Terapia pentru fetele negre este specializată în a ajuta femeile negre să treacă de la exe

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când lucrurile nu funcționează cu un tip, poate dura un timp pentru a găsi centrul dvs. Și amintiți - vă valoarea pe care o avea înainte de lucrurile au mers spre sud. De multe ori, prietenii pot încerca să ajute prin luarea te la un club sau de a aduce peste inghetata, dar poate fi mult mai eficient pentru a vorbi cu un terapeut licențiat pentru a vă ajuta să se deplaseze pe lângă rănit. Dr. Joy Harden Bradford, Fondator al Terapie pentru Black Girls , are experienta si de formare pentru a ajuta femeile de la început și să trăiască viața lor cele mai bune. Ea este specializată în ascultare și sprijinirea femeilor tinere de culoare cu sesiuni individuale de terapie in zona Atlanta precum și prin podcast ei populare.

Oricine a experimentat Heartbreak înțelege că aceasta poate arunca viata de pe pista. Am avut mai mult de partea mea de despărțiri, și ei nu sunt ușor. Chiar și atunci când este ideea mea de a pune capăt relației, eu încă rănit.

Unele dintre modalitățile am ocupat de Heartbreak încetează să mai mănânce, plâns mult, și petrece prea mult timp singur. Munca mea poate suferi și prietenii mei griji pentru mine. De obicei, prietenii mei dragi va mă hrănească forțat pizza sau înghețată, și mă face să râd suficient de mult pentru a uita necazurile mele. Ei pot încerca chiar să mă târăsc într-un club sau un bar, dar nu-mi place să beau când mă simt trist.

load...

Dr. Joy Harden Bradford arată clienții cum să treci peste Heartbreak.

Când te desparti de cineva, acel vis dispare și îți dai seama că ați creat o așteptare nerealistă a ceea ce-fericit mereu după arată. Puteți începe chiar să te întrebi dacă vei găsi vreodată dragostea adevărată - sau dacă îl meriți. IIT cu siguranță nu ajută pentru a vedea imagini ale altor persoane fericit - inclusiv fostul dvs. - pe social media.

Dacă vă aflați confruntă cu aceste sentimente, un terapeut antrenat poate ajuta să revii mult mai repede decât înghețata, lacrimi, sau cluburi.

load...

Dr. Joy Harden Bradford este un expert în aceste situații. Ea este un psiholog autorizat care a fondat terapie pentru Black Girls, și ea este specializată în a ajuta tinerele femei de culoare merge mai departe în viața lor după relații eșuate.

„Cei mai mulți dintre clienții mei sunt femei de culoare de la 21 la 35, care pot fi în diferite stadii ale unei despărțiri. Unele sunt recente, iar altele pot fi gata pentru a ajunge înapoi în datarea după un timp, dar sunt un pic pistol-timid“, a spus ea. „Cu unii clienti, sunt de lucru pentru a ajuta la a stabili limitele în relații. Eu le ajuta să identifice ceea ce este important pentru ei și să le învețe cum să creeze limite legate de aceste lucruri.“

Dr. Joy Harden Bradford are experienta clienții ei nevoie

Dr. Joy a spus că a fost atras de domeniul psihologiei, deoarece ea a avut deja una dintre cele mai importante calitati ale unui terapeut de succes: Ea a păsat ce alții au avut de spus.

load...

„Sunt in mod natural curios și un bun ascultător. A fost o cale foarte natural pentru mine, deoarece, la baza, un terapeut este un bun ascultător“, a spus ea.

Dr. Joy a început practica ei ajutând fetele cu managementul stresului și alte probleme.

După ce a câștigat permisul în 2009, ea a început să lucreze la campusuri cu femeile de varsta colegiu. Dr. Joy a găsit femeile frecvent luptat cu despărțiri, care de multe ori inclus de lucru pentru a recupera de la depresie. Aceste tranziții pot fi dificil, mai ales pe un student de colegiu, și de formare Dr. Joy si ureche simpatic ajutat.

Curând, ea a redus în centrul de practica ei la femeile negre - în special Millennials - deoarece poate fi dificil pentru un segment demografic special, pentru a găsi un terapeut care se referă la ei și îi poate ajuta printr-o situație dificilă.

