Tom marinarul ajută clienții cu dureri cronice să depășească credințele limitate și să câștige încrederea în relații

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Desi un diagnostic distonie l-au ținut să-și îndeplinească obiectivele sale academice, Tom Seaman nu a lăsat-l-l rețină pe termen lung. Acum, prin TomSeamanCoaching.com, el folosește cunoștințele pe care le-a dobândit în tratarea bolii sale de a ajuta clienții săi să depășească aceleași tipuri de eșecuri în viața lor. Strategiile sale pot ajuta clienții să lucreze prin problemele din trecut și se propulsa înainte în toate domeniile vieții lor, inclusiv relațiile lor.

„Crede in tine si nu renunta niciodata, având încredere întotdeauna puterea de ai în interior.“

Acesta este motto - ul pe care Tom Seaman trăiește - și ceea ce învață clienții săi. Dar acest motto - ul este mai ușor de a trăi cu câteva zile decât altele, ca Tom se ocupa cu dureri cronice cauzate de distoniei cervicale.

load...

El a suferit de această tulburare neurologice de mișcare timp de aproape 20 de yearsand a depășit multe obstacole asociate cu acesta - inclusiv pierde 150 de lire sterline pentru a ajuta la gestionarea tulburare. Acum, Tom isi propune sa ajute alti oameni traiesc viata lor cele mai bune, care include dezvoltarea și menținerea relațiilor pozitive.

Când Tom a fost diagnosticată pentru prima dată în 2001, viața sa schimbat complet într-o clipă. El a trebuit să întrerupă studiile spre un masterat în Consiliere din cauza limitărilor bolii pus pe body.He lui a fost, de asemenea, în imposibilitatea de a lucra și a pierdut cele mai multe dintre legăturile sale sociale.

load...

„A fost devastator. Am fost pierdut în neputință și disperare“, a spus el. „În plus față de obținerea de 150 de lire sterline, am suferit de dureri severe, minte-numbing, precum anxietatea și depresia, care mi-a lăsat homebound de ani de zile.“

Anii de tratament fără succes, l-au condus să înțeleagă că, dacă el nu a putut găsi un leac, s-ar putea să învețe la fel de bine cum să gestioneze durerea și alte simptome, pentru a putea bucura de viata, mai degrabă decât doar supraviețuitor.

După ce a constatat o varietate de metode care au ajutat atenua o mare parte din durerea fizică și mentală, calitatea sa de viata imbunatatit in mod dramatic. Aceasta este atunci când a dat seama de valoarea de transformare a tehnicilor sale și a stabilit pentru a ajuta alți oameni îmbunătăți viața lor, prin coaching-ul de viață.

load...

One-on-One sesiuni de coaching ajuta la construirea de auto-Esteem

Cei mai mulți dintre clienții lui Tom suferă de boli cronice, care adaugă diferite straturi de complexitate a vieții lor. Din moment ce el face de coaching unu-la-unu, Tom se întâlnește în cazul în care fiecare persoană sunt la și le oferă instrumentele specifice de care au nevoie. El compară rolul său cu cel al unui profesor, deoarece nu există nici o metodă unică de predare pentru a utiliza cu o întreagă clasă, dar el cuprinde acea realitate.

„Aceasta este frumusețea de coaching unu-la-unu; Am ajunge să se concentreze pe nevoile unui singur individ la un moment dat“, a spus el. „Procesul meu pune clienții pe o cale care le conduce spre obiectivele și aspirațiile lor unice, astfel încât acestea să poată avea mai multă pace, bucurie, armonie, și împlinire în viața lor. Ceea ce am stres clienților este faptul că fiecare pas de-a lungul drum spre scopul lor este la fel de important ca obiectiv în sine. Chiar și obiectivul nu este punctul final. Acesta este primul pas pe calea spre scopul lor viitoare.“

„Oamenii nu vor să fie«fix». Vrem să fie admirat, acceptat și iubit exact așa cum suntem. Aceasta este pentru toate relațiile. Nu este doar rezervată pentru persoanele cu condițiile de sănătate „-. Antrenorul Tom Seaman

Deși clienții vin la el cu nevoi diferite, Tom adesea se găsește ajutându-i să se ocupe de relații - atât sociale cât și romantică. El afirmă, „la fel de plăcută ca întâlnire poate fi, pentru cei cu o boală cronică poate fi dificil. Frica și anxietatea există pentru că nu știm cum o persoană va reacționa la boala noastră. Vulnerabilitatea este înfricoșător, mai ales dacă au fost respinse în trecut.“

„De multe ori, cât de dispusă o persoană este să ne accepte, împreună cu starea noastră de sănătate depinde de cât de mult ne accepta si nu lasa sa ne definim.“

Tom Seaman folosește experiența sa cu distonie pentru a ajuta pe alții lucreze prin durere și de a trăi o viață mai bună.

