Surge: o aplicație de întâlniri gay de vârf conectează peste 3,5 milioane de bărbați în întreaga lume

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: bărbați singuri nu trebuie să se (sau datele lor) Eticheta de pe Surge , o rețea de matrimoniale gay-friendly. Aplicația ia toate veniții și îi ajută să se simtă în largul ei în scena LGBTQ + întâlnire. Cu caracteristici glisând în simple și autocolante distractive de comunicare, Surge creează un mediu de presiune scăzută pentru a face un prieten, aterizare o dată, sau construirea unei relații. Aplicația suportă o rețea de creștere rapidă a gay, bi, ciudat, și oamenii curioși din întreaga lume. Peste 3,5 milioane de oameni au aderat la supratensiuni și alte câteva mii semn sus în fiecare lună. Începând cu 2015, la supratensiuni a funcționat sub motto - ul „fără etichete“ , iar echipa lucreaza din greu pentru a face toti membrii sa se simta in siguranta, evaluate, și sprijinit atunci când navighează online dating.

Nu fiecare om se simte confortabil să apară într-un bar gay și, practic, se excursie în comunitatea locală doar pentru a obține o dată. Acesta poate fi intalnire tensionata de a aborda un tip într-o astfel de scenă publică și neiertător. Unii homosexuali, bi, sau bărbați curioși nu sunt afară, tare și mândru, astfel încât datarea poate fi o provocare importantă pentru ei.

load...

Din fericire, LGBTQ datare aplicații permit utilizatorilor să se conecteze într - un spațiu privat, prietenos, și judecata liberă. Din moment ce a lansat în 2015, Surge a devenit o opțiune trendy pentru gay, bisexuali, și bărbați ciudați în SUA și în străinătate. Aplicația întâlnire, disponibile pe iTunes și Google Play, a distins itselfas o platformă de rețea nichesocial fără etichete sau limite.

Configurare simplă și în condiții de siguranță la supratensiuni satisface barbatii gay singure prin conexiuni facilitatingreal.

load...

Echipa Surge a petrecut ultimii doi ani , cu respectarea modelelor de datare și construirea de abur în compania industry.The tech și - a început în 2013 prin lansarea unei aplicații LGBTQ întâlnire numit Lavandă. Această platformă a servit toate LGBTQ + simplu, dar echipa în curând realizeditsservices ar fi mai util în cazul în care specializate de sexualitate. Așa că au re-marcă și a lansat la supratensiuni pentru homosexuali si bisexuali. Apoi, în 2017, echipa a lansat Zoe pentru femei lesbiene si bisexuale. Ambele aplicații utilizează tehnologia de ultimă oră pentru a conecta Dater de același sex unul cu altul.

Astăzi, Surge are peste 3,5 milioane de utilizatori înregistrați de toate vârstele și fundaluri. Aplicația este mândru de diversitatea și invitesmen ale tuturor stripesto Înregistrează-te gratuit. Fie că sunteți în căutarea pentru un stand-o noapte sau o dragoste viață, această aplicație vă puteți introduce într-o lume de posibilități în scena gaysocial.

load...

„Vrem să fie diferite“, a declarat Sunethra Boyinova, Creative Director la supratensiuni. „Nu vrem să fie doar pentru hookups. Va oferim posibilități de a alege și de a oferi un spațiu în care utilizatorii pot găsi dragostea vieții lor.“

„Like“ sau „Men de putere cum ar fi“ de toate vârstele și fundaluri

Echipa de supratensiune nu cred că un milion de caracteristici ostentative face daters mobile orice bun, astfel încât au fiert aplicația lor de nișă până la elementele de bază. Itsclean, simplu, și interfață prietenoasă ajută oamenii conectați fără a vă complicați cu instrumente care nu sunt necesare sau ineficiente de potrivire. Ca urmare, Surgefosters o rețea socială extrem de interactiv; în fiecare lună, utilizatorii trimit peste 10 milioane de messageson app.

Deoarece toate de comunicare se bazează pe atracție reciprocă, Surge este un loc interesant și distractiv pentru a aranja o întâlnire.

Să înceapă flirtezi! La Surge, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „ca“ pentru a face un meci reciproc și să înceapă o conversație. Bărbați glisează prin perspective date pentru a restrânge domeniul de matrimoniale pentru a single viabile și atractive. Te simți privat? Puteți oricând să activați Modul privat pentru a se asigura că numai tipi care le-ați plăcut pot vedea profilul.

Dacă într-adevăr doriți să facă o impresie, puteți o putere ca dumneavoastră preferat cutie. Conform paginii Întrebări frecvente, „Acesta este cel mai rapid și cel mai direct mod de a lăsa un tip știe că într-adevăr le sapi.“ Toți membrii pot folosi doar onePower Ca pe zi - cu excepția cazului în care cumpără un pachet de putere Likesorearn Îi place gratuit de putere prin actualizarea lor profile.

Membrii premium la supratensiuni nu primesc Plăceri în plus de putere, dar ei sunt capabili să vadă cine le -a plăcut, a avea acces la propria lor istorie gustul (și poate schimba mintea lor pe câteva treceri), vizualiza fotografiile private ale meciuri reciproce și a le schimba locația setări.

In timp ce majoritatea utilizatorilor săi trăiesc în SUA, la supratensiuni a membersin de țări din întreaga lume. Varsta medie de membru este de 18-30 chiar acum, dar Sunethra a declarat că echipa nu este în căutarea de a clasifica aplicația pentru orice grup de vârstă. „Surge este pentru toți“, a spus ea. „Vrem să avem varietate în bărbați care se alătură.“

Surgeboasts o rețea de creștere rapidă, datând de la nivel mondial, adaugand mai mult de 33.000 de utilizatori Apple și 87.500 de utilizatori Android pe lună. Aproximativ o treime din cei noi utilizatori provin din SUA. Chiar de membru al aplicației crește de furtunos, cu toate acestea, echipa se concentreaza pe satisfacerea indivizilor, răspunzând la feedback-ul, și cultivarea unui sentiment prietenos cartier.

