Tururile de aventură Oxalis iau single și cupluri pe expediții în regiunea phong nha din Vietnam

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurt Versiunea: Tours Oxalis Adventure poate lua respiratia departe cu excursiile sale în peșteri și în junglele din provincia Quang Binh în Vietnam. Aceste experiențe de călătorie a evidenția frumusețea naturală a Phong Nha-Ke Bang National Park, care are unele dintre cele mai mari pesteri din world.Couples pe un tur Oxalis se poate campa în tuneluri masive peșteri sau pot înota în căile subterane, și astfel de experiențe înveselitor poate devin amintiri prețioase pe care le aduce mai aproape.

Chau A. Nguyen sa născut într-o zonă rurală din nord-centrul Vietnamului numit Phong Nha, și el știa întotdeauna frumusețea ei a fost ceva special. Munții din regiune, jungle, și peșteri oferă o evadare secretă pentru cei care a îndrăznit să-l exploreze suficient. Deși Chau a găsit un succes în oraș mare, el tânjea să se întoarcă la el acasă și de a face ceva pentru a ajuta oamenii de acolo.

load...

Oxalis Adventure Tours planuri de excursii în cazul în care oamenii se pot tabara, caiac, se arunca cu capul pestera, si vezi tot ceea ce Phong Nha are de oferit.

Deci, în 2011, Chau a fondat Adventure Tours Oxalis , prima companie de turism în Phong Nha. El a angajat trei membri ai personalului și a început planificarea excursii speologice și drumeții prin junglă. Aceste aventuri unice a devenit extrem de popular și a adus zeci de mii de turiști în Vietnam din mediul rural. Astăzi, Oxalis Adventure Tours are un personal de peste 500 de persoane, dintre care mulți sunt locale în zonă.

load...

Oxalis Adventure ajutat pus Phong Nha pe hartă, iar sectorul său ospitalitate a crescut de furtunos în ultimul deceniu. În plus, Fundația Oxalis a oferit burse anuale pentru copii defavorizați și case plutitoare pentru construit localnici care trăiesc în părțile predispuse la inundații din regiune. Aceste eforturi altruiste reflectă spiritul-comunitatea, care a fondat compania de turism, în primul rând.

„Aventura Oxalis pune în aplicare dezvoltarea durabilă a turismului prin punerea acestor trei strategii de afaceri ca prioritate: Siguranța, conservarea și implicarea comunității“, a declarat Nguyen Ngoc, directorul de marketing de la Oxalis Adventure. „Compania joacă un rol important în schimbarea aspectului Phong Nha, deblocarea potențialului său ascuns pentru turiști și investitori.“

Dacă sunteți de planificare o evadare romantică, puteți salva-vă de probleme de a face un itinerariu pe cont propriu prin angajarea echipa Oxalis aventura pentru a avea grijă de detalii. De la început până la sfârșit, Oxalis Adventure poate livra experiențe nu vei uita niciodată într-o parte uluitoare din Vietnam.

load...

Salutând Peste 13.000 de călători pe an

Oxalis Adventure organizează excursii de grup de la 10 la 12 de persoane, și se poate aranja, de asemenea tururi private mai mici, la cerere. Multe cupluri se bucură de călătoresc cu un grup, deoarece acestea pot face prieteni rapid prin experiențe comune. „Chiar și în excursii de grup, cuplurile se bucură încă timpul lor, deoarece dimensiunea tur este mic, cu o mulțime de intimitate“, a spus Ngoc.

Puteți, călătoria cu mult dincolo de obiectivele turistice obișnuite datorită Tours Oxalis Adventure.

Aceste excursii pot fi solicitante fizic - ai putea fi vâslit un caiac de două persoane sau drumeții prin teren stancos - astfel încât acestea tind să atragă populare tineri și campenesc. Cele mai multe excursii solicita participanților să fie de cel puțin 16. Există două excepții de la această regulă: tur Son Doong Expedition este pentru adulti si 18 mai in varsta, iar Parcul National tur de o zi acceptă copii de 12 ani.

