Sursa go-to despre teoria atașamentului romantic

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Când este vorba de teoria atașamentului și efectele sale asupra relațiilor, puțini oameni să înțeleagă mai bine subiectul decât Dr. Jeffry Simpson, profesor de psihologie la Universitatea din Minnesota, care a fost în fieldfor mai mult de 28 de ani.

După ce simpatiza subiect într-un stadiu incipient în cariera sa, studiind intrarile si iesirile de modul în care funcția de relații romantice este adevărată pasiune Dr. Jeffry Simpson.

„A devenit destul de clar pentru mine că ceea ce se întâmplă în relațiile apropiate este una dintre cele mai importante lucruri din viața celor mai mulți oameni“, a spus el.

load...

Și cele mai recente strădanie care la scufundări mai adânc în gaura de iepure nu este diferită.

După ce a fost deja circulat în jurul valorii de numeroase mass-media, printre care The Huffington Post, noua cercetare vine de la teoria atașamentului dintr-un nou unghi sub formă de tamponare partener.

Ce este exact tamponare partener?

Așa cum Simpson descrie, de tamponare partener este un set de comportamente un partener se angajează în care facilitează preocupările sau grijile celuilalt partener, care este vulnerabil având în vedere istoria lor.

Partener de tamponare arată dacă aveți o istorie de atașament nesigur, poate fi foarte bine ajustate în withtheright tipul tau de viata de adult a partenerului.

load...

Datorita unor date din Minnesota longitudinala Studiul de risc și de adaptare, care se axează pe modul în care modul în care oamenii sunt tratate ca copii afectează modul în care se comportă ca adulți în relații, Simpson a fost în măsură să examineze această dinamică mai îndeaproape.

Dr. Carte Jeffry Simpson integrează progresele teoretice și empirice în teoria atașamentului.

„Am încercat să înțelegem moștenirea experienței timpurie și ce rol care joacă în stabilirea de oameni de până la, fie să aibă o viață mai fericită romantică mai târziu, în funcție de cine este partenerul, sau unul mai dificil“, a spus el.

De exemplu, în parte din cercetările sale, Simpson si colegii sai au știut nimic merge în persoană itone într-o relație, fie a avut o istorie de atașament sigur sau nesigur ca un copil, așa că au putut să folosească aceste informații pentru a le compara cu ceea ce face partenerul acelei persoane pentru a răspunde la el sau ea, atunci când se ocupă cu conflictele într-o relație ca un adult.

Simpson a spus că a fost o constatare care a fost consolidat în mod continuu pe tot parcursul cercetării - cât de important partenerii noștri sunt în a face sa ne simtim nesiguri sau sigure.

load...

„Cred că lucrul cel mai surprinzător a fost puterea partenerului - puterea partenerilor de a fi într-adevăr capabil să-tampon de oameni atașate nesigur și, uneori, puterea partenerului de a lua o persoană care este sigură și să le arate într-adevăr nesigur,“ hesaid. „Se pare ca în cazul în care sunteți cu poate face o diferență foarte importantă de mai sus și dincolo de experiențele timpurii cu alte figuri de atașament.“

Ștergerea numelui de atașament rău

Fie că este vorba de tamponare studiază partener, idealizare în relații sau mai multe, Simpson este dedicat pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine ceea ce teoria atașamentului într-adevăr este, de unde a pornit și de ce este important, care este de multe ori diferit de ceea ce spune mass-media populare.

„Mijloace atașate Pentru a fi în siguranță, în principiu, aveți încredere că partenerul tău va fi acolo pentru tine și vă va trata într-un mod corect și binevoitor“, a spus el. „Pentru a atașat beinsecurely înseamnă că nu ești sigur de asta. Ai fost ars în trecut. Nu au fost tratate bine. Ai fost respins, și poate că ați fost neglijate și nu știi unde stai neapărat cu partenerii.“

Potrivit lui Simpson, ceea ce face această distincție oferă oamenilor o perspectivă mai bună în care acestea sunt și ceea ce au nevoie, ceea ce poate afecta cursul relațiilor lor.

Dr. Cercetare Jeffry Simpson investighează relații strânse și procesele interpersonale din diferite modele teoretice și perspective.

„Dacă știi ce orientare atașament este, atunci puteți ști ce sunt punctele forte și punctele slabe ca partener relație, care sunt motivele tale, atunci când te porți pe motivele tale și ce fel de persoană nu trebuie să fie cu a face tu cel mai bun posibil persoana poti fi“, a spus el.

De cercetare viitoare Simpson, care pare a fi la fel de interestingas munca sa de partener de tamponare, se va concentra asupra reglării emoționale în cadrul conflictelor și tranziții de viață, cum ar fi de a începe un nou loc de muncă.

„Ne uitam la modul in care oamenii cu diferite tipuri de istorii de atașare a reglementa emoțiile lor atunci când sunt supărat“, a spus el. „Noi încercăm să înțelegem ce se întâmplă în ceea ce privește reglementarea emoțională în viața oamenilor care sunt sigure și nesigure.“