Therapist christine wilke ajută cuplurile să găsească soluții la cele mai dificile probleme de relație

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cuplurile care luptă în mod frecvent - peste ambele lucruri mari și mici - ar putea avea nevoie de ajutor identificarea unora dintre problemele care stau la baza. În Easton, Pennsylvania, multe cupluri rândul său licențiat Căsătorie și Familie terapeut Christine Wilke pentru a învăța abilitățile de comunicare de care au nevoie pentru a opri de luptă și să înceapă consolidarea relațiilor lor. Christine ajută cuplurile lucreze prin problemele de zi cu zi , care pot duce la obiceiuri nesănătoase și comportamente dacă sunt lăsate nesolutionate. Ea a produs , de asemenea , un atelier de lucru on - line convenabil care se bazează pe principii de terapie Imago relație pentru a ajuta cuplurile.

Terapeut Christine Wilke, Ed.S., a aflat despre o anumită metodă de consiliere căsătorie într-un mod foarte personal: Cu ani în urmă, ea și soțul ei au fost cu un plasture dur.

Era devreme în relația lor când au fost amândoi tineri profesioniști concentrat asupra carierei lor și cu o familie în creștere. Ca rezultat, au luptat pentru a echilibra practicile de fotbal și alte responsabilități familiale cu a fi un partener bun unul de altul. Viața a devenit stresantă.

load...

Dacă credeți că certificate de căsătorie și de familie terapeuți sunt imune la problemele de căsătorie, cred că din nou, a spus Christine.

Christine Wilke, Ed.S., ajută cuplurile rezolva unele dintre problemele comune au experienta.

„Soțul meu și m-am dus pe unul dintre acele cupluri se retrage, și am aflat despre metoda Imago de terapie“, a spus ea. „Am fost de lucru cu cupluri de mai mulți ani, dar această experiență mi-a dat instrumentele necesare pentru a îmbunătăți ceea ce fac cu cupluri.“

Christine a fost atât de impresionat de cât de bine a lucrat pentru ea și soțul ei că ea a devenit un certificat Imago Relationship Terapeut pentru a ajuta cuplurile la practica ei din Easton, Pennsylvania.

load...

Acum, ea folosește, programul pas-cu-pas soluții orientate pentru a ajuta cuplurile să găsească modalități de a rezolva provocările lor de relație.

Utilizarea Imago Terapia se concentreze pe comunicare și înțelegere

Imago principii de terapie de relații au fost dezvoltate de psihoterapeut Harville Hendrix în 1980, și se bazează pe teoria că traumele din copilărie de multe ori se manifestă în relația ta actuală cu partenerul tau.

„Alegem un partener care seamănă cu iubirea familiară pe care suntem obișnuiți în creștere - bine sau rău“, a spus Christine. „Deci, în căsătorie, atunci când înveți să reacționeze într-un mod sănătos, poți vindeca de fapt, acele răni vechi din copilărie, deoarece, de multe ori, va proiecta o mulțime de aceste răni pe soțul chiar fără să știe.“

Cuplurile pot învăța noi abilități de comunicare pentru a descoperi problemele care stau la baza într-un dezacord.

load...

Christine se concentrează pe crearea de noi abilități de comunicare care taie în jos pe defensiveness și neînțelegerile.

„Este mai puțin despre acord și mai multe despre rând pe rând se înțeleagă reciproc. Tu da reciproc darul de a asculta în loc de doar vorbind unul peste altul“, a spus Christine. „Premisa este pur și simplu că sunt două persoane diferite care provin din două perspective diferite. Nu este de a decide cine este bine și rău, dar îmbrățișând fiecare perspectivă în mod egal.“

Atelier de lucru online Permite Cupluri de lucru la domiciliu pentru rezultate mai rapide

Christine a spus că ea a învățat atât de mult de la formarea ei că ea a simțit că nu putea folosi toate în sesiunile lungi oră cu clienții. Deci, ea a creat o serie de atelier on - line pentru cupluri de a urmări împreună cu metode de a practica pe tot parcursul săptămânii ca un supliment la vizitele în birou.

