Un amestec de sfaturi sociale și sfaturi pentru întâlniri - secțiunea dragoste și sex a salonului este spirituală, informativă și ferm deschisă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Înființată în 1995, Salon.com este o priză de știri de top care circulă mai târziu în politică, de divertisment, de afaceri, și de întâlnire. Lor sectiunea „Dragoste & Sex“ este deosebit de importante subiecte care acoperă mituri de datare, studii de sex, și anecdote personale de la single și cupluri. Conținutul original al site - ului conduce la trafic , precum și - se ajunge la un nivel record de aproximativ 20 de milioane de vizitatori lunar. Pentru a provoca o conversație intelectuală on - line, Media Group Salon inoveaza medii de povestitor și explorează social media, video și ușor de purtat ca tehnologia noi modalități de a ajunge la people.Daters poate citi sectiunea Dragoste & Sex throughSalon pentru a afla ce este fierbinte în dating scena.

La vârsta de 23 de ani Tiffanie Drayton a scris un articol despre relațiile rasiale pentru Salon.com, ea a început o conversație care să o transporte de la singur la lovit într-o clipă.

Un singur comentariu captat atenția. Permanent de la sute de puncte de vedere alb-negru, un om a scris ei cu elocvență și empatie, care promptedher să răspundă: „Vă rog să mă contactați social media viasome formof“ Shedidn't știu ce ar veni de conectare cu acest străin, care a trăit mii de mile depărtare de ea, dar shewas atras de el, oricum.

load...

„El a validat existența mea,“ scriitor Tiffanie Drayton a declarat OFA commenter pe articolul ei Salon.com.

„Relația noastră a început încet“ , a scris într - un articol care descrie afacerea indragostitul. „Am avut un schimb de mesaje despre noastre vise, obiective, pasiuni, și trecuturi.“ După luni de vorbit, ei la ultima persoană metin la Aeroportul Internațional Newark din New Jersey. El a întins și a luat mâna și conexiunea lor online a înflorit într - o relație plină floare.

load...

Salon.com, fundalul acestui dragoste, este un site plin de povești excepționale și conversații convingătoare. Secțiunea Salonul Dragoste & Sex încurajează un dialog între indivizi bine gândite, ca-minded , cum ar fi Tiffanie și ei commenter.

„Am stat cu ea pentru un moment, încercând să construiască curajul de a spune ceea ce am simtit. Am fost îndrăgostit de un străin în nori „. - Tiffanie Drayton, un scriitor independent pentru Salon.com

Comentarii online pot involua rapid într-o hazna de vitriol, dar nu pe secțiune de comentarii acest website.Salon este policed ​​pentru claritate și decență, asigurând un discurs respectuos de idei - nu insulte.

Media Group Salonul a condus conversația națională din 1995 și știe cum să-l ghiont în apositivedirection. Ca una dintre primele mass-media digitale în întregime, Salon.com inovat spațiul cu articole originale (și acum video) care oferă bine-researchedcriticism, comentarii, și de raportare.

load...

Pe tema de dating, poveștile rangefrom știința orgasmelor a confesiunilor ofan scriitor Erotica și provocare cititorii să ia în considerare noi perspective asupra iubirii și sex.According pe site - ul: „Salonul este o adunare pentru schimbul de stimulare a ambelor idei și de divertisment. “

Continutul Site-ului Provocative Adrese ModernDating Probleme

La salon, sute de articole de datare aborda subiecte delicate din lume romantică. Acoperind totul fromfirst data de eticheta pentru jucării sexuale, secțiunea Dragoste & Sex oferă single și couplesadvice bazate pe cercetare academică sau experiența personală.

Din 1995, Salonul a lucrat pentru a ridica web cu comentarii inteligente cu privire la noutățile zilei.

In ultimii ani, Salonul focusedon video pentru a mări conținutul lor. „Salonul a început executarea unei strategii pentru a produce conținut original video de editorial axat pe știri, politică, și de divertisment“ , a explicat un comunicat de presă.

Salon.com consideră ea însăși „platformă-agnostic,“ trecerea de medii fără probleme de la desktop - uri tech ușor de purtat la tradiționale pentru a se potrivi preferințelor publicului lor. Astăzi, puteți citi conținutul salonului de pe orice dispozitiv prefera sau urmați pagina lor de Facebook pentru actualizări în newsfeed dumneavoastră.

Implicarea publicului este obiectivul fiecărui articol. Everysection salută o discuție spirit și atent între adulți. Oricine 13 și mai în vârstă se pot înscrie și să facă un răspuns de până la 1000 de caractere. Mulți comentatori vin la salon care caută un schimb de idei, și așa mai departe articolele servi ca punct ajumping-off pentru dezbatere în cunoștință de cauză.

