Victoria milan oferă discreție și simplitate pentru utilizatorii internaționali care caută afaceri extraconjugale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Fiecare soț inselat caută relații extraconjugale pentru un alt motiv. În timp ce unele pot fi nemulțumiți de partenerii lor, alții în prezent în afara relațiilor lor primare în mod specific pentru a păstra aceste sindicate. Oricare ar fi motivul pentru care caută parteneri sau relații suplimentare, Victoria Milano oferă o platformă sigură pentru a găsi și de chat cu potențiale legături romantice. Site - ul este una dintre cele mai populare din Europa și continuă să adauge caracteristici mai ușor de utilizat pentru a satisface nevoile de bărbați și femei în 33 de țări din întreaga lume.

Căsătoria este diferit pentru toată lumea - și motivele pentru care caută companie în afara căsătoriei, de asemenea, variază.

Unii soți sunt de acord cu o căsătorie deschisă de la început, o mai alegere populară în rândul generațiilor mai tinere. Acest lucru permite unul sau ambii parteneri pentru a găsi o conexiune și relație în afara celui care le - au împreună.

load...

Alți soți pot fi lupta o boala pe termen lung, astfel încât acestea să permită lor semnificative altele pentru a diminua stresul și singurătatea printr-o aventura extraconjugala. Și încă alții descoperă că, undeva de-a lungul călătoriei lor scânteia dintre ei sa stins. In timp ce ei ar putea dori să caute pasiune în afara uniunii lor, ei doresc, de asemenea, să rămână căsătorit pentru că ei apreciază istoria și experiențe de viață comune pe care le au împreună.

Victoria Milano este disponibil gratuit on-line și printr-o aplicație mobilă.

„Este mai ușor să spun oamenii trișeze pentru că ei doresc și nu pot fi fideli partenerilor lor“ , a declarat Sigurd Vedal, CEO al Victoria Milano , una dintre cele mai populare site - uri de dating pentru persoanele căsătorite și atașate caută afacerile. „Dar adevărul trebuie spus să vedem și auzim atât de multe alte povesti tot timpul.“

load...

Victoria Milano se află într-o misiune de a schimba narativ despre afacerile extraconjugale evidențiind diferite motive unii aleg să meargă în afara relației lor primare.

De fapt, mulți utilizatori Victoria Milano spun afacerile extraconjugale le-au găsit prin intermediul site - ului le face mai fericiți în parteneriatele pe termen lung decât ar fi altfel. Intr - un sondaj de aproape 10.000 de membri Victoria Milano , 71% dintre părinți inselau remarcat faptul că afacerile au fost participante la ajutat să rămână căsătorit.

„Noi credem că o platformă de întâlnire online, cum ar fi Victoria Milano oferă un serviciu care mulți au nevoie“, Sigurd note. „Ajută o mare de oameni pentru a păstra căsătoriile lor în viață.“

Extinderea la noi țări pentru a servi unui public global

Ce lipsește în multe parteneriate pe termen lung este elementul de surpriză. Victoria Milano să satisfacă bărbați și femei care pot fi caută ceva diferit într-o aventura extraconjugala. De aceea, platforma ajută utilizatorii din întreaga lume a construi conexiuni în țările lor de origine, precum și la nivel internațional.

load...

Deja platforma cea mai rapidă creștere pentru utilizatorii căsătorite sau în parteneriat care caută afacerile în Europa, Victoria Milano vrea să continue să se extindă aria de acoperire la nivel mondial. Compania are mai mult de 6,5 milioane de membri în întreaga lume, dintre care majoritatea locuiesc în Europa. Țările cu cel mai mare număr de utilizatori sunt Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Franța și Belgia, deși platforma are, de asemenea, un număr semnificativ de membri din Olanda, Marea Britanie și Spania.

Sigurd Vedal este CEO al Victoria Milano, un site popular pentru cei care caută afacerile extraconjugale.

În timp ce site-ul este deosebit de popular în Europa, ea are utilizatorii din alte regiuni. Victoria Milan are o prezență solidă în 33 de țări și este disponibil în 30 de limbi. Dar Sigurd a declarat ca firma este în căutarea de a dezvolta o prezenta pe mai multe piețe noi, inclusiv în India și în Asia.

„Fiecare naționalitate este diferit, dar, în general, utilizatorii de Victoria Milano sunt destul de asemănătoare în ceea ce caută în afacerile extraconjugale și modul în care, așa că ne gândim la nivel global și să se adapteze la nivel local“, a spus el.

Ca și utilizatorii săi, compania care opereaza Victoria Milano are un accent în mod egal la nivel mondial. Cu scopul de a facilita legături internaționale, compania a mutat sediul din Norvegia în Malta. Până în 2015, a fost atât de mult succes încât a deschis un nou birou în Budapesta. Până la sfârșitul anului 2018, Digisec, societatea - mamă Victoria Milano , proiectele vor trebui să se mute la un alt birou nou.

