Stilul vechi de întâlniri: întâlniri moderne cu valori de stil vechi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Dennie Smith a observat că nu a fost aprobarea partenerilor romantice fiica ei, Laurel, a fost întâlnirea prin dating online, ea a decis să ia problema în propriile mâini. Unii dintre oamenii erau sub formă de fulgi sau nepoliticos cu Laurel, asa ca Dennie fondat OldStyleDating.co.uk pentru a atrage single care sunt mai respectuos și orientate spre angajament și care preferă o formă mai clasică de curtare (ceea ce înseamnă că site-ul de dating nu utilizează algoritmi de lux pentru a crea meciuri).

De-a lungul anilor, fiica lui Dennie Smith, Laurel, a încercat cele mai multe dintre cele mai populare site-uri matrimoniale și aplicații, dar ea a fost frustrat cu rezultatele. Unii dintre bărbați a vrut doar să cârlig în sus, în loc să caute să facă o legătură reală, în timp ce altele au fost lipsite de respect sau lipsit de amabilitate.

load...

Văzând frustrarea fiicei sale, Dennie a luat măsuri și a stabilit pentru a crea o cale pentru single, la fel ca fiica ei, pentru a satisface meciuri de calitate superioară.

Dennie Smith a creat Stil Dating Vechi pentru a ajuta persoanele singure să găsească parteneri respectuos, un fel.

„Am tot auzit cât de rău au fost alte site-uri, dar am fost în cele din urmă inspirat pentru a crea propria platforma de întâlnire după ce a văzut că fiica mea frumoasă nu a putut găsi un tip decent“, a spus ea.

Răspunsul a fost OldStyleDating.co.uk. Site-ul se traduce iubirea Dennie pentru toate lucrurile de epocă în online dating. Atunci când membrii potențiali gândesc la site-ul, ea vrea ca ei să-și imagineze cină și dans în haine de lux, sorbind milkshake la o fântână sifon, și petrece o zi la mare.

load...

„Am creat Style Dating Vechi pentru că am cu adevărat de îngrijire. Nu m-am înființat agenția cu bani în minte“, a spus ea.

Un popular site Fie sunteți interesat în pețit sau Ființă wooed

Utilizatorii vechi Stil Dating nu sunt întotdeauna de succes pe alte platforme matrimoniale. Poate că sunt prea grave sau axat pe relații pe termen lung, nu hookups. Sau poate că au prea mult respect de sine să se stabilească pentru datele care le stau în sus.

Dennie a creat un spațiu primitor în cazul în care aceste tipuri de datere pot găsi perechile respectuoase pe care le caută.

„Există mii de oameni singuri care sunt în căutarea unei relații pe termen lung sau căsătorie“, a spus Dennie. „Ei doresc pe cineva care este politicos și are bunelor moravuri.“

Cei care găsesc site-ul Dennie sunt diferite de Stampe moderne în alte moduri, de asemenea. Ei sunt oameni care doresc să fie cavaleresc - cred că deschiderea ușilor pentru femei și trăgând scaunele lor - și femeile care apreciază aceste gesturi.

load...

Stil vechi Dating este serios despre a ajuta daters serioase găsi dragostea.

Ea știe, de asemenea, exact tipul de persoană care va fi interesat de a întâlni alții pe Old Style Dating. Utilizatorii de succes au bune maniere, un nivel sănătos de respect pentru ceilalți și limitele lor, și să caute un partener pe termen lung pentru o relație stabilă.

În același timp că ar putea suna ca o listă standard de trasaturi, Old Style utilizatori Dating recunosc că aceste caracteristici sunt extrem de rare în dragoste on-line.

„Dacă sunteți în căutarea unui partener decent care vrea să se stabilească în jos, atunci suntem pentru tine“, a spus Dennie.

Cu toate acestea, platforma nu este conceput pentru persoanele care doresc să pretind că nu trăiesc în secolul 21. In schimb, Old Style Dating promovează conexiuni moderne între oameni care le place să fie tratați cu amabilitate - în viață și în dating.

Catering la toate generațiile și fundaluri

În timp ce fiica ei a inspirat-o pentru a crea platforma, Dennie a spus că înțelege că e mai mult decât generația Laurel, care se lupta cu găsirea de dragoste on-line. Old Style utilizatori Dating cuprind o gamă largă de vârstă, dar acestea trebuie să fie de cel puțin 25 să se înscrie pentru site-ul.