Raportarea Investigații delves Cum sex Afectează evenimente curente

Cand actul sexual vine în control public, salon este acolo pentru a analiza scandal, studiu, sau jurnalism greu lovit situation.Salon lui descoperă adevăruri importante culturale care au impact asupra culturii moderne întâlnire. Cercetarea Dragoste & Sex sectiunea highlightswhat spune despre tendințele matrimoniale și știri ce evenimente au un impact spațiul.

Fie că este vorba un tell-totul despre o dată groaznic cu Donald Trump sau o schiță a istoriei felatii în America , Salon shies departe de nici un subiect. Ei vor chiar să știi care oamenii de partid politic spun este mai bine în pat (alertă spoilere: este Democrat).

Aceste articole generează o discuție animată în secțiunea de comentarii ca oameni cantaresc cu Insights lor. Atât informaționale și de divertisment, Salonul se angajează cititorii cu conținutul lor original.

Eseuri personale Dați o voce intimă Experiențe Dating spectatorii se identifică

Pe Salon.com, autorii se referă propriile experiențe personale într-un sincer - ton - și de multe ori amuzante. Scriitorii takenuancedperspectives pe viață datând, de la virgine ultra-conservatoare la Swingers polyamorous.

Modul în care candid scriitorii discuta sexul este revigorant si lui enlightening.It de ajutor pentru a auzi oameni reali descriu modul de sex și datare aplicațiilor care au afectat viața lor de dragoste. Cititorii pot empatiza whilegetting informații utile despre greșelile făcute în pat , catfishing , precum și alte incidente legate de datare.

Potrivit site-ului: „Articolele noastre și clipuri video originale, aduce o varietate de voci la discuție și să facă conversație inteligentă.“

Răspândirea Mesajul lor pentru o audiență de 20 de milioane de vizitatori lunari

În 2016, Salon.com a ajuns la un trafic ridicat record de 19,6 milioane de utilizatori , de asemenea , depășind 880.000 Facebook îi place și 575,000 adepți Twitter.

O mare parte din publicul lor este în căutarea pentru fast-încărcare, content.Mobile mobil și utilizarea Facebook este în creștere pentru companie ca oamenii se schimba modul în care găsesc știri de zi cu zi. În martie 2016, compania a raportat utilizatorii de dispozitive mobile au reprezentat 62% din totalul utilizatorilor.

Per total, salon atrage adulți de stânga politic, cu doar 13% de identificare ca republican.

În ceea ce privește datele demografice, milioanele de vizitatori care vin la salon pentru a obține lor de știri cu siguranță se încadrează într-un anumit tip, conform datelor colectate byQuantcast.com. Publicul skews ceva mai masculin, la aproximativ 68% și mai copleșitor alb la 84%. Cel mai trăiesc în Statele Unite, deși există un contingent puternic la nivel mondial.

O ofvisitors mare majoritate sunt adulți educați - 82% au absolvit colegiu și 70% sunt in varsta de peste 35.Even mai impresionant, de 35%, a continuat pentru a câștiga un grad absolvent. Aceasta este cu mult peste media națională a SUA. Public mai învățat salon este un indicator al ton theacademic cultivate pe site.

Nu a fost date cu privire la ce procent vizitatorilor site-ului sunt singur sau căsătorit, dar un pic mai mult de jumătate (58%) au raportat că au „fără copii“, care sugerează o parte substanțială a publicului poate fi neatasat. Indiferent de statutul lor relație sau de fundal, daterscan caute îndrumare și platformă pentru dispozitive mobile entertainmenton Salon lui.

Salonul Media Group promovează o conversație inteligentă Online

Combinând o atitudine arătos cu cercetarea științifică, sectiunea Dragoste & Sex Salon informeaza precum și educă milioane de readers.Daters pot folosi salon pentru a obține sfaturi, schimb de povești și să se alăture o discuție modernă despre dragoste și sex.

Nu s-ar putea găsi viața reală dragoste romantica în aceste articole ca Tiffanie făcut, dar veți găsi întotdeauna o lectură interesantă și comentarii perspicace.

„Salonul este un brand teribil cu un public puternic, și ne concentrăm asupra execuției pentru a realiza valoarea companiei“ , a declarat Jordan Hoffner, CEO al Salon Media Group. „Scopul este de salon pentru a fi un jucător important în peisajul mass - media.“

În ceea ce privește datarea este în cauză, misiune îndeplinită.