Un terapeut de relații calificate și cu experiență care abordează probleme emoționale între cupluri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: De-a lungul carierei sale ca o relație terapeut, Dr. Carolina CastaГ ± os a lucrat cu sute de cupluri pe punctul de rupere în sus sau de a divorța. Ea le - a văzut lupta să se conecteze și să comunice așa cum au stat cu brațele încrucișate pe capetele opuse ale canapelei. Dar ea a văzut , de asemenea , să -și reconstruiască legătura lor, rezolva argumentele lor, și să ajungă unul pentru altul , până la sfârșitul sesiunii. Dr. Carolina este calificat la ghidarea cuplurilor de a recunoaște iubirea sub durerea și să învețe cum să se ocupe cu dezacorduri în moduri sănătoase și constructive. Practica ei terapie privata din Austin, Texas , este deschis pentru oricine caută o stare emoțională echilibrată. In plus fata de terapia de cuplu, Dr. Carolina oferă un program motivational on - line de 14 săptămâni numit MovingOn pentru a sprijini simplu ca se vindeca inimile lor rupte. Oricare ar fi problemele emoționale cu care vă confruntați, Dr. Carolina vă poate oferi cunoștințe și înțelegere care aveți nevoie pentru a merge mai departe.

Cuplurile se confruntă în mod inevitabil, un conflict în relațiile lor, iar aceste lupte pot escalada rapid în cazul în care nu știu cum să comunice în mod corespunzător dorințele și nevoile lor. Uneori, o persoana lovituri de bici în timp ce cealaltă persoană se retrage și evită problema. Uneori, cuplurile tipa unul la altul până când ajunge la un impas, și, uneori, ei lasa doar neînțelegerile supurează în tăcere plină de resentimente.

load...

Dar nu trebuie să fie în acest fel. Vorbind cu un terapeut antrenat poate pune cupluri angajate pe o cale de vindecare și transformation.Dr. Carolina CastaГ ± os a făcut misiunea vieții ei de a lucra cu cupluri pentru a rezolva puncte de conflict și de a consolida relațiile lor. Ea este instruit în psihanaliza, așa că știe cum să ajungă la inima unei probleme emoționale.

Dr. Carolina încurajează cuplurile să repare relațiile lor și să vindece rănile trecutului.

Dr. Carolina are o diploma in psihologie clinica si psihanaliza, precum și un doctorat în căsătorie și terapia de familie. Lucrul cu cupluri este pasiunea ei în viață, și ea este mândru să se ofere ca o resursa pentru persoane fizice și cupluri în criză.

load...

Fie că ajută cuplurile reconectarea sau sprijinirea persoanelor dupa o despartire, ea oferă un spațiu sigur și non-judecatoare pentru a discuta probleme personale și de a găsi o rezoluție sănătoasă.

„Vreau să ofere resurse și informații pentru toți acei oameni care nu își pot permite terapie sau nu doresc să meargă la tratament“, a spus ea. „Chemarea mea este de lucru cu cupluri care au un timp de greu de legătură unul cu altul.“

Furnizarea unui spațiu în care indivizii se simt Heard & acceptate

Dr. Carolina ne-a spus în fiecare cuplu ea vede are probleme de comunicare - fie ele exprima durerea lor în moduri zgomotoase și explozive sau îngropa-l adânc în agresivitate pasivă sau de evitare. Unele cupluri abuzeze verbal unii pe alții în argumente aprinse, în timp ce alții spun că niciodată nu a încercat, dar acum se simt înstrăinat. Adesea, o persoană în relația vrea să lupte lucrurile, în timp ce celălalt vrea să fugă de problema.

load...

Dr. Carolina CastaГ ± os conduce o practică terapie privată în Austin, Texas.

În toate aceste situații, indivizii în relațiile nu se simt auzit și nu sunt cu nevoile lor îndeplinite și că este problema de bază pe care adresele Dr. Carolina. În prima sesiune, ea ascultă cuplul hash argumentele lor și să explice dificultățile lor, și ea caută sursa mai profundă a conflictului. Un argument despre a fi cu întârziere, de exemplu, nu este cu adevărat despre a fi târziu - este frica despre o persoană că nu contează cu adevărat pentru partenerul lor.

Dr. Carolina urmărește problemele profunde, inclusiv experiențele din copilărie și stiluri de atașament, în sesiuni individuale de follow-up. Ea oferă clienților săi un loc sigur să-și exprime gândurile și să lucreze prin probleme. Apoi, ea aduce cupluri din nou împreună pentru a discuta despre o cale de urmat, care este întemeiată pe o înțelegere a nevoilor celuilalt. Dr. Carolina a spus că este de obicei în jurul valorii de-a șaptea sesiune pe care cuplurile ei au un progres și să învețe să asculte cu inima deschisă.