Utilizatorii de la 20 de ani la 60 de ani au scris marturii pentru Old Style Dating.

Kate, 28 de ani, a declarat: „Înscrierea a fost foarte ușor. Cred că e grozav, iubesc ideea. Este fab, și - degetele încrucișate - O să găsesc pe cineva minunat „.

Richard, 66 de ani, a fost de acord. „Eu gasesc acest site superioare celor pe alții acolo. O mai bună clasă de oameni la fel de bine“, a spus el.

Un alt motiv pentru care utilizatorii apreciaza Old Style Dating se datorează faptului că nu utilizează trucuri ostentative pentru a atrage utilizatorii. De exemplu, platforma nu utilizează un algoritm de computer pentru a propune meciuri; în schimb, utilizatorii pot începe chat cu orice membru care atrage atentia lor.

Inspirația Dennie pentru a începe Style Dating Vechi a fost fiica ei, Laurel.

„Nu mai swiping, fără algoritmi. Tu decizi cine până în prezent“, a spus Dennie.

Modelul de membru este mai simplă decât cea a altor platforme, precum și. Unele site-uri matrimoniale au complicat sisteme care obliga utilizatorii să plătească pentru a vorbi cu alți membri. Pe Stil Vechi Dating, utilizatorii plătesc o taxă fixă ​​pentru un membru de șase luni. O plată asigură accesul deplin la site-ul, fără taxe ascunse sau taxe pentru servicii premium.

„Noi nu avem de membru de lux, cum ar fi argint sau aur. Mi se pare că dezagreabil, așa cum sunt toți oamenii doar reale“, a spus Dennie.

Utilizatorii pot găsi , de asemenea , sfaturi utile - scrise din perspectiva unei mame care vrea cel mai bun pentru fiica ei. Dennie oferă sfaturi cu privire la blog - ul informativ al site - ului pentru datere să se prezinte în mod corespunzător și în siguranță online. Alte subiecte includ sfaturi pentru scrierea de mesaje care atrag atenția asupra altor utilizatori de pe platforma de manipulare și de respingere on - line.

Stil vechi Dating: Recompensarea Single pentru a fi Respectuos daters

Ceea ce a început ca o modalitate pentru Dennie de a găsi o dată cu respect pentru fiica ei a înflorit într-o platformă care a fost prezentat în publicații, inclusiv revista Sun si Glamour. Dar Old Style Dating este abia la început. Dennie caută în mod regulat feedback de la utilizatori pe toate, de la design-ul platformei la metodele de comunicare cu alți membri.

Ea încorporează o parte din feedback-ul în noua reproiectarea site-ului, care a spus ea va satisface mai multe interese ale utilizatorilor.

Dincolo de o reproiectare platformă, Dennie vrea pur și simplu să facă utilizatorii fericiți. Un perfecționist auto descris, ea monitorizează platforma însăși. Dacă un utilizator pune o întrebare, Dennie acesta va răspunde personal. Ea a spus că serviciul pentru clienți personalizat este unul dintre încrederea utilizatorilor motive și aprecia Style Dating Vechi.

Penny și Richard sunt prima poveste de succes Old Style Dating lui.

Dennie demonstrează modul în care ea este angajat de a ajuta utilizatorii ei dragoste găsi.

„Noi oferim tichete de cină, dacă te duci la oa doua întâlnire, iar noi oferim tichete pentru luna de miere, dacă te căsătorești prin noi“, a spus ea.

Dennie ofera aceste avantaje pentru a recompensa daters pe platforma ei pentru crearea de parteneriate sincere. În timp ce alte platforme ar putea ajuta utilizatorii să găsească un partener, Dennie consideră că acestea oferă adesea promisiuni false. Ofertele bonuri Dennie sunt dovezi concrete ale modului în serios ia Old Style Dating angajamentul față de promovarea unor relații pe termen lung.

Desigur, recompensa reală este de a găsi un partener care este respectuos si angajat - ceva de multe alte site-uri matrimoniale nu se poate tout.

„Scopul meu este de a avea o mulțime de cupluri fericite și revigora maniere stil vechi și morale“, a spus Dennie.