Un mod nou oferă femeilor cunoștințe în mintea oamenilor cu povesti personale din ambele perspective

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Creat de un cuplu care sa transformat în cei mai buni prieteni, ANewMode.com este un site de conducere stil de viață care se straduieste sa ajute femeile sa inteleaga mai bine oamenii, amestecarea povești adevărate cu explicații detaliate din ambele perspective. Din 2009, Sabrina Alexis și Eric Charles au abordat aproape fiecare întâlnire și relația subiect imaginabile - de la a ști dacă un tip te place pentru a face o lucrare relație de lungă distanță pentru a obține din nou împreună cu un ex. Și ei fac totul cu chibzuință, umor, și feedback-ul de la cititorii lor.

Sabrina Alexis și Eric Charles a început dating în mijlocul anilor 2000 și au fost împreună timp de aproximativ 12 luni înainte s-au despartit. Ei au pierdut contactul pentru următorii doi ani, dar Sabrina nu a putut da drumul din întrebările care au fost bântuie ei din moment ce împărțirea. Ar fi putut fi făcut ceva diferit? Ți-a făcut ceva greșit? De ce nu a funcționat?

load...

Sabrina Alexis co-fondat un nou mod cu Eric Charles în 2009.

Într-o zi, ea a luat curajul de a pune aceste întrebări Eric, și au avut una dintre cele mai conversații deschise, oneste vor fi avut vreodată. Inspirat de obtinerea de închidere în cele din urmă ea avea nevoie, Sabrina a sugerat de a începe un site web, împreună, care ar ajuta la clarificarea semnalelor mixte femeile se confruntă de multe ori în timpul dating si relatii.

La acea vreme, ea a fost un editor de modă și frumusețe și el a fost un agent imobiliar, dar au avut atât specializat în psihologie și au știut că pot folosi cunoștințele lor pentru a ajuta pe alții. Dezvoltarea a fost un hobby al lui Eric, așa că a avut grijă de aspectele tehnice, iar Sabrina a avut grijă de toate de editare și de a găsi scriitori. Un nou mod a venit la viață în 2009, ca o revistă on-line generală pentru femei.

load...

„Am facut un fel de imaginat un ghișeu unic pentru femei de a avea toate nevoile lor îndeplinite și a vrut să creeze categorii cuprinzătoare pentru moda, frumusete, wellness, sănătate și relații“, a spus ea.

Din moment ce Eric a fost, de asemenea, bun la analiza și explicarea comportamentului uman, unul dintre primele proiecte au fost lansate pune o coloană Guy. Nu după mult timp, au fost inundate cu întrebări de la femei de toate vârstele din întreaga lume.

„Era evident pentru mine că a existat o mare nevoie de sfaturi despre relații de calitate, și au existat atât de multe întrebări care nu au fost răspuns corect lăsând femeile complet confuz și copleșit“, a declarat Sabrina.

Sabrina a devenit inspirat să se alăture Eric în procesul de scriere după o experiență personală - tipul cu care se întâlnea cu ea numit de accident crezand ca era cealaltă fată a fost văzut. Colega ei de cameră de sex masculin și prietenii săi au apărut ca situația îndoirea, așa că le-a cerut perspectiva lor. Și-au dat vederile ei prietenele ei n-ar fi putut-o dat.

load...

Eric oferă perspectiva de sex masculin pentru o mare parte a conținutului site-ului.

Sabrina numit experiența unul dintre momentele cele mai transformatoare ale vieții ei. Atunci când, în trecut, ea ar fi rejucat fiecare moment de peste si peste din nou în mintea ei, ea a ajuns acum un loc de realizare și înțelegere - el pur și simplu nu a fost că în ea.

Cu Eric oferind punctul de vedere al omului și Sabrina schimbul de experiențe personale, un mod nou și-a găsit formula perfectă pentru a ajuta femeile găsi acele aceleași sentimente de pace, claritate și împuternicire.

„Eric si eu sunt ambii solicitanți, dacă vreți. Cred că a fost un motiv major am avut o astfel de legătură puternică. Suntem atât de fascinat de natura și relația dinamică umane, și este într-adevăr uimitor că am fost capabili de a crea un nou mod și să scrie despre aceste lucruri pentru o viață“, a spus ea.

Articole, E-Books & Audio Cursuri Adresa o varietate de subiecte

În timp ce un nou mod oferă consiliere cu privire la sanatate, frumusete, moda, si intalniri si relatii, desigur, conținutul Sabrina și Eric sunt cel mai mândru și care obține cel mai răspuns cititorul este atunci când acestea sunt vulnerabili și la fel de reale ca poate fi. În timp ce spun povești personale pot fi dureroase, Sabrina a spus, este un pas important în procesul de predare.

