Te soluționezi?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cum știi dacă tipul cu care te întâlnești este cel potrivit pentru tine? Cum se poate spune daca esti cu adevarat cu Mr. Right ?

Trăim într-o societate în care ne ridicăm crezând că merităm și ar trebui să aibă cel mai bun de tot.

În relația lumea abundente, am auzit de multe ori oamenii spun că sunt pe o căutare pentru tipul cel mai bun în căutarea, cel mai mare penis, cel mai bogat om, etc Deci, atunci când te întâlnești în cele din urmă pe cineva să te simți compatibil cu, nu e totul care neobișnuit să te întrebi: „Dar este aceasta" The One?“

load...

Este un lucru pentru a vă asigura că luarea de decizii înțelepte în întâlnire, dar această tendință poate deveni problematică atunci când acesta devine încărcat cu anxietate și creează o incapacitate de a se angajeze pe deplin pe cineva pentru că te întotdeauna întrebați dacă există cineva mai bun acolo.

Înainte de mult timp, un turnichet de oameni au venit și au plecat din viața ta, lăsându-te simți singur și, eventual, după ce a ratat pe un tip care într-adevăr ar fi fost un meci mare pentru ai tine la pământ tine și a trăit în momentul acestei relații.

Tu meriți cel mai bun.

Dar nimeni nu va fi perfectă și trebuie să fim realiști atunci când se face aprecieri cu privire la compatibilitatea relație și de angajament.

load...

Cea mai importantă condiție pentru dating este de a lua timp pentru introspecție și de a identifica ceea ce cerințele dumneavoastră personale sunt pentru un partener și o relație.

Prin acest proces, sistemul de valoare va străluci prin și poate fi un barometru mare pentru a asigura că faci alegeri inteligente în datarea care sunt în aliniere cu valorile tale.

Când ne-am abate de la valorile noastre, psihicul nostru trimite semnale de avertizare care ne atenționa cu privire la faptul că ceva este oprit în formă de anxietate, îndoială, confuzie și comportamente auto-sabotarea printre alte lucruri.

În cazul în care corpul tau nu este de a trimite pe oricare dintre aceste semnale de pericol în ceea ce privește tipul cu care ești chiar acum, sunt șanse există un prognostic bun ca el este un deținător.

„Evitați vizualizarea relațiilor

ca fiind de unică folosință „.

load...

„Iarba este mai verde pe partea cealaltă.“

Și „Eu știu că pot face mai bine“ mentalitățile puteți păstra într-un stil de viață prins în capcană singur nesatisfacator daca alegerile tale de datare sunt bazează pe aceste modele de gândire distorsionate.

Nu există o formulă specială pentru a ajuta dicta dacă tipul cu care te întâlnești este unul și numai, ci intalniri cu cunoștințe de cerințele dumneavoastră personale și valori pot fi un guidepost mare și consilier.

Un alt indicator poate fi evalua dacă implicarea dvs. Tipul tău se potrivește aceste trei criterii: mintea, inima si chimie.

Are sens pentru voi doi să fie împreună? Impartasiti valori și filozofii similare ale vieții? Ai o conexiune emoțională și obligațiuni? E cel mai bun prieten? Ai chimie sexuală și atracția?

Deși simplistă într-o evaluare complexă, aceste întrebări ar trebui să vă dea o idee generală dacă sunteți pe drumul cel bun.

Dacă vă aflați având îndoieli sâcâitoare despre dacă sunteți cu omul potrivit sau nu, cel mai important lucru de făcut este de a face un pas înapoi, respiră și relaxați-vă.

Aceasta este o decizie mare, dar nu doriți sentimentul de urgență pentru a determina să facă un curs impulsiv sau neglijent de acțiune. Ia accentul de pe celălalt tip, și în loc să se concentreze din nou pe cerințele și valorile tale.

Te simți confuz și îndoielnică din cauza mentalitățile distorsionate descrise mai sus, sau vă confruntați de reacție viscerală psihicului asupra faptului că ceva lipsește din această relație?

Dacă este acesta din urmă, este acel vid ceva tu si partenerul tau poate lucra în colaborare pe împreună pentru a îmbunătăți?

Gay dating este greu.

Piscina gay datând este mai mic , deoarece suntem doar 10 la suta din populatia generala.

Putem deveni divizat în continuare de sus / jos, starea de sănătate, rasă și origine etnică, precum și orice alte condiții ne-am pus pe oameni, care clasifică lor fiind o opțiune de întâlnire, dacă alegem să impună aceste limitări, iar acest lucru face ca piscina chiar mai mici dacă facem asta.

Dacă aveți un tip mare în viața ta, este important sa nu fie „declanșa fericit“ și se termină această relație la cel mai mic indiciu că ceva nu funcționează pentru tine.

Păstrați în minte stadiul de relație vă aflați într-ar putea juca un rol (nu se presupune că „perioada de luna de miere“, să dureze pentru totdeauna!) În sentimentele tale și că relațiile iau locul de muncă și au suișuri și coborâșuri lor naturale.

Evitați vizualizarea relațiilor ca fiind de unică folosință, deoarece s-ar putea avea de fapt, dumneavoastră Mr. Right în viața ta deja.

Deci, cum știi dacă tipul cu care te întâlnești este un deținător sau nu? Cum pot să-ți spun?

Și cum să distingeți între mentalitățile distorsionate și incompatibilități reale atunci când lucrurile în viața ta, datând merge plat? Împărtășește înțelepciunea!

Sursa foto: canoe.ca