Tom ajută clienții să se concentreze mai mult pe ceea ce pot face și nu ceea ce găsesc limitare. El a spus oamenii care sunt menite să fie în viața noastră ne va accepta pentru cine suntem pentru că ne văd indivizi valoroase, independent de statutul nostru de sănătate.

„Tulburare / boală este doar ceva ce ai. Nu ești ceva. Cu toții avem ceva avem de a face cu faptul că trebuie să fie acceptată pentru orice relație pentru a avea succes“, a spus el.

Este foarte important pentru cei cu o stare de sănătate cronice nu să vândă ei înșiși sau de alți oameni scurt. „Nu lăsați limitări sau diferențele te convingi că ești nimic, dar demn de iubire,“ Tom sfătuiește. „Există o mulțime de oameni minunați care nu le pasă că avem o stare de sănătate. Dacă te pui acolo, vei găsi acea persoană... Sau te vor găsi. În mod ideal, cum se spune, veți găsi unul pe altul.“

Tom sugereaza a fi sincer cu partenerul tau despre starea dumneavoastră de sănătate și de modul în care aceasta ar putea afecta relația.

Tom încearcă să risipească ideea că obținerea într-o relație va face o persoană fericită. „Nu intra într-o relație caută pe cineva să te face fericit“, a spus el. „Nimeni nu ne poate face fericit sau trist. Alți oameni și lucruri numai spori bucuria noastră interioară, care este o atitudine și o alegere pe care o face pentru noi înșine bazat pe concepția noastră asupra vieții.“

Când este vorba de dating, sugerează el fiind deschis cu partenerul tau. Dacă au întrebări, să încurajeze discuta modul în care starea dumneavoastră de sănătate va avea impact asupra relației, dacă la toate.

„Amintiți-vă că acesta este un parteneriat. Ambele nevoile tale sunt importante“, a spus Tom. „Treaba noastra este de a iubi partenerul nostru modul în care acestea sunt, fără așteptări a ceea ce le-ar sau ar trebui să fie sau să devină, nu este diferit de ceea ce vrem de la ei. Oamenii nu doresc să fie „fix“. Vrem să fie admirat, acceptat și iubit exact așa cum suntem. Aceasta este pentru toate relațiile. Nu este doar rezervată pentru persoanele cu conditiile de sanatate.“

Clienti Laudati Resurse Am încercat & Adevăratele lui Tom

In timp ce oricine poate beneficia de coaching - ul lui Tom, el are o resursă specială pentru cei care suferă de aceeași tulburare el: cartea sa, „ Diagnostic distonie: Navigarea Journey.“ Este singura carte pe această tulburare recunoscut de Michael J. Fox Fundația, care include titlul pe lista resurselor propuse. Dar nu lasa titlul sa te pacaleasca. Aceasta carte se aplica pentru orice stare de sănătate sau alte provocări de viață.

El are planuri de a scrie o altă carte care face apel la un public mai larg și nu este la fel de concentrat asupra bolii. În această carte, el va ajuta pe oameni să navigați provocările vieții; din fizică și socială a profesională și relațională.

Tom a scris cartea „Diagnosticul distonie“ pentru a oferi o resursa pentru cei cu tulburare.

Blog pe site - ul lui Tom oferă încurajare și sfaturi practice cu privire la o varietate de subiecte el vede de multe ori în timp ce lucrează cu clienții. Unele posturi recente se ocupe de găsirea de oportunități în probleme, strategii pentru a face față cu durere fizică și emoțională, și cum să navigați probleme de sanatate intr - o lume raționamente. El are , de asemenea , un canal YouTube în cazul în care el parts sfaturi și instrumente pentru a face cu distonie.

Tom postează un număr de marturii client pentru a arăta potențialilor clienți tipul de transformări care s-ar putea realiza prin coaching și implicarea în viața lor sa.

Parts Un client care Tom „a făcut câteva sugestii excelente, care m-au determinat să înțeleg cum am putut merge mai departe în lumea mea nou răsturnate. El este plin de compasiune și înțelegere, extrem de pozitiv, deschis la minte, și foarte intuitiv.“

Alături de a scrie o nouă carte, Tom, de asemenea, intenționează să înceapă discuțiile faci educaționale și motivaționale la o varietate de segmente de public, care includ pacienți, medici, studenti medicale, corporații, cluburi, liceu si studenti, si educatori.

„Scopul meu este de a obtine in fata publicului de a inspira și educa-le cum să navigheze provocările și obstacolele care fie se vor confrunta în viață, sau că acestea se confruntă în prezent, și le va oferi strategii pentru a lucra prin ei“, a spus el.