Vizitați vinuri din sala de vin din Napa pentru a vă răsfăța cu cabernet sauvignon premiat și împărtășiți momente intime cu o întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

The versiune scurta: iubitorii de vin atrasi in mod natural la viile din Napa Valley. Această zonă frumoasă muntoasă produce unele dintre vin cele mai apreciate din lume, iar Vinurile HALL își propune să întruchipeze cultura, aroma, și inima Napa. Cele două fabrici de vin, Sf. Elena și Rutherford, oferă vizitatorilor șansa de a savura arome de lux într -un cadru idilic. Desi relativ nou in scena de vin, Vinuri HALL sa impus rapid ca un producător de calitate de Cabernet, Pinot noir, și alte soiuri de vin. Procesul de vinificatie de stat-of-the-art wows critici de vin și cunoscători, iar vizitatorii pot vedea procesul de prima mana intr - un tur de vin exclusiv. Fie că sunteți în căutarea unui loc fabulos dată sau un loc de lux pentru a propune, vă puteți baza pe vinuri HALL pentru a susține romantismul de servire a vinurilor premiate într - un local fermecător.

Atunci când cuplurile vizita o fabrică de vin în Napa Valley, ei ridica datele lor într-o atmosferă romantică distinct. Puteți gusta vinuri robuste și rafinate în timp ce luând în vederile largi ale podgoriilor din jur. Este un mod minunat de a promova râs și conversație cu cineva special. Dacă sunteți în căutarea pentru o fabrică de vin iconic, dar modern în inima orașului Napa, ar trebui să ia în considerare vizita una dintre locațiile elegante Vinuri HALL.

load...

În ianuarie 2018, „The Bachelor“, a subliniat aspectele romantice ale Winery PRIMARIA Napa Valley în St. Helena în timp ce filma un episod aici. Arie Luyendyk Jr. A luat data sa pe un tur al podgoriilor, și au avut o conversație intimă în timp ce prelevarea de probe Colectia Platinum HALL de cabernet sauvignon.

Kathryn Hall a prezentat cu mândrie ei brandurile deținute de familie de vin în timpul unui episod de „The Bachelor“.

De-a lungul ultimelor două decenii, Craig și Kathryn Hall au făcut un nume pentru ei înșiși ca viticultorii pasionați și calificați, cu peste 500 de acri de viță de vie pe bunurile lor. Iubirea Cuplul de artă și angajamentul față de durabilitate vine prin în abordarea lor pentru industria vinului.

load...

„Noi credem în filosofia de a lăsa mai bine decât am găsit-o lume“, spun ei pe site-ul Wines HALL. „Scopul nostru este de a face un impact pozitiv asupra comunității locale.“

Astăzi, fabricile de vin HALL au satisfăcut iubitorii de vin din toate categoriile de viață. Nu trebuie să fie un bun cunoscator de a se bucura de aromele bogate ale acestor vinuri, provenite de la peste 70 de podgorii din California.

Aceste vinuri premiate au uimit clienții și critici deopotrivă. Robert Parker, un critic influent pentru Wine Advocate, se situează vinurile pe o scară de 100 de puncte , pe baza calității profilului său aroma. El a reușit vinuri HALL peste 90 de puncte (ceea ce înseamnă că e restante) mai mult de 250 de ori. Această onoare de prestigiu vorbește în grija echipa de vinificare pune în fiecare sticlă.

„Suntem un brand de lux“, a declarat Lisa Covey, care e cu Departamentul de Relații Publice HALL. „Suntem cu toții despre stilul de viață Napa, la cele mai bune sale. Ne place atunci când oaspeții vizita proprietățile noastre uimitoare și să fie capabil de a gusta prin cabernets noastre extraordinare, in timp ce invata mai multe despre istoria noastră.“

load...

Sf. Elena: un bar modern Permite Cuplurile Relax pentru Ore

Din momentul în care vezi HALL Sf. Helena mare statuie de argint iepuras sărind cu bucurie de vie, tu știi că ești într - o experiență specială. Sfânta Elena are peste 35 de piese de arta moderna pe proprietatea sa de 33 de acri astfel încât există o mulțime de aperitive conversație ochi-prinderea de a privi în timp ce gusta vinuri de înaltă calitate.

Degustări de vinuri încep de la 40 $ pe persoană și a alerga de la ora 10 până la 05:30 Puteți lua o semnătură semn distinctiv tur pentru a vedea tot ce acest site vechi de 150 de ani, are de oferit.

Împrejurimile luxuriante ale istoric Great Lawn oferă un decor relaxant pentru cupluri în speranța de a obține departe pentru câteva ore împreună.

HALL Sf. Elena combină vin, artă și istorie într-un cadru de lux dar laid-back. Puteți obține un gust pentru varietatea de arome în colecția HALL savurand o degustare de vinuri buget-friendly, sau puteți răsfețe un pic cu data si cumpara o sticla de 2008 Kathryn Hall Cabernet Sauvignon, care a câștigat locul doi în Wine Spectator a „Top 100 Vinuri“ listă.

„Noi oferim o gamă largă de experiențe pentru toată lumea, de la novice la cunoscatori“, ne-a spus Lisa. „Avem diferite puncte de preț și ofertele de sezon pentru a satisface oaspeții noștri.“

Rutherford Exclusiv Degustare Camerele sunt perfecte pentru propuneri

SALA Rutherford este o locație elegantă dată în Napa Valley. Craig și Kathryn a cumpărat fabrica de vin în 1995, iar Grand deschiderea sa a fost în facilitatea de high-tech martie 2005.The vinărie este înconjurat de vie Sacrashe pe dealurile din Rutherford. Sub candelabru din sala de degustare, multe cupluri au creat amintiri de durata de peste un pahar de calitate a vinului.

