Sobergaydating: oferind singurelor sobri în comunitatea lgbt o platformă pentru a găsi sprijin, prietenie și dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Navigarea modernă, datând de scena LGBT poate fi greu. Dar, pentru cei în recuperare sau doresc să trăiască sobru, găsirea unui meci romantic poate fi cu atât mai dificilă. SoberGayDating.com ia stigmatul de a discuta dependență și de recuperare și creează un mediu sigur pentru datere LGBT care doresc să îndeplinească alte persoane pentru sprijin, prietenie și iubire. Site-ul este una dintre singurele platforme de pe web construit special pentru a ajuta la adulți gay în AA, NA, sau orice alt program de 12 pași găsi un meci. Și, cu ușor de a crea profiluri și funcționalități eficiente de căutare, este simplu să se întâlnească și obligațiuni cu alte single-uri care au în comun experiențe de viață similare și sunt și alcool drogul liber.

Social Networking poate fi greu. Datând Sober poate fi mai greu. Astăzi, atât de multe date primul, al doilea și al treilea se întâmplă peste băuturi, și există un motiv pentru asta. Alcoolul este un lubrifiant social bine - cunoscut , care lucrează asupra creierului de a inhiba sentimentele de anxietate.

load...

Ca urmare, este ușor de înțeles de ce cultura curtării moderne sa căsătorit cu consumul de alcool cu ​​procesul de a cunoaște pe cineva nou. Cu toate acestea, pentru cei care sa angajat la un stil de viață sobru sau în prezent în recuperare, prevalența de alcool pe circuitul de întâlnire poate reprezenta o mare problemă.

Acesta poate fi greu pentru a începe o dată cu o conversație despre sobrietate și motivele pe care le alegeți să nu bea. Din fericire, pentru Dater sobre din comunitatea LGBT, există o soluție. SoberGayDating.com este un site de matrimoniale în cazul în care adulții gay se poate transforma pentru a satisface alte persoane care sunt, de asemenea, în AA, NA, sau alte programe de 12 pași pentru sprijin, prietenie și iubire.

load...

Robin DeLuca fondat SoberGayDating pentru a umple un gol în comunitatea LGBT online dating.

„Am construit site-ul, deoarece a existat o mare nevoie de ea în comunitatea gay“, a declarat Robin DeLuca, fondatorul SoberGayDating lui. „Avem atât de mulți membri care au semnat și sunt gata pentru a întâlni oameni la fel ca ei.“

Ea a spus cuvântul odată ajuns în comunitatea LGBT cu privire la perspectiva de a conecta cu alte persoane care sunt, de asemenea, și de consumul de droguri fără alcool, ratele de membru a început să decoleze. SoberGayDating este una dintre singurele site-uri matrimoniale LGBT de catering exclusiv single LGBT sobre.

Un Loc de întâlnire pentru adulți Gay în recuperare Privind Bond

După succesul site-ul ei, SoberSinglesDate.com, Robin a văzut o gaură în piața LGBT dragoste on-line și a decis să înceapă SoberGayDating.com. Platforma oferă mai mult decât media de pe site de dating sau app. Este un loc unde oamenii pot construi sisteme de sprijin și de prietenii cu cei care au ajuns la stațiile similare din viață.

load...

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dezvăluirea dependenta ta, deoarece membrii au deja o idee despre ceea ce ar fi trecut prin și modul în care youmight să fie overcomingobstacles în fiecare zi.

La SoberGayDating, simplu nu trebuie să vă faceți griji despre navigarea în conversații greu despre sobrietate.

SoberGayDating facilitează un proces în care oamenii pot crea legături bazate pe convingeri și experiențe comune. Site-ul elimină necesitatea de a se agite peste conversații incomode despre recuperarea și sfială că, uneori, trebuie să aibă loc atunci când simplu și de consumul de droguri fără alcool întâlni oameni noi.

SoberGayDating este un loc sigur, confidențial, pentru a vorbi cu potențialii prieteni și interese romantice fără a avea grija de respingere odată ce vor afla că ești în recuperare. În schimb, procesul de recuperare este o parte a normaldiscussions de pe site-ul, deci nu este necesar să se întrebe când este momentul potrivit să-l aducă.

Găsește prieteni prin intermediul intuitiv Profil Creation & posibilitățile de căutare

Construirea unui profil SoberGayDating este simplu și se poate face în 20 de minute sau mai puțin. Tot ce trebuie să faceți este să furnizeze informațiile de bază, creați un nume de utilizator și a începe.

