Sondaj Singleparentmeet.com (2020). Prețuri și ratinguri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

SingleParentMeet opinie

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă gratuit 100% pentru utilizatori, vom primi compensații de publicitate din site-urile listate pe această pagină. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care apar și în cazul în care site-urile de pe pagina (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include înregistrări pentru toate site-urile matrimoniale.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Prezentare generală

Ca un singur părinte, întâlnirea pe cineva să iubească atât tu și copiii tăi pot fi dificilă și consumatoare de timp. SingleParentMeet încearcă să facă mai ușor pentru mame singure si tatii pentru a gasi un companion adecvat și figura parentală într-un mediu sigur online dating. Fie că caută prietenie, dragoste sau căsătorie, în mai puțin de cinci minute, vă puteți înscrie pentru a deveni membru proces liber și începe navigarea ca-minded single pe SingleParentMeet.

load...

Prezentarea datelor

SingleParentMeet este proiectat pentru mame singure si tati, dar, de asemenea, salută oricine care vrea până în prezent un singur părinte.

Cu 410.000 de vizite la site-ul în fiecare lună, SingleParentMeet oferă o, public de nișă mai intim pentru dating online.

Spre deosebire de cele mai multe site-uri matrimoniale, SingleParentMeet are un utilizator de sex masculin mai mare base-- 55 la suta barbati si 45 la suta femei.

Caracteristici

Sistemul de meci

Alte caracteristici

Usor de folosit

Când creați un profil SingleParentMeet, puteți completa la fel de mult sau cât de puțin detaliu personal ca te confortabil cu. Pentru a începe, vă veți seta preferințele întâlnire, locație, fotografie, și blurb pentru profilul tau. Până când adăugați o fotografie de profil, utilizatorii nu pot vizualiza profilul. Nu se va cere să furnizeze orice informații despre copiii tăi. În schimb puteți alege să răspundă secțiuni largi, deschise, care includ „Un pic despre mine“, „Despre cel pe care îl caut,“ și „Aș vrea doar să adaug.“

Pagina de start SingleParentMeet este gem-ambalate cu caracteristici și notificări. În partea de sus, veți găsi Inbox, Căutare, Meciuri, Token, și Setări. Pe bara laterală sunt secțiuni pentru mesajele dvs. Primite, Conexiuni, cine îmi place, și de căutare. În mijlocul paginii, esti bombardat cu diferite profiluri de utilizator, de la noi membri pentru utilizatori online.

load...

SingleParentMeet Inbox va cuprinde toate modurile în care utilizatorii pot intra în contact (Mesaje, Favorite, flirturi, Îi place & Comentarii, și Yeses pentru mine), dar puteți vizualiza aceste informații numai dacă sunteți abonat plătit.

Deoarece unii utilizatori ar putea fi un pic superficial, SingleParentMeet protejează siguranța dumneavoastră, permițându-vă pentru a bloca sau ridica un motiv de îngrijorare cu privire la orice profil. Comportamentul inadecvat nu vor fi tolerate pe SingleParentMeet. SingleParentMeet nu are un număr de telefon, dar personalul său de sprijin este întotdeauna disponibil prin e-mail de pe pagina de ajutor.

Argumente pro şi contra

Pro de SingleParentMeet

Contra de SingleParentMeet

Linia de fund

SingleParentMeet a fost construit pentru a servi unui anumit tip de unică. Dating site-ul este un mare succes în conectarea cu părinții singuri meciuri compatibile care împărtășesc valori similare. În timp ce succesul nu este garantat pentru toată lumea, SingleParentMeet oferă un mod rapid și ușor pentru a obține-te acolo ca un singur părinte în căutarea pentru o dată - și potențial partener pe termen lung.

load...