Spargerea codului omului: matrimoniale coaching matrimoniale inspiră femeile să se perfecționeze și să aibă viața de dragoste pe care o doresc

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dating Mat antrenor Boggs a călătorit în toată țara pentru a debloca secretele iubirii, și ceea ce a învățat de-a lungul drum a fost de transformare. De-a lungul ultimilor 11 de ani, el a dezvoltat un simplu Spărgând Codul Man program, precum și alte resurse on - line pentru a ajuta femeile singure îmbunătățească experiențele lor de datare și recapete încrederea în sine. Mat se bazează pe ani de experiență și de formare datând de auto-dezvoltare pentru a oferi takeaways simplu pentru femei în dating scena. El aduce , de asemenea , expertiza lui ca un fost profesor de biologie de liceu atunci când explică diferențele biologice dintre creierul bărbaților și femeilor și modul în care se referă la construirea de relații. Dacă doriți să obțineți într - o relație pe termen lung, dar nu știu exact cum să facă acest lucru, puteți apela la Mat pentru orientare practică și de inspirație pe căile dragostei.

Mat Boggs luptat în lume, datând de mai mulți ani, până când el a căutat ajutor. El a mers la un sentiment eveniment de dezvoltare personală determinat să dau seama ce făcea greșit și cum ar putea schimba tiparele sale negative, dating.

La eveniment, 50 de bărbați și 50 de femei, amestecate între ele în timp ce angajarea în activități de deschidere a ochilor pline de momente docil. Mat a spus un exercițiu special, ia dat un neplăcut, dar în cele din urmă util apel de trezire. Femeile la eveniment au fost rugați să voteze asupra oamenilor, marcarea da sau nu, dacă le-ar dori să fie pe o insulă pustie cu această persoană. Organizatorii evenimentului apoi aliniat bărbații de la cea mai mare la cel mai mic număr de voturi da.

load...

Întâlniri și viață antrenor Mat Boggs a început călătoria de auto-îmbunătățire în urmă cu peste 11 de ani.

Mat a fost șocat și întristat să descopere că a primit al doilea cel mai mic număr de voturi da. Deși se simțea umilit, el a vrut să știe de ce și așa a cerut femeilor pentru feedback-ul mai specifice.

„Ceea ce au spus a fost au simtit ca ei nu au putut conecta cu mine. Ei au simțit judecat de mine,“Mat amintit. „Nu am găsit eu să fiu o persoană judeca, dar, din anumite motive, care a fost experiența lor de mine. A fost uluitoare, dar a fost, de asemenea, clarificarea pentru mine.“

load...

În noaptea aceea, Mat a făcut unele căutarea sufletului și a dat seama că a fost trimiterea vibe raționamente pentru că era atât de critică de el însuși și considerând că greutatea negativitate în interiorul inimii sale.

„Am făcut un angajament pentru mine în acea noapte“, a spus el, „că, indiferent de ce ar fi nevoie am fost de gând să aflu cum să se vindece această relație cu mine și cum să fie cel mai bun partener pe care l-ar putea fi.“

In acel an, el și cel mai bun prieten Jason impachetat bagajele și a călătorit în întreaga țară într-un RV într-o căutare pentru cele mai fericite cupluri din America. Misiunea lor a fost de a interviu cuplurilor căsătorite, care au fost împreună peste 40 de ani și să-i întreb ce secretul lor este. Mat au spus că au fost doar o pereche de „burlaci clueless“ caută răspunsuri, dar ceea ce au găsit a schimbat viața. După ce a călătorit 12.000 de mile și vorbesc cu peste 300 de cupluri, Mat și Jason a simțit că au informații suficiente și înțelegere pentru a scrie o carte numită „Proiectul Everlasting“ detaliaza descoperirile lor.

load...

„Ceea ce am învățat de la acele cupluri transformat absolut viața mea. Am realizat abordarea mea a fost total greșit. Mentalitatea mea a fost greșit“, a spus Mat. „Am început să aplice principiile lor la viața mea, și totul schimbat. La ultima oprire a turneului nostru de carte, am ajuns întâlni femeia care va deveni soția mea.“

Asta a fost acum 11 ani. Mat este acum fericit căsătorit cu doi copii și al treilea pe drum. El a spus că este capabil să trăiască visul său din cauza lecțiilor învățate din el cuplurile căsătorite - lecții el acum încearcă să împartă ca întâlnire profesionist și antrenor relație.

Manifest Omul tau: Single programe online Abilitarea

După Mat sa întâlnit femeia visurilor sale, el a dat seama că ar putea ajuta persoanele singure pretutindeni să aibă același succes prin schimbul de principiile esențiale pe care și-au schimbat viața. El a vrut să împartă cunoștințele și intuiții care au lucrat pentru el, pentru că știa că ar putea lucra pentru single din întreaga lume.

