Trăgători de țară: cântăreți activi și cupluri rătăcește lumea și găsesc dragoste în excursii ghidate

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Călătorie pe glob poate îmbogăți perspectiva asupra lumii, și atunci când partajați o aventură cu cineva special, acesta poate fi chiar mai palpitant și semnificativ. Țara Premergătoare ia simplu și cupluri într - o călătorie pentru a asista minuni ascunse în peste 66destinations din SUA în Australia. Dacă călătoriți singur, pachetele lor oferă beneficii unice de stabilire a prețurilor, cum ar fi aspră suplimente unice, pentru a face călătorie solo mai accesibile. Tururi lor de grup cu ghid , de asemenea , vin cu bonus suplimentar de colegi de călătorie de mers pe jos, drumeții, mese, și se bucură de călătorie alături de tine. Pentru a intalni oameni noi sau de a partaja o excursie romantica cu un iubit - o, se angajeze într-un tur al lumii cu Țara Premergătoare.

În timpul unui tur ghidat al Italiei, un cuplu de la Toronto se uită peste asupra lui în timp ce Vistas o briza mării sărat a ridicat Goosebumps pe pielea lor. A fost 30 de ani, iar ei au ales să-și petreacă-l scăldată în splendoarea landscape.With italian pe care fundal, romantismul este destul de mult inevitabilă. Mână în mână, au sărbătorit angajamentul lor de-a lungul vieții unul de altul și a făcut o memorie de durată într-un cadru cu adevărat frumoasă.

load...

Italia este printre cele mai populare destinații pentru oameni, ca acest cuplu, care aleg să călătorească cu Țara Walkers , un important furnizor de la nivel mondial activ travel.Eric Segalstad, Director de Marketing la Country Walkers, a împărtășit povestea acestor porumbei care călătoresc pentru a ilustra modul în care oamenii vin împreună pe lor ghidată și motto - ul de auto-guidedtours.Thecompany este „Exploreaza lumea cu un pas la un moment dat“ , deoarece acestea încurajează călătoreau pe jos , pentru a lua în peisajul de destinații din întreaga lume.

Itinerariile organizate de țară Premergătoare oferă multe oportunități pentru conectarea în străinătate.

load...

Țara Walkers a fost lansat în 1979 într-un hambar vechi din Vermont de Bob și Cindy Maynard, un cuplu care a dorit să arate vizitatorilor minunile din New England. Excursii planificate a devenit atât de popular, au extins în curând de la excursii în propria lor curte pentru călătorii la jumătatea drumului în jurul world.Now compania oferă tururi ghidate și auto-ghidate toguests în căutarea unui mod social și fără stres să călătorească pe glob.

Pentru tururi ghidate, grupurile pot format din 16 la 18 de persoane, dar dimensiunea medie a grupului este o mai intim 12. Tururile devin adesea setarea pentru oameni care se întâlnesc și crearea de legături - uneori chiar și ei decid să meargă pe mai multe excursii împreună. Dacă vă place să vadă lumea, excursii Country Walkers sunt un EasyWay pentru a vizita locuri romantice și inspiratoare witha grup de oameni ca-minded.

Grupuri de țări Walkerstakes la 65+ destinații pe cinci continente (inclusiv Africa prin CW Safaris ). Experții lor condimentate se ocupe de logistica călătoriei astfel încât oaspeții se pot relaxa și bucura de peisaj fără griji.

load...

„Suntem în ea pentru dragostea de călătorie și de forjare relații cu oamenii“, a spus Eric. „Tururile noastre iau oamenii din rutina lor normală într-o evadare minunată din viața lor de zi cu zi.“

Grupuri Bond Pe fondul theBeauty de orașe antice și Trasee naturale

Călătorind în întreaga lume, Țara Premergătoare afunda oaspeții lor în cultura regionin pachete de vacanță all-inclusive. Fiecare port de escală, din viile din California la ghețarii din Noua Zeelandă, prezintă cele mai bune alimente lor și cele mai rare atracții pentru vizitatori.

„Tururile sunt toate despre încetinirea, bucurându-se de plăcerile de camaraderie și cufundarea în sine experiențe autentice“, potrivit site-ului Country Walkers.

Eric a descris tipic oaspete țară Premergătoare la fel de bine educat, afluent, și sănătos. Aceste călătorii pasionați pot alege să ia o excursie ca un cuplu sau un grup, sau canventure pe cursoarele own.Solo bucura de mici sau inexistente suplimente unice atunci când călătoresc cu aceste tururi cu un singur prietenos. Dacă nu vă deranjează să împart o cameră de hotel, cu o colega de camera de același sex, puteți economisi și mai mult prin Programul Single-Share.

