Terri orbuch - o întâlnire ușoară, practică și științifică și sfaturi de relație de la medicul de dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Din 1986, Dr. Terri Orbuch și- a petrecut cariera studiind modalitățile de dragoste - de aceea ea se numește Love Doctor. Doctoratul în psihologia ei oferă o unică și credibleperspective pe dating si relatii. Pe baza unui studiu de 30 de ani a cuplurilor căsătorite, Terri a tras câteva concluzii bazate pe date cu privire la natura relațiilor de durată. Astăzi, ea împărtășește concluziile sale profunde cu cupluri si single , prin intalniri de coaching, cursuri on - line, cărți de auto-ajutor, și o emisiune radio numit The Love Doctor este IN. Fie că vorbești cu ea o-la-unu prin Skype sau a asculta un episod podcast popular, Terri oferă recomandări concrete și bazate pe știință pentru găsirea și păstrarea unei relații pe termen lung.

După obținerea doctorat în psihologie socială, Terri Orbuch a fost curios cu privire la modul în care cuplurile fac lor de muncă căsătorii. Deci, în 1986, ea si colegii ei a pus împreună un studiu longitudinal pe 373 de cupluri căsătorite din SUA. National Institutes of Health finantate de cercetare ei, care a desfășurat timp de aproape 30 ani. „Acum , 45% dintre aceste cupluri sunt divorțați“ , ne -a spus ea, „și voi continua să urmeze persoanele divorțate să se uite la modul în care acestea se adapteze, data și recăsătorească.“

load...

Ea a colectat date despre reușite și nereușite căsătorii pentru a obține o perspectivă intowhat aduce cupluri împreună și ceea ce le ține în afară. „Este cel mai mare studiu de acest gen din Statele Unite“, a spus ea. Cu cat au învățat mai mult, cu atât mai mult ea a fost dornic să împartă rezultatele studiului ei inovator cu publicul, asa ca Terri a început să ofere adviceas o relație de consilier, intalniri antrenor, autor și orator.

Terri Orbuch, alias Love Doctor, atrage de la ei de fundal academice pentru a oferi sfaturi despre relații bazate pe date.

load...

Astăzi, Terri este cunoscut în industria datând ca Dragoste Doctor. Ea a publicat mii de articole sfaturi, în scris șase cărți motivaționale, și a apărut pe segmente pentru Today Show, Katie Couric Show, ESPN, și CNN. Ea oferă, de asemenea, expertiza ei relație în sesiuni unu-la-unu de coaching și emisiuni săptămânale de podcasturi.

Folosind un ton jos pe pământ, Terri explică semnificația cercetării sale într-un limbaj simplu, astfel încât oricine poate înțelege de orientare it.Her poate ajuta tinerii singure să găsească dragoste, cupluri pe termen lung ședere fericit, și văduvi re-partener în datarea modernă peisaj.

„Sunt diferit de cei mai mulți experți relație pentru că am toate aceste experiențe personale de a fi căsătorit timp de 24 de ani și lucrează ca o relație terapeut“, a spus ea. „Așa că am amestec thepersonal aspect cu știința.“

Schimbul Insightful Analiza relației pe o varietate de platforme

In timp ce ea lucrează neobosit ca un avocat pentru relații de durată, Terri învață, de asemenea, doi termeni pe an ca profesor universitar. Ea împărtășește expertiza profesională cu tineri studenti din clasele sexualitatea umană și relațiile interpersonale. Oportunitatea de a educa populația datarea este interesant pentru ei.

load...

Ea a vizitat licee precum și pentru a Talkabout practicile matrimoniale sănătoase și publicul impresionabil advisean de datere. „Vreau să ajute tinerii adulți să înțeleagă și să știe ce este de a fi într-o relație bună și să caute o relație sănătoasă și fericită“, ne-a spus ea.

Strategiile bazate pe cercetare științifică a lui Terri au ajutat mii de oameni se bucură de relații mai puternice și mai împlinită. Ea se bucură de a oferi publicului instrumentele necesare pentru a transforma viața lor de dragoste pentru mai bine.

„Îmi place relații. Propriile mele relații sunt foarte importante pentru mine“, a spus ea. „Știu cât de importante sunt relațiile din punct de vedere personal și profesional.“

On-Call Coaching pentru Single și cupluri de toate vârstele

Dacă aveți nevoie de un al doilea aviz cu privire la viața amoroasă, puteți consulta cu dragoste Doctor prin telefon, Skype, sau e - mail. Terri oferă întâlnire personalizată, relații și consultanță de afaceri în sesiuni cu durata de până la o oră la un moment dat. Puteți , de asemenea , ea pune o întrebare prin e - mail (trimis la [email protected]) și se așteaptă un răspuns în termen de 48 de ore.

Indiferent dacă preferați o analiză în profunzime sau de un răspuns rapid-Hitter, Terri poate provideconcrete recomandări cu privire la modul de a păstra relațiile personale pe drumul cel bun.

„Am date bune, bogat pentru clienții mei să învețe de la“, a spus ea. „Atât bărbații, cât și femeile sunt atrași de sfatul meu relație.“

Publicat Lucrări onHealthy Dating, Căsătorie & Strategii Parenting

Terri îi place să scrie. Ea a publicat numeroase lucrări utile și interesante care ingropa in practicile de relații sănătoase și bazate pe dovezi matrimoniale sfaturi. Cărți și DVD - uri ei delimitați o foaie de parcurs ușor de urmat pentru relații sănătoase, iubitoare.

