Specialistul în intuiție joan marie whelan își folosește abilitățile psihice pentru a ajuta clienții să construiască relații mai bune prin explorarea ei înșiși

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurta versiune: Joan Marie Whelan a fost o persoană intuitive- cu perspectivă corectă înnăscută - din cele mai vechi amintiri ei. Intuiția poate însemna capacitatea psihică, desigur, dar ea nu preferă conotații care vin cu acest din urmă termen. Ea a avut probleme cu acceptarea abilitățile ei până când un accident traumatic acum 20 de ani a condus - o să se reconecteze cu ea însăși. Joan Marie a recunoscut ea ar putea transforma anticiparea ei de evenimente și conectarea la o putere mai mare într - o carieră care ia ajutat pe alții. Sute de aproape două decenii mai târziu, ea a învățat de clienți găsi dragostea - mai întâi găsindu - și ea de cotitură atenția asupra ei de a ajunge la un public mai larg , printr - o carte pentru adolescenți, un show de televiziune, și chiar și o comedie romantică.

Intuitiv Joan Marie Whelan înțelege că singurătatea nu se abate asupra doar oamenii care nu dispun de conexiuni cu alte persoane. In schimb, se poate întâmpla cu cei cu o multime de prieteni și relații.

„Singuratatea nu are nimic de-a face cu dacă cineva este în viața ta sau nu“, a spus ea. „A fi singur este un mesaj care vă spune că sunteți deconectat de la tine. Ai putea fi într-o cameră aglomerată, cu 50 de milioane de oameni și să fie loneliest persoană din lume.“

load...

Dar ce pot face indivizii să se simtă mai conectat? Joan Marie explică faptul că este vorba de a dezvolta o mai bună înțelegere a tine. Ea promovează îmbunătățirea auto-înțelegere prin canale multiple, inclusiv cărți, evenimente, și cursuri on-line.

Joan Marie Whelan știa de timpuriu că ea a avut abilități intuitive.

„Am ajuta oamenii se simt întreg punct de vedere emoțional, astfel încât acestea să poată introduce o relație dintr-un loc foarte ancorati“, a spus ea. „Mulți oameni nu sunt conectate la lumina divină în ei.“

În cazul în care o persoană dorește să fie într-o relație, dar este deconectat de la această lumină, ei pot simți un sentiment de eșec. În loc de a căuta un partener, Joan Marie sugereaza sa se conecteze mai întâi cu ei înșiși. Ca intuitiv, ea ajută persoanele cu probleme inerente găsi scopul le lipsește.

load...

„Ceea ce predau eu nu are nimic de-a face cu religia, ea are de a face cu cea mai inalta vibratie a iubirii divine. Oamenii trebuie să înțeleagă că au o echipă uimitoare pe de altă parte. Oricare ar fi convingerile lor, este uimitor atunci când ridicați vibrația lor și în legătură cu acea frecvență.“

Uneori, Joan Marie primește mesaje foarte detaliate despre clienți de înaltă frecvență, cu care ea este conectată.

„Am folosit pentru a face acest spectacol radio în Palm Springs, și această femeie în tot sunat. I-am spus,„Ai de gând să se căsătorească cu un om pe nume Jeff. Va avea atât de mult carouri în dulapul lui. El joacă golf. E pe latura mai scurtă, iar el are ochi albaștri mai superbe pentru copii.“ Doi ani mai târziu, femeia sa întâlnit Jeff, și ea a intrat în dulapul lui, și acolo a fost tot acest carouri“, a spus ea. „Acum sunt căsătorit.“

Istoria ei Cu metafizici

Încă de la început în viața ei, Joan Marie ar putea face întotdeauna predicții care ar veni în cele din urmă adevărat.

load...

„M-am născut incredibil psihic“, a spus ea. „Nu folosesc de multe ori cuvântul«psihic», deoarece oamenii au conotații cu ea, dar asta e ceea ce sunt. Am fost avertizat de mesaje de la vârsta de 5 ani“

În ciuda innateness de darul ei, Joan Marie nu a considerat o carieră în domeniul intuiției - mai ales pentru că ea nu știa profesie existat. Ea, de asemenea, nu a luat în serios predicțiile ei în întregime, un eșec de auto-încredere, care a dus la una dintre cele mai importante momente ale vieții ei.

„Am fost într-o coliziune auto-cap de acum 20 de ani. Am prezis accident de mașină, dar nu am simt demn de ajuns să spunem că nu putem părăsi casa astăzi, pentru că se va întâmpla ceva rău“, a spus ea.

Joan Marie folosește talentele speciale pentru a ajuta oamenii să se înțeleagă și să găsească parteneri.

După accident, ea a avut de ales decât să ia în serios capacitatea ei intuitivă. Prezicerile ei, apoi a devenit mai puternică și mai persistentă decât oricând înainte.