Atelierul, numit „Căsătorie de reparare Workshop,“ sprijină, de asemenea, un alt principiu de formare ei: angajamentul fiecărei persoane în relația de a lucra prin intermediul - și de a depăși - probleme recurente.

Cuplurile sunt scutite de multe ori să audă că multe dintre problemele cu care se confruntă relațiile lor - inclusiv infidelitatea, anxietate, sau lupte echilibru familial de muncă - sunt destul de comune. Dar, in functie de Christine, legăturile dintre cei doi oameni care s-au căsătorit sau intenționează să sunt de obicei mult mai puternice decât acele provocări.

„Sunt foarte orientată spre soluție. Îmi place să se concentreze asupra a ceea ce se întâmplă drept și să se bazeze pe faptul că în loc de a vorbi despre problemele“, a spus ea. „Îmi place să le ajuta să-și exprime ceea ce au nevoie, astfel încât acestea să poată fi auzite.“

Christine a cultivat , de asemenea , o comunitate online pentru cuplurile care doresc chiar mai mult sprijin. Membrii dvs. Căsătoria Facebook grup Dragostea sunt în căutarea de a depăși propriile provocări de căsătorie în timp ce ajuta și pe alții.

Trei P: Perspectiva, responsabilitate personala & Practice

Cuplurile care au probleme reale știu că, uneori, este nevoie de mai mult decât doar îmbunătățirea comunicării lor. De aceea, Christine învață clienții ei „puterea a trei P-uri.“

„Primul este în perspectivă - și cred că viața este de 99%, cu privire la perspectiva. Dacă vă concentrați asupra defectelor din căsătorie, asta e tot ce veți vedea“, a spus Christine. „Când aveți o mulțime de probleme, acestea pot acoperi că lucrurile bune. Dar atunci când sunteți în căutarea pentru lucrurile bune în loc de ceea ce este greșit, care schimbă întreaga dinamică a relației.“

Cuplurile pot lucra pe trei P - perspectivă, responsabilitate personală și practică - la domiciliu.

Al doilea P reprezintă responsabilitatea personală. Christine încurajează fiecare persoană să se concentreze pe moduri, mai degrabă decât ei pot îmbunătăți ceea ce cealaltă persoană este de a face greșit. „În loc de fraza lui Gandhi,«Fii schimbarea pe care doriți să o vezi în lume,»Riscul de a fi schimbarea pe care doriți să le vedeți în relația ta“, a spus Christine.

Al treilea P este pentru practica - care este vital pentru adoptarea modificărilor de durată.

„Ei au nevoie să meargă acasă și în practică ceea ce învățăm în sesiunile, deoarece este vorba despre crearea de obiceiuri sănătoase în relația ta“, a spus Christine.

Să ajute cuplurile Consolidarea relațiilor lor în orice etapă

Christine lucrează cu o gamă largă de clienți, inclusiv cupluri angajate, cupluri căsătorite cu copii, în curând-a-fi-goale nesters, chiar și persoanele în vârstă. Cu infidelitate o astfel de problemă comună, Christine a spus că intenționează să participe la o conferință de Michele Weiner Davis, un autor de renume internațional și terapeut, pentru a afla mai multe metode pentru a ajuta cuplurile să păstreze pasiunea lor în viață.

Ea primește, de asemenea, feedback-ul de la cuplurile care au programat sesiuni în exercițiu, au investit în atelierul ei, sau citi articole ei pe Huffington Post. Cel mai spune cât de valoroase sunt sesiunile de terapie.

„Eu nu iau credit. Am o mulțime de lucruri bune pentru a partaja, dar este cuplurile care-i admir atât de mult“, a spus Christine. „E o mulțime de muncă. Trebuie să priviți și vă efectuați modificările. Uneori, cele mai mici trucurile poate face cea mai mare diferență. Este nevoie de curaj pentru a face ceea ce fac. Îmi place să văd modificările. Este util pentru mine.“