Te-ai îndrăgosti de cineva pe care nu l-ai întâlnit niciodată?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă ați fost în căutarea on-line dragoste, probabil ați auzit de termenul Catfish. Poate ai văzut chiar show MTV.

Daca esti ca mine, ai crezut că oamenii au fost nebun când ai auzit povești despre ei care se încadrează în dragoste și chiar ipotecarea casa lor sau punerea ei înșiși în datorii pentru a da bani deoparte toate pentru un bărbat sau o femeie care n - au cunoscut.

load...

Se spune că, până când mers pe jos o milă în pantofii altcuiva, nu ești în poziția de a judeca.

Ei bine, ca antrenor relație veteran, am mers de fapt câțiva yards în aceste pantofi, și din fericire eu sunt acum într-o poziție unică pentru a preveni, sperăm să se mai întâmplă cu tine.

Este mai ușor să cadă pentru mult decât ați putea crede.

Știu că am multe de oferit pe cineva, așa că sunt destul de pretentios despre care mi se pare interesant. Căutarea online poate parea foarte mult ca iscoditor pentru un ac in carul cu fan, dar a lucrat minunat pentru mine în trecut.

Când am găsit „Jack“, am fost cu siguranta intrigat. A fost frumos și a avut o mulțime de imagini. Era înalt, de succes și sa exprimat frumos.

load...

Profilul lui îl portretizat ca un adevărat romantic care a crezut „onestitatea si veridicitate sunt doua dintre cele mai mari virtuți oricine le poate avea.“

Integritatea este ceea ce am cea mai mare valoare într-un om, iar OkCupid a spus că au fost 91 la suta meci si doar 1 la suta enemy.I l-au trimis un e-mail care exprimă acest lucru.

El a răspuns câteva ore mai târziu, transmițând că el a fost flatat și că el a fost un arhitect de finisare un proiect in Londra in acest moment.

El ma invitat la IM cu el și la întrebat dacă am avut o Yahoo username.I stinsese de mesaje instantanee a site-ului, așa că am văzut nici un rău în utilizarea Yahoo.

Am avut câteva chat-uri de mesagerie frumos și a vorbit la telefon. Apoi am vrut să video chat. El a spus că nu a avut o cameră web, dar va încerca să alegeți unul.

A început să- mi trimită felicitari si poezii. El a fost minunat de susținere și de comunicare, și am accelerat rapid la o intimitate emoțională intensă. El ma făcut să mă simt incredibil de iubit.

load...

Am fost spune familia și prietenii a fost fie cel mai romantic l-am întâlnit vreodată sau mai manipulative meu.

Se pare că era din urmă.

Din fericire, am avut picioarele pe pământ solid. Am fost Google în căutarea lui și a găsit nimic despre el sau proiectul său.

Când l-am întrebat, el a luat defensiv si verbal ma atacat pentru că nu încredere în el. El mi-a direcționat către pagina lui LinkedIn, dar am găsit-o suspectă că nu avea nici o legătură.

El a fost început să aibă probleme cu proiectul său și urma să fie amânată întoarce la New York. La scurt timp după aceea, el a cerut să împrumute 5.000 $ pentru a ajuta-l obține un împrumut pentru proiectul său. I-am spus că nu am avea.

Câteva zile mai târziu, el a spus că ar putea obține împrumutul, dar avea nevoie să transfere taxa dintr-un cont din SUA. A vrut să-mi sârmă 5.000 dolari și au mi-l trimită prin Western Union - în Nigeria. El a vrut numărul meu de cont bancar și adresa de domiciliu.

„Realitatea înseamnă că puteți privi în

ochii reciproc față în față.“

Am făcut niște cercetări.

Aceasta este considerată spălare de bani, și dacă aș fi de acord să o facă, aș putea fi potențial fost acuzat de o crimă federală. Africa este sursa a numeroase escrocherii matrimoniale. Fii precaut în special din Nigeria, Senegal, Ghana și Coasta de Fildeș.

Am aflat mai târziu Google Imageshas o pictogramă cameră în bara de căutare. Dacă faceți clic pe camera foto, vă oferă posibilitatea de a căuta o anumită imagine.

Am încărcat fotografia de profil a lui Jack și a fost uimit să găsească fotografiile Jack au trimis pe mine au fost pe pagina de Facebook a unui tip pe nume Doug.

M-am simțit ca și cum l-am cunoscut, dar el era un străin. Și așa a fost Jack. N-am idee cine a fost de fapt comunicarea cu.

Primele patru cifre ale numărului său de telefon au fost 4470. Acum știu că este un serviciu de redirecționare, puteți utiliza de oriunde în lume, dar va par a fi în Marea Britanie

Am avut un procent ridicat de potrivire pe site-ul de dating, deoarece el a răspuns la doar 25 de întrebări. I-am răspuns mai mult de 300. Nu este corectă și nu ar trebui să încredere în ea decât dacă răspundeți la aceeași cantitate de întrebări.

Acestea sunt uneltele unui escroc ar trebui să urmăriți pentru:

Ce-mi place despre dating online, este posibil veterinar cineva și de a afla dacă aveți în comun, care este ceea ce face ca o relație de lucru înainte de a ști, chiar dacă aveți chimie.

Mai specifice sunteți despre cine esti si ce vrei, cu atât mai bine funcționează.

Cu toate acestea, fiind on-line ar trebui să fie doar o introducere prescurtată pentru a descoperi reciproc. Apoi, aveți nevoie pentru a muta conexiunea virtuala la realitate într-o săptămână sau două, cel mult.

Realitatea înseamnă că puteți privi în ochii celuilalt față în față și desăvârși relația. Până atunci amândoi, nu consideră real!

Nu trimiteți niciodată bani. Oprește toate comunicațiile. Spune - le pentru a apela doar pentru a aranja o întâlnire în persoană.

Am primit un e-mail de la Jack câteva luni mai târziu. Este pur și simplu a spus: „Mi-e dor.“ N-am răspuns.

Sursa foto: screenrant.com