Te poti indragosti online? - (5 povesti reale care dovedesc că se poate întâmpla)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Arata ca MTV „Catfish“ și povești, cum ar fi Manti TeК »o de multe ori da dating online, iar internetul, în general, un rap rău și au tendința de a speria oamenii departe. Dar, sincer, este cel mai bun mod de a satisface pe alții, mai ales o dată sau de partener.

Cercetarea de Brain Institutul de Cercetare Statistică arată că 20% din relații și 17% din căsătorii începe on - line. Ca să nu mai vorbim de site - uri matrimoniale , cum ar fi Zoosk și meci au 38 și 30 de milioane de utilizatori, respectiv. Sansele de a găsi pe cineva compatibil sunt semnificativ mai mari decât online , acestea sunt, să zicem, un bar sau de a avea prieteni ai configurat.

load...

Deci, poți cădea în dragoste cu cineva online? Noi credem cu siguranță acest lucru, iar mai jos sunt cinci povestiri emotionanta, care dovedesc că se poate întâmpla oricui.

1. Anna și Sam

Nou single și cu copiii ei cresc mai în vârstă, Anna a apelat la eharmony pentru a găsi un companion. Ea a fost pe site-ul timp de șase luni, primind după meci meci fără nimic... Lipit până când sa întâlnit pe Sam.

Anna și Sam s-au întâlnit eHarmony și a avut o conexiune instantanee.

„Profilul său a lovit o coardă - el a fost foarte spiritual, pentru un singur lucru, care a fost important pentru mine“ , a spus Anna Ziua Femeii.

load...

Cei doi au pornit imediat, email-uri și având-o oră de apeluri telefonice timp de șase săptămâni înainte de întâlnirea. Alte șase luni mai târziu, Sam și Ana sa logodit.

Mulți experți spun de comunicare on-line înainte, cum ar fi tipul Anna și Sam a avut, poate crea o legătură mai puternică în viața reală.

„Tehnologie online, precum și prin SMS, permite având o conexiune care este mai rapid și mai direct,“ potrivit lui Aaron Ben-Zeev , autor al „Dragoste online: Emoțiile pe Internet“ și la Universitatea din Haifa , profesor de filozofie. „ De asemenea , permite un dialog continuu în comparație cu interacțiunile lente care sunt tipice de litere.“

2. Amanda și Aaron

Când Amanda a intrat JDate, ea nu a fost prea preocupat de a găsi o dată. Nici măcar nu a pus nici o fotografie cu ea - ea a vrut doar să fie capabil de a vedea toate de profil vărul ei. Nu după mult timp, Aaron a ajuns afară pentru că el a văzut că ea a mers la tabără de vară evreiești în timp ce în creștere în sus.

load...

Au vorbit timp de câteva luni și a decis că a fost timp pentru a vedea dacă chimia a fost acolo în persoană așa cum a fost on-line, chiar dacă ea nu a mai văzut o poză cu el.

JDate a fost site-ul Amanda și Aaron sa întâlnit și a căzut în dragoste pe.

„Tot ce știam era că el era înalt și avea părul șaten și ochii albaștri, așa că fiecare tip am văzut , care se potrivesc tip de acea descriere, m - aș uita la el și aș spune:„Dacă ar fi fost Aaron, aș dori în continuare să- l ? '“ Amanda rechemat la CNN. „Răspunsul a fost întotdeauna da.“

S-au întâlnit la aeroport atunci când Aaron se întorcea din vacanță pentru a merge la colegiu. „L-am urmărit pe jos din avion, și îmi amintesc de gândire,«E atât de ciudat pentru că nu e ciudat.» Am simtit ca am fost întâlnirea cu un vechi prieten“, a spus ea.

Amanda și Aaron a devenit oficial câteva luni mai târziu, și apoi, după un an, a descoperit ambele bunici au participat la aceeași tabără de vară evreiești din Cleveland, Ohio - povestea lor vine cerc complet. În acel moment, „soarta a fost sigilat“, după cum spune Amanda.

3. Darren și Gina

Darren și Gina a căzut în dragoste on - line peste pasiunea pentru rugby, în special All Blacks , și pasiunea lor pentru „umor stupide“ și gesturi romantice. Ambii au recunoscut expres că au început să cadă unul pentru celălalt în câteva zile.

Ei au petrecut următoarele trei luni, schimbul de mii de email-uri și mesaje pe Facebook și zeci de apeluri telefonice - chiar dacă acestea au fost în zonele de timp opuse, cu care trăiesc ei în Noua Zeelandă și-l trăiesc în Țara Galilor. Darren ar trimite poezii Gina, și le-ar împărtășit ceea ce căutau într-un partener.

