Trebuie să știi secretele unei relații uimitoare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ai întâlnit vreodată pe cineva, imediat a făcut clic și apoi simțit ca o forță a lua peste tine?

După această întâlnire inițială, nu contează ceea ce faci. Tu nu va fi capabil de a obține tipul ăla din cap. Ai face un efort conștient să se gândească la altceva, dar par să nu reușească de fiecare dată.

După prima întâlnire, te va gândi despre interacțiunile dvs. Cu el, ceea ce a spus fiecare dintre voi, cum se misca si cum a reactionat. Crezi că în mod constant despre lucrurile pe care le-ar fi putut spus, dar nu au primit de fapt, șansa de a.

load...

Sunteți în mod constant pe telefon, de verificare pentru a vedea dacă el a spus nimic nou. Dacă a făcut-o, te foarte entuziasmat si simt ca ziua ta tocmai a devenit mult mai bine.

După aceea, vă petrece o sumă incredibil de lungă de timp, încercând să vină cu un lucru perfect pentru a spune înapoi.

Acest lucru continuă pe măsură ce începe să meargă mai adânc într - o relație cu acest tip, dar cumva tu niciodată nu par să știe exact unde stai cu el. Acest mister vă ține într - o stare constantă de alertă, verificând fiecare semn și întrebându -se dacă este una rea.

Vei simti ca esti pe un roller coaster emoțional, care este obositor, dar foarte palpitant, în același timp. Cea mai mare frica in viata ta chiar acum este posibilitatea de a pleca el.

load...

Această teamă este atât de puternică încât controlează cumva tot ceea ce spune și face.

Un alt mod de lucruri se pot dezvolta:

Întâlnești un tip, dar nu pare a fi cu adevărat specială. Îți place de el, conversații decente și să-l dea datele dumneavoastră de contact, dar nu sunt prea îngrijorați cu privire la audierea de la el.

Te simți bine când intră în contact, dar nu sunt stresați când și de ce nu a sunat sau texted mai multe frequently.You-i dea mai multe șanse și du-te un cuplu de mai multe ori fără a aștepta mult de la ea totul.

Puteți începe încet pentru a vedea modul în care atracția începe să crească. Totul pare relaxat. Nu există o mulțime de teatru (dacă există), și nu sunt prea excitat. Se simte minunat.

Care dintre scenariile credeți că va dura mai mult?

Dupa ce a citit ceea ce am spus, sunt în mod natural va spune al doilea.

În viața reală, atunci când se întâmplă de fapt la tine, vei cădea cu ușurință pentru prima. Primul exemplu reprezintă tot ceea ce ne-am cunoscut-o vreodată și a vrut despre dragoste.

load...

relatii dramatice sunt, de obicei nesănătoase.

Din păcate, relațiile dramatice pe care le realizați pe o plimbare cu roller coaster emoțional sunt, de obicei nesănătoase și sunt adesea sortite eșecului.

Înainte să spui ceva, există excepții, dar acestea nu sunt comune. Acest lucru se întâmplă pentru că trage inițial vă simțiți față de cealaltă persoană este ghidat de dorința inconștientă de a rezolva unele dintre problemele dvs. Din trecut.

Iată un alt exemplu: dacă părinții tăi făcut să te simți ca și cum nu ai fost destul de bun, s-ar putea fi înclinat să cadă pentru bărbați care te tratează în același mod. Ați putea fi atras de tipi care sunt plini de ei pentru că speranța de a remedia această problemă din trecut.

Un alt exemplu ar fi dacă tatăl tău a fost critic și nu a spus că a fost mândru de tine. Ați putea fi înclinați să caute oameni care vă trateze în același mod.

S-ar putea face acest lucru , astfel încât să puteți câștiga peste dragostea lor și de aprobare pentru a face să vă simțiți mai bine despre tine. Acesta este un exemplu de încerci să rezolvi ce a făcut tatăl tău.

Nu face aceste decizii la nivel conștient. Toate acestea se întâmplă instinctiv la un nivel subconștient.

„Relațiile sunt despre cât de mult

rahat puteți lua de la un alt „.

Cum mintea ta funcționează:

Conștient aveți de gând să judece lucrurile pe care spune el. Subconstient aveți de gând să judece orice altceva din limbajul corpului și tonul, la modul în care el vorbește și nivelul contactului vizual.

Totul devine judecat de inconstientul tau. Cu asta în minte, în cazul în care creierul inconștient găsește ceva în tipul ăla, ceva care seamănă cu o problemă nerezolvată din trecut, acesta va iesi in evidenta si te impinge spre acea persoana.

Subconstient te, de asemenea, s-ar putea căuta oameni care au o calitate care este subdezvoltată în interiorul tău.