Dezvoltarea de instrumente pentru a simplifica procesul de căutare

Platforma Victoria Milano a fost conceput special cu caracteristici simple pentru a ajuta utilizatorii să interacționeze pe site-ul și aplicația.

„Ne dorim ca membrii noștri să găsească o experiență de utilizare remarcabila si cele mai bune servicii axat pe interesul lor, atât pe site-ul și aplicația noastră“, a spus Sigurd.

O altă componentă cheie pentru succesul platformei este securitatea. Victoria Milano este dedicat pentru a asigura afacerile extraconjugale originea pe site-ul său rămân private. Acest proces începe atunci când utilizatorii prima începe să interacționați pe Victoria Milano. Atunci când un utilizator pentru un cont, membrii personalului monitorizează nume de ecran pentru a se asigura că nu da nici o informație de identificare.

AnonymousBlurв instrument ў“permite utilizatorilor să estompează fețele lor într-o fotografie înainte de încărcare, și / funcția de comutare public-privat permite utilizatorilor să ascundă imaginile lor până când au încredere în alți utilizatori suficient pentru a partaja imaginile cu ei.

Victoria Milano sugerează folosind instrumentul ў AnonymousBlurв“pentru a asigura fața ta rămâne de nerecunoscut în fotografiile de pe site.

De fapt, utilizatorii pot atrage mai multă atenție prin crearea profilurilor-protejarea vieții private.

Victoria Milano a devenit o platformă populară, de asemenea, deoarece oferă utilizatorilor caracteristici robuste pentru a găsi și de a comunica unul cu altul. Ca și în alte platforme de datare, utilizatorii caută unul pe altul prin stabilirea unor limite bazate pe parametri, cum ar fi locația fizică și aspectul. Caracteristici de căutare includ orașul, țara, vârsta, greutatea și tipul de corp, dar utilizatorii au alte opțiuni de căutare, inclusiv rândul său, suplimente, personalitate și interese, pentru a le ajuta să întâlnească oameni ca-minded.

„Echipa noastră de dezvoltare profesională este în continuă lucrează la noi, distractive și utile caracteristici pentru a ajuta pe cineva să găsească aventura unei persoane mai eficient“, adauga Sigurd. „Mai multe caracteristici noi sunt acolo încât vorbim!“

Când membrii găsi utilizatorii cu care doresc să interacționeze, ei pot comunica folosind face cu ochiul sau mesaje private. Și, pentru cei interesați în anonimat, puteți discuta cu potentiali alte persoane semnificative prin intermediul unor mesaje text anonim.

O altă caracteristică popular și mult apreciat este butonul de panica, care permite utilizatorilor să treacă rapid de la Victoria Milano la un site nevinovat în cazul în care un soț vine la spioneze.

Victoria Milano Facilitează relații care poate ajuta oamenii să Married umple un gol

Desi compania sa extins considerabil în ultimii ani, nu este încă terminat de făcut îmbunătățiri la Victoria Milano sau alte marci ale sale orientate spre dragoste, cum ar fi NextLove și RichMeetBeautiful.

„Obiectivele noastre sunt de a fi cele mai orientate spre client companie din lume în industria de dating și de a oferi nișă online, site-uri matrimoniale care oferă membrilor noștri o experiență unică“, a spus Sigurd.

Victoria Milano are mai mult de 80 de persoane care nu asculta numai de interesele clienților pentru a dezvolta noi branduri și caracteristici , dar , de asemenea , pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de rapid și eficient. Dacă utilizatorii întâmpinați probleme, ei pot comunica cu Victoria Milano , folosind un formular de feedback simplu sau prin căutarea printr - o listă de pași greșiți comune pe pagina Întrebări frecvente a site - ului.

Procesul de a începe pe VictoriaMilan.com este ușor și rapid, și dacă rămâneți blocat, echipa de client service este pregătită să ajute.

„Avem un nivel ridicat de încredere în cultura companiei noastre, și toată lumea știe modul în care acestea contribuie la succesul general al organizației“, a spus Sigurd.

Încrederea este exact ceea ce face diferența pentru mulți utilizatori Victoria Milano, care, mai presus de toate, valoarea lor de confidențialitate. În cele din urmă, Victoria Milano umple o nevoie pentru utilizatorii care sunt, indiferent de motiv, care caută relații sexuale sau de companie în afara căsătoriei lor.

Fie că doriți doar pentru a desfășura o afacere virtuală cu un partener online, nu ai nici o intenție de a întâlni sau sunteți dispus să călătorească pe întreg continentul pentru a găsi pe cineva cu care ai fost pe chat, Victoria Milano ajută la facilitarea acestor experiențe.

„Noi credem că platformele de nișă dating online sunt cel mai bun mod de astăzi pentru a conecta și de a stabili relații cu oameni ca-minded“, a spus Sigurd.