El a devenit un antrenor de viață certificată în urmă cu peste 11 de ani și a vorbit, de predare, și coaching-ul de atunci. El a călătorit în întreaga lume, oferindu-Cracare seminarele vii Codul Man, iar prezența sa on-line a crescut dramatic într-o perioadă scurtă de timp. Single-urile de toate categoriile de viață pot folosi Mat ca o resursa pentru a ajuta la identificarea lor concepții greșite în lume dating, inclusiv diferențele dintre modul în care bărbații și femeile experiență atracție, și s-au stabilit pe o cale spre iubire adevărată, de durată.

Mat ne -a spus cursul său cel mai popular on - line este Cracking Codul Man , care învață femeile să înțeleagă motivațiile interioare ale bărbaților singuri în viața lor. Programul trage perdelele și clarifică ceea ce oamenii se gândesc și simt ca acestea se încadrează în dragoste. „Cursul oferă seturi de competențe reale pentru modul în care să se refere la un om în termeni de comunicare, conexiune, și atracție“ , a explicat Mat „ astfel încât să puteți aprinde răspunsurile dorite de la el și de a crea cele mai puternice legăturile posibile.“

Manifest Your Man oferă o explorare poruncitor în profunzime a abilităților de datare, stima de sine, și alte concepte emoționale. Acest program de coaching live perechi 16 module video de pe săptămână , cu sesiuni de coaching live. Femeile lucrează îndeaproape cu Mat să învețe filozofia și să urmeze metodele sale dovedite pentru a obține relația pe care doriți și merită. Acest curs de schimbare a vieții se concentrează asupra modului de a rămâne deschis la posibilitățile romantice fără a se simți descurajat sau învins , dacă lucrurile nu funcționează.

De la trimiterea unui mesaj on-line pentru a face o mare impresie off-line, Manifest Your Man este un curs de cuprinzător dragoste pentru femei singure care doresc să obțină rezultate rapide și se arunca cu capul mai adânc în ceea ce se întâmplă în viața lor de dragoste.

„O mulțime de ceea ce este este doar dezvoltarea personală“, a spus Mat. „Am devenit cele mai bune versiuni ale noi înșine atunci când ne deschidem cele mai bune oportunități pentru noi înșine. Deci, asta este o mare parte din coaching-ul meu.“

Cele 3 Abilitățile din spatele Construirea unei relații uimitoare

Stilul de coaching Mat vorbește la latura spirituală a relației de succes. El aduce o abordare soulful de a găsi și de a crea iubire, astfel încât oamenii să vină departe cu o înțelegere completă a aspectelor practice și emoționale care merg într-o relație de-a lungul vieții.

De-a lungul anilor, Mat a identificat trei componente principale ale Stampe de succes, iar el le împărtășește cu clienții săi pentru a le ajuta dragostea maestru. Primul ingredient cheie este mentalitatea ta - trebuie să te duci într-o întâlnire cu atitudinea corectă și sistemele de credință corecte în loc. Mat a subliniat importanța de a avea o imagine pozitivă pe voi si lumea pentru ca va fi mai atractiv decât a fi în jos, pe tine sau matrimoniale.

În al doilea rând, Mat învață clienții săi pentru a dezvolta Heartset propriu-zis, așa cum o numește el, astfel încât să fie deschise să iubească. Prin senzație de receptivi la ceea ce este acolo, single pot invita noi posibilități în viața lor.

Ultima dintre toate, manifestului programul dvs. Man abordează skillset, instrumente practice și tactici necesare pentru a atrage un partener. Această ultimă cheie crucială poate face sau rupe o relație. „Poți avea mintea dreapta si inima, dar trebuie să aibă abilitatea de a seta dreptul de a te opri de la sabotarea sau a submina relația“, a spus Mat. „Skillset presupune a ști cum să creeze o punte față de un perete.“

De la modul în care să se întâlnească oamenii la modul de a efectua o conversație fantastică, Mat merge clienții săi prin construirea și menținerea unei legături romantice cu cineva special. „Acestea nu sunt lucruri noi se nasc în această lume știind“, a subliniat el. „Noi le ridica de la părinții noștri, prietenii noștri, frații noștri, și alte sources.If nu avem modele bune, ne învață abilități ineficiente. Ca rezultat, majoritatea dintre noi nu sunt foarte bune la flirt. Cei mai mulți oameni nu sunt foarte bun la scris pe profilul on-line „.

Mat vrea să schimbe toate că, prin furnizarea de lecții specifice privind flirtezi, comunicare și relații. El oferă sfaturi practice pe canalul său YouTube, care vede peste 2 milioane de vizualizări pe lună. El pune o mulțime de timp și efort în a face videoclipuri ambalate cu informații utile, care pot fi aplicate imediat. Videoclipurile sale sunt o resursă gratuit pentru oricine care are nevoie de întrebări de relații au răspuns.

