Ultima dată întâlnire: antrenor de renume mondial, căpitan de nisip Weiner, peste 40 de ani, către capitolul următor în dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: După 23 de ani într - o căsnicie nefericită, Sandy Weiner a găsit - o adevăratul scop ca o viață și , datând de antrenor certificate. Ea știe cât de greu este pentru femei să se redescopere după divorț sau o despărțire și re-intra dating scena. De aceea , ea a făcut misiunea ei de a oferi femeilor singure peste 40 de ani pentru a transforma viața în bine. Prin compania ei, Ultima Prima dată , Sandy ajută clienții ieși din zona lor de confort, pentru a stimula încrederea în sine, de a comunica eficient cu oamenii, și să învețe cum să atragă un partener cu calitățile care se potrivesc cu valorile lor. Sandy crede că niciodată nu e prea târziu pentru dragoste - ea pur și simplu impune luarea ca prim pas pentru a te înțelege și ceea ce căutați în viață și dragoste.

Sandy Weiner nu a considerat întotdeauna ea însăși să fie bun la relații. De fapt, ea a rămas într-o căsnicie nefericită de zeci de ani, deoarece ea nu a crezut dragostea ea a vrut a existat.

„Am dat atât de mult de mine pentru a încerca și de a face ca relatia sa mearga“, a spus ea.

load...

Cu toate acestea, o zi Sandy a venit la realizarea că costul de ședere în această relație a fost prea mare. Ea avea nevoie pentru a face o schimbare, și, din perspectiva ei, această modificare a trebuit să vină din interior. Dupa divortul, ea a început să redescopere pasiunile ei și atingând înapoi în nevoile ei de bază.

„Am vrut să ies din zona mea de confort și de a crea un impact mai mare asupra lumii, chiar dacă a fost infricosator“, a spus ea. „Încă din liceu, am fost întotdeauna merge la persoană atunci când oamenii au avut probleme. Chiar și atunci, am fost ajuta pe oameni prin problemele lor cu abilitățile mele de rezolvare a problemelor „.

load...

Toate acestea au condus explorare interioare Sandy pentru a câștiga o certificare antrenor de viață de la antrenori Institutul de Formare și antrenori Federației Internaționale. La câțiva ani după divorțul ei, ea a început să ajute prieteni, care se luptau cu dating.

Deși ea a obținut o educație formală de coaching, a fost doar din pasiunea ei pentru ai ajuta pe alții ca ea realizedit ar putea fi o carieră adevărată, așa că a început Ultimul În primul rând Datewith scopul de a sprijini femeile care se construiesc readyto schimbare durabilă și noi începuturi în dragoste și de viață.

„Eu lucrez cu, femeile inteligente conștient de sine peste 40 de ani care au atins succesul în cele mai multe domenii ale vieții, dar sunt fără succes în relațiile lor cu oamenii“, a spus ea. „Am ajuta femeile dețin valoarea lor și să învețe să-și exprime sentimentele, nevoile și limitele.“

load...

Decodarea Man-vorbi cu pachete de coaching multiple fatete

Pachete de coaching privat lui Sandy sunt adaptate pentru a satisface nevoile și valorile femeilor care se fac accepta mai puțin decât merită și care doresc să învețe cum să atragă un partener de calitate. Ea oferă femeilor instrumentele de care au nevoie să audă ceea ce oamenii spun și să înțeleagă ce înseamnă acestea.

Planul Omul ajută cu fiecare aspect de dating online și offline. În aceste sesiuni accesibile, de o oră, clienții aduce toate datarea lor provoacă față și în centru și se întreabă întrebări dificile.

Femeile mers pe jos, cu o datare și dragoste foaie de parcurs, precum și o înregistrare a sesiunii ei pot asculta ori de câte ori au nevoie pentru a obține din nou pe drumul cel bun sau să fie amintit de angajamentul lor de a găsi dragostea.

Sandy oferă, de asemenea, un program de întâlnire de șase luni, care permite clienților să lucreze cu ea in mod constant pentru a obține rezultatele dorite. Aceasta include luarea de timp pentru a lucra prin probleme personale mult timp înainte de a începe intalniri. Aici, Sandy lucrează pentru a crea schimburi mentalitate și de a elimina credintele limitative femeile ar putea avea despre bărbați. Odată ce începe întâlnire, ea îi ajută să scrie profilurile lor online, selectați bărbați compatibile și să trimită mesaje înainte și înapoi până când se simt complet încrezător în mișcare înainte.

„Eu iau clienții prin procesul de a învăța cum să aibă încredere să aibă încredere propria lor GPS-ul interior pentru a decide dacă acestea ar trebui să rămână sau du-te“, a spus Sandy. „In aceste sesiuni, eu, de asemenea, îi învață cum să vorbească prin intermediul unei conversații dificile, cum ar fi bani sau sex - cei mari.“

Sandy împărtășit cu noi progresul că unul dintre clienții ei a făcut atunci când se pregătește să se mute cu prietenul ei.

„Ea a devenit mult mai puțin anxios în dating“, a spus Sandy. „Ea a folosit pentru a avea această mentalitate lupta sau de zbor și nu a vorbit niciodată lucruri. Acum, ea a învățat cum să vorbească și să ceară ceea ce vrea ea înainte de-problemele de escalada. Prietenul ei se simte ca cel mai norocos tip din lume!“

La sfârșitul celor șase luni, Sandy oferă clienților care doresc încă de coaching privat, un plan de întreținere reduse, care le permite să-și continue munca pe care am făcut în timp ce responsabilitatea unui antrenor oferă.