„Găsirea dragoste din nou“ exerciții suggestshelpful pentru a se asigura single data cu succes.

Bazat pe proiectul ei de cercetare de 25 de ani de la căsătorie și divorț, „Găsirea iubi din nou“ se concentrează pe pregătirea bărbaților și femeilor să se alăture dating scena după o pauză lungă. Cititorii să învețe HOWTO accelereze căutarea unei noi dragoste și legătura cu persoana potrivită. Relatările cărții și sfaturi bazate pe date oferă o bază solidă pentru single care caută oa doua șansă la dragoste.

„Am găsit - o ușor de citit, aprofundată, și introspective“ , a scris un client Amazon într - un comentariu de cinci stele. „Am foarte recomanda această carte pentru oricine este interesat în a fi într - un nou, fericit și sănătos relație.“

În „5 pași simpli pentru a lua Căsătoria dvs. De la bun la Great“, Terri promovează cinci strategii practice pentru a atinge fericirea conjugală. Orice cuplu poate face uz de aceste tehnici și de a aduce entuziasm înapoi în abordarea lor practică cartea relationship.The la relația psihologia face pentru o citire răcoritoare.

„Pentru cupluri în căutarea unei relații de foaie de parcurs, acest ghid neprețuit de bine ar putea face diferența între o căsătorie care nu reușește , față de unul care reușește“ , a declarat sexolog Ian Kerner, doctor, într - un comentariu editorial.

Terri aplica cunoștințele ei ca un cadru didactic pentru a ajuta oamenii din lumea reală să navigați viața lor cu o mai mare compasiune și înțelegere. În prezent, ea lucrează la o carte nouă pentru părinți. „Sunt foarte încântat de asta“, a spus ea. „Părinții joacă un rol atât de important în datarea experiențele adulților tineri. Vreau să le arăt cum să modeleze comportamente bune și învețe copiii ce să se aștepte de la propriile lor relații.“

Plus un radio nou Weekly Arată: The Love Doctor este într-

Pentru a răspândi cuvântul cu privire la concluziile studiului ei, Terri are developeda radio show saptamanal numit The Love Doctor este IN. În fiecare vineri la prânz , ea vorbește prin provocări întâlniri și relații cu care se confruntă single divorțați, cupluri in relatii pe termen lung, și adulți tineri în căutarea pentru dragoste. Puteți regla în Empower Radio Channelto auzi sfaturi de sunet de la Terri precum și alți experți de relație și oaspeții de inspirație.

Un video curs de 90 de minute explică cum să găsească dragostea în șapte pași

Cu o abordare hands-on pentru intalniri de coaching, Terri instruiește datersthrough prelegeri educaționale și ateliere de lucru. Cum de a găsi dragostea în 7 zile este un curs de relație pentru un singur cu vârste cuprinse între 21 și 80. Videoclipuri Constructive de 90 de minute între a oferi îndrumări de inspiratie pentru a gasi o relatie implinita pe termen lung.

Cunoașterea de sine este o parte critică a course.Four din cele șapte secțiuni se concentreze pe tine, așa că va examina valorile, credințele și emoțiile pentru a determina dacă sunteți gata să iasă și să găsească dragostea.

„Găsirea dragoste este 100% posibil, și toată lumea are nevoie și merită iubire. Urmați - mi formula dovedită și veți găsi iubirea care le - ați fost în căutarea „. - Dr. Terri Orbuch, dr

Puteți , de asemenea , o ia Udemy curs Cum pentru a găsi dragostea în 7 zile. Chestionare, exerciții, și cursuri sunt începător prietenos și lăsați simplu să învețe în ritmul lor propriu. „Foarte pasionat și angajarea video,“ Shira Grayson, unul dintre elevii ei, a scris într - un comentariu. „Exercițiile din registrul de lucru sunt o modalitate foarte bună de a conceptualiza într - adevăr gândurile și sentimentele dvs. Din trecut, curentă, și relațiile viitoare.“

Principalul mesaj lui Terri pentru elevii ei este pozitiv și multă putere. În propriile sale cuvinte: „Pentru simplu sentiment frustrat, nu renunta. Este 100% posibil pentru a găsi dragostea în orice moment.“

Terri stie Formula forFinding & Păstrarea relații fericite

Terri ofera easyand practice single sfaturi despre relații și cuplurile se pot pune în aplicare în propriile lor vieți. Asistență de specialitate Love Doctor se bazează pe aproape 30 de yearsof de cercetare și personale experiențe aprofundate. Cu un ton încurajator, ea școli de oameni pe stiinta din spatele herbooks fericit relationshipsthrough, podcast-uri, prelegeri, și cursuri on-line.

Single și cuplurile se pot înrola ajutorul ei pe baza anindividual prin unu-la-unu servicii matrimoniale de coaching Terri. Într-o oră sau mai puțin, ea va evalua preocupările dumneavoastră personale și de a oferi un răspuns bazate pe date la întâlniri și relații întrebările.

În călătoria ei de la un academician la un antrenor de întâlnire, Terri a sprijinit tehnici de a construi relații sănătoase, fericite și au îmbunătățit dragostea viețile a mii de oameni din întreaga lume. „Am o mulțime întâmplă, dar îmi place. Când te place ceea ce faci, nu e chiar locul de muncă“, a spus ea. „Este cine sunt.“