Stonewall: progresează legislativul lgbt și egalitatea de-a lungul iazului din 1989

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Prin dezvoltarea politicilor de schimbare a vieții, tehnici de lobby persistente, up-to-date de cercetare, și mai mult, Stonewall , o lesbiană, gay, bisexuali și caritate egalitate trans, a devenit aleader în deschizând calea pentru drepturile LGBT în Statele Unite Kingdom, un exemplu important pentru alte țări.

De la Homosexual Legea Reformei Societyto din 1961 filmul „victimă“, Regatul Unit a fost în mod constant înainte de joc, atunci când vine vorba de drepturile lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și trans, inclusiv căsătoria între persoane de același sex.

Matt Horwood, Ofițer de Comunicare

load...

În timp ce cuplurile LGBT din Statele Unite nu a putut căsători până la 26 iunie 2015, cuplurile LGBT din Marea Britanie au fost capabili de a lega knotsince începutul anului 2014 (cu excepția Irlandei de Nord).

Iar în ultimii 26 de ani, Stonewall a jucat un rol imens în această mișcare.

O caritate egalitate LGBT cu sediul în Marea Britanie, Stonewall este cel mai bine cunoscut pentru strategiile sale ferociouscampaigning și lobby, care lucrează cu o varietate de organizații pentru a răspunde preocupărilor și pentru a proteja drepturile bărbaților și femeilor LGBT în cât mai mare a unei comunități, deoarece acestea pot ajunge la , precum și promovarea unor noi probleme researchon astfel de crime ashate, sănătate lesbiană și hărțuire homofobă în școli.

load...

Communications Officer Matt Horwood ne-a dat drepturi intuițiile sale de expert onLGBT peste iaz, cum Stonewall se asigură că aceste drepturi rămână intacte, moduri oricine poate face o diferenta, iar calea lor de acțiune pentru viitor.

Acceptarea fără excepție

Pe lângă faptul că cuplurile homosexuale ar putea căsători în mod legal în Marea Britanie mai mult de un an înainte de omologii lor americani, lesbiene, homosexuali si bisexuali au fost, de asemenea posibilitatea de a servi în mod deschis forțelor armate inHer Majestății din anul 2000, la 11 de ani înainte de cele din SUA ar putea în mod deschis servi în armată.

În ceea ce privește identitatea de gen și de exprimare, există unele diferențe, de asemenea.

Parlamentul a UKpassed Gender Recognition Act din 2004, whichallows persoanele transgender pentru a schimba legal gender.In SUA, discriminarea identitatea de gen a fost interzis în asigurări de muncă și de îngrijire a sănătății din 2012. Au alsothe Matthew Shepard si James Byrd, Jr. Hate crime Legea privind prevenirea, whichexpands privind crima ura 1969 federal lawto includ crime motivate de o persoană de gen reală sau percepută, orientare sexuală, identityor gen handicap.

load...

Prin construirea de conștientizare și furnizarea de oameni cu ghiduri utile, Stonewall abordează probleme importante LGBT.

Există o atmosferă generală de acceptare a stilului de viață LGBT din Marea Britanie, dar Horwood a spus că sunt încă multe de făcut pentru a păstra acești bărbați, femei și tineri din care se confruntă inegalitatea în societate, să nu mai vorbim de la domiciliu, locul de muncă și în special de școală.

Potrivit Horwood, 75.000 de tineri au fost hărțuiți în școli pentru a fi gay în 2014, cu 21.000 de cei care încearcă sinucidere, și în timp ce profesorii sunt conștienți de agresiune, ei nu simt instruit în mod adecvat pentru a preveni, care este un alt mod pași Stonewall în.

Datorită raportului (2014) , a charityis capabile de a pune în lumină hărțuire homofobă în școli Marea Britanie și profesori de tren cum să - l trateze în mod corespunzător.

Prin construirea de conștientizare și furnizarea de oameni cu ghiduri utile, Stonewall abordează probleme importante LGBT.

Lupta pentru Comunitate Trans

Indiferent de orientare sexuală sau identitate de gen, Stonewall crede că toată lumea ar trebui să fie acceptat pentru cine sunt ei, iar lucrarea va reflecta acest mesaj de ani de zile să vină, cu un accent major pe crearea de lupta campaignsthat pentru persoanele trans.

Stonewall crede că toată lumea ar trebui să fie acceptat pentru cine sunt.