Profilul va solicita informații cum ar fi aspectul, ceea ce căutați, apartenență religioasă, limbi, grup de recuperare primară, și interese. Vi se va cere de asemenea să le descrie, să furnizeze informații despre trecutul tău, și să dea o jos a alerga de ce ești acolo.

Membrii SoberGayDating pot găsi una de alta prin filtre de căutare și profilurile detaliate.

Capacitățile de căutare site-ului permite mai multe căi pentru a indica tipul de persoana pe care sunteți în căutarea pentru a satisface. Puteți căuta simplu în apropierea locației dvs., în funcție de sex, vârstă și fotografii. Căutări avansate permit opțiuni suplimentare, inclusiv etnie, grup de recuperare, starea civilă, consumul de alcool și de statutul de fumat, educație, și tipul de corp.

După ce ați găsit pe cineva care prinde ochiul tău, poți să-l sau o salvați ca favorit și arătați interesul prin trimiterea unui mesaj sau chiar un sarut virtual. Site-ul permite utilizatorilor pentru a verifica altor membri profile, imagini și clipuri video pentru a decide cine ar putea fi un meci. Și, de la pagina dvs. De profil, puteți vedea toți membrii că vorbești precum și cei care te-au, dar ar putea fi marcate ca preferate prea timid pentru a spune salut.

Sfaturi Pointed Oferă Single Insight pe Cum de a construi relații

Ca un expert online, dating, Robin împărtășește bogăția ei de experiență cu single de pe diferite site-uri rulează ea. În timp ce ea recunoaște că nu este un terapeut, ea a fost pe teren zero, atunci când dating online, a început și are câteva sfaturi pentru modul de a întâlni oameni în lumea digitală.

Primul ei sfat este să nu se bazeze prea mult pe mesaje text. Ea a spus cheltuielile zi după zi comunicarea fără a întâlni în persoană sau vorbind la telefon ar putea fi o greșeală.

„Este important pentru a vedea dacă sunt compatibile telefonic“, a spus ea. „Atât de mult se pierde în traducere cu mesaje text. Oamenii interpretează greșit lucrurile și oamenii vor să audă intonatiile vocii. Urcă-te pe apelul telefonic, cât mai curând posibil.“

Robin a spus, cu acel apel, veți obține o idee în cazul în care această persoană poate ține pasul cu tine și, dacă aveți unele chimie naturale. Dacă totul merge bine, este timpul să facă pasul următor.

Cartea lui Robin oferă sfaturi single și sfaturi cu privire la cele mai bune moduri de a satisface un meci on-line.

O primă întâlnire, Robin a spus, ar trebui să fie rapid și ușor - ca un fel de drive-by.

„Eu nu sugerez sa faci cina sau masa de prânz“, a spus ea. „Prima reuniune ar trebui să fie o ceașcă de cafea. De obicei știi imediat ce vedem dacă este cineva va fi interesat.“

Dar asta nu înseamnă că este vorba de un aspect. Mai degrabă, Robin a spus că e vorba de chimie. Dacă vă blocați într-o ședință lungă și nu funcționează, va trebui să bâjbâi prin incomode dilema „găsi o scuză pentru a lăsa“ sau pur și simplu ranjet și poartă-l. Optând pentru o primă întâlnire scurtă, în cazul în care merge bine, puteți extinde întotdeauna în masa de prânz sau cină.

Single care doresc mai mult de sfatul lui Robin pot achiziționa cartea electronică ei „ Original Ghidul lui Guru online dating-Dating Cyber.“ Textul este plin de sfaturi și cele mai bune practici simplu pot utiliza pentru a ajuta la manevra prin modul lor de astăzi , datând de peisaj.

Functioneaza! SoberGayDating sa conectat Cupluri Nenumărate

Robin ne-a spus că a contactat în mod regulat de către membrii care-i spun cum SoberGayDating.com a avut un impact pozitiv viata lor. Deci, mulți au găsit prietenii și relații semnificative iubitoare de pe site-ul, ceea ce face Robin mândru de calea aleasă ea în viață.

„Este un lucru minunat“, a spus ea. „Pentru a putea ajuta oamenii să găsească un numitor comun și conectați este un sentiment minunat.“

Ea a adaugat ca ea crede SoberGayDating este de succes, deoarece oferă simplu o șansă de a lega cu alte persoane care le înțeleg în mod direct.

„Oamenii știu când vin toSoberGayDating că este un loc sigur“, a spus ea. „Site-ul este ca o familie, într-adevăr.“