Topix oferă știri de divertisment pentru a inspira conversații și activități de mare întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În fiecare lună, 18 de milioane de oameni viziteaza Topix , cel mai mare site din lume de știri comunitate, la browsethe cele mai recente evenimente din celebritate bârfă, sport, sănătate, și cultura pop. Dacă vă aflați desen un gol pe datele dvs. Atunci când vine vorba de afacerile curente și doresc să joc dumneavoastră de conversație, Topix poate fi o resursă excelentă pentru conținutul original și virale. La opt subdomeniile, site - ul publică liste amuzante și teste de deviere care nu oferă doar un mod amuzant de a deșeurilor o după - amiază , dar articolele care pot fi trimise pentru a trimite pentru a zdrobi dumneavoastră. Site - urile vezi peste 5 milioane parts lunare de oameni dornici să interacționeze unul cu altul - și să le canjoin todiscoveryour următoarea conversație starter.

Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru băieți NUMMIES. Ceva despre ochelarii, părul neîngrijit, capacitatea de a ridica pe referințe Arcane - totul funcționează doar pentru mine. Am o problemă, știu. De obicei, această problemă implică asigurându-vă că datele mele nu mor de stangacie înainte de noaptea se termină.

load...

Atunci când un student la inginerie palid mi-a cerut afară todinner, am știut că ar fasole luptă dificilă. Interacțiunile noastre anterioare implicate de joc de strategie-grele jocuri de masă (a păstrat aproximativ 50 îngrămădite în dulapul său) și cea mai mare parte a vorbi despre inevitabilitatea înfrângerii celuilalt.

La restaurant, am fugit în curând de lucruri de spus despre pizza și meniuri, iar tăcerea descended.I ar putea vedea panica în eyes.I său albastru strălucitor a avut milă de el. „Ai auzit George Lucas vândut la Disney?“, Am întrebat.

Vorbind despre science fiction, cum ar fi „Star Wars“, ajută pentru a sparge gheața la o dată tocilar.

load...

Un colac de salvare. "Da! de fapt, cred că este un lucru bun“, a spus el. „Ai nevoie de o colaborare, nu doar un tip pe un ego trip.You știu, dacă George avea drumul său în originalele, Han ar fi acest lucru extraterestru verde urduroși.“

„Disney nu se poate reproduce, eventual, geniul accidentală a«Star Wars»,“ I a pufnit, iar wedebateduntil chelnerita a luat noastre solniță distanță de trei ore mai târziu.

De fapt, ea a ajuns să fie o noapte de distracție.

Subiecte de divertisment aduce oamenii împreună pentru că they'reaccessible și ceva avem în comun. La o primă dată, este un punct de pornire ușor pentru a afla ce filme ar trebui să fie cu ochii în patru pentru a doua, atunci când data vine în jurul valorii.

Urmând tendințele din anul 2006, Topix menține informat cititorii despre cele mai recente știri pe site - ul entertainment.The a vazut de peste 1 miliard de vizualizări de pagină cu totul, iar în fiecare lună 5 milioane de oameni împărtășesc partea divizare sau conținutul falca-dropping.

load...

Cu ajutorul lor, puteți impresiona în mod constant datele dvs. Prin aducerea uptopics oamenii vorbesc despre. Site - urile Topix acoperă diverse subiecte, inclusiv celebrități pe Stars.Topix și sport pe Sideline.Topix.Over 360000 pagini de știri sunt răspândite în opt categorii pe această colecție de comori on - line. Fie că este vorba bârfă, sănătate sau pui drăguț, sunteți sigur de a găsi unele ochi-catchingtidbits pentru a satisface interesele data.

„Combinând abordarea noastră unică de a prezenta știri de actualitate și instrumente de navigare intuitiv disponibile“, site-ul Topix citește, „Topix oferă cea mai rapidă și mai cuprinzătoare mod de a găsi știrile care contează pentru tine.“

Fii la curent cu cultura pop de News Pagini CheckingTopix lui

Cultura pop invadează conversațiile de zi cu zi și pătrunde vernaculară comune. Oamenii nu doresc să fie la capătul greșit al „Ce? N-ai auzit de acest lucru incredibil de faimos?“

O dată, prietenul meu liceu început să se certe cu mine, pentru că nu știa ce m-am referit când am spus haina de piele a făcut să-l arate ca Fonzie (un Fonzie foarte slab, dar încă). Un compliment simplu filat de sub control, deoarece părinții lui nu lăsa să se uite la televizor.

Puteți salva te unele jenă și durere de inimă prin verificarea Stars.Topixfor profile celebritate și teste celebritate.That'll vă ține la prizat pe pictogramele de divertisment, astfel încât să puteți spune diferența dintre Zac Efron si Zach Braff.

