Un tip ia pe cele mai grave lucruri pe care le fac bărbații atunci când o sărută

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Zilele trecute am citit un articol de Stupid Cupidon Bloggerii intitulat „Cele mai grave lucruri pe care un tip poate să faci Când saruta o fată.“

Din moment ce eu sunt băiat rău de joc dating si un om care are sute de fete sărutați, pot să vă spun că prima mana saruta femei este ceva care nu este greu de făcut.

M - am simtit am avut dau critica mea de articol și spune tipi ce au cu adevărat nevoie să facă atunci când sunt pe cale să sărute o fată.

load...

1.Kissing într-un loc public

Stupid Cupidon crede că este o idee rea să-i sărute într-un loc public.

Stupid Cupidon spune: „Toți am avut tipi muta in pentru sarutul in locatii cu trafic ridicat și am fost cu toții îngroziți de it.Of Desigur, nu este întotdeauna posibil să fie complet singur, dar un colț de stradă slab iluminate sau față aplecare este perfect.“

Dl Locario spune: cele mai multe ori în cazul în care o femeie este „oripilat“ sau nu confortabil te sărut în public, este, de obicei, pentru că ea nu este confortabil în propria piele și îi pasă prea mult despre ceea ce crede toată lumea din jurul ei, care este un semn de imaturitate.

load...

Un alt motiv ar putea fi ea nu este într - adevăr că în tine. Doriți într - adevăr să pierd timpul cu o femeie care este imatur sau care nu este cu adevărat în tine? Te presupunând că nu.

Dacă sunteți cu o femeie matură, care este în tine, ea te va săruta în public. Nu trebuie să așteptați până când pe un colț de stradă slab iluminate sau apleca din față.

2.Picking momentul nepotrivit

Stupid Cupidon spune, „Acordând atenție starea de spirit și atmosfera generală a datei va ajuta seta scena forsomething romanticrather decât comica nepotrivite.“

Dl Locario spune: de fapt , sunt de acord cu Stupid Cupid pe aceasta. Uneori trebuie să fie capabil să citească energia dintre tine si fata esti cu.

Dacă ea plânge pentru că ea a primit niște vești proaste de la un apel telefonic, care nu ar putea fi cel mai bun timp să o sărute.

load...

3. Utilizarea prea mult limba. Sau pe buze. Prea mult nimic, într - adevăr.

Stupid Cupidon spune: „Știm că ești atras de noi. Știm că ești excitat. Și asta e fierbinte! Dar mecanica unui sarut sunt importante , și o regulă generală de degetul mare este să - l păstrați simplu, mai ales la inceput.“

Dl Locario spune: La suprafață, acest lucru sună ca un sfat bun, dar a spune lucruri de genul „mecanica unui sarut sunt importante“, face să pară ca și cum ar saruta o fata este ceva care este un proces dificil trebuie să învețe.

Oamenii , în general , nu sunt kissers rele. Un sarut este de obicei bun în funcție de chimia dintre cei doi oameni care se saruta, asa ca o săruți de rău pentru o persoană ar putea fi un bun săruți la altul.

O fată ar putea dori o mulțime de limbă și altul nu s-ar putea.

Am avut un prieten care din acest tip care ar mușca, uneori ușor buza de jos în mod intenționat atunci când au sărutat. La început, ea a crezut că a fost ciudat, dar ea de fapt, a început să-mi placă.

Punctul Am încercat să fac aici este nu cred prea mult despre cum să sărute atunci când se saruta o fata. Doar fă-o.

„Ia-l de la un tip care și-a sărutat

o mulțime de femei, aveți nevoie pentru a merge pentru el.“

4. Obținerea de handsy

Stupid Cupidon spune, „Slow rola, băieți. Exista o multime de timp pentru Copping lucrurile un simt later.If merge bine, un prim sarut poate duce cu siguranta la o sesiune de plina floare make-out (sau dacă ai noroc, chiar mai mult). Dacă se întâmplă acest lucru, nu ezitați pentru a obține... supărăcios. Dar în acea prima dată, este un apel bun să se concentreze pe sarutul , mai degrabă decât sentimentul pe cineva care v - ați întâlnit acum o oră.“

Dl Locario spune: Ar trebui să obțineți întotdeauna sensibil cu femeile pe care flirtezi cu.

Acest lucru nu înseamnă că apuca sânii sau fundul unei femei, dar ar trebui să faci lucruri cum ar atinge mâna și pune mâna pe talie. Acest lucru este de a vedea cât de mult interes ea are in tine.

Dacă ea este trage departe, cel mai probabil interesul ei este scăzută. Dacă ea nu este trăgând mâna departe și se deplasează mai aproape de tine, atunci interesul ei este mare.

Odată ce ea este aproape de tine, du-te în pentru sarutul și începe sentimentul ei în sus. Dacă ea este într-adevăr în tine, ea nu se va supăra că vă simțiți-o în sus, chiar dacă ai cunoscut-o în urmă cu doar o oră.

5. Aștepta prea mult timp pentru a face o mutare

Stupid Cupidon spune, „regula noastră generală de degetul mare este, dacă lucrurile merg bine, du-te pentru sărutul până la sfârșitul celui de al doilea date.A prima dată sarut nu este necesară, dar prin toate mijloacele, dacă vă simțiți-l, du-te pentru asta. Lucrul este dacă așteptați prea mult timp, vom să presupunem că ești pur și simplu nu sunt interesați.“

Dl Locario spune: Nu așteptați până a doua dată să sărute o girl.Always face acest lucru la prima dată. Vrei să afli cât mai curând posibil, în cazul în care această fată este în tine.

Doar pentru că o fată este la o întâlnire cu tine, nu înseamnă că este în tine. Ar putea fi doar folosind tine pentru atentie, dar majoritatea fetelor nu va primi fizic cu un tip care nu sunt în.

Este în interesul dumneavoastră să o sărute pe acea primă dată, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timp pe o a doua întâlnire cu o fată care nu ar putea fi faptul că în tine.

Vreau să mulțumesc bloggeri Stupid Cupidon pentru a scrie articolul lor. A trebuit să scrie asta pentru a da perspectiva masculină.

Nu spun Stupid Cupidon nu poate da sfaturi oamenilor, dar ceea ce am găsit cele mai multe ori este atunci când femeile dau sfaturi oamenilor, spun ei, de obicei, ceea ce doresc fete si baieti nu spune ce răspund fete la.

Acest lucru înseamnă că vă va spune modul în care doresc să acționeze atunci când doresc un sarut, dar nu spun neapărat ce să faci pentru a le face doresc să te sărut.

Ia-l de la un tip care și-a sărutat o mulțime de femei, tot ce trebuie să faceți este să meargă pentru ea și femeile care doresc te vei săruta înapoi.

Sursa foto: danheller.com