinte“ și „ce se vinde“ decât meritul writing.And tău, după tot acest timp și efort, veți obține doar o mică reducere de vânzări cartea dvs. Odată ce este publicat.

load...

Toate în toate, care are nevoie de agravarea publicare tradițională, atunci când se poate face doar de tine? Web-ul face mai ușor ca niciodată să se auto-publice, iar autorii se bucură de mai multă libertate atunci când aleg această rută rentabilă și oportun. Acum mai bine vândute ca „Cincizeci de nuanțe de gri“, care a început ca o ficțiune fan, publicat online, devin asuccess la cererea publicului.

Dacă considerați că aveți ceva important de spus Stampe, nu ar trebui să aștepte pe-spun așa frombig companiile de publicare - aveți posibilitatea de auto-publica și în mod direct publicul reachyour. Smashwords , cel mai mare distribuitor de carte electronică din lume pentru autori auto-publicate, abilitează întâlnire expertsto încărcare și distributetheir sfaturi.

load...

Autori indie care publică pe Smashwords poate câștiga până la 85% din veniturile de vânzări nete pe cartea electronică.

Motto - ul companiei este „cartea ta, calea ta“ , deoarece acest distribuitor pune mai întâi autori. Sunt o platformă de rapid și ușor forpublishing cărți indie pe orice subiect. Secțiunea nonficțiune Smashwords include genuri , cum ar fi sex si relatii, auto-îmbunătățire, relații și Familiei, și nunți, cu subcategoriile care acoperă totul , de la intalniri sfaturi pentru relatii disfunctionale.

În plus, totheir proprii magazin de vânzare cu amănuntul, cea mai mare valoare Smashwords' autorilor este trimiterea de cărți electronice la comercianți, servicii de abonare și biblioteci publice, astfel încât titlurile sunt disponibile pe scară largă pentru cititori. Acesta este un economizor masiv de timp pentru autori.

load...

„Chiar si cu tot talentul și experiența lor, editorii tradiționale nu au nici o modalitate de a prezice cu exactitate cum va fi urmatorul bestseller,“ Jim Azevedo, Director de Marketing pentru Smashwords, ne-a spus. „La Smashwords, orice autor de oriunde din lume, poate publica și distribui o carte electronică gratuită. Deoarece serviciile noastre sunt gratuite, ne putem permite să ia un risc cu privire la orice autor.“

FoundedBy AuthorsTired de sărituri prin cercuri Editorii

În 2005, Mark Coker a decis să co-autor o carte despre telenovele cu său, apoi prietena Lesleyann. Ea a fost un fost reporter pentru „Soap Opera Weekly,“ și manuscris lor (intitulat „Boob Tube“) a fost plin de înțelegere satiric în lumea televiziunii în timpul zilei. Couplethought ar fi un proiect distractiv, dar sa transformat într-o cruciadă pentru a obține publicate.

Smashwords Fondator Mark Coker valoarea cărților saidthe „nu poate fi măsurată în dolari singur.“

După interogând multe agenții, au asigurat în cele din urmă reprezentare dintr-un agent literar de top în New York City. Cu toate acestea, editorii nu au fost convinși. Nici editor majore ar avea o sansa pe cartea lor, deoarece săpun anterioare romane-tematice de operă nu au vândut bine.

Până în 2007, Mark și soția sa simțit deziluzionați de industria de media comercial condus și a devenit determinat să găsească o modalitate de a obține cartea lor pe rafturi - chiar dacă a fost pe rafturile virtuale.

„M - am simțit că este necesar să existe o cale mai bună“ , Mark a spus în bio lui. „Am decis ebooks ar putea oferi calea spre democratizare publicare.“

Realizând multe authorsfaced aceleași obstacole de publicare, Mark a decis să aplice experiența sa tech pentru a repara anantiquated process.Rejection carte de publicare nu a primit himdown - l la inspirat să creeze Smashwords, un platformdedicated pentru a da autorilor un mod gratuit la auto -publica.

„Am vrut să dea fiecare scriitor în lume libertatea și posibilitatea de a publica“, a spus el, „și am vrut să dau cititorilor libertatea de a decide ce a fost în valoare de lectură.“

Edituri & Distributing Peste 420.000 eBooksin Toate Genurile

Smashwords se touts ca cel mai mare distribuitor din lume de cărți electronice indie, cu peste 420.000 de titluri de la mai mult de 120.000 de autori și editori. Autori de pe acest site enjoythe de lux de stabilire a prețului de pe cărțile electronice și chiar adăugarea de reduceri pentru a atrage cititori.

Autori Smashwords' au , de asemenea , un control complet asupra eșantionarea și comercializarea de propria lor muncă. Novicii se poate referi la Ghidul stilistic Smashwords pentru instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul în care sa format un manuscris pe site - ul.

Smashwordsallows autori indie să se auto-publice și să se promoveze gratuit.

