Timpul nostru împotriva single-urilor de argint (cost, audiență și instrumente)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

OurTime vs Single Silver: cost, segmente de public, Instrumente și ratele de succes

După cum puteți vedea, Single Silver are un membru gratuit, și vă oferă acces la o mulțime de caracteristici utile. Single Silver este de asemenea disponibil gratuit prin intermediul Google Play Store.

load...

Câștigător: Experții noștri au dat Single Silver o mai mare Rating-

În mintea experților noștri, Single Silver ușor marginile din OurTime, deoarece într-adevăr se pune un accent grele pe calitate, nu cantitate.

OurTime vs Single Silver: Compararea cost

În piesa ABBA „ Bani, bani, bani ,“ anilor '70 grupul pop cântă: «Toate lucrurile pe care le - am putut face / Dacă aș fi avut un pic de bani / E mondial un om bogat.» Banii sunt la partea de sus a majorității single " minți, mai ales dacă acestea sunt noi online dating. Și asta e corect. Aici sunt defalcările de stabilire a prețurilor pentru OurTime și Silver Single.

load...

OurTime: Cont gratuit (Actualizate Conturi încep de la $ 11.99 o lună)

Când vă înscrieți pentru prima dată pentru OurTime, dacă nu alegeți un membru plătit imediat, vi un membru gratuit, care va dura până când ascundeți profilul sau șterge membri. Ești capabil să completeze un profil, încărcați mai multe fotografii, răsfoiți pentru meciuri, meciuri primi în fiecare zi, și să comunice în numeroase moduri, inclusiv profilurile favoriting.

În ceea ce privește de membru plătite, OurTime are trei opțiuni pentru tine de a alege de la:

După cum puteți vedea, este, probabil, cel mai bine pentru a alege membri de șase luni, pentru că vei economisi niște bani. Indiferent care a plătit de membru pe care o alegeți, totuși, veți avea acces la toate funcțiile deja le-am menționat precum și mesaje cu două sensuri, văzând cine a vizualizat profilul sau placut, si multe altele.

load...

Single Silver: Abonamentele standard costa $ 0 (Premium costa $ 31.95 o lună)

Single de argint, cum ar fi OurTime și cele mai multe site-uri matrimoniale acolo, de asemenea, are un membru gratuit, care este disponibil pentru oricine. Calitatea de membru gratuit vă permite să luați testul de personalitate, primi rezultatele unice, căutare prin milioanele de profile pe cont propriu, pentru a primi recomandări meci de zi cu zi a trimis la mesajele primite, și trimite zâmbete virtuale, printre alte caracteristici.

Este demn de menționat faptul că Single Silver plătit de membru sunt mai scumpe decât alte site-uri matrimoniale, dar asta pentru ca Single Silver oferă o tona de servicii pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. Iată ce puteți alege de la:

Dacă știți că Single Silver este site-ul de dating pentru tine, am recomandăm să mergeți mai departe și să aleagă membri de 12 luni - veți obține rezultate mai bune pentru cât investiți. De membru Upgraded ca acestea vă permit să trimiteți și să primiți mesaje și au profilul dvs. Evidențiate în rezultatele căutării, printre alte beneficii.

Castigatorul: OurTime Va vor economisi ceva bani

In timp ce ambele OurTime și Single Silver oferă de membru gratuit, vom da această rundă pentru a OurTime pentru sale de membru mai ieftine plătite. Cu toate acestea, este într-adevăr o comparație mere și portocale, deoarece, în timp ce OurTime poate fi mai ieftin, Single Silver oferă experiențe și caracteristici total diferite.

OurTime vs Single Silver: Audiența de comparare

Este adevărat că OurTime și argint Single ambele satisface mature Stampe, dar asta nu înseamnă datele demografice lor sunt exact la fel. De aceea am vrut să vă dau un aspect mai adânc în ceea ce vă puteți aștepta de la fiecare.

OurTime: 8,9 milioane de vizitatori lunari Cine sunt 50+

OurTime este un premier senior dating site-ul cu milioane de membri, și că nici măcar nu include 8,9 milioane de oameni care vizitează site-ul în fiecare lună.

După cum probabil vă puteți imagina, demografice tinta OurTime este simplu în anii lor de aur.

Bărbați și femei mature din întreaga lume utilizează OurTime.

In timp ce majoritatea membrilor OurTime sunt în vârstă de cel puțin 50 de ani (oricine peste 18 ani se pot alătura), acestea nu sunt toate la fel în ceea ce privește locația, orientare sexuală, religie, educație, aspect și etnie. OurTime membri sunt la fel de diverse ca lumea, așa că nu ar trebui să aibă nici o problemă găsirea de cineva special care îndeplinește dorințele și nevoile.

Single Silver: 85.000 de vizitatori lunari Cine sunt 50+

Single Silver este chiar mai mult de nișă OurTime, deoarece nu numai ca este destinata peste 50 de single-uri, dar este, de asemenea, a însemnat pentru studii superioare,-angajament minte peste 50 de single-uri. Deci, nu este chiar atât de surprinzător faptul că baza de utilizatori Single Silver este mai mică, într-o oarecare măsură. Mii de oameni au aderat la site-ul din 2004, si aproximativ 85000 de oameni vizitează site-ul în fiecare lună. Ne așteptăm ca aceste numere să continue să crească pe măsură ce anii merge mai departe.