Topix colecție variată de contentappeals populare pentru oameni de toate vârstele, sexe și medii.

În Topix.local, puteți findlocation-specifice articole, matrimoniale, matrimoniale si un forum al oamenilor de lângă tine. Forumurile ar putea fi o bună practică a începe o discuție despre lucruri care vă interesează, așa că nu ezitați să sară înăuntru.

Și nu strică să aibă câteva poze catelus din buzunar pentru o zi ploioasă. Uita - te la Pawsome.Topix pentru articole adorabile despre animale domestice neclare.

Peste 5 milioane de conținut Acțiuni: Liste Millennials Dragoste Trading & Teste

Peopleoftenplay trece-l pe pe Internet. Ar putea fi o rochie albastră și neagră (era cu siguranță albastru și negru, nu alb și aur) sau ar putea fi un test kooky - în general, conținutul viral ajută să se cunoască mai bine prietenii.

Insolite este plin de conținut simbolizează viața reală, râde-out-tare momente.

Cu funcții de partajare ușoară, Topix suppliesa distractiv și wayto eficientă a păstra legătura cu un interes dragoste. Nouă milioane de o lună bucura Millennials ajutorul testelor Topix și slideshows.Targeted spre un public tânăr, are cea mai Materiale neobișnuite turbulent articleslike aceste „ 37 Uimitor awkward logodnă Fotografii.“

Site-ul promite Materiale neobișnuite: „se va transforma ziua Materiale neobișnuite în jurul valorii, cu o doză de înălțătoare hilare, emotionanta, awwww, și minunat. Noi vă aducem mai draguti animale pentru copii, cele mai amuzante fotografii, cele mai multe tweet-uri pe puncte, cel mai bun Pinterest eșuează, videoclipurile cu cele mai virale, iar cel mai bun-simt momentele de familie.“

Luate în ansamblu, loc Topix isa în cazul în care cititorii pot veni împreună pentru a partaja un râs. În fiecare lună, articolele sunt partajate de 5 milioane de ori.

Single pot găsi , de asemenea , unele de relief de benzi desenate mult-necesare pe site - ul. Insolite Ziua Îndrăgostiților nu reușește prezentarea va face sa te simti mai bine cu privire la oricare dintre propria flubs.Or romantică vă puteți satisface interior fără speranță romantică prin răsfoirea acestor imagini ale cuplurilor căsătorite luate la zeci de ani.

59% dintre vizitatori Topix sunt unice și caută modalități de a intra în legătură

Publicul Topix este un sold crowd.The vizitator medie este mai vechi de 25, singur, și face aproximativ $ 75k.The de gen descompune la about60% femei si 40% de sex masculin. Acest fun-lovingaudience caută comedie și conexiune în vasta biblioteca de la Topix.

Mobile a devenit o parte importantă a site-ului, cu o creștere de 32% de la an la an.

Chestionare, în special, poate fi un excelent mod de a obține o conversație de rulare.

Este data o mare Potterhead? El sau ea provoc la un test Harry Potter pentru a prinde lui sau ei atenție! - funcționează mai repede decât o poțiune de dragoste Sau poate tu stai lângă un mare fan Broncos, el sau ea să provoace Broncos trivia pentru a vedea dacă el sau ea poate înscrie.

Trimiterea link-ul de la cineva ca este o modalitate rapidă de a lăsa să știe că te gândești la ele. De la celebritate bârfă la rețete sănătoase, pe Topix puteți finda varietate de articole pentru a capta interesul zdrobi dumneavoastră.

„Topix este cel mai mare site din lume știri comunitare“ , scrie pe pagina Întrebări frecvente a site - ului. „Fiecare poveste și fiecare pagină Topix vine cu posibilitatea de a adăuga vocea la conversație.“

Dincolo de web: Conținutul viral ajută oamenii Spune-le prietenilor, discuta & Bond

Știri de divertisment este o comandă rapidă pentru a cunoaște cineva și schimbul de opinii, râde, și fapte amuzante într-un way.Whether lighthearted credeți că George Lucas este un sellout sau un geniu artistic este lângă punctul - punctul este de a demonstra capacitatea de a organiza o conversație interesantă în timp ce învață despre data.

Spre deliciul a milioane de cititori, Topix churns din conținut în timp util și de divertisment, care captează imaginația și gâdilă osul amuzant. Puteți utiliza diversecontent lor ca o limbă de pantofi într-o discuție nituire cu data.

Posturi Topix unic, articole populare și clickable, chestionare și slideshow-uri care sunt făcute pentru a vă conecta cu lumea mai mare. Crearea unei legături instantanee cu cineva special este ușor atunci când ai cultura pop pe subiect side.Whatever aterizați pe, lăsați-l să fie demarorul conversație pe care le primește în grațiile de interes dragostea ta.