Teatrul colț de colț: un cinematograf independent oferă un cadru intim pentru o întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Corner Teatrul Coolidge este o destinație dată prețuit pentru cupluri din Brookline, Massachusetts. Acest lucru operat independent, non-profit teatru tratează publicul la o experiență de film de desfășurare old-school. Puteți verifica difuzări pentru a găsi un cult clasic, documentar, și alte proiecții nu puteți găsi oriunde. De la filme mute să cânte- a lungul lovirile, aceste filme reprezintă cel mai bun dintre cele mai bune din toate genurile imaginabile. Personalul prietenos al lui Coolidge iubește filmele și pune împreună programe- e dor și Cant seria de film pentru a da iubitori de film de înaltă calitate , de divertisment cinematografic. Dacă doriți să sus calitatea datele dvs., puteți merge la Coolidge și a obține bilete la un screening romantic sau provocator , în inima New England.

Corner Teatrul Coolidge este un centru cultural de lungă durată și bine respectate în Brookline, Massachusetts, dar nu a fost întotdeauna atât de popular universal. În 1933, când localnicii auzit despre planurile de a remodela o biserică veche într-un palat film, unele îngrijorat de viitorul orașului. Ei au asimilat cinematografe cu un comportament licențioase și a militat împotriva construcției sale.

load...

Din fericire, protestul nu a fost suficient pentru a opri progresul, iar art deco film stil palat are cinefililor încântat de atunci. Coolidge a fost primul teatru de film comunității, și a fost un hit.

Corner Teatrul Coolidge prezinta filme independente, documentare și clasice de cult.

Coolidge a devenit în curând un loc de întâlnire preferat pentru împătimiții de film în town.When se vorbea proprietarilor închide porțile în 1989, atât de mulți oameni s-au adunat în spatele cinematografului că orașul a creat o organizație independentă grup non-profit pentru a salva și de a conserva Coolidge pentru generațiile viitoare.

load...

De-a lungul istoriei sale lung, Coolidge a oferit membrilor comunității un loc unde pot scăpa de zi cu zi și se bucură de o experiență cinematografică de modă veche. Nenumărate cupluri au plecat la date la teatru, schimbul de floricele de porumb, se țin de mâini, și lipirea peste o iubire de filme clasice și independente.

„Colțul Teatrul Coolidge a jucat un rol unic și de neșters în dezvoltarea și istoria socială a orașului Brookline“, potrivit site-ul teatrului. „The Coolidge are, de fapt, cu experiență nimic scurt de o renaștere, transformându-se dintr-o jos-la-the-tocuri, dar artele experimentale iubite loc într-o instituție stabilă, prosperă și foarte apreciată în comunitate.“

A-Go la data spot pentru Cinefili în Boston zona Greater

Datele Cina-și-un-film sunt populare pentru un motiv - acestea sunt fun.You obține un echilibru frumos de conversație și de divertisment. Dupa ce am vorbit o furtună la cină, vă puteți relaxa într-un teatru întunecat și poate ghemui împreună în timp ce urmăriți o poveste se desfășoară. Un film bun vă oferă o experiență comună puteți discuta și de a folosi pentru a găsi un numitor comun.

load...

Filmele sunt pline de oportunități de a conecta cu cineva. Poate te iubesc atât comedii trăsnite sau aventuri SF. Poate că simpatizează cu aceleași personaje. Poate ai văzut aceeași gaură complot. Fie că sunteți de planificare o prima intalnire cu un nou interes de dragoste sau o dată cu zi a săptămânii un soț, merge la Coolidge este un mod fantastic de a vă relaxa cu cineva special.

Coolidge prezinta filme independente, documentare și clasice de cult pentru a ridica experiența cinematografică. Numai cele mai bune filme face pe acest ecran - nu veți găsi francize mari sau flops aici. Coolidge, de asemenea, nu prezintă previzualizări sau reclame. In schimb, se umple sale 14 teatre cu filme semnificative cultural orientate către membrii audienței bine gândite.

Aspectul luxos și vechi-școală a Coolidge oferă un fundal unic pentru o dată.

De la „The Terminator“ la „Mean Girls“, a Coolidge ofera tinerilor cinefilii o șansă de a vedea superproducții iubite pe marele ecran. Puteți lua, de asemenea, un screening-ul de cele mai recente Wes Anderson sau Woody Allen film.

Biletele costa $ 13.50 pentru adulti, dar membrii primi o reducere de $ 3 de pe bilete regulate, precum și alte beneficii. Puteți deveni membru pentru a sprijini non-profit de lucru Corner Teatrul e Coolidge.

