Ți-ai dat seama că ești lesbiană și că ești căsătorit

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Femeile din intreaga lume trezesc în fiecare zi și să realizeze căsătoria lor nu este de lucru și este, deoarece acestea sunt atrași de femei. Ești tu?

Ești căsătorit și nefericit?

Ați început să întreb despre faptul că atracția subtilă trebuie să femeilor? Ai fantezii despre saruta o femeie sau de a face sex cu o femeie ? Asta te face o lesbiană?

Acesta poate fi un șoc mare sau o mare ușurare să dai seama că ești lesbiană când ești măritată cu un bărbat. Această realizare poate duce la un oftat de ușurare mare pe care luptele le-ați fost cu punct de vedere sexual acum face sens.

load...

Acesta poate fi un șoc mare de relief, inițial, atunci când îți dai seama că e un motiv pentru care ține cu zdrobește pe femei prietenii sau pe un prieten inparticular.

Am fost căsătorit timp de 23 de ani.

Mereu am știut că am fost atras de femei, dar propria mea homofobie și educația mea catolică strictă ma ținut să trăiască ca o lesbiană. Chiar am crezut că pot să fi căsătorit OK. Credem că o mulțime de lucruri stupide atunci când suntem în 20 de ani noastre.

Într - o zi soțul meu a venit acasă de la locul de muncă. Ne - am fost căsătoriți aproximativ șase ani la acel moment. Am avut o mare pasiune pentru un prieten de sex feminin. Vreau să spun un super „Vreau să te târî în patul meu“ zdrobi. N - am făcut nimic, dar știu că fața mea luminat ori de câte ori ea a sunat sau ne - am atârnat.

load...

Așa că soțul meu a venit și sa uitat la mine. El a întrebat dacă prietenul meu a vizitat și am spus da. Apoi se uită cu adevărat la mine și ma întrebat dacă am fost implicat cu ea sexual. Aproape am căzut peste. M-am simtit ca el a fost citit mintea mea.

De unde știa?

Răspunsul meu a fost „Categoric nu!“ Pentru că nimic nu sa întâmplat fizic, dar în mintea mea, cu siguranta as imagisticii sex cu ea. Nu l-am putut privi în față și minciuna, așa că i-am spus adevărul, „Da, eu sunt atras de ea sexual, dar nimic de genul asta se întâmplă.“

Acest lucru a condus la câțiva ani de luptă , împreună cu mărturisirea mea atracție pentru femei , dar niciodată nu acționează pe ea și lupta mea sexuală.

Aș fi știut de când o fată tânără mi plac fetele. Acum am întâlni multe femei care nu au nici o idee pana mai tarziu in viata ei sunt lesbiene. Motivele pentru care nu știați, nu sunt la fel de importante ca ceea ce vei face acum.

load...

„Adevărul este o viață noastră

cea mai mare chemare în viață.“

Unele femei încerca să păstreze jurământul de căsătorie.

Asta e ceea ce am făcut timp de 23 de ani. Apoi mi-am dat seama că pur și simplu nu a putut face o altă zi. Nu am putut nega cine am fost sau pretind că mariajul nostru a fost de lucru. Nu a fost.

Sunt femei căsătorite care își dau seama că sunt lesbiene, deoarece ei a lua într-o aventură cu o altă femeie. Ești tu? Este mai frecvente decât crezi.

Femeile și iubitele lor și soții veni cu tot felul de moduri creative de a păstra căsătorii împreună.

Unele femei devin o twosome lesbiană cu un soț atașat sau de a face munca pentru a lăsa o căsătorie și dau seama cum să-l facă pe cont propriu. Unii soți sunt în regulă cu ea. Cei mai mulți soți sunt profund ofensat și devin foarte furios.

Soțul meu ma dat afară din casă, nu fizic, ci lăsându-mă să știu că a fost atât de supărat că el a fost teamă că mi-ar face rău fizic. Am împachetat geanta mea și a plecat cu fiica mea într-o oră.

Nu e usor.

Dar adevarul viu de multe ori necesită o mare curaj din partea ta. Vei dezamăgi oameni care contează pe tine stau la fel.

Vei rănit profund oamenii te iubesc, nu cu răutate, ci prin faptul că nu trăiesc până la așteptările lor de tine. Vei lăsa în urmă un mod de viață, prieteni ai cunoscut, biserici și chiar de familie, uneori.

Condiții de viață adevărul cuiva, cred eu, este cea mai mare chemarea noastră în viață. Trăiește sincer. Trăiește cu integritate. Trăiește cu dragoste la fel de mult ca tine, eventual, poate în inima ta.

V - ați dat seama că ești lesbiană și ești căsătorit? Ia - o zi la un moment dat. Ia un terapeut dacă poți să vă ajuta să procesați calea emoțională înaintea ta, vinovăție, rușine și regrete. Condiții de viață viața ta în adevăr este uimitor de puternic.

Nu wait.Embrace adevărul cu dragoste și blândețe. A fi lesbiană este un cadou, unul mare!

Sursa foto: travel.cnn.com