Soluțiile antivirus premiate de Bitdefender fac online călătoriile mai sigure și protejează peste 500 de milioane de utilizatori din întreaga lume

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În scena datând, este mai bine să fii în siguranță decât îmi pare rău. Multe datere nu știu toleave băuturile lor nesupravegheat la o petrecere sau de a lua în mașină cu cineva pe care nu știu când la o dată. Dar ei nu pot da seama de pericolele de a lăsa informații sensibile neprotejate pe un site de matrimoniale. Datere online pot cădea victimă hackeri , dacă acestea nu sunt atent. Pentru a vă proteja de atacuri cibernetice, Bitdefender a proiectat software - ul de securitate evaluat-top pentru mai multe dispozitive. Din 2001, compania tehnologie inovatoare a ajutat consumatorii și întreprinderile rămâne în siguranță pe web. Cele team'sservices shieldover 500 de milioane de dispozitive în 150 de țări și în mod automat a detecta amenințări , cum ar fi adware și cai troieni. Datere online pot descărca Bitdefender BOX , un produs de securitate premiat, pentru a obține protecție cuprinzătoare forany desktop, smartphone sau dispozitiv inteligent. Pe măsură ce rețea cu perspective de date, produse pe bază de rețea Bitdefender rula cu sârguință în fundal tokeep criminalilor cibernetici din informațiile personale.

Trăim într-o lume din ce în ce interconectată. Internetul a infiltrat livesand nostru de zi cu zi ne-conectat la un feed 24/7 de dezbatere, dialog și discuții, schimbând pentru totdeauna modul în care comunicăm unul cu altul. Este o lume curajos nou, cu gratificare instantanee doar un clic distanță.

load...

Este folosit pentru a fi desktop - ul a fost singurul loc ai putea conecta la internet (sacrificând telefonul fix în proces), dar acum oamenii pot naviga pe desktop - uri, laptop - uri, smartphone - uri, televizoare inteligente, și numeroase alte dispozitive. Un număr tot mai mare de oameni sunt conectați pe mai multe dispozitive. Cercetatorii de la Gartner Inc estimeaza aproximativ 20400000000 dispozitive vor fi conectate la internet până în 2020.

In plus, o bucată mare de utilizatori online a devenit daters online. Experți Dating la meci a raportat recent ca aproximativ 40 de milioane de americani folosesc servicii matrimoniale online astăzi. Acest număr va doar increaseas generațiile mai tinere se dovedesc mai dispuși să încerce online dating.

load...

„Americanii de azi sunt din ce in ce cauta dragoste online , prin înrolarea serviciile de dating online.“ - Aaron Smith într - un raport de Centrul de Cercetare Pew

Potrivit Centrului de Cercetare Pew, aproximativ 27% dintre tinerii adulti varsta 18 - 24 au raportat crearea unui profil de dating online , în 2015 - o creștere de aproape trei ori începând cu 2013.

Aceste statistici sunt incurajatoare pentru single care caută bine-populateddatingcommunities, dar astfel de numere în creștere rapidă a face, de asemenea, Dater online, o țintă pentru hackeri și scammers.Fortunately, state-of-the-art de securitate bloc productscan potențiale amenințări online, lăsându-vă liber pentru a naviga pe site-uri matrimoniale sau aplicații în condiții de siguranță.

Bitdefender oferă software - ul avansat antivirus pentru a proteja Dater on - line de la attacks.Since cibernetice 2001, Bitdefenderhas sunt oferite soluții end-to-end de securitate pe mai multe dispozitive pe diferite sisteme de operare. În acest timp, compania a fost recunoscut în mod constant în industryas un furnizor de top de produse de securitate.

load...

Prin securizarea dispozitivelor inteligente, Bitdefender elimină vulnerabilități on-line exploatate de infractori.

De-a lungul anilor, Bitdefender a stabilit o infrastructură de livrare de securitate la nivel mondial, care ajunge la o retea de peste 500 de milioane de mașini și efectuează mai mult de 11 miliarde de interogări de securitate într-o singură zi. Software-ul poate detecta și elimina amenințările în câteva secunde, astfel încât Dater online pot flirta pe web cu pace totală a mintii.

