Timp de 70 de ani, institutul Rodale a ajutat oamenii sa ramana sanatosi si sa se conecteze concentrandu-se pe cercetarea, comunitatea si agricultura ecologica

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: De la crearea sa în 1947, Institutul Rodale a ajutat să demonstreze legătura dintre agricultura ecologică, alimente bogate in nutrienti, si de sanatate. În mai mult de 70 de ani de, Institutul a creat unele dintre studiile cu privire la avantajele agriculturii ecologice pe termen lung și cele mai reputate. Institutul Rodale , de asemenea , își propune să încurajeze un sentiment de comunitate în Lehigh Valley, Pennsylvania, precum și de cercetare parts cu producătorii interesați de curte, amatorii de alimente ecologice, și fermierii din întreaga lume. Cuplurile pot crea amintiri la unul din programele comunitare Institutului Rodale, inclusiv cursuri de yoga o serie de filme documentare, și sesiuni de informare-agricole specifice.

Atât JI Rodale și fiul său Bob crezut în relația dintre alimentație și sănătate corespunzătoare. De fapt, atunci când senior Rodale a fondat institutul și ferma lui în 1947, el a necretoase un slogan pe o tablă: „ Un sol sănătos = alimente sănătoase = sănătoase Oameni“

load...

De-a lungul următorilor 70 de ani, Institutul Rodale sa mutat de la Emaus la Kutztown, Pennsylvania, și a suferit numeroase modificări, dar misiunea sa a rămas aceeași. „Suntem încântați să se conecteze întreaga ecuație și a investiga potențialul pe care o imbunatatire a sanatatii solului trebuie să aibă un impact și de a inversa bolilor umane“, a declarat Zoe Schaeffer, media specialist relații la Institutul Rodale.

Ca parte a misiunii, coloana vertebrală a Institutului Rodale este de cercetare; oamenii de stiinta de a efectua experimente riguroase pentru a compara metode de agricultură ecologică și convenționale. Institutul pune ideile în practică la o fermă 333 de acri, care utilizează metode tradiționale în agricultura ecologică puse în aplicare cu ajutorul unor tehnici agricole moderne la scară largă,.

load...

Institutul Rodale a fost fondat în 1947, cu o misiune de cercetare importanța solului sănătos.

Dar, în plus față de cercetare, Institutul își propune să construiască comunități și a legislației de sprijin care pot schimba status quo-ul privind metodele de producție ecologică.

„Noi credem cu adevărat că agricultura ecologică poate vindeca oamenii si planeta“, a spus Zoe.

Puteți aduce chiar o dată la Institutul Rodale pentru o după-amiază edificator de distracție agricole. Organizația oferă mai multe moduri pentru tine si ca cineva special pentru a extinde cunoștințele de agricultura ecologică și de alimentație, variind de la o serie de documentare la ateliere de lucru axate pe învățarea de noi competențe.

„Spunem de multe ori că ferma noastră este o destinație pentru inspirație“, ne-a spus Zoe. Și 20.000 de vizitatori anual fermei ar cadea de acord.

load...

Cercetare Robust dezgroapă Beneficiile agriculturii ecologice

Scopul principal al Institutului este de a oferi agricultorilor și factorii de decizie politică cu informații garantate de cercetare cu privire la agricultura ecologică.

Cel mai cunoscut proiect al Institutului este agricultura Systems Trial, cea mai lungă comparație side-by-side a agriculturii convenționale și organice. 40 de ani Proces demonstrează că metodele ecologice de crestere a construi sol-secvestranti carbon în timp, care, la rândul său, ajută la culturile ecologice au performanțe mai bune decât soiul convențional în perioadele de secetă sau alte condiții nefavorabile.

Institutul Rodale a extins această metodă testată în timp, ca parte a studiului sau sisteme de legume, a început în 2017. „Din nou, suntem în creștere convenționale și organice side-by-side produse“, a spus Zoe. „Ne propunem să analizăm densitatea de nutrienți pentru a pune mai multe date în spatele dezbaterii convențională sau organică.“

Agricultura Systems Trial arată diferența dintre metodele de cultivare ecologice și stabilite.

Alte proiecte viitoare de cercetare includ apă pentru a analiza impactul agriculturii ecologice și tradiționale pe apă, și o alternativă, metode umane pentru agricultura carne de porc, printre altele.

Personalul pasionat de Institutul Rodale este ceea ce conduce organizația. Există trei tipuri de muncitori de la Institutul: cercetători, operatori de fermă și a personalului de comunicare. Ei lucrează împreună pentru a genera noi informații, a pus în practică de cercetare și împărtăși concluziile cu părțile interesate.

Și fiecare membru al personalului este angajat principiilor Institutului. „Nu contează sarcinile de zi cu zi - fie că este vorba de gestionare a animalelor sau de gestionare a social media - toată lumea de aici este incredibil de pasionat de misiunea noastră și puterea agriculturii ecologice să se manifeste schimbări pozitive“, a spus Zoe.

