Spectrumsingles: site-ul go-to dating pentru persoanele din spectrul autismului

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: SpectrumSingles.com Introducerea: un mediu sigur, accesibil și confortabil pentru single de pe spectrul autismului pentru a găsi pe cineva care este compatibil în orice mod. Prin îngustarea câmpului de dating și de a face meciuri unice pentru utilizatori specifici, reuniți un partnerjust pe tot parcursul vieții a primit mult mai ușor.

Deoarece poate fi atât de dificil de a determina nivelul de compatibilitate al unui prieten sau potențial partener pe spectrul prin metode de social media convenționale și servicii de întâlniri online, SpectrumSingles.comhas schimbat jocul în bine.

Ca aunique dating si site-ul mass-media sociale create de oameni de pe spectrul pentru oamenii de pe spectrul, Single Spectrum a creat un mediu în care oamenii sunt înconjurați de alții whounderstand probleme și modul lor de viață.

load...

Olivia Cantu, SpectrumSingles.com co-fondator

Cu inovatoare Spectrum compatibilitate Testв „ў lor, munca se face pentru tine, reducând perspectivele de la mii la un grup select de meciuri compatibile cu spectru cu care vă puteți construi o relație de calitate.

Nu numai ca este SpectrumSingles revoluționar, dar este, de asemenea, extrem de sigur. Ca AMEMBERS-doar site-ul, există anumite caracteristici decât poate și ce nu poate fi utilizată în funcție de participarea dvs. Și dăruire pentru site-ul web.

Theyoffer o varietate de accesibile de membru pentru a se potrivi differentbudgets, inclusiv un membru gratuit cu servicii de bază. Acesta este separat de alte site-uri matrimoniale / sociale, deoarece acestea nu cumpără profiluri sau pentru a crea profiluri false pe theirsite. Ceea ce vezi este ceea ce primești.

load...

Am vorbit cu co-fondatorul Olivia Cantu pentru a obține lingura interior pe ceea ce face SpectrumSingles atât originaland speciale. Ea și mama ei, Kirsten Fitzpatrick, de asemenea, co-fondator, sunt atât pe spectrul ei înșiși, astfel încât acestea se adaugă o notă personală și relaxant de sincer la site-ul.

Creată de către utilizatori privind spectrul de frecvențe pentru oamenii de pe Spectrum

SpectrumSingles, în esență, a apărut pentru că Cantu și mama ei a constatat că este dificil să explice prietenilor și membrilor de familie care nu au fost autiste ce probleme au fost cu sau de ce theyneeded de a avea unele momente spaceduring de anxietate.

Mai mult decât atât, nu a existat nici un dating site-ul care a avut un sistem individualizat de a gasi persoane cu autism un meci pe baza caracteristicilor comportamentale.

SpectrumSingles.com este o întâlnire unică și site-ul de social media create de oameni și pentru oameni de pe spectrul.

load...

„Inițial, am găsit dating site-uri de genul asta, dar problema a fost o mulțime de oameni le-a pus pe spectrul autismului într-o lumină cu adevărat negativă“, a spus Cantu. „Nu am simtit primitoare. Acei oameni care nu au fost pe spectrul, astfel încât acestea nu au înțeles destul de audiența pe care încercau să ajungă la.“

Ei au știut că ar fi mucheasier dacă theycould explica problemele și experiențele lor cu cineva pe același spectru, deoarece acestea ar înțelege complet.

După interogatoriu de ce nu a fost alreadysomething similar cu o datare sau site-ul de social media pentru oamenii de pe spectrul autismului, Cantu și Fitzpatrickdecided să ia problema în propriile mâini.

O notă personală Fiecare pas din drum

Deoarece SpectrumSingles este un site bazat pe membru plătitor, singurele caracteristici gratuite sunt lucruri de bază likelooking la mesaje sau utilizând funcția de chat.

Cantu a spus theywant pentru a menține avery mediu sigur, astfel încât orice altceva, cum ar fi contactul cu membrii, necesită un membru plătit. Costul de membru amonthly este mai mică de 10 $, comparabil cu prețul de Match.com perceput acum 20 de ani!

Kirsten Fitzpatrick, SpectrumSingles.com co-fondator

Când faci deveni un membru, există mai multe funcții avansate de mesagerie likeprivate și bookmarking.

Aici, de asemenea, posibilitatea de a scrie blog-uri, adăugați fotografii și să se angajeze în forumuri. Ei plan pentru a adăuga mai multe caracteristici pe masura ce cresc ca un site de dating.

Pe lângă faptul că acesta este un sit-o de-un fel de dating pentru persoane fizice cu privire la spectrul autismului, Cantu au spus că ies în evidență, deoarece acestea sunt foarte personale cu SpectrumSinglescommunity.