„Apărarea unui computer de la atacuri on-line este destul de simplă,“ a remarcat Marius Buterchi, PR Manager de Bitdefender în SUA. „Produsele noastre oferă conexiuni sigure și a vă proteja de orice s-ar putea întâlni on-line.“

Trusted Produse pentru acasă Evaluat printre cele mai bune pe piața

Navigarea online dating pot fi intalnire tensionata. Ești înconjurat de perspective dată, dar riscati respingere. Ai o multime de oameni care să vorbești, dar nu știu ce intențiile lor sunt. Iubirea vieții tale ar putea fi cineva în acele rezultate ale căutării - dar un hacker ar putea fi ascuns acolo.

Dacă doriți să aveți un experiencein în condiții de siguranță și fără griji dating scena on - line, descărcarea de software - ul de securitate este un prim pas bun. Cunoscut pentru performanță de calitate și tehnologie, Bitdefender Acasă Soluții oferă produse pentru a -și apăra mai multe dispozitive, inclusiv Mac - uri, PC - uri și smartphone - uri.

Premiat de software Bitdefender oferă protecție eficiente și eficace care se execută folosind resurse minime și ocupă cât mai puțin spațiu posibil. Acest lucru înseamnă de procesare a computerului nu va încetini după ce ați descărcat soluțiile antivirus.

În 2016, AV-TEST recunoscut de software Bitdefender pentru sale de înaltă performanță și viteza de operare.

Bitdefender wasthe prima companie de a introduce produse de securitate cibernetică pentru dispozitive inteligente, iar acum echipa este de lucru pentru a dezvolta în continuare software-ul lor de securitate bazate pe rețea. Toate produsele antivirus ale companiei sunt supuse unor teste riguroase independente pentru a se asigura caracteristicile funcționeze corect, și Bitdefender a reușit în mod constant mărci de top în termeni de performanță.

AV-TEST, un institut independent de securitate IT, a dat Bitdefender numeroase premii de-a lungul anilor, inclusiv un premiu pentru produsul de top în categoria de Windows Testare.

BOX: Protectii inteligente pentru fiecare dispozitiv din rețeaua dvs.

Lansat în 2015, Bitdefender BOX protejează toate dispozitivele inteligente într - o casă inteligentă. Orice legat la Internet - chiar si o camera web wireless - este protejat de acest produs hardware de securitate bazate pe rețea.

De management mobil fără efort, de evaluare automată a vulnerabilității, și URL proactiv blocuri oferi utilizatorilor de acasă o mai mare liniște sufletească atunci când on-line. Bitdefender BOX rămâne în stare de alertă constantă, scanare, identificarea și blocarea amenințărilor pe mai multe dispozitive.

Bitdefender BOX garanteaza numarul total de utilizatori de confidențialitate și de securitate în timp ce navigarea online.

Fie că sunteți aderarea la o rețea de telefonie mobilă într-o aplicație întâlnire sau folosind WiFi publică pentru a verifica inbox-ul de pe un site de matrimoniale, Bitdefender BOX va tine protejat de toate amenințările oriunde ai merge.

„Există o mulțime de dispozitive conectate la Internet în aceste zile“, a declarat Andrei Taflan, Global PR Manager Bitdefender. „They'rebasically mini-calculatoare, astfel încât hackerii pot încălca ceva ca un monitor copil sau un PlayStation pentru a obține acces la informații sensibile stocate pe PC-ul.“

Total Security: Nepretuit Malware Detection & Suport

Software Total Security Bitdefender oferă o acoperire cuprinzătoare de securitate pentru Windows, Mac OS și dispozitive Android. Software-ul va proteja până la 10 dispozitive cu sisteme automatizate și inovatoare de apărare.

Conform descrierii produsului , „Bitdefender Total Security 2017 oferă protecție împotriva ironclad chiar și cele mai avansate malware și oferă caracteristici concepute pentru a proteja viața privată pe multiple platforme.“

Unele caracteristici notabile includ WiFi Security Advisor, consilier parental, Password Manager, File Shredder. Potrivit PC Mag , acest produs „pachete fiecare caracteristică vă așteptați într - o suită de securitate.“ Vă puteți înscrie pentru o încercare gratuită de 30 de zile pentru a da un try software - ul și a vedea pentru tine tot ce are de oferit.

