Tinyletter permite experților de dating să împărtășească cu ușurință buletine informative și sfaturi cu comunitățile lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: TinyLetter , o platformă de e - mail oferit de MailChimp, face buletinul de marketing nedureros, permițând utilizatorilor să se concentreze pe mesajul lor, nu formatare și valori. Păstrarea în mod regulat în contact cu clienții actuali și potențiali este o parte importanta a succesului orice proprietar de afaceri. Pentru antrenori matrimoniale, experți relație, și Matchmakers, buletine de e - mail sunt un mod eficient de schimb de informații cu privire la serviciile lor, oferind sfaturi utile abonaților, precum și construirea unui raport cu ei , care duce în final la relații mai bune.

Kim Piper Werker, autor al „Make It Mighty urât: Exerciții și sfaturi pentru a obține Creative Chiar și atunci când nu este destul,“ a iubit trimiterea de buletine de e-mail pentru cititorii ei - mai ales atunci când au luat timp pentru a răspunde la mesajele ei. Cu toate acestea, ceea ce ea nu a fost dragoste efortul a luat pentru a pune aceste buletine împreună. Între navigând drum prin sisteme complicate și slogging prin analiză de complexe ea nu a fost chiar interesat de, buletine de știri a devenit o corvoada ea nu a vrut să-și petreacă o mare parte din timpul ei mai departe.

load...

Apoi, Kim a găsit TinyLetter - un e - mail serviciu gratuit buletinul informativ condus de MailChimp - si a fost uimit de cât de simplu și plăcută a fost sistemul. După doar 32 de minute, ea a fost capabil de a crea un cont, importa lista ei de abonat în platformă, și să scrie și să distribuie primul buletin informativ. A fost dragoste la prima trimitere.

TinyLetter face ca procesul de a trimite un buletin informativ pentru urmașii dumneavoastră intuitive și simple.

După cum se descrie în blogul ei , TinyLetter este, „ în mod deliberat concepute pentru oameni exact ca mine, care acorda prioritate stabilirii unei relații semnificative cu abonații peste vânzări de conducere, atragerea de clicuri, etc“ , și audiența lui Kim este răspuns favorabil la noul buletin informativ. Ea raportează că ea a primit mai multe comentarii de la cititori acum , că ea folosește TinyLetter decât ea a fost atunci când ea a fost folosind alte platforme Newsletter.

load...

Simplitate și simplă abordare TinyLetter la buletine de știri poate face că mesajul se aude, nu a pierdut în shuffle.

Corespondența Made Simple - cu o multime de caracteristici

Nu lăsați numele vă inducă în eroare. Când vine vorba de angajarea unui public, TinyLetter cutii un pumn uriaș. Când începe un buletin informativ, acestea oferă modele curate amintind de o platforma de e-mail standard de. Ca și cu e-mail regulat, puteți formata cu ușurință text pentru a face să arate așa cum doriți și să adăugați imagini și hyperlink-uri care fac conținutul mai interesant.

Trimiterea unui buletin informativ prin TinyLetter este simplu - dacă trimiteți campania din contul dvs. TinyLetter sau nu. Sistemul vă oferă opțiunea de a distribui buletinele informative de la propriul client de e-mail, care poate spori eficiența campaniei. Frecventa este cheia pentru asigurarea cititorilor rămâne în legătură cu buletinul informativ. Mesajele pot Sporadice duce la pierderea parti ale publicului, deoarece acestea pot uita s-au abonat și presupun că le trimite spam sau pot modifica adresa de e-mail și să uitați să actualizeze abonamentul. Dar, opțiuni de livrare directe TinyLetter a elimina această problemă, deoarece acestea vă permit să trimiteți cu ușurință mesaje regulate pentru publicul.

load...

În mod similar, TinyLetter îl face ușor de a primi răspunsuri din partea abonatilor la newsletter, care pot ajuta, de asemenea, favoriza o relație. În contextul actual social-media condus, oameni ca abilitatea de a ajunge la creatori de conținut și să păstreze conversația. TinyLetter facilitează aceste discuții permițându-vă să vizualizați răspunsurile la buletinul dvs. Și fără efort răspunde la aceste mesaje. În acest fel, veți obține feedback-ul trebuie să creați cititorii de conținut relevante doresc și pot răspunde la întrebări abonații pot avea despre serviciile tale. Și mai mult implicare pe care îl aveți cu cititorii, cu atât mai probabil sunteți de a păstra clienții actuali fericit și atragerea de noi.

TinyLetter permite utilizatorilor să genereze automat antrenante mesaje Twitter cu șabloane ochi-prinderea.