„Am nevoie de timp pentru a revizui personal fiecare profil care vine“, a spus Cantu. „Ne conecta prin intermediul Facebook, vom face videoclipuri YouTube și avem, de asemenea, spectrul nostru de compatibilitate Testв„ў, care cere o mulțime de întrebări tipice de datare dar, de asemenea, pune întrebări care nu ar fi în mod normal, la fel de important pentru unii oameni.“

Spectrul de compatibilitate Testв „ў

Aceasta este caracteristica principală care setsSpectrumSingles în afară de alte site-uri matrimoniale. 184-întrebare Spectrum Compatibilitatea Testв „este în esență o ÷ condiție prealabilă pentru crearea unui profil care Cantu stabilit pentru a se potrivi cu membrii bazate pe o varietate de atribute ale spectrului. La finalizarea testului, membrul i se atribuie o culoare în funcție de forma lor de autism.Cantu, de exemplu, este un albastru.

De obicei, acesta va fi aranjate astfel încât utilizatorul poate comunica cu alți membri whohave aceeași culoare de identificare, dar este, de asemenea, posibil să se ramifica. Este opțională pentru a include și alte culori ale spectrului în rezultatele lor de potrivire, astfel încât membrii acestor clasificări știu că ar putea fi interesat.

Inovatorul Spectrum test de compatibilitate в „îngustează câmpul ÷ de la mii de perspective pentru a se potrivi spectrului dvs. Atributele cu un grup select de meciuri compatibile cu spectru.

„Nu numai că Iwant a createa site-ul pentru peopleon spectrul autismului pentru a se conecta, dar a dorit să creeze Site-ul pune prima compatibilitate testfor oameni pe spectrul“, a spus Cantu. „Fiecare dintre noi sunt dintre noi unique.Some sunt tipuri introvertit, liniștite (Isure AM), iar unele dintre noi sunt tipuri de ieșire. Unii dintre noi pot tolera anumite medii, iar unii dintre noi nu se poate „.

Testul ajută restrânge căutarea în jos prin gruparea indivizilor împreună pe baza unor caracteristici sau tendințe, cum ar fi acestea.

„Unii oameni ne-au întrebat despre semnificația culorilor cu rezultatele testul de compatibilitate Spectrum. Singura funcție a culorilor este de a se potrivi membrii altor membri cu atribute similare cu spectru. Atunci când membrii crea profilul lor, ei pot selecta alte atribute specifice, care restrânge meciurile chiar mai departe“, a spus Fitzpatrick. „Am intenționat ales să nu«eticheta»sau«categorisi»rezultatele. Am simțit că aceia dintre noi asupra spectrului au fost etichetate toată viața. Din experiența noastră, etichetarea categorică poate duce la unele persoane fiind în imposibilitatea de a percepe o persoană în mod individual de la acea etichetă. Acest lucru este comun în societatea de masă, dar nu este un mediu ne-am dorit să creeze în cadrul comunității SpectrumSingles. Noi nu discriminează pe nimeni și nu tolerează discriminarea de orice fel în cadrul comunității.“

Aducerea Comunității Împreună

Chiar acum SpectrumSingles este stillgrowing, dar în primele câteva zile de a obține presă reale după crearea site-ului, au primit o mulțime de feedback pozitiv din partea comunității.

Potrivit lui Cantu, suporterii ar spune lucruri de genul, „Copilul meu este pe spectrul autismului, iar eu nu știu ce fel de viitor el va avea, dar acum că eu văd acest tip de lucruri aici, eu nu fac griji.“Alții ar sublinia aspectul understandingand spun,„mă pot conecta la aceste persoane. E în sfârșit pe cineva care primește aceste probleme pe care le am „.

„Noi chiar dorim sa aducem impreuna comunitatea“, a spus Cantu. „Sunt unii care preferă să fie de o parte, asupra spectrului, cum ar fi sindromul Asperger, iar apoi acestea se pot separa de autism din plastic. Dorim să aducem toți împreună.“

SpectrumSingles este în prezent finanțat de mulțime, dar asta nu stoppingCantu și Fitzpatrick în mod constant de lucru pentru a improvethe Spectrum compatibilitate Testв „ўand caracteristicile site-ului web.

Și pentru că site - ul este pentru relații și prietenii, theyhope să - l separe în cele din urmă la fel de bine, ceea ce face mai ușor pentru utilizatori să navigheze între cele două.

„Am ascultat membrii noștri sugestiile de îmbunătățire pentru site-ul și a planului privind punerea în aplicare a acestor modificări atunci când finanțarea permise. Membrii noștri împărtășesc în procesul de creație al site-ului, iar contribuțiile lor sunt de neprețuit“, a spus Fitzpatrick. „Suntem mandri de talentul pur în cadrul comunității și speranța noastră, ca site-ul crește, putem angaja membrii comunității noastre să facă parte din echipa SpectrumSingles. Locuri de munca sunt necesare în cadrul comunității noastre, și sperăm că putem fi în cele din urmă în măsură să ofere acele locuri de muncă atât de necesare în viitorul apropiat“

Viitorul intalniri pentru cele de pe spectrul autismului este luminos, din cauza capacității de a identifica SpectrumSingles unicitatea fiecărui individ și de a satisface nevoile fiecărei persoane în funcție de situația individuală a acestora.

Pentru a afla mai multe despre SpectrumSingles, visitwww.spectrumsingles.com.