Exploreaza Oameni buni Fermele și Meet Like-Minded

Institutul își propune să se conecteze cu comunitatea oferind mai multe opțiuni de date pentru cupluri și o mulțime de activități pentru familii. Oamenii vin de la aproape și departe de a vizita ferma, inspirat de misiunea sa și obligat prin frumusețea sa. „Vizitatorii noștri variază de la vecinii noștri din Valea Lehigh la oameni din întreaga lume, care au urmărit munca noastră de ani de zile și sunt în cele din urmă fac primul lor pelerinaj la ferma“, a spus Zoe.

Unii vizitatori sunt interesați în procesul de învățare despre agricultura ecologică și teme legate de grădinărit, și Institutul Rodale oferă o multitudine de programare bazate pe fermă.

„Avem excursii gratuite auto-ghidate de mers pe jos de la fermă, deci este un loc minunat pentru a vizita pe o zi de sâmbătă pentru un prânz picnic înconjurat de animale de fermă.“ - Zoe Schaeffer, crearea de conținut și de comunicații specialist la Institutul Rodale

„Mulți oameni sunt motivați să participe la un eveniment, deoarece acestea sunt profund preocupați de sănătate și mediu, și ei sunt interesați de a întâlni ca-minded indivizi sau de învățare o nouă abilitate - cum ar fi curte compost sau păstrarea pui“, a spus Zoe. „Dar noi atragem, de asemenea, un număr de grădinari și oameni care se bucura de cursurile noastre de yoga sau seria de film documentar.“

Institutul găzduiește regulat de vindecare prin yoga Natura clase, sezonier, din aprilie până în octombrie. Clasele sunt gratuite, deși donații sunt acceptate. Seria de film Institutele - care menține în primul rând , o temă de mediu - sunt de asemenea gratuite.

Dar chiar dacă nu participa la un eveniment, puteți explora în continuare frumoase motive. „Avem auto-ghidate excursii gratuite de mers pe jos de la fermă, deci este un loc minunat pentru a vizita pe o zi de sâmbătă pentru un prânz picnic înconjurat de animale de fermă“, a spus Zoe.

Setări idilice pentru o nunta romantica, rustic

Multe dintre ele au o conexiune puternică la Institutul Rodale. Fie că a petrecut o după-amiază fond la fermă sau pur și simplu urmați activitatea Institutului de departe, Rodale are admiratori în întreaga lume.

„Chiar Am avut oameni trimit cenusa lor, dorind ferma să fie locul lor de odihnă finală“, a spus Zoe.

În cazul în care Institutul Rodale a jucat un rol important în viața oamenilor, ei pot obține chiar și căsătorit acolo. Peste o sută de cupluri au fost căsătorit pe proprietate.

În afară de animalele și frunziș, una dintre cele mai mari atrage de o nunta Rodale este hambar său banca olandeză Pennsylvania construit în jurul valorii de 1846. O altă remiză este livada de meri, în cazul în care cuplurile au împușcat multe fotografii memorabile cu partenerii lor printre copaci inflorit.

Singura problemă cu rezervare o nunta Rodale este de a găsi o dată deschisă. Institutul găzduiește doar o nunta pe week-end, mai până în octombrie.

„Am fost o parte atât de multe repere importante. Se simte bine să joace un astfel de rol important în viața oamenilor“, a declarat Zoe a legăturii dintre cercetare-grele Rodale Institutul și nunților le găzduiește.

Crestere cu partenerul dvs. Prin construirea unui Backyard Garden

Fie că locuiți în apropierea Institutului Rodale sau din întreaga lume, tu si partenerul tau poate beneficia de pe urma cercetării sale. Chiar și cu un teren curte mică, vă puteți dezvolta produse ecologice, care pot îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și hrăni familia ta.

Daca locuiti departe de Rodale, tu si partenerul tau poate participa la un webinar, ca unul în lucrările despre Cultivarea legumelor Dense nutrienților.

Dacă locuiți aproape de ferma, puteți petrece o zi cu o dată a învăța cum să ajute gradina curte să înflorească cu un seminar de o zi ca tratament-Free Apicultură. Sau ai putea obține într - adevăr grădina ta merge prin cumpararea plante organice la vânzare de primăvară Institutului.

Puteți adopta, de asemenea, misiunea Institutului Rodale, indiferent de situația dumneavoastră specifică. Chiar dacă nu ai acreage, tu si partenerul tau poate utiliza în continuare principii Institutul Rodale de a duce o viata mai sanatoasa.

Așa cum a spus Zoe, „Toată lumea mănâncă de trei ori pe zi, și avem posibilitatea de a face acest lucru în mod conștient într-un mod care un impact pozitiv asupra sănătății noastre, fermierii noștri și mediul înconjurător.“