Aș vrea să am cuvinte să vă spun cât de puternic este de a fi pe calea Saint James, mersul pe jos , la propriul meu ritm, dar încă în compania grupului nostru, se confrunta cu aceasta piesa veche „. - M. Murray, o țară Walkers oaspete în Spania 2015

Cu Country Walkers, puteți alege propria aventură și de a seta propriile tururi pace.The variază în nivele de dificultate, de la (de mers pe jos de patru până la șase mile pe zi) la o provocare (de mers pe jos pana la 14 mile pe teren accidentat și urcă de până la 4.000 ft). Cei care aleg să se provocare sunt răsplătiți de obiectivele turistice impresionante locuri ca Highlands Ecuador.

„Cele mai multe pagini de turism Countrywalkers.com includ comentarii“, a spus Eric. „Puteți vedea, de asemenea, cele mai importante din fiecare călătorie ca ceea ce vei face și în cazul în care vei rămâne, inclusiv facilitățile care contează cel mai mult, astfel încât să știți ce trebuie să aștept cu nerăbdare să.“

Cazare și bucătărie sunt incluse ca parte a experienței. De la început până la sfârșit, ghidurile să încerce să facă journeyseamless astfel încât vă puteți bucura de compania colegi de călătorie și să frumusețea destinație.

1. Walking Asistat Adventures: itinerariile făcute cu Insider Perspective

În fiecare an, Țara Premergătoare organizează tururi ghidate de mers pe jos în două duzini de țări. Puteți căuta prin stilul de călătorie pentru a găsi tur pe care le atrage. Fiecare itinerar vine cu un ghid care este fluent în limba țării și versat în atracții.

Tururile sunt mici, promițând un 1: ghid-la-oaspeți raportul 7 astfel încât devine o experiență mai personalizată. „Ghidurile sunt calificați la construirea de coeziune și de grup nurturinga dinamic din prima zi,“ Ericsaid „iar oaspeții noștri sunt foarte primitoare una de alta pe excursii.“

În grupuri de nu mai mult de 18 de oameni, iubitori de călătorie să ia în locuri bogate și formează legături strânse.

Oaspeții nu numai de călătorie, dar, de asemenea, mânca mese și se bucure de activități comune le thatbring mai aproape de-a lungul experienței. Aventurile bine organizate uimi oaspeții cu obiective turistice senine, preparate delicioase și ghiduri locale care stiu totul despre cultura, mediul, și istoria regiunii.

Din după legendarul traseu de pelerinaj Camino de Santiago, în nordul Spaniei pentru mersul pe jos motive templu senine Japonia, Țara Premergătoare te duce pe calea bătut și oferte de tovarăși de călătorie pentru a împărtăși experiența.

2. Aventuri auto-ghidată de mers pe jos: faceți griji-free & flexibile Calatorii

În 2010, Țara Premergătoare a început auto-ghidate aventuri de mers pe jos pentru călătorii mai independenți. Aceste excursii planifica trasee cu o mai mare flexibilitate , astfel încât să puteți face propria dvs., chiar și selectând propria dată de călătorie.

Puteți naviga prin și selectați din oricare dintre 15 tururi lor în mai multe țări. Oriunde ați alege să mergeți, veți avea libertatea de a merge în ritmul propriu și de a crea propria experiență, în cazul în care mergi te rog cu Țara Premergătoare având grijă de detalii.

Potrivit Country Walkers, „Oaspeții sunt prevăzute cu note cuprinzătoare de rută și hărți, transferuri între bagaje hoteluri, multe mese, a sugerat vizite și o reuniune de orientare cu un reprezentant local,“ pentru a le obține călătoria lor situat pe. Restul depinde de tine.

3. CW Safaris: Călătorii Immersive la 7Countries în Africa

Pentru a satisface oaspeții lor aventuroase, Country Walkers sa extins la tururi africane cu CW Safaris. Astăzi, ei gazdă 10tours și extensii în șapte țări africane. Ghiduri de experți oferă înțelegerea din interior a continentului și oamenii săi.

Oaspeții sunt binevenite astfel încât acestea să poată aprecia tradițiile, fauna sălbatică, și aroma locală, care face acea regiune unică.

„Oamenii mi-au spus acest lucru ar fi o excursie de o viata“, a spus E. Nickerson, un călător din Massachusetts, „și a fost cu adevărat. Am fost impresionat în mod special cu CW Safaris „.