TinyLetter are chiar și o modalitate de a distribui în mod automat un buletin informativ cu adepți Twitter și proiecta un tweet ochi-prinderea, care îmbunătățește implicarea și interesul cititorului. Abonații care se bucura de buletinul dvs. Va fi mult mai probabil să-l împărtășească cu adepții lor de social media, în calitate de ambasadori si ajutându-vă să construiască un public și să câștige conduce de afaceri valoroase.

În plus, TinyLetter vă oferă posibilitatea de a adăuga link-uri la newsletter-ul care conduce telespectatorii site-ul dumneavoastră. Dar puteți, de asemenea, folosi pentru a conduce vehicule de trafic site-ul la buletinul informativ. Platforma oferă utilizatorilor cu coduri care pot fi încorporate în paginile lor web, care permite vizitatorilor obține o mostră din conținutul newsletter-se pot aștepta să primească.

Adăugați o notă personală Relația dvs. Cu un client

Matrimoniale coaching-ul și matchmaking sunt cultivați relații. Nu doar relatii pentru clienti, relatii cu clientii. Trimiterea de email-uri pentru clienții actuali și potențiali este o formă de efort de marketing, care ține publicul informat cu privire la ceea ce faci. Puteți utiliza, de asemenea, buletinul informativ pentru a da întâlniri și relații sfaturi care cunoscută experiența și vă stabili ca o sursă de încredere pentru sfaturi dragoste.

Deși mulți dintre noi primesc o supraabundență de e-mail pe o bază de zi cu zi, clienții apreciază de fapt buletine de e-mail care conțin conținut informativ se vor conecta cu. Prin abordarea de dragoste și relația preocupările cititorilor în buletinul informativ, vă puteți arăta că ați înțeles provocările lor și au cunoștințele și experiența pentru a le ajuta să reușească în viața lor de dragoste.

TinyLetter permite cititorilor să citească și să partajați cu ușurință pe orice dispozitiv, creșterea ajunge la newsletter-ul dumneavoastră.

Prin această conexiune, puteți crește afacerea linia de jos. Conform datelor compilate de Campaign Monitor, randamentul investițiilor pentru e - mail marketing este 3,800% - mult mai mare decât social media, direct mail, și de marketing motor de căutare. În plus, consumatorii sunt de sase ori mai probabil să faceți clic pe un link dintr - o campanie de e - mail decât într - un tweet, de trei ori mai multe sanse de a partaja conținut de la un e - mail decât din alte surse, și de cinci ori mai multe sanse de a citi mesaje de marketing într - un e - mail decât pe Facebook.

De asemenea, e - mail marketing atrage mai mulți clienți decât alte forme de marketing. De exemplu, statisticile arată campaniile de e - mail sunt de 40 de ori mai multe sanse de a genera un nou client decât Twitter și Facebook.

Bazându-se pe de vârf Rețeaua de e-mail MailChimp lui

MailChimp este creierul din spatele TinyLetter. Ambele sunt sisteme de e-mail user-friendly care ia stresul de proiectare campanii de marketing, dar TinyLetter este cel mai bun pentru cei care doresc mai puține caracteristici. De exemplu, utilizatorii TinyLetter nu trebuie să se gândească la lucruri cum ar fi în curs de dezvoltare șabloane de e-mail sau formulare de înscriere.

TinyLetter foloseste platforma MailChimp de e-mail puternic pentru a trimite buletine simple, frumoase.

In timp ce TinyLetter nu vă permite să verificați cât de multe e-mailuri au fost deschise și care au făcut clic link-uri, nu trebuie să treacă prin statistici detaliate pe care MailChimp le oferă. Acest lucru vă permite să obțineți doar informațiile de bază pe care doriți fără a petrece timp și energie pe cifrele s-ar putea să nu utilizați.

Mai mult decât Buletine, TinyLetter face Conexiuni

Interfața TinyLetter este conceput pentru cei care, la fel ca Kim, sunt mai preocupați de mesaje decât valori. Ea a vrut pur și simplu să împărtășească gândurile ei și să inspire adepții ei. Kim a reușit să obțină mesajul ei afară, și rezonează cu publicul ei.

Buletine de știri prin e-mail sunt un mod minunat de personal pentru Matchmakers, matrimoniale, antrenori și experți din industrie similare pentru a promova serviciile și oferi publicului lor informațiile pe care le caută - creând astfel o relație puternică cu clienții existenți și potențiali.

Dacă nu aveți timp sau înclinația de a proiecta un buletin informativ elaborat, TinyLetter este platforma potrivita pentru tine. Cu TinyLetter, vă puteți concentra pe construirea relațiilor, nu doar buletine de știri.