De exemplu, dacă sunteți obsedat de munca si mereu dorit nu au fost ca acest lucru, s-ar putea fi atras de un tip care este pus înapoi și nu-i pasă lucrurile așa cum faci.

Din păcate, este din cauza acestor motive relații nesănătoase începe întotdeauna cu o tragere. Cel mai mare dezavantaj este ca nu le recunosc nesănătoasă pentru că , atunci când sunt în ele, emoțiile preia controlul și vă sunt lăsate aproape neajutorat.

Marile relatii se dezvolta in timp.

Cele mai multe relații mare începe foarte diferit de cele dramatice. Există un interes comun și atracție, care crește în cele din urmă în ceva mult mai mare cu time.If raționalizezi întotdeauna acest lucru, viața ta întâlnire va fi schimbat pentru totdeauna.

Cel mai simplu mod de a obține într-o relație sănătoasă este de a lua totul încet. Acest lucru vă permite și partenerul dvs. Potențial să crească nivelul de interes într-un alt timp.

Știu cât de greu este de a păstra lucrurile obiectiv atunci când începe o relație. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei, deoarece acestea sunt mai emoționale, dar este cheia succesului.

Acesta este motivul pentru a petrece o sumă nebun de timp cu un tip, mai ales la inceput, este o idee proastă. Riscați cu vedere tot ceea ce poate rupe relația.

Având sentimente puternice pentru cineva nu este suficient pentru a menține o relație, mai ales pentru că cei ce se simt s-ar putea dispărea foarte ușor în timp.

Având valori comune și schimbul unor obiective și interese este absolut primordială. Vor fi lucruri pe care nu sunt în măsură să trăiască cu.

În mod ideal , ar trebui să lucreze întotdeauna dacă sunteți atât de fundamental compatibile . Din păcate, singura modalitate de a face acest lucru este dacă o luați încet.

Este firesc să vrea să-și petreacă fiecare minut de veghe cu cineva nou iti place. Din păcate, dacă faci asta, vei sfârși prin bazându-se prea mult pe relația pentru propria fericire.

Văzând cineva atât de des nu vă permite să luați o pauză de la emoție tot ceea ce emoțională și de stimulare. Aceasta nu vă permite să se gândească la ceea ce se întâmplă.

Până când îți dai seama că nu este prea mare, va fi prea târziu, pentru că ai investit prea mult în relația și aveți de gând să se bazeze pe „cucerește toate iubesc“ clasic clișeu pentru a justifica stau cu el.

Ce poti sa faci:

Nu este nevoie pentru a opri intalniri tipi care fac să vă simțiți o atracție puternică și imediată. Ar trebui dată, atât tipul de tipi, dar secretul este aici până în prezent inteligent.

Evident, acest lucru va fi mult mai ușor de a face cu tipi nu simți imediat îndrăgostit nebunește. Ar trebui să te forțezi până în prezent toată lumea inteligent.

Dacă tocmai ați început să vedeți pe cineva, încearcă să te abțină de la a vedea el tot timpul. Păstrați-l la una sau două întâlniri pe săptămână.

Încercați cele mai bune dvs. Pentru a menține conversațiile telefonice și mesaje text la un minimum.Ideally ar trebui să petreacă o oră în total a face acest lucru pe zi.

Făcând acest lucru vă va permite să se cunoască alte persoane, în timp ce oferindu-vă mai mult decât suficient timp pentru a decide dacă este potrivit pentru tine.

Multe femei au prins cu privire la modul în care se simte un tip.

În schimb, ar trebui să vă faceți griji cu privire la modul în care te simți în legătură cu el.

Puteți evita acest lucru, dacă face doar un efort spre el și implicarea ta văzând cu el în mod clar. Fii atent la defectele sale și să facă o notă de ele.

Gândiți-vă astfel: Pot trăi cu aceste defecte pentru tot restul vieții mele?

Nimeni nu este perfect, astfel încât să facă un efort pentru a vedea defectele sale.

La sfârșitul zilei, relațiile sunt despre cât de mult rahat puteți lua de la cealaltă persoană. Dacă există rahat știi că nu va fi niciodată în stare să treacă peste, atunci că relația nu va reuși întotdeauna în cele din urmă.

Amintiți-vă singura cale pe care urmează să fie capabil să-l vadă în mod clar este dacă vă puteți da spațiu suficient emoțional pentru a goli mintea și să se gândească la asta, păstrând în același timp un nivel ridicat de obiectivitate la început.

Acesta este genul de lucruri am discuta pe blog - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să crească succesul viața ta amoroasă, accesați http://TheSingleWomanGuide.com - un loc unde convențional „mentalitatea întâlnire“ , este aruncat afară pe fereastră , în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase ale reuniunii, atragerea și menținerea unui tip de calitate in viata ta.

Sursa foto: bp.blogpsot.com.