„Abilitățile mele de a intui a revenit ca atunci când am fost un copil“, a spus ea. „Am fost foarte deschis, dar a fost greu să fie în lume. O dată, am fost într-un restaurant și a văzut un om care a fost de gând să moară în acea noapte „.

Așa cum ea a găsit modalități de a înțelege mai bine abilitățile ei citind despre creier, stiinta si medicina, ea a găsit, de asemenea, persoanele interesate primesc îndrumarea ei. Ea sa întâlnit oameni prin formarea ei medicale, care a îndemnat-o să înceapă să clienților, deoarece au vrut sa lucreze cu ea.

După ce a început să ia asupra clienților, practica ei a crescut într-un ritm care a fost dincolo de controlul ei.

„Am fost doar un cuvânt din gura. A fost așa de ușor și nu planificat deloc. Am avut o linie de clienti afară pe ușă“, a spus ea.

Vindeca-te sărbătorind imperfectiunile

Chiar dacă cineva pare a fi o persoană încrezătoare, sigur pe sine, el sau ea probabil au încă unele nesiguranțe mai profunde. Joan Marie se folosește ca exemplu.

„Am fost foarte mare succes, dar am avut toate aceste nevrednicie emoțională turna din corpul meu“, a spus ea. „M-am uitat la mine și se întreba," Este nevrednicia vreodată departe?“

Noi de multe ori ascunde părți din noi înșine nu ne plac sau în mod activ de lucru pentru a le repara, dar Joan Marie îi ajută pe oameni să ia o abordare diferită, una care ea însăși a luat. Ea sugerează deschiderea și îmbrățișând sentimentul de nevrednicie ca o parte din tine. Ea a spus că, odată ce a început să iubească propria insecuritate, dispăruse. Onorarea emotii diferite in corpurile noastre pot ajuta să fie purificat.

Această strategie a lucrat pentru Joan Marie, iar acum ea învață pe alții să aprecieze imperfecțiunile lor, mai degrabă decât locuință pe ele.

„Noi toți avem de lucru, și noi toți avem emoții, dar de lucru este de a iubi acea bucată de tine, nu să-l urăsc. I a lua clienti de bucurie și dragoste problemele lor, pentru a le sărbători. Când te simți întreg în interiorul, altcineva se poate conecta cu tine, și să învețe să te iubesc de acolo“, a spus ea.

Odată ce oamenii se accepta, atunci ei pot forma tipuri de obligațiuni pe care le caută cu alții, și o relație sănătoasă începe cu indivizi întregi, în conformitate cu Joan Marie.

„Dintr-un loc sănătos, poți realiza orice vrei în viață. Unii oameni sunt doar pofta până în prezent sau ține ocupat. Ei nu doresc să se ocupe de ei înșiși, dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este înțelegere cu emoțiile“, a spus ea.

Joan Marie aventureaza Publishing și Hollywood

Mergând mai departe, Joan Marie are o multime de proiecte pentru a ține ocupat ei ca ea intenționează să aducă darurile ei intuitive și filozofia de auto-conectarea la un public mai larg.

„Am decis să scrie propriile mele filme pentru a pune viața mea pe ecran. Am scris o comedie romantica care este foarte distractiv. Este vorba despre modul în care ne simțim atunci când tipul spune că va suna, iar el nu. Este vorba despre ruperea liberă a afacerii de familie. Să sperăm că, vom începe producția în acest an. Sper ca oamenii pot râde și de a vindeca de la filmul meu „, a spus ea

Joan Marie nu intră doar o sferă nouă mass-media, dar două. Cartea ei pentru adulți tineri numit „Intuitia Girl“ este viitoare în curând.

„Nu cred că oamenii ar trebui să fie singur în această viață. Ei ar trebui să se conecteze, să interacționeze, data, și se încadrează în dragoste. Ceea ce face o persoană bună creează o bază solidă pentru o relație solidă „-. Joan Marie Whelan, specialist intuitiv

„Vreau ca fiecare femeie să știe corpurile noastre sunt ale noastre. Ea nu aparține partenerului. Cred că e important pentru tinerele femei să respecte trupurile lor și să onoreze templul zeiței sacru de a fi o femeie“, a spus ea.

Nu contează cât de multe domenii ea intră, însă, Joan Marie deține încă pe un mesaj singular.

„Nu cred că oamenii ar trebui să fie singur în această viață“, a spus ea. „Ei ar trebui să se conecteze, să interacționeze, data, și se încadrează în dragoste. Ceea ce face o persoană bună creează o bază solidă pentru o relație solidă „.

Poti ajunge la Joan Marie Whelan prin intermediul site-ul ei, www.joanmariewhelan.com, sau numărul de telefon, (941) 954-9001.