Degustări de la Rutherford Winery HALL sunt doar programare si costa $ 250 pe persoană. Aceasta este o experiență mai upscale decât veți găsi la cele mai multe alte fabrici de vin. De tastings includ unele dintre HALL cele mai exclusiviste și extrem de evaluat wines.You se pot asocia aceste vinuri cu brânzeturi locale, ambarcațiuni Salumi și alte mușcături de sezon.

Interiorul liniștită, privat de HALL Rutherford face perfect pentru cuplurile la o dată.

Experiența appellation de explorare la Rutherford oferă vizitatorilor o în spatele scenei uita la procesul de vinificare, astfel încât acestea să poată aprecia toate lucrările care merge în fiecare inghititura. Tur de 90 de minute oferă cuplurilor o șansă de a petrece timp împreună într-un cadru intim.

Puteți afla mai multe despre procesul de fermentare și profilurile aroma de recolte diferite in timp ce portofoliul restante HALL de eșantionare a vinurilor Napa Valley.

Potrivit Wines HALL, „boabe Rutherford sunt mici și concentrat, cu arome intense și tanin. Vinurile sunt extrem de bogate, expansiv, și masiv structurat.“

Mai mult decât atât, Rutherford are o rată de succes de 100% pentru propuneri de căsătorie. Puteți apela mai departe și cere echipei de a asigura un spațiu privat pentru a vă pop întrebare. Cele mai multe cupluri aleg, de asemenea, pentru a servi vinuri HALL la nunți lor ca un semn pentru povestea lor propunere.

Indiferent de ocazie, vinurile premiate Hall oferă un acompaniament perfect pentru momentele romantice ale vieții. „Suntem cunoscut pentru calitatea investim la fiecare punct de contact“, a spus Lisa. „Noi nu iau comenzi rapide în procesul de vinificație, și avem o mulțime de fani loiali, din cauza asta.“

Speciale din vin Evenimente Suport pentru un spirit comunitar Fun

In plus fata de degustari sale și tururi de vin, sala Winery găzduiește , de asemenea , mai multe evenimente speciale si evenimente locale pe tot parcursul anului. Poti sa te uiti pe calendar on - line pentru a afla despre viitoare oportunități de a se deda papilele gustative cu cineva special.

Unele evenimente de familie sunt gratuite pentru toată lumea. Sala de Iepurasul de eveniment Numere de arte, de exemplu, ofera copiilor de varsta 6 - 12 de doua ore lectie de pictura casei și apoi le provoacă să picteze iconic statuie Iepurașul Foo-Foo. Între timp, părinții pot viziona copiii lor să se distreze în timp ce proba vinuri HALL.

Sala Partidul Eliberati Kathryn este o necesitate pentru cuplurile care se bucura de mese și dans împreună. Evenimentul oferă preparate delicioase, spectacole muzicale live și o degustare de semnatura HALL Kathryn Hall Cabernet Sauvignon. Biletele încep de la 90 $ per persoană.

Oricare dintre părți fabrica de vinuri HALL, mese, și activități de familie ar face o mare excursie pentru cupluri la o dată. În timpul vizitei dumneavoastră, vă puteți bucura de vinuri bune și o companie bună într-o atmosferă prietenoasă și low-cheie.

Sala de Cabernet Cookoff este un deliciu pentru gurmanzi și iubitorii de vin deopotrivă. Acest eveniment aprilie provoacă bucătari pentru a asocia alimente delicioase cu HALL Cabernet la alegerea lor. Peste 850 de persoane se dovedesc a gusta bucate culinare incitat de echipe de bucătari locale maiestrie. Bucătarii concura unul cu altul pentru a câștiga bani pentru caritate lor preferate. O combinație de scorurile judecătorilor și voturile participant decide câștigătorul. Biletele pentru 2018 HALL Cabernet Cookoff au vândut deja.

„Este vorba despre comunitate și de a da înapoi“, a spus Lisa. „Avem o mare gama de judecători în acest an, și promite să fie un timp distractiv.“

Vinuri HALL: O mare Calibre Vinăria Cu o reputație Bold

HALL Vinurile oferă un decor romantic pentru cuplurile care doresc să uite grijile lor pentru o după-amiază, în timp ce savura vinuri de calitate. Daca esti un fan al vinurilor cu arome îndrăznețe, vei iubi sticle premier familiei Hall de cabernet sauvignon si pinot noir. Fie că sunteți de a lua o selfie în fața statuii iepurașul la St. Helena sau pahare strașnic de sub candelabru la HALL Rutherford, puteți persista timp de ore de conversație și de râs cu un iubit-o.

„Ne place să vă perfecționa dragoste“, a declarat Lisa, „și captura simt de Napa Valley.“

De fiecare dată când familia Hall a găzduit un eveniment în legătură cu vin sau a lansat o nouă sticlă de vin, au bucurat de un răspuns entuziast din partea comunității Napa Valley. Mulți oameni au ales să-și petreacă etapele vieții la o sala Winery, iar echipa se simte onorat de a servi o astfel de mulțime deosebirii iubitori de vin.

„Ne-am propus pentru a crea o fabrică de vin dinamic“, a declarat Craig și Kathryn Hall. „Am avut nici o idee bucuria absolută această experiență ar aduce la noi și toți oamenii implicați în a ajuta ambarcațiuni povestea noastră.“