Stilul de viață trezit: antrenorul nyc dating john keegan se căsătorește cu ocazia și pregătirea pentru a ajuta singele să atragă în mod organic iubirea

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: John Keegan a însușit arta de a învăța simplu cum să atragă în mod natural sexul opus. Ca urmare, el a devenit unul dintre experții de datare mai căutate după New York City. Practicarea o filozofie centrată pe ceea ce el numește trezită Lifestyle, John se straduieste zilnic pentru a ajuta clienții în legătură cu ei înșiși în primul rând , înainte de formarea de legături cu alții. Acest întâlnire antrenor cu experiență este într - o misiune de a învăța pe oameni cum să fie reală și să devină versiuni mai atractive, asertiv de ei înșiși - și el a fost abilitarea lor de a realiza acest obiectiv pentru mai mult de un deceniu.

John Keegan este firesc la reducerea decalajului dintre oportunitate și pregătire. Odată ce un actor de teatru de succes, el stabilind acum scena pentru bărbați și femei , pentru a se conecta în mod autentic pe tot globul. Lui viață este-nu-o-repetiție abordare este esențială pentru bărbați care doresc să atragă womenand crească în încredere și conștientizare.

load...

„Misiunea mea a fost întotdeauna simplu“, a spus John. „Vreau să ajut oamenii fac o transformare completă în sine din interior spre exterior.“

Prin experiența sa personală și profesională, John are o profunda intelegere a ceea ce oamenii trec prin atunci când întâlnesc o femeie, dar nu știu ce să fac în continuare. Ca și în mulți dintre clienții săi, John se lupta cu o luptă internă care l-au ținut de la a face conexiuni reale cu sexul opus. Transformarea lui în interiorul-out a fost un proces pas cu pas - o el numește Lifestyle Trezirii și acum împărtășește cu alte persoane care au nevoie de sprijin și o nouă perspectivă asupra iubirii.

„Lifestyle Trezirii este un stil de viață în cazul în care conectarea cu oameni vine la tine in mod natural, o viață în care trăiești cu scopul și să urmeze visele“, a spus el. „Tot ce știu este că am fost primul meu client.“

load...

De-a lungul ultimilor 10 de ani, John a dezvoltat o metodă de coaching care face apel la bărbați și femei. De la ateliere de lucru la unu-la-unu sesiuni de coaching, el atrage clienții care doresc să lucreze la sinele lor interioare în timp ce te distrezi lua parte la exerciții de rol cu ​​actori profesioniști. Este un călător la nivel mondial îndeplinirea scopului său de a ajuta oamenii să descopere cea mai bună versiune de ei înșiși.

„Am concentra pe eliminarea convingerilor limitative, care opresc oamenii de a trăi viața pe care doresc și insuflarea credințe pozitive, care îi ajută să ia măsuri pentru a crea obiectivele sociale, matrimoniale, și relația ei doresc“, a spus el.

Procese unice Coaching axați de sensibilizare interioară

Semnul distinctiv al centrelor de stil coaching-ul lui John pe a ajuta clienții actualizam sistemele lor de valori. El ne-a spus odată ce ajung să știe de fapt ceea ce ei cred, ei pot apoi începe să înțeleagă ceea ce au nevoie și doresc de relații.

load...

„Sistemele de credinta Core sunt ceea ce te face atractiv“, a spus el. „Cu cât ești centrat de pe cele mai mari lucruri despre tine mai mult, cu atât mai mult te centrat în măreția și pasiunea ta.“

Similar cu arte martiale, clienții pot aștepta la o holistică, unu-la-unu sau experiență de coaching de grup pentru mintea lor, trup și spirit. Mastery Cursul lui John este de șase săptămâni de imputernicire emoționale și de învățare cum să atingeți în sinele autentic.

„Cursul de șase săptămâni oferă clienților posibilitatea de a se dezvolta între sesiuni și să lucreze pe ei înșiși“, a spus el.

Pentru clientii din afara zonei New York, John are un program de imersiune de cinci zile, care este cu aceleași instrumente și tehnici pentru a construi încrederea și de a crea chimie putere-ambalate. Și, pentru o experiență de grup aproape, clienții pot profita de atelierele sale de week-end concepute pentru a învăța tehnici de construire a intimității, arta de conectare, și prima dată de pregătire.

„Eu predau atât pentru bărbați cât și femei, să fie în măsură să răspundă cine sunt ei și să comunice răspunsul într-un mod care poate încuraja întâlnire“, a spus el. „Am să-i facă să flirteze și să se deschidă. Am să-i facă să nu mai pună la 20 de întrebări și jucăuș să învețe cum să se deschidă pentru a putea realiza o conexiune pentru toate motivele.“

Clienții săi - care sunt atât bărbați cât și femei - sunt de rupere barierele mentale și transformarea convingerilor interioare pentru a atrage tipul corect de persoane în viața lor. Pagina lui John recenzie este dement, cu recenzii pozitive de la oamenii obișnuiți.

„Acum mă uit la fiecare interacțiune socială am (mai ales la femei) ca o oportunitate de a fi spontan, eu, și distractiv,“ partajat un client pe nume Ryan.

Lisa Oz și Maura Kelly cu revista Marie Claire sunt de acord că John se angajează femei cu un farmec și încurajare, care va trebui să le pregătiți pentru dating scena.

