Tammy shaklee de h4m își construiește reputația de premier homosexual și homosexual în Austin, Texas

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: O companie de matchmaking Texas , pe baza numita H4M a completat o nișă în industria datând de catering pentru a-relație minte single -uri in LGBTQ + comunitate. În ultimii șase ani, Tammy Shaklee a luat - o pe ea să antreneze, meci, și să sprijine bărbații gay și femei lesbiene de la coasta la coasta, iar ea are un pionier servicii matrimoniale ca campion dragoste în toate formele sale.

Tammy Shaklee se mândrește cu munca ei ca un pețitor certificat pentru LGBTQ + single. Ea empatizează cu clienții săi și cu adevărat speră să vadă să reușească. Atunci când se lucrează unu la unu cu clientii, Tammy ne -a spus că știe cum să se pună în locul lor - pentru că ea a fost în locul lor.

load...

Cu ani în urmă, Tammy a căutat ajutorul unui pețitor profesionist și a găsit dragostea la o dată aranjată. Ea este acum fericit căsătorit și dornici să împărtășească succesul ei cu oameni din toate categoriile sociale.

Tammy Shaklee este specializată în potrivirea single LGBTQ.

Tammy este într - o misiune de a aduce mai multă iubire în lume și se execută o firmă de matchmaking de tip boutique , numit H4M în orașul natal din Austin, Texas. Ea este specializată în a ajuta gay și lesbiene simplu construi relatii amoroase.

load...

„Fiind un pețitor certificat nu este un hobby“, a spus Tammy. „Nu este doar ceva ce ar fi fost bun la cu prietenii -. Este o afacere“

Din 2012, Tammy a se marca ca go-to gay și lesbiene pețitor pentru single interesate de a găsi adevărata afacere. Afacerea ei matchmaking a crescut constant datorită cuvânt din gura, și ea este acum capabil de a servi clienții peste tot în SUA

Lucrând îndeaproape și a asculta single în spectrul sexualității, Tammy a fost în măsură să perfecționa serviciile sale pentru a satisface nevoile unice ale LGBTQ + persoane în scenă matrimoniale.

„Eu cred în tratarea tuturor clienților în mod egal, și la fel de profesionist în care tratează clienții lor în propriile lor cariere“, ne-a spus Tammy. „Dacă acest lucru ar fi ușor, așa cum am spus, toată lumea ar fi o fac.“

Soluții pentru Single Facing Dating Oboseala

H4M a lansat ca o companie de matchmaking off - line de același sex doar în 2012 - în același an în care Tinder lansat. Firma de matchmaking adaptat la mediul aflat în schimbare rapidă , datând de prin dezvoltarea flexibile și eficiente matchmaking servicii de coaching și fundamentate în valorile tradiționale.

load...

Astăzi, H4M sa poziționat ca o alternativă de calitate bazate pe online dating. Tammy a spus că a vorbit cu mai multi clienti care se confruntă cu oboseala cu dating online și bun venit posibilitatea de a reveni la elementele de bază și pentru a îndeplini datele culese manual compatibile în persoană.

„Întâlnire oboseala online este real“, a spus Tammy. „Single-ne mai multe și mai mult, astfel încât fiecare săptămână. Compatibilitatea este atât de mult mai mult decât ceea ce arata sau de tip unul este de obicei atras de la început și vizual.“

Cele Matchmakers H4M oferă mai mult decât o fotografie și un byline atunci când se introduce clienților unul cu altul. Ei au pus împreună profiluri de personalitate orientate spre detaliu și aranjați datele pe baza unei combinații de informații personale și de instinct.

H4M cond perspective potențiale data și aranjează două date în numele clienților.

Tammy a spus că mulți profesioniști educați, de succes, și ocupat ajunge la ea , deoarece acestea sunt cu totul epuizate glisând la nesfârșit și de a face meciuri greșite. Ea a adăugat membri ai personalului pentru a servi cererea tot mai mare în rândul ei client extinderea bazei.

De asemenea, Matchmakers H4M colaborează cu și să ia recomandări de la Matchmakers drepte, în speranța de a face dating scena un loc mai pozitiv și încurajator.

„Industria noastră trebuie să depună eforturi pentru a îmbunătăți“, a spus Tammy. „Deoarece tot mai multe single-LGBTQ rândul său, la offline matchmaking după oboseala on-line, ar trebui să fie transparente în stabilirea așteptări clare pentru această nouă bază de clienți. Să se potrivesc cu cele mai compatibile single de lucru cu clienții reciproc. Este un câștig / câștig pentru noi toți.“

Facilitarea tradițională Curtarea & Face-to-Face Date

H4M salută simplu de toate orientările și oferă nelimitat de întâlnire de coaching pentru clienții care au nevoie de îndrumare. Cei Matchmakers și datarea antrenori face tot ce este nevoie pentru a ajuta indivizii atinge obiectivele lor în dating scena. Fie că aceștia oferă introduceri tradiționale sau de a da sfaturi limbajul corpului, acești profesioniști desăvârșiți au o mulțime de cunoștințe pentru a împărtăși cu single.

