V-ați prezenta în afara rasei sau religiei?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

E un lucru amuzant despre dragoste: Ea nu face discriminări. Iar când vine vorba de a avea chimie pounding inima, lucruri cheie în comun și o atracție reciprocă durată lungă, ne iubim pe care o iubim și natura ia întotdeauna cursul.

Interreligios, intercultural și datarea interrasiale a devenit mult mai acceptată în rândul societății, indiferent de partenerul care provine din care socio - economic / grup etnic.

Nu mai sunt holbează raționamente restaurante sau liniile magazin alimentar checkout care cauzează cupluri pentru a întrerupe.

load...

Nu mai este factorul de șoc păstrarea bărbați / femei să urmeze inimile lor atunci când vine vorba de alegerea unui partener care nu face parte din lor special de grup.

La televizor și în filme, cuplurile nu mai atrag amestecate atenția sau critica au făcut o dată cu câțiva ani / decenii în urmă. Lucrurile s- au relaxat cu siguranță, judecată înțeleaptă, dar adevarata munca va fi acasă cu cel pe care le - ați ales.

Cu toate acestea a spus, dacă vă aflați fiind atras și acționează asupra dorința de a fi cu unul dintr - un alt grup, să fie pregătiți pentru unele provocări se apropie.

Și este doar cuplurile care au o legătură cu adevărat unic, puternic, care se pot ocupa de testele viitoare.

load...

Diferențele de a fi cu unul dintr-o cultură diferită, religie sau categorie etnică va deveni evidentă destul de repede. Să fim realiști: Împreună cu aceste diferențe vine opiniile familii, prieteni și comunități.

Aici va pune provocările cu care vă veți confrunta. Întrebarea este: Care este cel mai bun mod de a face cu ei?

Dacă amândoi aveți un solid suficient angajament, înțelegerea și acceptarea disimilitudini vor ține cheile de la longevitatea relației tale. Deci, să atingă pe cele mai importante.

1. Religia.

Ești catolic și e evreu. Tu ești baptist și ea e musulman. Ești budist și ea cântă în corul bisericii ei Metodistii.

Dacă dvs. credințele religioase nu sunt atât de importante pentru oricare dintre voi, această zonă nu poate fi o problemă. Dar dacă este?

Ce se întâmplă dacă aveți copii într-o zi? Ce credințe vor fi ridicate în? Ce biserică vei participa? Ai amândoi de acord să împartă dvs. Duminica (cu o săptămână la masa catolică și alta la o sinagogă evreiască)?

load...

„Cand dragostea este pura, tot ce contează

este fericirea noastră individuală.“

2. Politica.

Realist, convingeri politice urmeze foarte des fundalurile noastre rasiale / etnice. Este un fapt dovedit.

Să presupunem că / membrii familiei tale sunt republicani hardcore si ale ei sunt democrați. Hmm, imaginați-vă conversațiile vioi ai putea fi în jurul valorii de mese cu Ziua Recunostintei, mai ales în timpul unui an electoral.

Și dacă sunteți amândoi înrădăcinată în opiniile dumneavoastră, cum s-ar putea afecta viața asta de acasă?

Ai de gând să dormi separat, atunci când alegerile politice vin (ei într-o singură cameră și voi în alta)? Sau vreți să fiți dispus să fie de acord să nu sunt de acord?

3. Culturale / diferente etnice.

Descendența ta crede în obținerea, împreună cu membrii familiei sporadic - Crăciun, Ziua Recunostintei, poate o zi de naștere aici și acolo. În familia ei, obtinerea împreună în fiecare săptămână pare a fi norma.

Ar putea fi o barieră lingvistică. Familia ei vorbește despre cea mai mare parte japoneza, dar a ta vorbește numai în limba engleză. Alimente și sexualitatea poate introduce, de asemenea, mix. Iti place friptura, cartofi și plăcintă cu mere. A crescut pe sushi, curry și toate lucrurile picante.

Vrei sex ori de câte ori starea de spirit greve. Ea vrea sex doar ocazional și, în principal pentru reproducere în conformitate cu obiceiurile ei ereditare. Pot fi, de asemenea, diferențe majore în conceptul de timp, are un gust în muzică și de muncă etică.

Sunt pentru a fi cu oricine te iubesc, indiferent de obstacole. La urma urmei, dragostea este ceva ce ne dorim cu toții, să depună eforturi și speranță este veșnică. Și când dragostea este într-adevăr pură, tot ceea ce contează cu adevărat este fericirea noastră individuală.

Când ne ne întâlnim, totul este nou, interesant și umplut cu acea chimie pinten-of-the-moment. Noi într-adevăr nu se gândesc de ani pe drum și se bucură doar de emoțiile ne simțim.

Cu toate acestea, intalniri cu succes unul care ne - au puține în comun cu va implica realizarea unui sănătos echilibru pe o bază de zi cu zi.

În ceea ce privește problema cea mai importantă datare nediferențiată este asigurându-vă că ambele părți sunt dispuși să se uite în afara cutiei și să vorbească despre situațiile lor.

Fără a două minți foarte deschise și oameni rezistente, relația ar putea ajunge în abator.

Dar, dacă amândoi sunteți de acord ceea ce faci este corect pentru unul de altul, atunci puterea va propulsa prin timp.

Sunteți într-o relație fără discernământ? Cum ai abordat provocările? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Sursa foto: interfaithweddingrabbi.net.