Taylor francois-bodine oferă servicii personalizate de confidențialitate pentru single-urile de elită din Washington și din întreaga lume

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Taylor Francois-Bodine a început matchmaking ca un hobby în timp ce lucrează în Washington, DC, în calitate de consilier și lobbyist unui senator. Ei meciuri de profil înalt transformat în relații de durată atât de des încât a decis să părăsească lumea politică și să formeze propria firma matchmaking, Francois-Bodine Consulting. Serviciul de tip boutique este suficient de mic ca Taylor se întâlnește și se potrivește cu fiecare client , folosind metodele sale unice dovedite, iar ea funcționează doar prin sesizare, asigurându -se că dă fiecărei persoane o experiență personalizată.

Taylor Francois-Bodine a făcut un nume pentru ea insasi ca un pețitor pentru clienți de elită, dar ea nu a imagina întotdeauna un viitor în a ajuta puternic, faimos și simplu de succes găsi dragostea. In schimb, a fost prima ei carieră în lumea politică din Washington, DC, care a trimis -o pe această cale surprinzătoare.

load...

„Când am fost de lucru pentru un senator titular și la o firmă de lobby, am găsit eu fac de matchmaking pe partea“, a spus ea. „După ore, mi-ar conecta colegii de la diferite birouri pentru evenimente, și am aflat că multe dintre relațiile lor au fost de durată.“

Chiar și atunci când ea a început să lucreze pentru o firmă de lobby, ea continua obtinerea apeluri de la oameni de mare putere DC cerându-i să le potrivească. În cele din urmă, Taylor a decis să părăsească cariera în politică să se concentreze pe matchmaking cu normă întreagă, iar ea a găsit-o nișă care leagă unele dintre aceste aceleași persoane de succes la cunoscut în timpul carierei sale la Capitol Hill.

load...

Taylor Francois-Bodine a trecut de la lumea politică în lumea matchmaking.

„Totul a fost un secret din Washington, DC, pentru că nimeni nu a vrut nimeni să știe că a folosit un pețitor“, ne-a spus ea.

Deși toți clienții lui Taylor sunt de succes in cariera lor, stilul lor de viață ocupat înseamnă de multe ori ei nu au timp pentru a întâlni oameni. Deci, Taylor ia ambiguitatea din viața lor de dating, creând personal la fiecare meci. Ea limitează numărul de clienți cu care ea lucrează astfel încât ea poate da fiecare dintre ei atenție deplină la un moment dat.

„Eu iau numai pe 10 clienti la un moment dat, deoarece am crea strategia de potrivire personalizată mine“, a spus ea.

Cu această listă de client limitată, Taylor se poate concentra nu numai pe crearea de meciuri excepționale, dar, de asemenea, ajuta clienții să devină cei mai buni parteneri pot fi.

load...

Crearea unei liste de Client exclusiv prin concentrarea asupra Referrals

Încă de la început, Taylor a lucrat numai prin recomandări din partea clienților. În loc de a căuta clienți, ea constată că fie ei caută ajutorul ei sau clienții din trecut se vor referi la ea. Și ea a lucrat cu single din toate categoriile de viață și 23 de țări din întreaga lume.

„Am început să lucrez cu Washington de elită și în cele din urmă a fost menționată celebrități, președinți de corporații mari și altele asemenea“, a spus Taylor.

Inițial, Taylor a lucrat mai mult cu oameni de succes în căutarea pentru dragoste, dar ea însăși găsit luând pe mai mulți clienți de sex feminin.

Ea a împărtășit povestea unui client care a fost lovit de un domn a cărui fotografie Taylor ia arătat. Din moment ce ei au fost atât oameni profesioniști ocupat, deși, nici clientul, nici obiectul afecțiunii ei ar putea găsi un timp pentru a satisface.

„După șase luni de intalniri alte persoane, au găsit în sfârșit un timp pentru a satisface“, a spus Taylor. „Prima lor a fost dată în Tahiti, iar cea de a doua dată și-a consolidat relația lor. În termen de șase luni, au fost angajate.“

Taylor a declarat clienții ei trebuie să fie implicați și au investit pentru procesul ei de matchmaking la locul de muncă. Aceasta este în cazul în care procesul de sesizare vine; noi clienti au fost probabil referire la Taylor, deoarece serviciile ei au lucrat deja pentru prietenii sau colegii lor.

În același timp, ea știe că găsirea unui pețitor și schimbul de date personale despre sine nu este cel mai natural lucru pentru majoritatea oamenilor. Și oamenii de mare succes găsesc adesea dificultăți în găsirea unui meci adecvat și mai surprinzătoare și sensibile.

„Mă simt onorat să fiu în această afacere, deoarece este o parte privată a vieții cuiva, și este nevoie de o mulțime de vulnerabilitate pentru a împărtăși asta cu cineva“, a spus Taylor.

