Udemy: unde experții creează cursuri online pentru a vă perfecționa abilitățile de dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Chiar dacă zilele de școală sunt în spatele tău, niciodată nu e prea târziu pentru a învăța ceva nou. Pe Udemy , experții crea cursuri pentru elevi să se dezvolte abilitățile lor și înțelegerea lor pe aproape orice subiect - inclusiv dragoste și relații. Numele Udemy vine de la „Academia pentru tine“ , subliniind angajamentul lor de a face instrumente de învățare accesibile pentru lor peste 13 milioane de studenți. Într - o misiune de a democratiza educația, cofondatorii a construit o platformă online care permite oricui oriunde în lume , pentru a preda sau să fie predate. Lecțiile variază în lungime, conținut și stil, dar toate sunt create de oameni cu autoritate cu experiență în acest subiect. Pentru Stampe, Udemy servește ca un canal direct la antrenori data, Matchmakers și alți experți care doresc să împărtășească perspectiva lor cu privire la modul de a atrage o dată și să mențină o relație.

Am fost pe partea mea de date proaste. Ca adolescent, am crezut întotdeauna, „Ei bine, el este încă imaginind cum să facă acest lucru“, și-a dat băieților o marjă de manevră. Dar chiar și în 20 de ani mele încă mai întâlnesc tipi care par alergic la contactul cu ochii și conversație interesantă. Sunt sigur că există fete în dating scena, prea, care dau pe semnale greșite sau spun ceva greșit la o dată.

load...

Uneori, aceste gafe sunt ușor de evitat. Cum ar fi, poate că nu răspunde la telefon în primele 10 de minute de a întâlni data. Dacă nu îl utilizați ca o scuză pentru a fugi. În cazul în care, tot nu ar trebui să răspundă. Viața ta nu este un sitcom elaborat pus în scenă - trebuie doar să utilizați cuvintele tale.

De multe ori am dorit a existat un curs de acolo pentru a preda simplu aceste lucruri. După cum se pare, nu există!

Udemy , o academie on - line, se mândrește cu ei pot învăța pe oricine orice - inclusiv modul de a acționa tu prima dată.Filled cu sfaturi profesioniste pentru Stampe, platforma lor reunește studenți și experți într - un mediu accesibil, de învățare la prețuri accesibile.

load...

Udemy Cofondator Eren Bali, a decis să-și dedice viața pentru promovarea educației pentru studenții din întreaga lume, după crescut participarea la o școală-o singură cameră.

Fondată în 2009, Udemy pune nevoile studentsfirst lor. Co-fondator Eren Bali sa inspirat din propria sa experiență în creștere într-un mic sat din Turcia, de predare el însuși matematica on-line, și devenind o medalie de argint campion mondial la matematică Olimpiada Internațională. Pentru a ajuta alți elevi auto-motivați, el a creat cea mai mare piata de învățare online din lume.

Udemy conectează studenți și profesori într-o comunitate construit pentru auto-improvement.The site-ul makeseducation disponibil la cerere pentru toată lumea, cu un desktop sau un dispozitiv mobil. Până în prezent, Udemy are enrolledover 13 milioane de studenți din întreaga lume, în mai mult de 40.000 de cursuri. Prin tutoriale ghidate postate de experți de dragoste, orice adult poate dobândi abilitățile de a impresiona o dată sau de a menține o relație de durată.

load...

Single LessonsGuide gratuite si cupluri de a relații mai bune

Noi nu suntem născuți cu inteligență socială - este ceva ce trebuie să învețe în timp. Dacă doriți să studieze pe relațiile umane și de a îmbunătăți abilitățile sociale, mulți experți în Udemy sunt acolo tohelp. Single și cuplurile se pot lua un curs pe toate, de la modul de a asculta în mod activ la modul de a cuceri temerile relație.

Structuri Udemy cursuri lor online pentru a fi convenabil pentru studenți din întreaga lume. După ce vă înscrieți într-un curs, puteți învăța în ritmul propriu și de pe orice dispozitiv. Puteți naviga prin biblioteca lor de lecții de căutare cuvinte cheie sau pe categorii - cum ar fi transformarea personală, creșterea copiilor și Relații, orSelf-Esteem.

„Idei de calitate. Minunat livrare. Perspective interesante. Mă simt deja mai în largul cu mine și cu următorul meu contact cu femeile „. - Gigino Andreas, un student mulțumit Udemy

Fie că ești curios despre cele cinci limbi de dragoste sau arta abordării , Udemy are o varietate de lecții de datare, toate susținute de o autoritate în materie de subiect. Cursuri lor la prețuri accesibile gama de preț de la $ 0-50 $ pentru acces la viață.

