Terapeutul este un pasionat de a ajuta cuplurile și familiile prin momente provocatoare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Licentiat Căsătorie și Familie Terapeut Shelby Riley a ajutat sute de cupluri, persoane fizice și familii fac modificări semnificative pentru a depăși greutățile în relațiile și viața lor, și mulți dintre acești oameni nu ar fi putut realiza obiectivele lor , fără ajutorul unui profesionist - care este motivul pentru care Shelby lucrează pentru a combate stigmatul asociat cu terapia. Shelby are o practică înfloritoare în Pennsylvania , în cazul în care ea lucrează alături de cinci asociati. Ea scrie , de asemenea , o coloană de consiliere și se pregătește primul ei roman pentru publicare.

Când sa mutat practica ei de la San Diego la Pennsylvania, licenta Casatoria si Familie Terapeut Shelby Riley a observat imediat o diferență în cultura. În California, se pare ca toata lumea a avut un terapeut - sau a fost unul. Căutând Terapia de sanatate mintala a fost o parte normală și acceptată pe scară largă a vieții pentru familii, cupluri și persoane fizice. Dar lucrurile au fost mult diferite în Pennsylvania.

load...

„Pe Coasta de Est, acolo de multe ori un stigmat sau vă faceți griji că oamenii vor afla că ești în terapie“, a spus Shelby. „În același timp, există, de asemenea, o mulțime de presiune și familiile sunt stresat. Aici, pe Coasta de Est există o mulțime de presiune pentru a face bine la școală, pentru a lucra foarte greu, pentru a face o mulțime de bani și de a reuși. Atât copiii, cât și părinții simt că anxietatea, presiunea și stresul.“

Shelby Riley și asociații ei ajuta oamenii sa imbunatateasca relatiile.

In plus fata de petrecere a timpului consilierea clienților și gestionarea echipa ei de asociati, Shelby petrece de asemenea, timp ajungand la cupluri, familii și alți terapeuți pentru a încuraja mai mulți oameni să caute ajutorul de care au nevoie.

load...

Potrivit lui Shelby, atunci când cuplurile se confruntă cu probleme majore în relațiile lor, terapia poate duce la oameni care au legături mai puternice decât au făcut-o înainte de a început problemele lor.

„Munca facem schimbă viața pentru oameni. Noi ajutăm să le facă lucrarea, astfel încât nu au nevoie de noi“, a spus ea. „Sunt de învățare abilitățile și conștientizarea cu privire la ce fel de relații pe care doresc astfel încât să poată lucra în mod intenționat pentru a crea cele de pe o bază de zi cu zi.“

Crearea soldului pentru sine și clienții

Când Shelby a fost în colegiu, ea a decis că vrea cariera pentru a permite un echilibru între viața profesională și cea de familie. Gândindu familiei portretizat în anii 1980 sitcom de televiziune „Growing Pains“, ea a decis să urmeze o carieră în terapie familială.

Ea a finalizat un program de absolvent de la Virginia Tech si sa mutat cu soțul ei pe Coasta de Vest, astfel încât acestea ar putea lucra și să aibă timp pentru a naviga și încălziți la soare. Ea a lucrat spre licensure la un spital de psihiatrie, o instituție rezidențială tratament pentru adolescenți, și o practică privată pentru copiii cu istorii de abuz fizic și sexual. Aceste experiențe a asigurat că, atunci când ea a deschis practica ei privată, ea a fost gata să ajute pe oricine a putut.

load...

Shelby lucreaza cu persoane fizice, cupluri și familii în biroul ei din Pennsylvania.

Nu mult după nașterea fiului lor, cuplul a decis să se întoarcă la Coasta de Est - în special Chester County, Pennsylvania - pentru a fi aproape de familie.

„Am fost în stare să găsească un echilibru între viața profesională și fantastică. Suntem ambii părinți activi și profesioniști activi, iar fiul nostru a avut o mulțime de timp cu amândoi“, a spus Shelby.

Servicii pentru cupluri și familii care se lupta cu stresul

Astăzi, practica Shelby este situat într-un hotel istoric din Chester Springs, Pennsylvania. Acolo, ea vede clienții și gestionează supravegherea clinică pentru o echipa de cinci asociati. Ea ajută, de asemenea alți terapeuți excelează în propriile lor practici.