„Am știut chiar atunci că am fost de gând să se căsătorească cu ea. Nu am mai întâlnit, dar am fost în cârlig dragoste, linie, și sinker“, a spus el.

Darren și Gina curtare on-line a durat timp de trei luni și a culminat cu el propune prin telefon.

Colegii lui a crezut ca a pierdut mintea lui, dar el știa că era cea pentru el. La șase săptămâni de la prima lor conversație on-line, Darren a propus Gina la telefon - de la 12.000 de mile distanță și îndoit pe un genunchi. Ea a spus da, sa mutat în Noua Zeelandă, s-au căsătorit în ajunul Anului Nou, iar restul este istorie.

„N-am mai făcut nimic acest nebun și impulsiv înainte, dar eu n-am simțit dragostea am cu Darren“, a spus Gina.

Numeroase studii sugerează că vorbesc cu cineva online , în prealabil , poate îmbunătăți relațiile față-în-față. Un astfel de studiu este „Formarea Relația pe Internet“ , care a testat două grupuri de studenți, una care sa întâlnit on - line si unul care sa întâlnit în persoană, pentru a vedea care a fost mai confortabil unul cu celălalt. Se pare că, este grupul on - line.

Se pare ca acest lucru cu siguranta a lucrat pentru Darren și Gina.

4. Pavel și Vicky

Paul și Vicky , probabil , au una dintre poveștile cele mai unice de dragoste acolo. Ei au conectat la joc video online „Final Fantasy“ , prin intermediul avataruri, Andurus si Branwen.

Timp de cinci ore pe noapte, ei ar juca jocul și să se cunoască reciproc, iar atracția a fost cimentat când a sacrificat caracterul său în joc pentru a salva ei.

Datorită „Final Fantasy,“ Vicky și Paul a găsit unul pe altul.

„S-ar putea părea ciudat pentru cei care nu au jucat niciodată un joc on-line, dar faptul că era un om tradițional, cu valori pentru a se potrivi și a fost protejarea mine a fost primul ce ma atras la el“, a spus Vicky. „Andurus, deși un caracter de tip desen animat, este puternic și atractiv punct de vedere fizic, dar a fost personalitatea lui Pavel grija pe care a strălucit într-adevăr prin intermediul.“

„De îndată ce am văzut Vicky, am știut că ea a fost cea pentru mine. Incredibil, deși nu ne-ar fi întâlnit în viața reală înainte, din cauza relației noastre fantezie virtuale, ne-am simtit deja am stiut despre unii pe alții“, a spus Paul.

Ei au început să se întâlnească în joc, și relația lor reportate în lumea reală odată ce s-au întâlnit în persoană. Paul și Vicky s-au căsătorit în septembrie 2009, și tort de nunta lor prezentat avatarurile lor.

5. Katie și Jon

Jon a zburat mai mult de 30 de ore din Asia de Sud în California pentru a satisface Katie, fata a întâlnit on-line și care el ar sunat și email-uri cu în ultimele două luni. El a avut inelul bunicii sale cu el și a fost de gând să propună.

Dupa ce am vorbit online și la telefon timp de două luni, Jon a zburat în întreaga lume pentru a fi cu Katie.

Ca misionari creștini, Jon și Katie legat peste dorința lor de ai ajuta pe alții, și Jon ei descris ca fiind „inima lui sub forma unei fete.“

„Tot ceea ce mi -a lovit despre ea“ , a spus Jon despre momentul în care a văzut Katie. „În toate realitate, lucru care ma atras cel mai mult despre Katie tot timpul era inima ei, care a fost și este incredibil de frumos. Dar când am văzut -o în persoană, am fost în stare să vadă frumusețea interioară care radiază prin ochii și zâmbetul ei. Am fost o goner destul de rapid.“

Dupa cum se poate ghici, probabil, ea a spus da, și sunt acum fericit căsătorit și avea o fiică.

Este de a găsi dragoste online într-adevăr o posibilitate? Răspunsul este un răsunător da!

Acestea sunt doar câteva povești de mii sau milioane, așa cum ne-a arătat Statistică Brain. Când sunteți în căutarea pentru o persoană specială, nu uitați să includă resurse bazate pe web, cum ar fi online dating, in arsenalul tau. Cine știe, de data aceasta anul viitor, am putea fi scris despre povestea ta de succes!

Surse Foto: alluremedia.com.au, jdate.com, dailymail.co.uk, express.co.uk, womansday.com, newhealthadvisor.com