Programul de loialitate & Encore PackagesEncourage multiple călătorii

Aventura de călătorie se angajează simțurile și revigorează mintea, deci nu e de mirare de călători se găsesc adesea dependent de ea. Eric a spus mulți oaspeți vin înapoi pentru mai multe excursii. Un cuplu de cutezător pensionari a trecut pe mai mult de 25tours a lungul anilor.

Țara Walkers îi place să vadă că loialitatea și speră să stârnească entuziasm în toate oaspeții lor, oferind o experiență de călătorie remarcabilă. Tururile la promovarea unei comunități de călătorie prin recompensarea celor care iau mai multe excursii.

Dacă călătoriți cu același grup de mai multe ori, Country Premergătoare vă va da credite de recomandare, reduceri și o jachetă din partea casei ca amintire de călătoriile dumneavoastră.

Programul lor de loialitate Encore oferă economii - și chiar o excursie gratuită dacă va câștiga suficient de credit -. Și cu atât mai mult călătorești cu ei, cu atât mai mult vei salva „Suntem destul de mandri de programul nostru de loialitate“ , a spus Eric. „Noi facem o treabă bună în urma cu oaspeții noștri pentru a afla ce funcționează și cum putem îmbunătăți tururile noastre, și vorbește volume pentru noi ca oamenii să păstreze aleg să călătorească cu Țara Premergătoare din nou și din nou.“

In plus, anumite excursii Encore sunt oferite exclusivelyto oaspeții cu experiență, care au plecat într-un turneu cu Țara Premergătoare înainte. Pe aceste aventuri-Encore numai, s-ar putea rula în unele chipuri familiare și să facă conexiuni cu oameni din întreaga lume.

O echipă lumească vă trimite Locuri de vacanta Unforgettable

Echipa Vermont este un grup de indivizi activi la minte și bine-călătorit. Potrivit lui Eric, explorarea lui coworkersenjoy si aventura la fel de mult ca și face oaspeții lor. „Oamenii iubesc drumeții, ciclism, călătorie, schi, și tot felul de activități, așa că suntem o grămadă destul de activ“, a spus el. „Este alwaysfun luni dimineață pentru a auzi ceea ce a făcut oamenii în week-end lor.“

Compania încurajează ședere activă, finanțarea de membru sală de gimnastică și permise de schi pentru angajații lor.

Eficient și grijuliu, personalul multilingv acordă o atenție personalizate pentru oaspeții lor, ajutând peoplefind evadare perfectă. După ce în timpul călătoriei, ghidurile sunt disponibile 24/7 pentru a răspunde la întrebările sau pe adresa de preocupările dumneavoastră de-a lungul calatoriei. Ei vor fi fluent în limba engleză, precum și limba (e) din zona pe care le vizitați.

Echipa Țara Walkers dă o bogăție de experiență pentru călătoriile dumneavoastră, astfel încât călătoria este netedă.

Echipa cultivă de asemenea, prietenii cu invitatii lor - loialitate este un lucru mare pentru ei. Tour Consultants muncesc din greu pentru a vă asigura că aveți tot ce ai nevoie pentru călătorie. Ei au chiar si un TravelAgency in-house cu pachete de călătorie pentru a reduce costul strainand de aranjamente de călătorie prin crearea unei legături cu vaporul companiei aeriene pentru a te în cazul în care aveți nevoie pentru a merge.

Pentru a Savurati Journey, du-te pe jos, cu Tara Premergătoare

Călătorie. Prietenie. Peisaje. Atât de mult vă așteaptă la Country Premergătoare. De la lacurile din Italia spre savane din Africa, excursii oferă o privire up-aproape la cultura de zeci de regiuni din întreaga lume, precum și o experiență interpersonală cu tovarășii de călătorie.

Ghidul tau, un rătăcitor cu experiență în contact cu comunitatea locală, să navigați canexpertly orașe pline de viață și văi luxuriante, permițându-vă să se înmoaie totul în timpul tău liber. Cu beneficii la prețuri accesibile pentru cei care călătoresc singuri, grupuri și călătorii repetate, Country Premergătoare pune călătorie de clasă mondială la îndemână.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți în cazul în care doriți să mergeți (și cine vrei să mergi cu) și începe a face memories.Whether te aventurarea pe cont propriu sau explorare withyour dragoste pe tot parcursul vieții, aceste excursii oferă o oportunitate cu adevărat minunat tomarvel la lumea și aprofunda relațiile tale.

„Când călătoriți cu oameni ca-minded, solo sau nu, care ajung să formeze prietenii“, a spus Eric. „Ceea ce oamenii vin acasă cu, și ceea ce cred că le ține întoarce, este comradery și modul în care este falsificat acel grup dinamic. Este destul de extraordinar.“