Pentru a democratiza învățământul pentru toți, Udemy a implementat un plafon al prețurilor la nivelul întregului site în curs de aprilie 2015.No Udemy, indiferent de cât de mult sau cât în ​​profunzime este, va costa elevul mai mult decât o plată unică de 50 $. Multe cursuri sunt oferite ca o resursă gratuită pentru studenți.

Când vă înscrieți într-un curs de la un expert de dating, aveți posibilitatea să urmați un ghid pas-cu-pas pentru menținerea unei comunicări mai sănătos cu acel cineva special.

Citește, Uita-te si discuta: Peste 40.000 de oportunități de a învăța online

Toată lumea învață în mod diferit, și Udemy recunoaște că, oferind mai multe tipuri diferite de materiale de curs pentru elevi. Lecțiile includ adesea videoclipuri, dar ele pot avea, de asemenea, texte suplimentare, cum ar fi extrase de carte, articole, sfaturi rapide, si orice altceva instructorul îi pasă de a încărca ca resursă.

In plus, un consiliu de discuții facilitează conversație și feedback cu privire la lecția cu colegi.

Înainte de înscrierea, studenții se pot uita peste descrierea cursului pentru a găsi outwhat Curriculum-ul va atrage după sine, aproximativ cât timp ar trebui să ia, nivelul de calificare necesar, și ce vor ieși din lesson.There sunt, de asemenea, recenzii de foști studenți care doresc pentru a împărtăși experiențele lor.

Udemy oferă studenților puterea de a alege și de a învăța pe propriile lor termeni witha colecție variată de cursuri concepute individual.

Matchmakers & Dating CoachesExpand Brand lor prin cursuri de instruire Editura

Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a răspândi expertiza pentru Stampe, Udemy oferă o platformă ușor de utilizat pentru instructori în toate domeniile. Cu sprijinul site-ului, veți avea instrumentele necesare pentru a ajunge la peste 13 milioane de studenți în mai mult de 190 de țări.

Pentru a ajuta la instructori găsi nișă lor, Udemy actualizează frecvent o listă de cursuri subiect fierbinte în rândul cererii onlinestudents. Conform acestei liste, dragoste și consiliere relație are în prezent „ un potențial ridicat de succes pe Udemy.“

Udemy este dispozitive mobile, astfel încât studenții și instructorii pot vizita platforma de pe orice dispozitiv mobil.

Puteți posta cu ușurință o lecție de întâlnire Udemy și lăsați elevii să vină la tine. Este o modalitate foarte bună de a genera bani setul de calificare, ca și limbajul corpului expertVanessa Van Edwards a aflat când a început cursuri de publicare.

Primul ei curs a fost filmat folosind iPhone-ul ei, pe care ea ar precar echilibrat pe un teanc de cărți de bucate, iar în mai puțin de un an, ea a fost publicarea de cursuri de aproape 9.000 de studenți. Ea a spus că e încântat să aibă o modalitate de a face bani și de a ajuta oamenii să depășească stângăcie lor, în același timp.

„Aș vrea să pot pune în cuvinte impactul pe care Udemy a avut asupra vieții mele“, a spus ea. „Mă trezesc în fiecare zi și mă întreb ce curs pot crea viitoare!“

Accesibilă tuturor: On Oricine poate învăța orice Udemy

Dating este un oricine poate învăța de calificare, cu un pic de coaching. Udemy asigură resursele sunt atât de antrenori data și Matchmakers pot răspândi expertiza lor de a cat mai multe single și cupluri care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de dating.

Din 2009, Udemy a inspirat milioane de studenți într-un mediu de învățare deschis.

Nimeni nu vrea să lichideze ca poveste rea data cuiva. Puteți afla eticheta, evita greșelile, și să câștige încrederea prin înscrierea la cursuri de datare Udemy lui. Aceste prețuri accesibile datere ajutor lessonscan favoriza o conexiune mai profundă de la prima dată înainte.

„Cu puterea Internetului,“ Eren Bali, Co-fondator al Udemy a scris într - un post pe blog „ , ne - am imaginat - o lume în care oricine poate învăța ceva - de la orice expert în lume. Nu a durat mult timp să ne dăm seama cât de mult această idee ar putea schimba viața oamenilor „.

Atât elevii, cât și instructori au fost îmbogățite prin experiența lor cu Udemy. Pentru a charter propria cale de inspirație printr-o comunitate educațională bogată, începe propria curs sau înregistrați-vă pentru o astăzi.