În ultimul an calendaristic, Oxalis Aventura a avut peste 13.000 de turiști internaționali și interni se alăture excursii sale. Majoritatea clienților săi au fost între 18 și 30. Tinerii au îmbrățișat spiritul aventuros al excursii, și vin din întreaga lume care caută o experiență unică de-un fel în mediul rural din Vietnam. Aproximativ 85% dintre clienții Oxalis Adventure sunt călători internaționale, iar contul de americani de 18,5% din totalul vizitatorilor.

Echipa Oxalis este mereu în căutarea de modalități de a răspândi cuvântul la nivel internațional și de a atrage mai multe persoane pentru excursii sale. Se lucrează în prezent cu un echipaj de producție de filmare pentru a captura emoție și romantismul excursii.

Oxalis Aventura si Pestera Asociatia de Cercetare British (BCRA) au colaborat , de asemenea , cu Nha-Ke Parcul Național Phong Bang pentru a organiza o expediție de pionierat în râu subteran din interiorul Hang Son Doong. Experții britanici scufundări speologice a călătorit în jos pentru a afla dacă există o legătură între Fiu Doong și o altă peșteră mare în zonă. Ei au identificat cu succes trecerea ei cred se conectează la un alt sistem de peșteri, dar a fost prea adânc pentru ei pentru a confirma.

„Încercăm să mergem locuri pe care nimeni nu a fost niciodată înainte. Nu știm ce e acolo“, a declarat Christopher Jewell a BCRA. „Deci, este un joc de doar încercarea și încercând.“

Jungle Treks & Cave excursii pentru scufundări Vindem frecvent Out

Oxalis Adventure oferă drumeții prin junglă și excursii aventura speologice la unele dintre cele mai magnifice peșteri din lume, toate acestea pot fi găsite în Nha-Ke Parcul Național Phong Bang în provincia Quang Binh. Tururi sale variază de la excursii de o zi la excursii de camping cinci zile , și sunt clasificate în funcție de șase niveluri de dificultate. Unele implică doar drumeții vioi și înoată, în timp ce alții provocare oaspeții să urce pe noi culmi. Dar nu trebuie să vă faceți griji , deoarece echipa Oxalis are spate.

„Având în vedere că natura excursii noastre este aventura tururi, va punem la dispozitie o echipa de ghizi turistici profesioniști, asistenți de siguranță locale, portari, bucătari pentru a asigura siguranța dumneavoastră și asigurați-vă plăcerea pe tot parcursul călătoriei“, a spus Ngoc.

Excursii Oxalis aventură vinde de obicei, în termen de șase luni de călătorie, astfel încât carte devreme pentru a asigura locul. De-a lungul anilor, echipa a fost onorat să urez bun venit jurnaliștilor demn de remarcat, directori, modele și alte celebrități pe excursii sale. Ted Osius, ambasadorul american în Vietnam, a trecut, de asemenea, pe un tur privat al peșterilor.

Oxalis are o echipa de consultant aventura pentru a ajuta călătorii planifica vacanța ideală în Vietnam.

Patru zile Son Doong CaveExpedition este una dintre cele mai populare excursii disponibile prin intermediul Oxalis Adventure. Este nevoie de exploratori la cea mai mare pestera din lume, care poate fi introdus un Boeing 747 în cel mai mare tunel sa. Echipa are un camping amenajat în peșteră, și au echipamente de alpinism pentru a ajuta oamenii naviga pe teren stancos în condiții de siguranță. Membrii Son Doong Expediția au o multime de timp pentru a face fotografii și să aprecieze această minune naturală.

„Aceasta a fost o astfel de experiență incredibilă“ , a declarat Ryan M. Într - un comentariu TripAdvistor. „Oxalis este o astfel de companie incredibil în ceea ce privește organizarea, implicarea comunității, precum și calitatea generală a expedițiilor. Cuvintele nu pot capta cu adevărat imensitatea Son Doong.“

Pestera Sistemul Tu Lan include 10 peșteri umede și uscate și a fost prezentat în filmul „Kong:. Skull Island“ Oxalis aventură , puteți lua pe una până la excursii de patru zile, o excursie de o zi, de două zile și excursie-o noapte, o excursie de trei zile și două nopți și o excursie de patru zile și trei nopți. Este greu să nu fie awed splendoarea acestei zone.