„Dating ar trebui să fie distractiv, dar nu este întotdeauna ușor“ , a scris Lisa. „John face intalniri mai putin descurajatoare.“

Sa desfãºurarea cursului Stil de viață pentru femei este împărțită în opt sesiuni de o oră , care arată cum să ecran și se califică oameni. El a spus clienții săi se simt puternici știind că ei pot trăi un stil de viață abundent fără toate drama întâlnire. John oferă o varietate de -o oră sesiuni de subiect fierbinte la fel de bine, și acestea se concentreze pe perspective de relație, foile de parcurs, și valorile de bază.

Cursuri de Inspiră să stăpânească Abundent Dating Mindset

Fie că sunteți în New York, Miami, sau Barcelona, ​​John literalmente tu unde ești întâlnește pentru a vă aduce uneltele de măiestrie. Cursurile sale acoperă o serie de subiecte thathe estimează că sunt parte integrantă a ajuta oamenii să descopere adevăruri despre ei înșiși și modul în care interacționează cu ceilalți.

„Să eliberăm credințele sau povești despre noi, despre sexul opus, despre flirt, despre dragoste, despre dating, și să învețe într-adevăr să ne fortifice și să se alinieze cu miezul nostru“, a spus el.

Vara trecuta, femeile din Amsterdam, Berlin, Londra și a avut descoperiri puternice la unul dintre cursurile lui Ioan, unde au învățat mai multe despre ei înșiși și cum să atragă meci perfect. Clase de a vinde rapid, așa că înscrieți-vă pe site-ul său devreme pentru a rezerva un loc.

În cele din urmă, obiectivul de clase Ioan este de a promova fericirea și bunăstarea, dar este nevoie de un angajament din partea dvs. Pentru ca acesta să reușească.

„Paradigma de fericire nu este aceeași pentru toată lumea“, a spus el. „Succesul este ceea ce ai defini-o să fie, dar eu le ajuta să iasă din minciuni și povestiri.“

Acest lucru nu ar putea fi mai adevărat decât pentru unul dintre clientii de sex masculin lui Ioan, care a fost profund spre deosebire de întâlniri cu femei care au împărtășit trecutul său cultural.

„Femeile în cultura lui îi amintea prea mult de mama lui“, a spus el.

El a văzut acest lucru ca pe o oportunitate de a contesta clientul său de 38 de ani pentru a flirta cu o femeie din cultura sa. Prin a lua un salt de credință, acest client întâlnit femeia care este acum soția lui, și nu le ambele ar putea fi mai fericit.

John știe cum să se angajeze elocvent o mulțime și să ofere sfaturi de sunet oricărui public. Rezervați - l pentru următorul eveniment, fie pe camera sau la o arena locală în zona dumneavoastră. Puteți depune o cerere online cu detalii despre evenimente și sugestii cu privire la modul în care el poate împărtăși experiența sa cu mulțimea ta de ascultători.

Strategii pentru Turn mundan zile Into Aventuri în dragoste

Arta Flow este o nouă transformare , datând de curs video pe care John creează doar pentru bărbați. Ca o avanpremieră, el oferă o scurtă incursiune video pentru clientii care solicita un link.

„Arta Flow învață pe oameni să realizeze instinctele și intențiile lor de a introduce o stare de flux sociale“, a spus el. „Prin dezvoltarea unei practici sociale regulate, orice om poate transforma pentru a avea încredere incasabil și o energie atractiv, care atrage femeile cu el.“

Aceasta este una din cele patru videoclipuri pe care John va lansa în următoarele câteva luni. Cursurile sale viitoare va acoperi modul în care să fie un conversationalist mare, vizualizare, și fiind de sine autentic într-o întâlnire.

Pentru mai multe resurse gratuite, descărcați o carte electronică copie a lui John, „Limba corpul unui om autentic.“ Aici, el descompune misterul din spatele ceea ce oamenii sunt într-adevăr spui prin expresii faciale, gesturi de mână și posturi corporale. Femeile pot evalua în cele din urmă modul în care ele sunt conectate la oameni ei datarea și dacă el este într-adevăr cea corectă.

„Tu nu va tolera oamenii care sunt blocati in tipare negative sau persoane pe care le pune în jos sau nu sunt, de asemenea, trăiesc o viață de interesele și pasiunile lor“, a spus el. „Eu predau abilitățile pentru a se conecta cu oamenii și au conversații pentru că este sănătos și se simte bine.“

John Keegan: O misiune la Redefine Relationship Fulfillment Norme

Forma de artă adevărată a conexiunii umane este moștenirea John a spus că vrea să construiască pe tot parcursul vieții sale. Dorința lui de a transforma viața îi motivează să-și extindă disponibilitatea sa de resurse și timp.

„Sunt pasionat de munca pe care o fac, și începe de lucru pe starea interioară fiecărei persoane și nu compromite obiectivele, credințe, valori, interese, pasiune, și viziune“, a spus el. „Sunt recunoscătoare că am avut experiența de a lua afacerea mea în întreaga lume. Oamenii întreabă „Are acest lucru peste tot?“ Da, fiind tu funcționează peste tot „.

John înțelege că a fi nevoie de practică socială. Echipa sa profesională a actorilor de rol vă ajută să învățați cum să se angajeze și să păstreze conversații la un nivel de interes reciproc. Acest lucru poate servi, de asemenea, în alte relații care nu implică întâlnire. Creșterea în încrederea dumneavoastră permite lumina să strălucească, indiferent unde vă aflați.

„Uită-te la care nu poate fi socială ca un mijloc pentru atingerea unui scop, ci mai degrabă ca un scop in sine“, a spus el. „Nu te mai cauta rezultate si a incepe sa te bucuri de procesul, bucuria de a cunoaște alți oameni.“