„A ajuta oamenii să crească este cel mai mare împlinire pentru mine de lângă joc cu copiii mei și snuggling cu viața mea“, a spus Mat. „De aceea mă trezesc dimineața. Este ceea ce mă motivează „.

Efectuarea unui impact pozitiv asupra Dating Scene

Obiectivul principal al programelor de coaching Mat și vorbind angajamente este de a permite femeilor să găsească bărbatul visurilor lor. El lucreaza cu femei in 30 de ani care doresc să se întâlnească pe cineva și să înceapă o familie cat si femeile peste 50 de ani și 60 de ani care doresc oa doua șansă la dragoste după divorț. Clienții săi rula gama, dar mulți dintre ei știu ce vor în ceea ce privește o relație și sunt dornici să învețe cum să dezvolte mai mult succes abilități de datare.

„Acestea sunt femei inteligente care înțeleg valoarea de creștere“, a spus el. „Ei doresc să o facă dreapta, și ei doresc îndrumare și sprijin, deoarece acestea iau pe noi aspecte ale ei înșiși.“

Cursuri de Mat au dovedit de succes pentru mulți participanți, iar antrenorul întâlnire a declarat că primește un feedback pozitiv de la fosti clienti in fiecare zi. „Sunt bucuros să spun că am spart codul Man“, a declarat Kathy Schuler, care sa alăturat programului în urmă cu trei ani și a găsit dragoste la scurt timp după. „Luna octombrie, voi fi sărbători aniversarea a doua mea de nunta! Mulțumesc!"

„Acum , eu sunt deschis pentru a fi cel mai bun adevărata mea de sine și care se încadrează în dragoste din nou. Multumesc Mat „! - Liz, un client din California

In timp ce Matei a spus că îi place să audă că programul său a ajutat o femeie să îndeplinească sufletul ei pereche, el e chiar mai mulțumit de mesaje de la femei care spun că a schimbat viața într-un mod mai profunde prin stimularea lor de sine și reîncadrarea modul în care ei văd viața și dragostea.

O femeie pe nume Linda a luat Spărgând Codul cursului Omul și a fost foame pentru mai multe perspective. Ea a vrut să ia Manifest curs omul tău, dar ea ar trebui să folosească banii pe ea a alocat o mașină nouă. Ea a fost de conducere în jurul valorii într-o mașină veche de beat-up și a simțit că merita un upgrade. Cu toate acestea, în cele din urmă Linda a decis că ar prefera să-și petreacă zilele ei de conducere, cu un soț într-o mașină beat-up decat de conducere prin ea însăși într-o mașină nouă, așa că a investit în ea luând program de coaching Mat.

„Sunteți meu absolut favorit de sex masculin , datând de antrenor! Oferind întotdeauna o valoare solidă „. - Tiye Harris, Fondator al TotalLoveMakover

Două luni mai târziu, Linda a spus Mat că a dublat numărul de vânzări la locul de muncă prin utilizarea abilitățile de comunicare încrezător că ea ar învățat, și ea a întâlnit un om incredibil pe nume Jim. Astăzi, ea este angajat fericit, și, datorită succesului ei dobandita la locul de muncă, ea a câștigat bani pentru a se cumpăra o mașină nouă.

„Datarea Rezultatele sunt foarte bune, dar înseamnă mai mult pentru mine un fel de a vedea Linda și cine a devenit acum că ea are aceste abilități pentru viață“, a spus Mat. „Munca noastră împreună nu doar impactul acestei relații sau acest moment, dar tot restul vieții ei este schimbat, deoarece ea este acum echipat cu aceleași abilități pe care le-am învățat și că au schimbat viața.“

Mat burghiu de filetat în latura spirituală a relației de succes

Mat Boggs și sa căsătorit cu femeia visurilor sale prin examinarea stilului său întâlnire, identificând componentele cheie pentru relații de succes, și de a învăța să se iubească. Acum, el caută să ajute femeile singure au experiențe transformatoare similare.

Cursurile sale online, seria YouTube și evenimente vorbind oferă îndrumare de inspirație pentru simplu întrebam cum se pot mai bine și îmbunătăți viața lor de dragoste, în același timp. În lunile următoare, Mat intenționează să lanseze un nou produs care se concentrează pe descoperirea și eliminarea blocuri interioare la întâlnire. Acest întâlnire antrenor calificat și cunoștințe dorește să se asigure oamenii au mintea și inima în locul potrivit, astfel încât acestea sunt deschise pentru găsirea partenerului potrivit și construirea unei relații fructuoase.

„Acest lucru este cu adevărat misiunea mea în viață“, a spus el. „Vreau să crească iubirea în lume o inima la un moment dat. Cred că suntem pe această planetă pentru a învăța cum să dea și să primească dragoste, dar uneori oamenii se opresc înainte de a începe chiar. Eliminarea convingeri negative, împuternicind oamenii să aprindă o relație este cu adevarat interesant.“