Bitdefender Toolbox: esențiale de securitate gratuit Instrumente și aplicații

Vorbind de soluții gratuite anti-malware, Bitdefender, de asemenea, gama de instrumente de eliminare a deliversan utile și 100% gratuit virus, aplicații mobile și aplicații desktop și descărcări de probe de produse de consum prietenoase.

Bitdefender Toolbox oferă utilizatorilor mijloacele de a avea acces la instrumente de securitate de calitate superioară fără nici un cost. Fie că aveți nevoie pentru a scapa pe un calculator infectat de un virus sau de a adăuga o protecție suplimentară pentru smartphone sau tableta, aceste instrumente pe care le pot servi bine. Înainte de scufundare în apele on - line dating, asigurați - vă că ați acoperit toate bazele dvs. Prin verificarea acestor soluții antivirus gratuite.

Tech Gurus Focus pe Groundbreaking Cercetare & Dezvoltare

Bitdefender înțelege importanța securității cibernetice în lumea modernă și lucrează din greu pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la vulnerabilități și probleme de securitate in echipa devices.The conectat la internet trece pe sfaturi utile și cele mai recente știri legate de securitatea cibernetică pe blog - ul Bitdefender.

„Scopul nostru cu blog-ul este de a ajuta oamenii să înțeleagă pericolele online și cum să asigure împotriva lor“, a spus Marius. „Este un spatiu non-comercial în beneficiul consumatorilor.“

Inovația și determinarea echipei Bitdefender conduce compania către excelență în tot ceea ce fac.

Bitdefender susține șase laboratoare de personal format din guru ai techy care se specializează în diferite zone ale pieței malware. Puternică de cercetare și dezvoltare echipa lucrează pentru a proiecta cele mai multe produse de stat-of-the-art de securitate disponibile oriunde.

Potrivit paginii de companie a site - ului , „Treaba noastra este de a câștiga de fiecare dată, de o mie de ori dintr - o mie, și un milion de ori dintr - un milion. Și noi facem.“

Compania bazată pe tehnologie folosește cele mai strălucite minți de a veni cu soluții inovatoare în industria de securitate. Marius ne-a spus că pentru a trage luna și nu se tem de a încerca ceva nou. Compania constant brainstorming, actualizări, se extinde, și inventează software-ul excepțional construit pentru a obține de securitate de durată.

„Inovația este principalul motor din spatele culturii noastre“, a spus el. „Avem libertatea de a investi în produse diferite și să încerce lucruri noi, doar pentru lovituri de ea, și a vedea dacă acest lucru ne conduce.“

Bitdefender Software-ul ajută daters online construi conexiuni securizate

Interconectivitate vine cu facilități excelente, cum ar fi posibilitatea de a găsi o dată de la confortul propriei case - dar implică și riscuri inerente. Când on-line, esti expus la tot felul de oameni, și, fără protecție, ai putea cădea cu ușurință pradă infractorilor cibernetici caută să se infiltreze dispozitivele și de a fura informațiile personale.

Într - un studiu 2015, Pew Research Center a constatat ca majoritatea americanilor, în special femeile, au rezerve cu privire la siguranța de dating online : „Unele 53% dintre femeile care au folosit dating online , sunt de acord că este mai periculos decât alte modalități de întâlnire oameni."

Dacă sunteți preocupat de securitatea personală pe un site de matrimoniale, puteți conta onBitdefender pentru a vă proteja. Instrumentele de securitate și produsele oferite de această companie de încredere cuprind toate dispozitivele bazate pe rețea, inclusiv televizoare inteligente și monitoare pentru copii, lăsând nici un punct de acces pentru hackeri pentru a intra. Echipa inovatoare merge extra mile pentru a menține utilizatorii în condiții de siguranță oriunde ar merge.

„Am făcut acest lucru de mai bine de 15 ani“, a spus Marius. „Produsele noastre sunt de obicei evaluat numărul unu în termeni de performanță și securitate. În ultimii cinci ani, am fost clasat în mod constant numărul unu de testere independenți, și suntem foarte mândri de asta.“