Pentru femeile care ar putea beneficia de un mediu grup de coaching, există Ultima Prima data Inner Circle. Această resursă oferă acces la o comunitate privată, de susținere a femeilor care poate înțelege cu adevărat ceea ce s-ar putea trece prin. Membrii Inner Circle primesc apeluri de grup lunar de coaching, înregistrări digitale ale sesiunilor, exerciții de acțiune lunare, articole pe tema lunii, reduceri la coaching - ul privat, precum și alți membri-doar Perks.

Pentru clienti, cum ar fi Jennifer, Inner Circle sa dovedit a fi o cale eficientă de a declanșa transformări care duc la îmbunătățirea vieții.

„Lucrul cu Sandy, am ajuns la valoarea tot ce am adus într - o relație“ , Jennifer a scris într - o recenzie. „Am găsit un tip grozav online după divorțul meu și a intrat în Inner Circle pentru a se asigura că rămân o femeie de mare valoare pentru mine mai întâi și apoi o prietena minunat a doua. Sandy este încântată să aud despre punctele mele înalte și pricepere mă plimba prin minimele cu mare grijă „.

Ajutarea Femeile inteligente în Midlife axați Partenerului Ei doresc

Pasiunea lui Sandy pentru scris, vorbit, și de a găsi noi modalități de a ajuta la femei este ceea ce ea conduce. Ultima Prima dată blogul este un alt mod pentru ea pentru a ajuta femeile cu dating sfaturi, instrumente și sfaturi cheie. Până în prezent, ea a compilat mai mult de 760 de posturi.

„E o mare pasiune de-a mea“, a spus ea. „Vreau să ajute cât mai multe femei posibil cu scrisul meu - fie că este vorba prin intermediul blog-ul meu sau multe alte publicații le-am scris pentru, inclusiv DatingAdvice.com, Huffington Post, și Psihologie Astăzi, printre altele. Îmi place să scrie, și, de asemenea, îmi place să ajut oamenii.“

Sandy a luat chiar și pasiunea ei pentru a maselor cu TEDx ei populare talk „ am folosit pentru a trăi viața mea ca un Tootsie Pop.“ În acest discurs de inspirație, ea împărtășește adevărul despre experiențele sale în dragoste și prezintă ceea ce femeile fac de multe ori în necunoștință de a sabota relații. De asemenea , ea vorbește direct cei care caută să transforme viața lor de dragoste, arătându - le cum să aibă grijă de propriile nevoi și să fie dispuși să practice de auto-îngrijire în fiecare zi.

„Când începe să iubești cu adevărat și grija pentru tine, esti plin. Ai da din inima ta“, a spus ea. „Când dau de la un loc de iubire, ea tu si partenerul tau cu pace și bucurie interioară umple.“

În discursul său, Sandy speră să inspire toate „POP Tootsie“ în lume pentru a trage înapoi o parte din straturile de paza inimile lor și să înceapă a face lucrarea interioară necesară pentru a atrage dragostea.

Programele care Push & Trecut Prejudecăți Temeri despre dating

Pentru Sandy, există într - adevăr există nici o limită pentru căile ea este dispus să se conecteze cu cei care au nevoie. Ea oferă un refugiu anual în direct în fiecare noiembrie și este adesea angajat pentru a vorbi despre o serie de subiecte, inclusiv , datând de după 40, cum să vorbească cu oamenii, și cum să facă alegeri iubire și de viață inteligente.

Deși Sandy se bucură de bine lucrează în particular cu clienții unu-la-unu, ea iubește flexibilitatea și accesibilitatea produselor sale on - line și modul în care ea poate contribui la soluționarea provocărilor , indiferent în cazul în care ea sau cealaltă persoană este.

Prin trecutul ei personale, educaționale și profesionale, Sandy a devenit un expert în strategii de predare pentru a elimina barierele de comunicare care păstrează adesea relații sănătoase la golf. Cursuri de ei on-line și a produselor ajunge la clienții care au nevoie pentru a lucra pe cont propriu program și în propriul lor interval de timp.

De învățare pentru a ACE prima dată la înțelegerea oamenilor și de a găsi dragoste on-line, produsele lui Sandy merge mai sus și dincolo de a ajuta femeile care indraznesc sa faca ceva diferit și să se deschidă inimile lor într-un mod nou.

Ultima Prima Data: Difuzare Inspiră Conversații despre dragoste

Sandy nu se teme să folosească toate resursele sale expansive, inclusiv show- ul de radio pe săptămână , în cazul în care, în ultimii cinci ani, ea a discutat întâlnire, legate și de împerechere în mijlocul vietii.

„Cred că unul dintre avantajele de a lucra cu mine este că eu sunt atât de curent pe ceea ce se întâmplă în știința și psihologia de dating si relatii“, a spus ea. „Am vorbit cu profesori de la Harvard si la oameni scris cărți uimitoare și de a face o munca incredibila in acest domeniu. Eu aduc toate aceste cunoștințe și integrarea acesteia în munca mea „.

Sandy parts nenumărate povești de femei ea a lucrat cu care au învățat să ceară ceea ce doresc și de a face munca mai profundă pentru a atrage și a susține o relație sănătoasă pe termen lung. E mândru de munca pe care o face și promite să continue folosind platforma ei pentru a ajuta femeile vedea valoarea în sine.

"E cel mai bun! Îmi place munca mea“, a spus ea. „În fiecare zi mă trezesc și eu sunt atât de încântat să lucreze cu aceste femei și a le ajuta să-și schimbe viața. În altă zi, un client de-al meu mi-a spus că fiica ei a fost influențată de munca pe care o face cu mine. Ea mi-a spus că am fost în schimbare toată familia ei. Asta e într-adevăr ceea ce este - este un efect de unda. L-am văzut în propria mea familie.“