De exemplu, Tammy isi incurajeaza clientii sa dea noi interese de dragoste cel puțin două date pentru a vedea dacă le place persoana. Este nevoie de timp pentru energia unei persoane, personalitatea, caracterul și să strălucească prin intermediul, și stând în jos pentru a avea acele conversații cu o altă persoană.

H4M este una dintre putinele companii de matchmaking care aranjează prima și a doua date între clienții săi.

„Sunt un avocat pentru reducerea glisând în și introducerea textului, și creșterea interacțiunii umane și conversație“, a spus Tammy. „Este cel mai bun mod de a determina gradul de compatibilitate potențial de durată.“

Tammy este plin de cuvinte de înțelepciune pentru a susține clienții ei.

Cu sprijinul lui Tammy, clienții H4M pune deoparte telefoanele lor și să deschidă inimile spre noi relații. Compania depune eforturi de matchmaking pentru a facilita față-în-față conexiuni umane. Acest traseu tradițional impune persoanelor fizice de a încetini și ia în considerare într-adevăr persoana care stă în fața lor. Cele Matchmakers nu arată chiar fotografii înainte de prima dată.

„Introducerile mai tradiționale, curta și datarea a fost obiectivul nostru de la început“, a spus Tammy. „Gay și lesbiene simplu ne-au spus de ani de zile că este data treilea cel mai anticipat le-am avut vreodată.“

Oferirea clienților Curajul si Conviction pentru a merge înainte

De Matchmakers H4M place când aud înapoi de la doi clienți care au întâlnit și a căzut în dragoste la o dată aranjată. Fie că aceștia oferă un feedback postdata sau partajarea unui anunț de angajament pe Facebook, clienții dus de multe ori H4M cu laude pentru că îi îndreaptă în direcția cea bună.

Tammy ne-a spus că îi place păstrarea în contact cu clienții și să le vezi crească în relațiile lor. Unii s-au întors chiar la firma ei pentru relația de coaching în curs de desfășurare.

„Sunt de învățare atât de mult despre mine prin acest proces“ , a spus un client în vârstă de 30 de ani , într - o recenzie. “M - am bucurat de fiecare dată până acum și să aprecieze tot ceea ce faci. Este uimitor."

„ Din cauza H4M, eu sunt convins că într - adevăr sunt bune, simplu de calitate acolo.“ - O vârstă de 63 de ani , client H4M

„Sunt atat de incantata sa lucreze cu H4M,“ un client lesbiana din Boston a spus. „Îmi place energia și conexiunea. Cred cu adevărat că mă înțelegi și ce caut „.

H4M ii ajuta pe oameni de toate vârstele și fundaluri. Tammy a observat o tendință recentă la bărbați de vârstă mijlocie care ies din dulap, lăsând căsătorii, și de cotitură pentru a Matchmakers pentru ajutor de la capăt și care intră în scena gay matrimoniale.

„Deoarece egalitatea căsătoriei a trecut, evoluția acceptării sociale continuă să se extindă și să dea permisiunea pentru cei care trăiesc vieți de succes, dar consfătuiri secrete“, a spus Tammy. „Chiar si cu mai raspandit intalniri de coaching, încerc să fiu neutru de gen, astfel încât să se ajungă și de a ajuta cât mai multe single-uri posibile.

H4M Matchmakers cu plumb Autenticitatea

După șase ani de rețea și de potrivire, Tammy a făcut un nume pentru ea insasi ca fiind unul dintre Matchmakers gay și lesbiene de top Austin, iar ea a crescut o retea nationala de single orientate spre dragoste. H4M este o firmă incluzivă matchmaking, care este specializată în construirea unor relații de calitate între parteneri de același sex.

Tammy a extins modelul ei de afaceri pentru a sprijini LGBTQ + single care se luptă să găsească drumul în dating scena. Încurajarea și sprijinul ei a fost o resursă de neprețuit pentru datere in intregul spectru de sexualitate. Acum H4M colaborează cu Matchmakers drepte pentru a răspândi cuvântul și să crească rețeaua sa în întreaga țară.

„Scopul meu este de a conduce cu iubire“, ne-a spus Tammy. „H4M este mult mai mult decât matchmaking. Se vorbește și mersul pe jos pro-egalitate de zi cu zi. Ca un expert în relație, sper să ofere încurajare și sprijin pentru toate single-uri.“