Câștigător: OurTime Are Extinsă Reach

Dacă dimensiunea este important pentru tine (nr joc de cuvinte destinate), ne - ar sugera încercarea OurTime. Site - ul poate fi capabil de a crește șansele de a găsi potrivire ideală. Cu toate acestea, nu cu discount Single Silver. Amintiți - vă că povestea lui David și Goliat dovedește că , uneori , dimensiunea nu contează.

OurTime vs Single Silver: Match Instrument de comparare a

Fie că sunteți în căutarea în OurTime, Single Silver, sau ambele, este important să știți cum site-urile te vor găsi date și parteneri potențiali. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre toate caracteristicile disponibile care se potrivesc pentru tine.

OurTime: Căutați și Primire Meciuri Bazat pe criteriile dvs.

După ce creați un profil cu informații despre dvs. Și specificați preferințele din OurTime, veți începe să primiți meciuri compatibile. Apoi, este de până la tine pentru a începe flirt și / sau mesaje, sau puteți aștepta ca cealaltă persoană să inițieze contactul.

OurTime, de asemenea, vă permite să vizualizați profilurile pe cont propriu. Site-ul are o varietate de filtre, inclusiv vârsta, sexul, obiceiurile personale (de exemplu, fumatul), localizarea geografică, și viața de familie (de exemplu, copii sau fără copii), pentru a vă ajuta să restrânge opțiunile.

Single Silver: Meciuri de evaluare personalitate unică și de zi cu zi

Ne-am menționat de câteva ori deja în acest articol, dar Single Silver este cunoscut, în parte, pentru chestionarul inițial, care ajută la identificarea dorințelor tale de personalitate și de matrimoniale. Acesta ar trebui să dureze 10 minute sau cam asa ceva pentru a finaliza acest pas, în funcție de cât de mult vă gândiți la răspunsurile dumneavoastră și ceea ce doriți să pună în fiecare secțiune. Site-ul va folosi apoi acest lucru pentru a vă găsi potriviri.

Single Silver are un chestionar unic, care trece dincolo de preferințele la nivel de suprafață de datare.

În plus, Single Silver oferă opțiuni de căutare de bază și avansate, astfel încât să puteți intra în scaunul vieții tale datând conducătorului auto, dacă doriți să.

Câștigător: Single Silver ia-l la nivelul următor

Single Silver are un astfel de algoritm complicat încât este greu să nu-l un câștigător peste OurTime declara - cel puțin în această secțiune.

OurTime vs Single Silver: Rata de succes Comparație

Am putea vorbi despre OurTime si istoriile Single Silver, preturi, baza de utilizatori, și oferă toată ziua, dar, probabil, aspectul cel mai convingător pentru tine este cât de multe date, relații, și căsătorii au fost responsabile pentru.

OurTime: Numeroase povești de succes și recenzii pozitive

OurTime a fost în jur de aproape 20 de zeci de ani, deci cu siguranta adunat cota de povești de succes.

OurTime este responsabil pentru zeci de date și relații.

Puteți citi zeci de ele pe pagina Povești de succes a site - ului.

Ca să nu mai vorbim de OurTime are 3,5 stele din 5 pe Google Play și 2.5 stele din 5 pe App Store.

Un fost membru din Murrells Inlet, Carolina de Sud a spus: „M-am alăturat site-ul dvs. În speranța că voi întâlni omul special pentru a deveni o parte din viata mea, iar visul meu a devenit realitate. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, și am să vă mulțumesc pentru a face atât de visele noastre sa devina realitate.“

Single argint: Mii de cupluri fericite

În timpul cercetării noastre, am constatat că Single Silver a dus la datele nenumărate distracție, relații care îndeplinesc, și căsătorii de lungă durată. Utilizatorii Single argint au dat app 3 stele din 5 pe Google Play.

Cateva marturii, dorim să includă aceasta de la Michael Vaccari, care a spus: „Se pare că există o mulțime de pește în mare, și Single Silver îi plasă.“ Și asta de la Paul Pittenger, care a spus site-ul „dă-mi speranţă."

Câștigătorul: Argint Single ia prin nas

Am văzut și auzit o mulțime de lucruri mari despre OurTime și Single argint, dar Single Silver câștigă această rundă într-un finisaj fotografie.

Experții noștri Dragoste Ambele site-uri, dar suntem Naming Single Silver campion

Acesta a fost un apel aproape - OurTime și Silver Single au o mulțime de similitudini. La sfârșitul zilei, deși, dacă am avut de a alege, am alege Single Silver. Decizia finală este de până la tine, desigur, astfel încât s-ar putea ca da bine atât un try. Nu există într-adevăr nici un risc în a face asta, deoarece OurTime și Single Silver au aceste studii gratuite și de membru.