„Atunci când două persoane sunt în măsură să pună în jos garda și să fie vulnerabili unii cu alții,“ Carolina a spus, „are loc ceva magic.“

Relațiile sunt susținute de comunicare și a lui trust.It important pentru ambele persoane să se simtă auzit, acceptat și apreciat de către său alte semnificative. Dr. Carolina conduce cupluri de a schimba dinamica relațiilor lor prin examinarea îndeaproape emoțiile la rădăcina conflictului.

„Este vorba despre a merge mai adânc și să recunoască ceea ce ne declanseaza“, a spus dr Carolina. „Dedesubt durerea și mânia, există o dorință de dragoste și o nevoie să se simtă important pentru partenerii noștri. Trebuie să recunoaștem că dorința și să învețe cum să-și exprime nevoile noastre.“

Moving On: un program online Oferă suport după un despărțiri

În 2018, Dr. Carolina a lansat MovingOn , un program de 14 săptămâni , care participanții învață modul de a recupera de la o despartire dureroasa si de a trai viata lor cele mai bune. În fiecare săptămână se concentrează pe un subiect diferit, dar tema generală este auto-explorare și responsabilizare. Programul oferă persoanelor fizice posibilitatea de a cultiva iertarea și merge mai departe fără regrete sau resentimente.

Oricine vrea să vindece inimile lor poate începe prin a lua parte la această călătorie on-line. În timpul programului de intervenție, participanții să abordeze subiecte dificile de o săptămână la un moment dat prin vizionarea de secvențe video interactive și angajarea în exercises.Dr experiențială. Carolina oferă evaluări pre și post pentru a permite clienților să măsoare progresul lor și a vedea cât de departe au venit.

MovingOn oferă exerciții pentru a preda simplu cum să-și regla emoțiile lor și să se calma. Lecțiile se concentreze pe modalități de a recunoaște gândirea negativă patternsand muta durerea folosind programul rămas singur punct de vedere psihologic sunet principles.The salută persoane într-o comunitate online empatică unde pot împărtăși poveștile lor cu oameni care să înțeleagă ce trec prin. Potrivit Dr. Carolina, aspectul comunitar este la fel de important ca lectiile pentru ca merge on-line și vorbind despre theirexperiences pot fi terapeutice pentru participanți.

„Doar știind că nu sunt în acest lucru face singur o mare diferență“, a spus dr Carolina. „MovingOn isa cale de a ajunge la mai multe persoane și să le dea resurse ca ei trec printr-una dintre cele mai dificile experiențe din viața lor, care se ocupă cu pierderea.“

Cum munca ei transformativă are un efect Ripple

Dr. Carolina a spus sesiunile sale oferă o experiență educațională și angajarea pentru clienți. „Noi învățăm prin experiență, și vom schimba prin experiență“, a spus ea. „Ideea este că vom avea această experiență, și, la sfârșit, nu ești la fel. Te simți mai în siguranță cu partenerul tau.“

Acesta poate fi o experiență emoțională intensă, dar Dr. Carolina este acolo pentru a ghida cuplurile prin durerea și într-o înțelegere mai profundă unul față de celălalt. Munca ei cu cupluri este critica, a spus ea, pentru că impactul întreaga familie.

„Ideea este că vom avea această experiență, și, la final, nu sunt la fel.“ - Dr. CarolinaCastaГ ± os

Ea vede terapia de cuplu ei ca având un efect de unda - o dată un cuplu se vindecă, ei pot transmite aceste lecții la copiii lor și să fie un model pentru relații sănătoase, iubitoare. Ca părinți, cuplul se poate folosi ceea ce au învățat în terapie să-și exprime deschis dragoste și compasiune face cu un conflict, astfel încât prestațiile familiale pentru generațiile viitoare.

„A fi capabil de a fi într-o stare mentală bună va schimba relația cu voi copii“, a spus dr Carolina. „În a face ceva pentru tine acum, vă puteți opri ciclul negativ pentru tine și copiii tăi.“

Dr. Carolina Ghiduri Clienții ei la un loc de vindecare

Lupta cu un alt important poate submina integritatea relației și de a face atât indivizii se simt amenintati, frică, și singur. Dar ei nu sunt singuri. Ele pot solicita ajutor de la un terapeut profesionist, cum ar fi Dr. Carolina, și vindeca inimile lor rupte prin compasiune și înțelegere.

Dr. Carolina a ghidat multe cupluri căsătorite la un pas de divorț, și ea a lucrat cu persoane fizice lupta pentru a merge mai departe de trauma.Her relație profundă cunoaștere îi permite să ofere perspective de transformare pentru single și cupluri care se confruntă studii diferite. In practica ei terapia privata, Dr. Carolina a asistat la nenumărate momente de inspiratie între cuplurile care au învățat să-și exprime dragostea lor unul pentru altul și de a depăși barierele dintre ele.

„Este foarte emoționant, și este foarte în mișcare. Mă ține merge“, a spus ea. „Eu ador ceea ce fac. Îmi place să facă parte din transformarea și schimbarea lor.“