Este foarte simplu, nu este necesară nici o experiență tehnică, și începe este la fel de ușor ca înscrierea, formatarea corect manuscrisul dumneavoastră, făcând clic pe „Publicare“ și încărcați manuscrisul dumneavoastră. Puteți adăuga, de asemenea, un interviu Smashwords pentru a le oferi cititorilor o idee de fundal și experiența.

Când sunteți gata să publicați, cartea electronică va fi distribuit la Apple iBooks, Barnes and Noble, Scribd, Kobo, Gardners, Overdrive, și alți importanți comercianți cu amănuntul. Autorul poate decide exact în cazul în care cartea electronică merge, dar, desigur, Smashwords recomandă trimiterea acestuia la cât mai multe locuri posibile.

Când distribuiți cartea ta prin Smashwords, terenurile de carte de pe rafturile virtuale nu doar aici, în Statele Unite, dar, de asemenea, în toate țările în care partenerii de vânzare cu amănuntul Smashwords' operează. Datorită acestor parteneriate, cărțile electronice vor apărea în sute de puncte de vânzare cu amănuntul mai mici și pentru a obține acces la mii de biblioteci publice la nivel internațional.

„Cel mai bun mod de a face cărțile dvs. Ca fiind«ușor de găsit»posibil“, a spus Jim, „este de a pune cărțile în toate locurile în care cititorii merg pentru a găsi cărți. Aceasta include comercianții cu amănuntul și bibliotecile publice.“

Instrumente precum Manager Prețuri și Smashwords Managerul de cupon da opportunityto personaliza yourebook mai departe, astfel încât să canprice și de a promova cat mai convenabil. „Ai control total“, a declarat Jim de autori Smashwords, „și veți earnbetween 60% și 80% din prețul de listă cartea electronică ca redeventa ta.“preţul de listă este prețul de autor stabilește pe pentru cartea electronică.

Echipa lor de reclame să respecte dorințele Scriitorilor

În timpul interviului nostru, Jim a declarat biroul lor are mulți scriitori și artistswho sunt intim familiarizați cu procesul creativ și să respecte lucrarea care merge în everymanuscript. Din acest motiv, ele sunt utile în mod unic și cunoștințe despre fiecare etapă de publicare Ebook.

Jim Azevedo, Director de Marketing pentru Smashwords, descris biroul lor ca un loc răcoros pentru a lucra.

Smashwords cultivă un mediu quirky și deschis în cazul în care angajații se simt liberi să coloreze părul lor și exprime opiniile lor - deși mulți dintre angajați sunt moi-vorbite.

„O mulțime de noi sunt liniștite“, a spus Jim. „Cred că mulți scriitori sunt introvertiți prin natura lor.“

În ansamblu, echipa theSmashwords supportthe cu pasiune misiunea companiei de a oferi instrumente simple de distribuție pentru oricine cu un manuscris și vise de a fi publicate.

„Construim mereu ceva nou“, a spus el. „La Smashwords, obiectivul este întotdeauna să devină mai bine, mai ușor și mai puternic pentru autorii noștri.“

Feedback de la autori a fost extrem de pozitivă. „Am renuntat la slujba mea zi din cauza companii ca Smashwords care susțin cu adevărat autori auto-publicare“ , a declarat Gregg Michaelsen, adating antrenor și autor al best - seller cărți electronice pe Smashwords.

Data ExpertsCan Încărcați un bestseller în procesul-verbal pe Smashwords

Pentru a ajunge la mai multe persoane, antrenori data și Matchmakers ar trebui să ia în considerare auto-publicare, mai ales acum că acesta a devenit atat de comune. „În urmă cu doar câțiva ani, auto-publicare a fost privit ca o ultimă instanță“, a spus Jim, „dar acum stigmatul are evaporat, astfel de auto-publicare este prima stațiune pentru mulți autori aspiranți și stabilite.“

Lansat în 2008, Smashwords oferă un spațiu de autor prietenos pentru a stabili prețul, vinde cartea ta, și să crească brand-ul. Peste 120.000 de autori au profitat de aceste instrumente și publicate titluri în toate genres.Within doar trei până la cinci minute, puteți încărca și personaliza cartea dvs. La site-ul lor, și ei vor avea grijă de distribuirea mesajului dvs. Către daters.

„Cu cât diversifice mai mult, cu atât mai bine“, a spus Gregg. „Smashwords este în creștere în mod constant ca tot mai mulți autori caută platforme alternative.“

Smashwords deschide calea cu un proces care este mult mai simplu decât cea de publicare de modă veche, astfel încât scriitorii pot sări peste angoasa agențiilor și interoghează editurile. „Smashwords ofera autorilor de control 100%“, a spus Jim. „Nimeni nu va spune:«cartea este prea lungă»sau«cartea ta este prea scurt»sau«ar trebui să-l preț așa». - autorii lua decizia finală cu privire la cărțile electronice“