Sesiuni individuale în primul rând pe Moving Forward După o despărțiri

Cel mai popular program de ea oferă este numit, „ Despărțirile Suge! “Și este conceput pentru femeile care se găsesc defilare hrana lor pe Facebook, făcând clic pe Instagram povești, și, ca urmare, stare de depresie.

Procesul ei ia clienților de la evaluarea la acțiune. În primul rând, ea lucrează cu ei să ia o privire mai în profunzime la viața lor, inclusiv înțelegerea ceea ce sa întâmplat în relația și vorbește cu ei despre ce se poate aștepta pentru viitorul lor. De lucru prin intermediul acestor probleme îi ajută să eliberați ex. Prin programul, Dr. Joy îi ajută pe participanți să dezvolte încrederea până în prezent din nou.

„Eu le ajuta să realizeze legătura între durerea pe care simt și expunerea la ex-lor pe social media.“ - Dr. Joy Harden Bradford, Fondator al Terapie pentru Girls Negre

„Social media este o temă comună, deoarece face despărțiri mult mai dificilă decât erau acum 10 de ani. Suntem atât conectate la partenerii noștri pe social media“, a spus ea. „O despartire poate insemna unfriending, blocarea, și tăiere prieteni comuni. Întregul proces poate dura foarte mult timp, deoarece este foarte complicat „.

Dr. Joy a spus că mulți dintre clienții ei sunt cei mai reticenți în a lăsa foștii partenerii lor merg pe social media. Ei nu pot să-l vadă sau să ia apeluri sau textele sale, dar ei încă mai doresc să țină pasul cu profilul său de Facebook și povești Instagram.

„Eu le ajuta să realizeze legătura între durerea pe care simt și expunerea la ex-lor pe social media“, a spus ea.

Directory Podcast & Terapeut sunt resurse eficiente

Dr. Joy a început, de asemenea, un podcast populară - care are deja aproape 70 de episoade - ca o modalitate de a ajunge chiar mai tinere femei de culoare.

Pe podcast, ea abordează o mare varietate de subiecte, inclusiv îmbunătățirea comunicării cu partenerul sau de ce să ia în considerare terapia de cuplu. Podcast-ul ajută ascultătorii să înțeleagă ce să se aștepte după o despartire, si include sesiuni de terapie machetă cu personaje fictive, pentru a face sfatul Dr. Joy relatable la situațiile ea descrie.

„Prietenia este un subiect mare. Cum de a face noi prieteni sau cum să se încheie cu o prietenie care a urmat cursul“, a spus ea. „Sunt atât de multe subiecte diferite. Depinde de ceea ce oamenii sunt interesați în procesul de învățare.“

Toate episoadele sale podcast sunt arhivate pe site - ul ei, așa cum este o altă resursă gratuită pentru oameni din întreaga țară: un director terapeut. Dacă nu locuiesc în zona Atlanta, dar sunt gata de a lucra cu un terapeut, Dr. Joy are o listă întreținută de aproape 800 de terapeuți la nivel national pe care ea le recomandă.

Evenimente live & Retreats sunt în Lucrări

Ca psiholog licențiat, Dr. Bradford se apropie de clienții ei și situațiile lor cu o bază solidă de cercetare și teoria - dar ea adaugă, de asemenea, un pic de personalitatea ei.

„Eu fac o treabă bună de echilibrare sprijin și provocări“, a spus ea. „Fac o treabă bună cultivarea unei relații de încredere cu clienții mei, astfel încât, atunci când este timpul să le conteste, pot spune,„Hei, ai spus că vrei să faci acest lucru, dar comportamentele tale nu se potrivesc cu asta. Hai sa vorbim despre cum putem schimba ceva sau de ce sunt încă blocat în acest proces.“

Dr. Joy a spus că a constatat că clienții pot ocupa această provocare mai bine atunci când știu că vine dintr-un loc de îngrijorare. Ei înțeleg că nu e judeca, și că ea vrea ca ei să îndeplinească obiectivele pe care le-au stabilit.

Pentru a ajuta mai multe femei de culoare cele mai bune duc viata lor, Dr. Joy este de lucru pentru a organiza retrageri de o jumătate de zi, evenimente live și sesiuni de grup mici în lunile următoare.

„M-am dus în câmp pentru a ajuta oamenii sa traiasca viata celor mai bune posibil“, a spus ea. „Cu podcast mea și directorul de terapie, am impact și conectați cu mai multe persoane decât am putut vreodată prin practica mea individuală. Asta e atât de cool.“