Un nou mod are mai multe căi pentru furnizarea de consultanță de specialitate pentru femei.

„Articolele în cazul în care am reușit să împingă prin acea barieră și să fie prime întotdeauna face extrem de bine și pentru a obține cel mai puternic răspuns, și cred că e lucrurile care ajută într-adevăr oameni. Ei se pot vedea în tine și luptele tale, și care le dă speranța că le va face, de asemenea, prin intermediul și să fie OK“, a spus ea.

Un exemplu foarte bun în acest sens este un articol au publicat câțiva ani în urmă numit „5 lucruri de fiecare femeie trebuie să știe despre bărbați.“ Până astăzi, aceasta rămâne cea mai populară piesă de conținut de pe site - ul - atât de mult , astfel încât acestea extins conceptul în cartea lor „ 10 lucruri pe care fiecare femeie trebuie să știe despre bărbați.“

„Punctul crucial al site-ului nostru este înțelegerea oamenilor, a înțelege de ce acționează modul în care acestea fac, așa că articolele noastre care acoperă într-adevăr aceste subiecte în moduri profunde și introspective face, de obicei, cel mai bun“, a declarat Sabrina.

Cărți ca „Nu e complicat“, abordează o gamă largă de probleme, cum ar fi cunoașterea dacă relația va dura și de învățare pentru a fi siguri.

Cărțile ca acestea sunt un alt mod de a ajunge la mai bine publicul - cu preferatele fanilor fiind „Ask a Guy“ , o compilatie din cele mai bune sfaturi ale lui Eric, și „ Nu e complicat “ , un ghid complet care acoperă subiecte care includ cele mai mari greseli fac femeile în relații și cum să obțineți un fost iubit din nou.

Sabrina și Eric dori , de asemenea , să se amestece lucrurile cu cursuri audio, în cazul în care acestea vor aborda diverse probleme de relație împreună și separat ( de exemplu, ea va ajuta femeile să învețe cum să fie încrezător și el va rupe în jos de ce oamenii fac lucrurile pe care le fac). FYI: Seria audio Un nou mod este disponibil prin intermediul newsletter - ul lor.

Experiențe personale și Reader feedback Inspiră Conținut

Fie că este vorba propriile lor povești sau pe cele ale membrilor de familie, prieteni, sau colegii, tot ceea ce Sabrina și Eric publică are un element uman, ceea ce le face extrem de relatable. O mulțime de inspirație, de asemenea, vine de la feedback-ul cititorului, pe care le primesc zilnic.

„Eu pot ține degetul pe pulsul și să fie mereu în ton cu ce probleme oamenii se luptă cu și ceea ce avem nevoie pentru a acoperi (și este destul de uimitor pentru mine modul în care femeile de toate vârstele, din întreaga lume, practic au exact întrebări aceeași relație)“, a declarat Sabrina.

„Tu mi - ai făcut o femeie mai bună, care , la rândul său, a făcut un om mai bun al celui special îmi place și pasă precum și toți bărbații I se confruntă și se referă la mea de zi cu zi de viață. Am vrut să iau aceste câteva minute să vă mulțumesc și să vă încurajeze atât să continue excelente și munca excepțională,, vitală „. - Roberta Farkas, California

Având acest nivel profund de receptivitatea înseamnă un nou mod este în măsură să ofere femeilor de diferite vârste și medii diferite sfaturi cinstit, tangibil tânjesc și aprecia.

„Am avut femei ne spun că a salvat viața lor, că au lăsat relații abuzive și sunt acum fericit căsătorit, care au învățat să se simtă bine despre ei înșiși, să se iubească, că ei au o claritate, că ei au în cele din urmă dragostea ei“ întotdeauna am dorit. Este atât de uimitor și de inspirație și umilitoare“, a spus ea.

Lipirea Cu ce ​​funcționează în timp ce extinderea Brand

Mergând de la iubitorii de prieteni și colegi, Sabrina și Eric sunt un duo unic și să aducă o perspectivă nouă asupra întâlnire și consiliere relație. Cu mai multe articole, cărți, cursuri audio, video și chiar la orizont, acestea vor continua să „inspire oamenii și a le ajuta să își atingă obiectivele și a obține exact ceea ce doresc în viață“ pentru anii ce vor urma.

Pentru a ține pasul cu toate marile lucruri pe care le faci, urmați un nou mod de pe Instagram , Twitter și Facebook.