În 2015 (după o consultare de șase luni , cu mai multe voci than700 trans), Stonewall, precum și de tren programul de Formator , a devenit trans-inclusiveand a lansat cercetarea în domeniul sănătății trans-inclusive. 2016 pare a fi chiar mai luminos, cu mai multe resurse și inițiative devin trans-inclusive.

Echipa de la Stonewall va colabora, de asemenea, cu guvernul și oamenii de importanță legi de reformă care afectează în mod negativ persoanele trans, sprijină cel mai recent o petiție de la Ashley Reed care solicită oficialilor pentru a permite oamenilor trans să se auto-identifica.

„Este important ca toate aceste lucrări este condus de voci trans și experți“, a spus Horwood. „Suntem de recrutare in prezent un panou de Trans consultativ pentru a asigura acest lucru se realizează în cel mai eficient mod posibil.“

Crearea de legi Sure sunt puse în aplicare

O prioritate uriașă de la Stonewall este de a asigura thatwhat fac ei makesa diferență în viața oamenilor pe termen scurt și pe termen lung - pe o bază de zi cu zi, săptămânal, lunar și anual.

Programul Serviciul de informații oferă îndrumări pentru cei care se confruntă cu discriminarea de către angajatorul lor, profesor, vecin sau anyonewho ar putea încălca legea.

„Ne putem consilia cu privire la ceea ce este legal și ce nu -și apoi le semnalizeze asupra firmelor de avocatură inclusiv și reprezentare juridică pentru ei să se apropie pentru pașii următori“, a spus el.

În această aceeași ordine de idei, statutul de membru Programadvises mai mult de 800 de organizații, de la bănci și furnizorii de servicii medicale, la universități și asociații de locuințe, pe cele mai bune tehnici de diversitate și incluziune.

Pe lângă aceste programe, Stonewall deține două conferințe de conducere în fiecare an să extindă acoperirea lor și să împărtășească cunoștințele lor.

Conferința la locul de muncă este format din brainstormingworkshops între locurile de muncă în Marea Britanie, și Educație pentru Toți Conferenceaddresseshomophobic, biphobic și hărțuirea transfobic.

Datorită muncii Stonewall lui, precum și activitatea mai multor grupuri și persoane, organizația a ajutat să contribuie la mai multe schimbări politice semnificative, inclusiv asistarea la:

„Am văzut legi care protejează lesbiene, homosexuali, bisexuali și trans să fie răsturnat în trecut, așa că nu trebuie să devină complacem“, a spus Horwood.

Cum puteți face o diferență

Dar Stonewall nu ar fi putut realiza toate aceste lucruri mari pe cont propriu. Este vorba de relațiile pe care le-am construit cu publicul, care au ajutat sa ajung acolo unde sunt astăzi.

„Dacă cineva martor hărțuit... Ia o poziție.“

Deci , dacă sunteți obosit de picioare pe margine, se alăture luptei împotriva discriminării și a prejudecăților cu Stonewall. Horwood recomandă educarea - te cu privire la drepturile LGBT din Marea Britanie, inclusiv învățarea despre Legea privind egalitatea. Fiind informat willgive vă încrederea de a lua o poziție, să nu fie un spectator.

„Dacă cineva martor hărțuit, intimidați sau izolate pentru orientarea lor sexuală sau identitatea de gen (sau orice altă caracteristică protejată), să ia o poziție și de a face ceva despre el. Deși vă asigurați că nu te pune în pericol,“hesaid.

Schimbarea inimile și mințile din întreaga lume

Deci, ce urmează pe ordinea de zi pentru Stonewall?

„Sperăm... Că drepturile și bunăstarea LGBT rămân pe agenda socială și politică merge mai departe.“

Pe lângă lobby pentru policyreform suplimentare, a declarat Horwood el si grija de echipa profund despre schimbarea inimile și mințile lucrând cu comunități noi și vorbesc cu oameni noi la fel de mult, deoarece acestea pot, care include cele peste iaz.

„Stonewall va continua colaborarea cu apărătorii drepturilor omului din întreaga lume pentru a sprijini lesbiene, homosexuali, bisexuali și oameni de peste mări trans. Acest lucru trebuie să fie, de asemenea, condus de militanții fenomenale cu sediul în aceste țări“, a spus el.

„De peste mări, a fost mare pentru a vedea SUA să introducă căsătoria de același sex peste bord“, a continuat el. „Sperăm că e un semn de lucruri să vină și că drepturile și bunăstarea LGBT rămân pe agenda socială și politică merge mai departe.“

Pentru a afla mai multe despre Stonewall și activitatea de schimbare a vieții ei fac, accesați www.stonewall.org.uk.