Utilizați limbajul corpului pentru a atrage femeile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Pentru noi oamenii, este de multe ori greu de lucru la fața locului semne limbajul corpului unei femei în timp ce noi interacționați cu ea.

Pe de altă parte, femeile au un mod natural de a observa buna de sex masculin limbajul corpului , și sunt , de asemenea , a atras în mod natural la oamenii care le transmit.

Ei au un timp de ușor iau pe vibe care dovedesc, dacă un tip este de fapt atractiv pur și simplu de modul în care comunică în corpul său.

load...

Acest lucru poate părea un pic exagerată, dar în vremuri ca acestea, nu suntem diferiți de regnul animal. Limbajul corpului joaca un rol-cheie în fiecare interacțiune și este o parte foarte importantă în comunicarea umană.

Acesta este motivul pentru care este foarte important pentru noi oamenii să înțeleagă ce limbaj adecvat corpului este și să lucreze pe transmiterea că, în timpul interacțiunile noastre cu femeile și cei din jurul nostru.

Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a modului în care funcționează acest proces, voi exemplifica câteva stereotipuri de sex masculin care transmit în mod constant limbajul corpului propriu-zis și modul în care funcționează în avantajul lor.

load...

Cu toate acestea sunt stereotipurile care au dezvoltat, probabil, limbajul corpului lor natural, observând comportamentul lor și apoi imitarea și aplicarea că în viața ta nu poate fi decât benefică.

Cel care conduce show-

Acesta este tipul care este un adevărat alfa și-a dezvoltat calitatile de lider naturale. El este, uneori, bogat, un statut care a ajutat doar să-l dezvolte caracterul său chiar mai mult.

Tu de multe ori să-l vezi în cluburi înconjurat de femei și alți adepți. În situații sociale, cum ar fi faptul că, el poate fi de multe ori managerul / proprietarul locul de desfășurare.

El emana Vibes alfa de sex masculin, ceea ce îl face foarte atractiv pentru femei. Toată lumea vede în jurul lui el conduce show-ului, care pune toată lumea în imediata apropiere său sub controlul său.

Femeile sunt în mod natural atrase de astfel de oameni puternici, deoarece acestea transmit un sentiment de securitate, o abilitate de a avea grijă de ei.

load...

Limbajul corpului său este definit de o poziție puternică, de multe ori cu picioarele latimea umerilor. Pieptul este întotdeauna umflat.

El face contact vizual puternic cu oricine interacționează cu el. El atinge pe cei din jur cu autoritate (bătându - un alt tip de umăr / piept).

„Dacă aplicați aceste tehnici,

imaginea ta se va schimba.“

Cel care este foarte socială

Acest tip este de obicei foarte popular și face parte din mai multe cercuri sociale. Având atât de multe conexiuni înseamnă că e, de obicei, peste tot și aproape toată lumea îl cunoaște. Aceasta include cele mai tari locuri si cele mai tari fete.

Acest tip este atractiv pentru femei , pentru că el este în mare a cererii. Abilitatea lui de a socializa cu ușurință cu succes cu multe femei este ca un efect de bulgăre de zăpadă. Cu cât vorbește cu mai multe femei de înaltă calitate , cele mai alte femei să- l dorească - preselectare în adevăratul sens al cuvântului.

Limbajul corpului său este acela al unui laid back, tip relaxat, care nu este deloc inhibată de femei frumoase. El vorbește femeilor cu ușurință, atingându-le ușor cu fiecare ocazie. Nu se teme să zâmbească și întotdeauna menține contactul cu ochii intens.

El este mereu în mișcare în jurul valorii de, vorbesc cu toată lumea și de a avea cu adevărat un moment bun. Acest comportament este întotdeauna observat de alte femei, ceea ce-l face atractiv.

Am fost destul de norocos să se nască cu o parte din această capacitate, care prin munca grea, experienta si ample de cercetare, am învățat să maestru. Acesta este modul în care se comportă eu de obicei, în orice fel de situație socială.

Tăcută maestru seducție

Acest tip are incredibil de ascunse , tehnici de seductie. O să - l vezi vorbind cu o femeie , iar data viitoare te uiți la el, e în cabina merge la locul ei.

Comportamentul său este atractiv pentru că el știe cum să acționeze în jurul valorii de femei. El știe cum să atingeți în creierul lor emoțională și să facă să se simtă bine.

El știe cum să asculte, o trăsătură uitată de mulți oameni. El știe când și unde să le atingă, doar suficient pentru a construi o cantitate incredibilă de tensiune sexuală.

Limbajul corpului său este foarte sexuală. El folosește de multe ori picioarele pentru a atinge de femei, atunci când ambele sunt ședinței în jos. El atinge mai multe locuri neobișnuite cu mâinile (stomac, spate mai mici și arme).

El este foarte conștient de natura sa sexuală și nu se teme să arate femeilor ce vrea. El este încrezător cu privire la intențiile sale și păstrează întotdeauna contactul cu ochii intens.

Am folosit pentru a invidiez acest tip prin intermediul zilele mele de facultate pentru că nu a fost în stare să înțeleagă ce făcea. Aceasta este o metodă eficientă de seductie deosebit care poate fi aplicat la mai multe tipi care au probleme de anxietate socială, ca unul are nevoie doar pentru a interacționa cu fata.

Lucrul la limbajul corpului

Exemplele de mai sus sunt specifice fiecărui caracter, dar pot fi utilizate împreună pentru a obține rezultate mai bune. Lucru de reținut este, probabil, acei oameni nu sunt conștienți de ceea ce fac.

În scopul de a îmbunătăți cu adevărat propria limbajul corpului, trebuie mai întâi să lucreze la obtinerea-l așa cum doriți, până să uiți complet și devine modul în care vă prezentați în mod natural.

Încercați să includă oricare dintre exemplele de mai sus în stil propriu și a vedea un fel de impact are asupra ta atractivitate față de femei. Lucrurile nu se vor schimba peste noapte, dar rezultatele vor primi mai bine și mai bine mai natural deveniți.

Acestea fiind spuse, alte câteva lucruri merită menționate sunt:

Dacă aplicați oricare dintre tehnicile limbajul corpului descrise în acest articol, veți vedea modul în care imaginea dvs. Spre oamenii din jurul tău se schimbă.

Acesta este genul de lucruri am discuta pe site - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să crească succesul cu femei, vizitați http://ThePlayerGuide.com - un loc unde întâlnire mentalitatea este aruncat pe fereastră în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase de întâlnire și femei seducătoare.

Sursa foto: welovedates.com.