Construirea Atractivitatea și reziliență prin intermediul unor planuri personalizate

Când Taylor ia pe un client, ea dedică o cantitate considerabilă de timp pentru a se asigura că înțelege nevoile sale unice. De aceea, ea începe procesul printr-o consultare unu-la-două ore.

„Noi întotdeauna trece prin istorie de familie, ceea ce cauți într-un partener, și ceea ce viața ta de zi cu zi arata ca,“, a spus Taylor. „Asta îmi dă informații despre motivul pentru care persoana este unică, ceea ce doresc, și dorința lor de a fi receptivi la schimbare.“

Taylor oferă, de asemenea, clienții ei dragoste dur, atunci când este necesar, cu privire la ceea ce au nevoie pentru a lucra la. Ea evaluează stilul clienților, îmbrăcăminte, și de sănătate mintală pentru a determina dacă au nevoie pentru a face unele trucuri pentru a atrage partenerul potrivit.

„Oamenii cred că Matchmaking este o afacere ușor și plin de farmec, dar este nevoie de o mulțime de muncă“, a spus Taylor. „Nu e gratificare instantanee. Este nevoie de lucru pe partea pețitor și client.“

Taylor îi asigură pe clienții săi de elită sunt gata până în prezent cu succes prin evaluarea stilului lor si de sanatate mintala.

Odată ce un client este gata până în prezent, Taylor începe procesul de potrivire. În primul rând, ea trimite clientului un profil al unui potențial partener - de obicei, împreună cu o imagine. Cu toate acestea, bio este suficient de discret ca clientul nu poate pur și simplu de căutare on-line pentru a descoperi cine sunt.

În cazul în care un client este mulțumit de meciul lui Taylor, ea va stabili o dată. Acest secret servește două scopuri. În primul rând, majoritatea clientilor Francois-Bodine Consulting nu doresc ca lumea să știe că ei datând sau folosind un pețitor. În același timp, însă, Taylor vrea să împiedice clienții ei de învățare prea mult despre unul pe altul înainte de a le-am întâlnit chiar în persoană.

„Cele mai multe ori, știi deja totul despre persoana, dar când ajungi la data, nu există nici o scânteie“, a spus ea. „Chimie și limbajul corpului le poate da un sentiment de cazul în care scânteie.“

Taylor a distribuit o poveste despre unul dintre clientii ei care au nevoie pentru a lucra la ea înainte de a putea găsi tipurile de oameni care ei interesați. Taylor a dezvoltat un antrenament și un plan de sanatate mintala pentru client, și configurați regulate de check-in-uri pentru a monitoriza progresul ei. După un an de auto-îmbunătățire și datarea, clientul lui Taylor în cele din urmă a început să atragă bărbații cu care sa dorit până în prezent.

„Trebuie să fie elastic, și va veni. Dar trebuie sa continui sa faci munca“, a spus Taylor.

Taylor Francois-Bodine: Single Ajutarea Feel Sparks la date

In timp ce Taylor nu a imagina o cariera in matchmaking, atunci când ea a lucrat în lumea politică din Washington, DC, a venit la ea în mod natural. Acum, ea se concentreaza toate eforturile sale pe a ajuta single de succes găsi meciuri semnificative.

După o primă dată, clienții au nevoie pentru a determina daca se simt o „scânteie“ cu partenerul lor, a spus Taylor. De aceea, clienții nu au voie să facă schimb de informații de contact - nici un număr de telefon, nu e-mail - la prima dată. In schimb, ei trebuie să contacteze Taylor în termen de 24 de ore și să descrie impresiile personale ale persoanei.

„În cazul în care una dintre părți dorește să meargă pe a doua dată, iar celălalt nu, acest proces atenueaza orice stangacie“, ne-a spus ea.

„Aplicația mea va cuprinde expertiza mea. Vreau să ajut acei oameni care se găsesc pe aplicații de dating an după an „. - Taylor Francois-Bodine

După a treia dată, clienții se pot angaja unul cu celălalt așa cum doresc. Cu toate acestea, Taylor se așteaptă încă ambele părți să dea actualizările ei despre relația lor și progresul acesteia.

Acum, că ea a avut un succes considerabil să ajute cuplurile găsi dragostea, Taylor vrea să se extindă ea ajunge, motiv pentru care ea dezvoltă o aplicație. Scopul este de a aduce metodele pe care le folosește pentru a se potrivi single de elită pentru mai multe persoane.

„Aplicația mea va cuprinde expertiza mea. Vreau să ajut acei oameni care se găsesc pe matrimoniale aplicații an după an“, ne-a spus Taylor.

Ani după ce a părăsit lumea politică să se concentreze asupra pasiunii ei, Taylor a spus că e fericit cu alegerea ei.

„Datorită acestei lucrări, am creat un impact pozitiv cu oameni care au încercat să îmbunătățească viața lor atât de mult timp“, a explicat ea. „Se simte foarte bine.“