„Ceea ce face Coolidge o mare destinație dată-noapte este conținutul ne arată“, a declarat Beth Gilligan, directorul de Marketing și Dezvoltare pentru Fundatia Coolidge Corner Teatru. „Noi încercăm să fim creativi și să arate filme provocatoare, care fac furaje excelent pentru conversații.“

Programe speciale Invită-ți Conversații gândit

Pe tot parcursul anului, Coolidge găzduiește evenimente speciale frecvente pentru familii, cupluri și copii. Fie că este vorba un film sub stele sau un Q & A sesiune cu un realizator de filme, iubitori de film în oraș turma la aceste proiectii si evenimente speciale. Seria Rewind este deosebit de popular , deoarece prezintă hit - uri VHS vechi (inclusiv „Jurassic Park“ sau „Ferris Bueller Ziua Off“) de pe marele ecran. În plus, partenerii Coolidge , cu un loc de sushi local și fabrica de bere pentru a oferi membrilor produse alimentare și băuturi din partea casei , la petrecerea de după.

Corner Teatrul Coolidge ecrane totul, de la filme throwback la stadiul de spectacole.

Cuplurile pot face nopțile lor mai memorabile prin participarea la unul din seria de film de la Coolidge lui. Puteți verifica un screening-ul de la miezul nopții un film de avangardă sau pentru a vedea un film mut frumos restaurat la teatru.

La Ziua Îndrăgostiților, The Coolidge arată clasice rom-com, inclusiv „When Harry Met Sally“, pentru a pune cupluri în starea de spirit. În 2018, teatrul a servit chiar vin și căpșuni acoperite cu ciocolată ca un tratament special pentru tinerii îndrăgostiți la cinema.

„Filmele sunt o poarta de acces teribil la conversație“, a spus Beth. „Vă puteți relaxa la filme și să vorbească după aceea la o cafea sau cina. Este doar un mod frumos, confortabil de a petrece timp cu cineva.“

Promovarea unei comunități cinefililor Entuziastic

Începând cu 1933, Coolidge a fost un hangout prețuit pentru tineri și bătrâni. Destul de mult toată lumea din oraș a crescut văzând filme în acest teatru independent, ronțăind popcorn cu unt proaspat pe care Julia Child o dată numit „cel mai bun popcorn din Boston.“

Mulți oameni iubesc Coolidge, și multe povești de dragoste au înflorit în teatrele sale. Beth a spus doi dintre prietenii ei a mers la prima lor data la Coolidge ani în urmă. Ei sunt acum fericit căsătorit și să ia copiii lor la teatru în fiecare duminică. Teatrul este un accesoriu în viața atât de multe familii din Brookline.

Anthony J. Fiore a spus el și © lui fiancГ au fost profund impresionați de vizita lor la teatru. „E cam perfectă. Mici, dar nu prea mici. Mai degrabă confortabil. Intim“ , a scris el într - un comentariu pe Facebook. „Coolidge Corner Teatrul are un fermecător, acasă-adult simt că să - l aștept cu nerăbdare să se confruntă din nou.“

„The Coolidge este parte nostru preferat de trai din Brookline.“ - Damon M., un moviegoer locală

„Teatrul în sine este un motiv suficient pentru a merge“, a spus Damon M. Într-un comentariu. „La fel ca pas cu pas înapoi în timp la perioada de glorie de a merge la film. Personalul sunt mari, și se simte ca o adevărată comunitate.“

„Dacă aveți orice apreciere pentru un simt clasic, pur si simplu nu va dori să meargă acasă după creditele rostogolească“, a declarat Jefferson P. Într-un comentariu. „În general, un simt pozitiv pentru cineva care se bucură de un simt clasic și conversație bună cu colegii cinefililor.“

„Toată lumea de aici este motivată de o dragoste de filme“, ne-a spus Beth. „Autentic entuziasmul și dragostea acestui loc ne face să iasă în evidență. Oamenii iau într-adevăr mândrie în Coolidge.“

Coolidge Oferă o experiență cinematică Memorabil

Începând cu 1933, Corner Teatrul Coolidge a dat locuitorii Brookline ceva pentru a vorbi despre și să se bucure împreună. Teatrul independent a captat atenția și imaginația publicului de toate vârstele, oferind o experiență cinematografică a încercat și-adevărat. Vă puteți trata la școală veche sau de divertisment de ultimă oră de a lua o dată la Coolidge.

În fiecare zi a săptămânii, pentru a Coolidge vitrine o serie de filme gândite, amuzante, și original, care nu le puteți găsi în orice fel de teatru. Fie că apar în timpul unui matineu care arată sau un eveniment special, vei fi uimit de ușurința, de calitate, și de divertisment oferite de acest teatru nu-pentru-profit.

„Suntem mandri de a fi o ancoră în comunitate“, a spus Beth. „Oamenii pasă cu adevărat despre această organizație. Coolidge se simte ca acasă la ei „.