„Coaching-ul meu de afaceri învață terapeuți să se dezvolte practici înfloritoare, și eu fac o mulțime de a vorbi cu privire la acest subiect la conferințe naționale“, a spus Shelby.

„Avem cuplurile care recunosc că nu sunt conectați ca au folosit pentru a și nu fac o treabă bună de a vorbi despre ea“ , a spus ea. „Vedem o mulțime de lucruri și cupluri încearcă să gestioneze cum să împartă munca în casă , astfel încât acestea să nu se resping reciproc.“ - Shelby Riley, lmft

Marea majoritate a clienților care Shelby și echipa sa lucrează cu live Philadelphia suburbane. Cele mai multe sunt familii și cupluri care doresc ajutor reconectarea.

„Avem cuplurile care recunosc că nu sunt conectați ca au folosit pentru a și nu fac o treabă bună de a vorbi despre ea“, a spus ea. „Vedem o mulțime de lucruri și cupluri care încearcă să gestioneze cum să împartă munca în casă, astfel încât acestea să nu se resping reciproc“, a spus Shelby.

Shelby favorizează comunicarea, care este cheia pentru rezolvarea acestor probleme. Dialogul poate ajuta persoanele fizice să devină mai onest, vulnerabile, și să fie un adevărat prieten pentru partenerii lor.

Instruit și Diverse Profesioniști Make Up Strong Shelby Echipa

Shelby recomandă ca cupluri sau familii participa la sesiuni de terapie în fiecare săptămână, timp de cel puțin 1 până la 2 luni. Acesta oferă clienților și terapeut posibilitatea de a forma o relație de încredere, iar clienții pot obține de tracțiune și să înceapă să vadă schimbări și de succes. După aceea, clienții decid frecvența și ritmul terapiei până când atinge obiectivele lor.

Shelby are o echipa de cinci asociati alături de ea.

Deoarece diferiți clienți pot necesita metode unice de interacțiune, Shelby lucrează cu cinci asociați în practica ei. Unele dintre terapeuților pe personalul ei sunt simple și direct cu clienții în timp ce altele oferă o abordare mai moale. Unii se specializează în lucrul cu copii si adolescenti, in timp ce altele oferă o abordare medicală pentru diagnostic și tratament.

„Vom servi o gamă largă de vârstă, iar unii clienți apreciază cineva din gama lor de aceeași vârstă“, a spus Shelby. „Suntem mereu în căutarea pentru membrii echipei stelare, dar sunt atent cu privire la cine am adăuga la practica.“

Din cauza dimensiunii echipei sale, Shelby are terapeuți care se concentrează pe teme variind de la intalniri după divorț la relații sănătoase și sexualitatea pentru adolescenți și adulți tineri.

„Întrebați Shelby“ a condus la o carte care introduce familii pentru terapie

În timp ce poate fi mai greu pentru a normaliza terapia pe Coasta de Est decât a fost pe Coasta de Vest, Shelby lucrează din greu pentru a șterge stigmatul. Un alt mod de a ajunge la comunitate este prin coloana ei „Ask Shelby“, sfaturi, pe care ea scrie pentru un blog părinte local.

„O parte din coloana«Ask Shelby»este de a normaliza terapia și să prezinte probleme comune familiilor - mai ales pentru mame“, a spus Shelby. „Este un mod plăcut de a comercializa practica mea, dar mai mult la terapia de piață și de a lăsa oamenii să știe că nu e nimic jenant despre obținerea de ajutor.“

Scris Shelby se extinde cu mult dincolo de coloana ei ca ea a scris două cărți - „cesiuni pentru cupluri“ „Cinci secrete pentru a o mai bună comunicare“, și ea, de asemenea, a spus ca a finalizat recent un roman despre o familie complicată - desen din propria ei expertiză și experiențe.

„Sper că este o extensie a muncii noastre la birou. Vreau cititorii să se simtă ca le - am trecut printr - un curs de terapie și să aibă o mai bună înțelegere a familiei lor dinamice“ , a spus Shelby.
Shelby continua munca ei cu clienții , cu scopul de a ajuta cat mai multi oameni ca ea poate.

Dacă ea poate lua o parte din terapia din jurul stigmat, ea poate ajuta chiar mai multe familii și cupluri.