Ca regizor a spus Jordan Vogt-Roberts Tu Lan, „Lumea se va acorda o atenție pentru că ei vor vedea cât de frumos este acest loc; ei vor călători, de a descoperi și se încadrează în dragoste cu ea modul în care am făcut-o.“

Oxalis Adventure oferă o trata rar pentru travelers.Whether cutezător te explorarea jungle tropicale sau înot în peșteri râu de apă dulce, puteți petrece amintiri de calitate face timp cu acea persoană specială în viața ta.

„Vor fi o mulțime de experiențe o data-in-a-viață“, a spus Ngoc. „You'recamping în peșterile magnifice sau la locuri de campare mai liniștit în mijlocul jungle. Zilele sunt pline de acțiune, cu activități interesante.“

Puteți avea experiențe unice în împrejurimi frumoase

Oxalis Adventure Tours a vazut cupluri sarbatorirea zilelor de nastere, aniversari, luni de miere și alte pietre de hotar în viață, iar unii chiar au ajuns într-un genunchi și a propus într-o peșteră sau junglă.

„Unii oameni cred că acesta este cel mai bun loc de a propune, deoarece este una dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ“, a declarat Ngoc. „Cele mai multe dintre clienții noștri vin pentru experiența unică pe care le-ar putea găsi doar în călătoriile noastre.“

Oxalis Aventură adesea stabilește tabăra în mijlocul unui pasaj peșteră.

Cuplurile nu vor uita niciodată că timp au petrecut noaptea într-o peșteră sau printr-un waded râu subteran. Aceste experiențe trezi simțurile și să aducă pe oameni din zonele lor de confort și în pustie. Instruit Oxalis ghiduri de participanți ciobănești prin aceste aventuri și asigurați-vă că toată lumea stă în condiții de siguranță și are distracție.

„Ei au echipa foarte profesionist pentru a avea grijă de tine și sunt foarte organizate în turneul lor“ , a declarat Victor Pan într - un comentariu pe Facebook. „Echipa de ghiduri, asistenți de siguranță, bucătari, portari, și șoferii vor asigura întotdeauna aveți o experiență pozitivă.“

„Aventura noastra a fost una dintre cele mai bune le-am făcut vreodată“, a spus Michelle Douglas într-un comentariu. „Oxalis a fost profesionist de la rezervare pana spune un adio trist. Ne-a placut fiecare minut de Son Doong și ar face rezervarea din nou într-o clipă. Companie mare, mare siguranță, produse alimentare mare, iar peisajul cele mai uimitoare și aventură.“

Prin aderarea la Oxalis Adventure, sunteți de sprijin, de asemenea, proiecte de bună-voință în comunitatea locală, deoarece o parte din veniturile totale ale companiei de turism este donat Fundatiei Oxalis, un non-profit dedicat pentru sprijinirea familiilor, copiilor și companii din provincia Quang Binh.

Oxalis aventură Planuri excursii romantice peste tot în lume

WhenChau A. Nguyen a lansat Adventure Tours Oxalis, el a vrut să împartă minunile Phong Nha în peșteri, jungle, și râuri cu lumea. El a văzut potențialul regiunii ca destinație turistică, iar el a investit în frumusețea sa naturală.

Acum Oxalis aventura potolește setea oamenilor de aventură prin aranjarea zeci de excursii pe tot parcursul anului. Excursii sale includ tururi de team-building pentru companii și tururi private , romantice pentru cupluri. Puteți lăsa grijile de zi cu zi în urmă în acest decor minunat.

„Oxalis Adventure Tours a început cu speranța de a atrage turiști internaționali și locali să vină la Phong Nha, și a devenit o experiență o dată-in-a-viață în sistemele de peșteri magnifice și peisaje“, a spus Ngoc.