Urmărirea fericirii: cartea # 1 pentru îmbunătățirea relației

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Nu numai ca este de inspiratie carte Britt Reints' «Ghidul un amator la exercitarea de fericire» # 1 secretul pentru a îmbunătăți relația ta, dar este, de asemenea, # 1 secretul pentru a îmbunătăți viața ta ca un întreg. Crede-mă când spun că este o carte pe care nu va dori să pună jos.

Dacă toate solicitările vieții (locul de muncă, familie, sănătate și, desigur, relații) au părut a suge toate fericirea din viața ta, veți dori să citiți cartea Britt Reints'.

Reints, un antrenor fericire și vorbitor de inspirație, turnat inima și sufletul ei în „Ghidul un amator la căutarea fericirii“, o pagină-Turner, care pune și greșelile ei triumfă din față și centru, în scopul de a păstra alte persoane de la a face aceleași greșeli și a le ajuta să găsească fericirea.

load...

Inspirația din spatele cărții

Din vara anului 2013 lansarea sa, „The Pursuit of Happiness“ a fost du-te-a rezerva pentru mii de oameni care au nevoie să se simtă fericit din nou.

După ce a trecut prin mai multe experiențe, încercând personale, inclusiv o separare, consiliere căsătorie și o reconciliere, Reints a avut o mulțime de sfaturi pentru prieteni, membri ai familiei și chiar străini care se găsesc în situații similare.

Deci, ea a decis să pună toate aceste sfaturi într-un singur loc - o carte.

Reints compară cartea ei la fundația unei case. De orientare concretă ea oferă oferă oamenilor de bază de care au nevoie pentru a atinge fericirea astfel încât acestea să poată continua să adauge pe ea de-a lungul anilor - la fel ca o casă.

load...

„Am vrut să împărtășesc lucrurile la acel moment că am știut deja într-o certitudine“, a spus ea. „Aceasta a fost lucrurile fundamentale de bază, un anumit adevăr universal, că oamenii ar putea lua și de a construi ei înșiși o fundație solidă și du-te și să facă propriile lor povești după aceea.“

Cum fericirea poate îmbunătăți relația dvs.

Unul dintre punctele principale din carte este comunicarea deschisă, care include acceptarea și deținerea de până la modul în care te simți și precizând ce ai nevoie de la alte dvs. Semnificative pentru a vă ajuta să ajungi la fericirea pe care doriți în mod direct.

Reints a spus spune partenerul tau, „Aceasta este ceea ce am nevoie și aș vrea să fie în măsură să-l de la tine,“ ține de responsabilitate în echilibru, dar, de asemenea, în cele din urmă le pune în

Responsabile de îndeplinirea acestor nevoi.

„Se face vulnerabili te și deschide-te până la o oportunitate pentru intimitate de la altcineva“, a spus ea. „Aceasta lasă responsabilitatea de a afirma nevoile dumneavoastra si obtinerea nevoile tale pline de cineva pe tine.“

load...

Reints a spus această responsabilitate merge, de asemenea, în ambele sensuri, și ea are două reguli pentru a ajuta pe cineva care are nevoie de ceva de la tine:

  1. Nu da ajutor dacă nu este cerut.
  2. Ajuta doar oamenii care se ajută singuri.

Potrivit Reints, aceste două reguli ne ține de a deveni parteneri tiranici andhelp crearea unor limite sănătoase în întâlnire sau orice altă relație.

„Voi începe să recunoască cât de multe cereri nedrept te pune pe partenerul tau“, a spus ea. „A doua parte cu ai ajuta este a realiza cât de mult ne împinge în modul nostru, uneori, în încercarea de a umple nevoile partenerilor noștri și de a face o mizerie de ea.“

Realizarea fericire în lumea reală

Reints, care a fost citit cărți de auto-ajutor, deoarece ea a fost de 11, a declarat că cele mai multe cărți de a oferi doar sfaturi generale pentru realizarea obiectivelor personale, dar ea a vrut să ei ia un pas mai departe.

Ea se concentrează pe furnizarea cititorilor cu modalități concrete și practice pentru a îmbunătăți viața lor.

„Când vorbim despre fericire în lumea reală, eu vorbesc cu oameni care sunt," Da, aceste idei sunt mari, dar spune-mi ce înseamnă de fapt, așa că am putea face o diferență în viața mea acum,“a spus ea.

Reints descompune concepte de nivel superior de a oferi cititorilor exemple de ceea ce pot face de fapt, pentru a face viața lor pe cei care doresc să trăiască.

„Ne concentrăm atât de mult pe gândurile noastre, ceea ce este important, dar atunci când interacționează cu oameni pe o bază de zi cu zi, nu ne deranjează cititorii cei mai mulți dintre noi“, a spus ea. „Deci, schimbarea gândurile noastre nu este întotdeauna suficient pentru a face o diferenta semnificativa, mai ales în relațiile noastre.“

Cum de a menține fericirea

Reints, care trăiește fericit din Pittsburgh, Pennsylvania, cu soțul ei și cei doi copii, a spus în timp ce viața ei nu este plin de fericire toată ziua, în fiecare zi, este ceva ce ea se străduiește mereu.

„Pentru mine, în primul rând, fericirea este o combinație de pace și bucurie, așa cred că cât trăiesc mai mult și cu cât primesc mereu să mă cunosc

Mai bine și mai mult am continua să lucreze la lucruri cum ar fi acceptare, mai puternic ca pacea interioară va deveni „.

Când ea se luptă să se întoarcă la acea pace și bucurie interioară, ea are nevoie de timp să recunoască și să recunoască faptul că ea nu se simte fericit, pe care ea saidis partea cea mai importantă a întregului proces.

„Cred că este un pas important de oameni dor, și care face tot ceea ce încercați să faceți din acel moment un fel de mizerie“, a spus ea. „Acest prim pas de acceptare este diagnosticarea problemei un pic și imaginind dacă este chiar ceva care trebuie să fie rezolvată și, dacă da, cum.“

Impactul cărții asupra cititorilor

Reints a spus în timp ce ea a primit o mulțime de mare de feedback, inclusiv oferte de a vorbi la conferințe naționale, este răspunsul de la cititori, care înseamnă cel mai mult.

„Salvez mesajele directe pe Twitter si e-mailurile și chestii de genul asta“, a spus ea. „Acestea sunt lucrurile pe care într-adevăr te duci ține.“

„Ghidul un amator la căutarea fericirii“ pot fi găsite pe AmazonandBarnes și Noble.