Tastebuds: aplicația muzicală care are un coardă cu industria de dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: In loc de a fi potrivite cu cineva pe baza codului poștal, nu ar tine mai degrabă să fie compensată cu cineva care te cunosc nu ascultă Nickelback? Ei bine, asta e ceea ce este Tastebuds.fm pentru. Ca un site de muzică de rețea socială de mare succes, tastebuds este # 1 mod de a găsi sufletul pereche muzical.

Pentru cei care se luptă să îndeplinească meciurile lor armonioase și sunt ușor abtine de la platformele tradiționale de datare, nu veți găsi un site care lovește coarda sensibila mai bine decât tastebuds.

Și cu o bază de utilizatori în creștere (cu ajutor de la achiziția concurentului său din SUA moosify Inc), tastebuds devine rapid solistul din trupa numita dragoste.

load...

Punerea în prim-planul muzicii

Co-fondatorii si colegii de trupa lui Alex Parohial și Julian Keenaghan a creat site-ul din Marea Britanie, în 2010, după ce se luptă pentru a satisface potențialele prietene care au avut gusturi similare în muzică.

Tastebuds co-fondatorii Alex Parish (dreapta) și Julian Keenaghan.

Ca dezvoltatori web, au luat problema în propriile mâini, lansând muzica un prototip mobil thatputs în prim-planul.

După ce se confruntă cu un mare succes cu prototipul într-o astfel de perioadă scurtă de timp (o caracteristică pe Masahable nu doare), Parish și Keenaghan dat seama că există un decalaj care ar putea umple.

load...

„Am știut că o cerere pentru această întâlnire bazată pe interese“, a declarat Parish.

Mai mult de 300.000 de utilizatori și milioane de meciuri mai târziu, tastebuds a sculptat un spațiu solid pentru sine, în industria de dating.

O alternativă distractiv de întâlnire tradițională

În loc de potrivire și prezentarea utilizatorilor în funcție de vârstă și de locație, tastebuds perechi de oameni, bazate pe liste de redare lor și să le categorisește în consecință, cum ar fi „The Beatles fani.“

Parish a spus folosind liste de redare ca un instrument de matchmaking ia presiunea de pe membri pentru a crea un profil de întâlnire ademenitor, care este necesară pe cele mai multe site-uri matrimoniale, și de multe ori este o mai bună reflectare a unei persoane care este.

De fapt, jumătate dintre utilizatorii tastebuds' nu au folosit niciodată un site tradițional online dating.

„Muzica poate spune multe despre tine, și cred că este un bun indicator al personalitatii tale la fel de bine“, a spus el. „Este un mod distractiv, o presiune mai mică de a întâlni oameni și de a începe o conversație. Sperăm să facă oameni întâlnire interesantă și nu se simt jenant.“

load...

Tastebuds meciuri ca-minded oameni prin muzica.

Parish, care sa întâlnit prietena lui pe site-ul peste dragostea lor de trupe ca gambe și M83, a declarat că în timp ce ghidul lor medie este un fan al rock si indie, site-ul să satisfacă o varietate de genuri, toate în speranța de a face conectarea mai ușoară.

„Opinia noastră nu este cu adevărat că muzica este sfârșitul-toate, să fie-toate, dar este o modalitate foarte bună de a sparge gheața“, a spus el. „Muzica este o modalitate foarte bună de a conecta oameni și de a începe conversații.“

Ce înseamnă achiziționarea moosify pentru companie

Se pare că nu există decât cer senin înaintea pentru site-iubitor de muzică.

Prin preluarea moosify vine brandul, tehnologie și mai mult de 100.000 de utilizatori.

Achiziția înseamnă, de asemenea tastebuds poate aborda unele dintre proiectele sale mai mari, mai devreme, inclusiv extinderea la nivel global și lansarea unei aplicații pentru Android.

„Ne-am făcut bine în Marea Britanie.. Dar întotdeauna ne-am simtit am nevoie pentru a avea un impact mare in Statele Unite“, a declarat Parish. „Va avea un impact mare asupra site-ului în ceea ce privește activitatea de utilizator și obținerea de persoane angajate. Poate utilizatorii tastebuds care au fost pe site-ul pentru un timp, dar niciodată nu au avut prea mulți oameni în apropierea lor ar putea avea meciuri.“