Toate în numele dragostei: aș tatua fața mea pentru tine

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ai auzit vestea despre tanara rusoaica care a tatuat numele de noul ei iubit pe fața ei, după prima lor întâlnire?

A avut loc o dezbatere controversată cu privire la acest lucru peste tot pe web, cu unele respectând dreptul fetei de a lua decizii cu privire la propriul ei corp și alții dezaprobare ei pentru a face o alegere impulsiv , care are acum în permanență „desfigurat“ ei... Toate în numele dragoste.

load...

Ca barbatii gay, nu suntem străini de a aduce atingere și ostracizare.

Ca un grup marginalizat, mulți dintre noi au învățat de la o vârstă fragedă pentru a ne proteja împotriva homofobiei.

Prin urmare, am putea fi mai blindate pentru a face față împotriva backlash sociale și împuternicit să facă ceea ce vrem să facem cu viața noastră.

Această știre, cu toate acestea, aduce o importantă întrebare daters gay trebuie să contemple în timp ce caută dragoste: Ce ai fi dispus să faci pentru dragoste? Cât de departe ai merge?

Sunt trei lucruri importante cred că sunt esențiale în a face aceste tipuri de decizii:

load...

1. Constiinta de sine.

Atunci când a lua o decizie personală sau de sacrificiu cu o nouă întâlnire , conștiința de sine înseamnă a ști cine ești și ceea ce sustii cu sistemul de valori.

Are decizia că ești pe cale să se alinieze cu sistemele de credință într-un mod logic, sau te simți emoțional și doresc să facă acest act ca o declarație?

Repercusiuni negative urmează, de obicei, cu acesta din urmă.

„Încurajez precauție și

temperare excitare cu logica „.

2. Granițele.

Acest lucru inseamna sa te iubesti suficient pentru a ști ce se va si nu va face pentru a vă proteja în contextul unei relații.

O faci acest lucru pentru tine sau pentru cealaltă persoană?

Acest lucru necesită asertivitate și în picioare pentru tine si valorile tale. Este nevoie, de asemenea, o evaluare atât pe termen scurt cât și pe termen lung consecințele deciziei dumneavoastră.

load...

În cazul în care se pare ca o idee bună acum, va 10 ani de acum? această decizie va spori sau împiedica oportunități în viață (sociale, profesionale etc.)?

3. Educația Relația este un alt factor important.

Amintiți-vă, cele mai multe teorii de dragoste și atașament identifica „faza de luna de miere“, ca prima etapă a unei implicări romantice.

Acest moment interesant a început o relație este marcată de chimie de mare și de atracție, dorind contactul cu cealaltă o mare parte a timpului, și este ridicat pe speranță și așteptare.

Psihologul Dorothy Tennov a inventat termenul clinic limerence pentru a descrie această stare euforică și dor fericit pentru noul interes de dragoste , care devine lovit cu eliberarea de hormoni de atașament al organismului.

Este un timp alimentat de fantezia de partenerul ideal, care devine proiectat pe acest nou obiect de dragoste, și „deficiențe“ sale și incompatibilități tind să fie reduse la minimum sau respins.

Perioada de luna de miere a fost programat să dureze de la câteva săptămâni la câțiva ani și este foarte individualizat pentru cuplu. Cunoașterea acestor etape de iubire este important pentru procesul de luare a deciziilor.

Este ceea ce eu sunt pe cale de a face condus de valori și logica mea sau de influența orbitoare a limerence și faza luna de miere?

Oricât de greu poate fi să ne imaginăm această relație nu durează în acest moment, aș regreta decizia mea de a acționa asupra dorința mea în cazul în care parteneriatul încheiat la un moment dat sau când ajunge la faza „putere-luptă“?

Puteți utiliza aceste elemente pentru a vă ajuta în luarea deciziilor în cunoștință de cauză în dating. Noua dragoste poate fi un moment emoționant și plină de bucurie, dar poate, de asemenea, face vulnerabil dacă nu este atent.

Îi încurajez prudență, temperarea emoție cu logica și luând timp pentru a se asigura noul partener de dating este o potrivire cu adevărat compatibil - acest lucru este ceva care nu este de obicei capabil de a fi evaluate după o primă dată și necesită experiențe comune consistente în timp , pentru a observa și de a evalua dumneavoastră interacțiuni între ei față în față.

Care sunt gandurile tale despre decizia fetei rus? Care sunt unele lucruri pe care le-ați făcut „în numele iubirii,“ și cum te simți în legătură cu aceste decizii acum?

Ce alte sugestii aveți despre acest subiect?

Puteti vedea întreaga poveste aici cu fotografii.

Sursa foto: tribktla.wordpress.com.