„Scopul nostru este de a face app mai personalizate“, a spus Sunethra. „Creăm un sistem pentru a face oamenii să comunice mai mult și să fie interesați de unul pe altul.“

O echipa Lean într-o misiune internațională remarcabilă

Surge employs15 oameni, inclusiv dezvoltatori talentați, cu experiență în marketing și hands-on repetari de servicii pentru clienți. Punerea în funcțiune încurajează colaborarea și creativitatea ca memberswork echipa pentru a crea cea mai bună aplicație de dating pentru bărbați gay de pe piață.

„Ne pasă de feedback-ul utilizatorilor noștri,“ Sunethra a spus, «și încercăm să pună în aplicare cât mai mult din ea putem.»

În cele din urmă, atunci când Surge este de succes, se schimbă vieți. Nu numai că aplicația conectează simplu care nu pot fi îndeplinite în alt mod - creează, de asemenea, un spațiu sigur și inclusiv în cazul în care oamenii se simt liberi să fie ei înșiși. Nu fiecare om LGBTQ se simte confortabil iese în oraș sau țara sa, dar pe Surge el poate să renunțe la aceste temeri. Sunethra ne-a spus echipa are această misiune la inima si face tot ce poate pentru a răspândi dragoste și acceptare.

Serviciul teamisattentive de supratensiune pentru clienți la nevoile daters moderne.

Angajamentul ferm la supratensiuni tothe comunitatea gay a câștigat mare lauda echipa din industria de dating. Evaluarea medie a aplicației este în prezent 4.5 stele. „Serviciul Clienti este foarte bun“ , a declarat Michalis Tiritas într - un comentariu de patru stele. „Îmbunătățiri remarcabile includ mult mai puține profiluri false (funcția de raportare este , evident , de lucru bine!) Cu tipi mai autentice și o interacțiune mai bună decât aplicații similare.“

„Am fost abordat de admin-ul și a fost în măsură să abordeze unele probleme cu aplicația“, a declarat Mick, un membru premium Surge. „Am rata de fericit această aplicație ca aplicație de cinci stele.“

Povești de dragoste de la Ambasadorii a aplicației

Chiar dacă Surge este încă nou și în creștere, care le - a colectat deja destul de multe povești de succes de la oameni care au găsit pe cineva lor specială pe app.You poate deveni un val ambasador pentru a partaja povestea ta de succes cu echipa și helpspread cuvântul aboutthis gay unic comunitate -friendly.

Surge a facilitat conexiuni nenumărate pe termen scurt și pe termen lung între bărbați singuri on-line.

„A fost primul meu meci“, a spus un utilizator mulțumit. „Ne-am întâlnit la o cafea la scurt timp după ce a vorbit la supratensiuni, și ne-am conectat imediat. Încă de când, nu am fost în stare să-și petreacă mai mult de câteva zile în afară.“

Un alt utilizator Surge anonim a spus că el începea să se îndoiască că va cădea vreodată în dragoste, când a genera un tip atractiv, care purta haina unui medic în poza de profil. Ei au căzut unul pentru altul la prima lor întâlnire. „Nu m-am simțit cu adevărat dragoste până când l-am cunoscut“, a spus utilizatorul lovestruck. „A finalizarea facultatea de medicină anul viitor. Lucrurile merg uimitor de până acum.“

Pe blog - ul la supratensiuni , puteți followthe ultimele evoluții cu aplicația și în comunitatea gay. Echipa a aplicației îi place să se angajeze cu cititorii si sa - i incantati de socializare, intalniri, și crearea de rețele în întreaga lume. Recent, Surge selectat unul dintre membrii săi, cunoscut sub numele de Guy de călătorie, să -și petreacă opt zile de intalniri 20+ utilizatorii de undă de șoc în patru orașe europene. Această serie a subliniat distractiv, nervozitate, și ilaritatea datând din zilele noastre.

„Doar să stea acolo vorbind și râzând cu ambianța romantică fără sfârșit a fost cu adevărat emoționant,“ călătorie Guy a scris după ce a petrecut o zi la Roma. „Am atât de multe momente și amintiri din această călătorie pe care voi prețui pentru totdeauna.“

Supratensiune: În cazul în care Single poate Flirt fără etichetă

Unii barbati homosexuali poarte curcubee lor pe mâneci lor (uneori la propriu), în timp ce alți oameni ar ține mai degrabă un profil scăzut în timp ce caută datele fierbinți. Baruri gay poate fi un pic cam mult pentru single care valoarea vieții private a acestora, butdating aplicații pot oferi același tip de mediu social și opțiuni de date , fără controlul public.

În câțiva ani, Surge a devenit unul dintre primii gay-oameni datând aplicații din lume. Creșterea în popularitate este un credit la ușurința, incluziunea, și capacitatea de reacție mici team.Millions, greu de lucru de utilizatori s-au bucurat de potrivire a sistemului app'sstraightforward și eficient, care taie sfială de întâlnire doar prin închirierea tipi spun "Hei, imi placi."

Dacă sunteți în căutarea pentru un prieten, o dată, sau un alt important, ne-am absolut recomandăm să încercați Surge'sall-bărbați datând de rețea. Indiferent de vârstă sau de orientare, această aplicație are un loc pentru tine.

„Suntem favorabile incluziunii și deschise pentru toată lumea“, a subliniat Sunethra. „Scopul nostru este pe creștere comunitatea noastră cât mai mult posibil.“