Voodoo Donut păstrează portland datând ciudat cu arome înfricoșătoare, întâlniri de gheață întâi și o mulțime de slănină

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Din moment ce a deschis in centrul orasului Portland, Oregon, în 2003, Voodoo gogoașă a fost desen mulțimi și de a vedea liniile de forma in jurul blocului. Magazinul gogoașă a rupt mucegai cu opțiuni de patiserie unice , cum ar fi Voodoo Doll, o formă de păpușă gogoasa zmeura cu glazura de ciocolata si un pachet de covrig, și celebru bara de arțar slănină. Voodoo gogoașă nu este popular doar pentru aromele sale nebun. Magazinul este , de asemenea , cunoscut pentru atmosfera sa quirky - cred că un circ punk-rock - și-dând naștere la conversații dГ © cor. Acum , că Voodoo gogoașă are locații în Eugene, Denver, Austin, Hollywood, Orlando, vă puteți asigura că prima dată va fi de neuitat.

Fiecare cuplu vrea prima dată să fie de neuitat, dar ce se întâmplă dacă această dată a inclus o gogoasa acoperit cu Cap'n Crunch cereale, o plimbare pe un elefant alimentat trimestru, și o discuție despre o fereastră cu vitralii tematice-gogoașă? Apoi, probabil, ați făcut o alegere inteligentă pentru a avea prima data la Voodoo Gogoașă.

load...

Ce aroma gogoasa ar proprietarilor popular Portland panifica - Kenneth „Cat tata“ Tres Pogson și Shannon - recomanda pentru prima dată?

„Arțar bar bacon,“ Tres ne-a sugerat în timpul unui interviu. „Sau Voodoo Doll gogoasa, cu PIN-ul mic în ea, că ar fi una mare pentru o dată pentru că ar fi o mare conversație starter. Sau de modă veche bar lapte bătut. Suntem foarte mândri de gogoși noastre originale, de asemenea.“

Voodoo gogoașă a fost un loc mare dată în Portland de la deschiderea în 2003.

Cuplurile vor avea o mulțime de opțiuni atunci când ajung la tejghea, iar magazinul în sine va continua să le vorbesc mult timp după ce au terminat pe tratează lor. Asta ține Stampe vine înapoi, în conformitate cu Cat tati.

load...

„Este o conversație de pornire ușoară. Există tone de povești de la Voodoo cornuri“ , a spus el. „Nunțile, casa de discuri , gogoși kooky, decorațiunile ciudate, atmosfera de circ, arta nebun. Este un bun spărgător de gheață. O dată ieftină și o atmosferă ușoară.“

Zdruncina industria cu bumbac bomboane de zahăr, Maple Bacon și alte Donuts unice

Aceste zile, Voodoo gogoașă are o reputație internațională ca patiserii off-the-perete Portland, dar în 2003, Cat tati si Tres vrut doar să înceapă o afacere împreună.

„Când ne-am dat mâna pentru a face acest lucru, noi nici nu știam că va fi un magazin gogoasa“, a spus Cat tati. „Am fost în afaceri bar, și ne-am gândit că se va întâmpla în mod natural, dar am dat peste această idee de gogoși și a dat seama nu a fost niciodată un magazin gogoașă în centrul orașului Portland. Am fixat pe ideea, și a plecat, "De ce nu gogoși?“

load...

De acolo a venit procesul real de luare a gogoasa, care Cat tata și Tres nu știu, dar așa cum au studiat magazine și opțiuni diferite arome, ei au recunoscut faptul că cele mai multe magazine gogoasa vândute aceleași tipic 15 la 20 de arome.

„Industria gogoașă a stagnat. Ar fi cei 15 la 20 de gogoși, și că a fost“Cat tati amintit. „Am început să pună lucruri nebunesti pe gogoși noastre.“

Adăugarea de arome neobișnuite și topping-uri, cum ar fi praf de limonada, zahăr vată de zahăr, praf de struguri, cookie-uri Oreo, și unt de arahide, a fost nemaiauzit de acum 15 ani. Apoi Voodoo gogoașă a luat decizia care a schimbat industria alimentară - sau cel puțin industria gogoasa - pentru totdeauna: pune slănină pe o gogoașă.

„Ne-am pus șuncă pe barul nostru arțar slănină, și, până astăzi, spunem am pus șunca gogoasa, iar nebunia bacon urmat“, a spus Cat tati. „În 2003, am pus șuncă pe o gogoașă, iar lumea a innebunit dupa aceea.“

5 $ Data: Gogoașe, cafea și un sfert pentru Jukebox

Voodoo gogoașă - și proprietarii săi - au reputația de a fi un amestec de o parte de rock punk si o parte ciudat. Cat Tati amintit ce a auzit despre personalul și clientela Voodoo Donut lui. „Am auzit că trebuie să aibă tatuaje pentru a lucra aici, 15 piercing-uri și toate aceste lucruri, dar Tres și eu sunt găuri mai puțin în Portland“, a spus el.

Voodoo Gogoașă salută toată lumea, și reputația micul magazin a răspândit nu numai în Statele Unite, dar, de asemenea, din lume.

„Oamenii spun,«Știi cât de departe am venit pentru un Voodoo gogoașă?» Ieri a fost Thailanda. Făcuse Trek să vină până aici“, a spus Tres. „E o mulțime de a trăi până la.“

Voodoo gogoașă este un astfel de loc dată memorabilă, deoarece oferă mâncare gustoasă și un out-of-the-ordinare experiență - pentru un preț accesibil. „Este o mare oportunitate pentru o dată $ 5,“, a spus Cat tati. „Ia-o pereche de gogoși, o pereche de cești de cafea, și au un sfert de stânga peste pentru tonomatul sau mașina de pinball.“

Tres menționează, de asemenea, că cele mai multe locații Voodoo Gogoașă sunt in apropiere de baruri - și sunt deschise cu întârziere.

Voodoo gogoașă Fondatorii Kenneth „Cat Tati“ Pogson, la stânga, și Tres Shannon sunt pasionați de ceea ce fac și produsele pe care le furnizează.

„Este un loc frumos pentru a merge să iasă din bar“, a adăugat Tres. „Au o gogoasa si sobru. Ultima oprire înainte de a merge acasă, sau prima oprire înainte de a începe a merge la baruri. Știi, „voi cumpăra băuturi, dacă ați cumpărat gogoși.“ Oricine cumpără gogoasa devine mai bine sfârșitul afacere „.

Dacă ai deja plecat la Voodoo gogoașă cu partenerul tau, al 10-lea data de gogoasa poate fi complet diferit decât prima, deoarece magazinul ofera 60 la 70 de soiuri de gogoși și un meniu în continuă schimbare.

„Am avut 100 de gogoși la un moment dat, dar oamenii foarte confuz“, a spus Cat tati. „Am imputinate din meniul oriunde de la 60 la 70. Avem oportunități de a crea noi gogoși, și noi facem o organizație de caritate din gogoasa luni. Aceasta oferă angajaților noștri șansa de a experimenta și de a veni cu idei noi. Există câteva care au făcut tăiat, iar dacă acestea sunt o mare gogoasa, ei o fac pe meniu.“

Uita un tort de nunta; Cum Despre o nunta gogoașă?

Dacă prima dată merge foarte, foarte bine, de ce nu comemora experienta cu o nunta , unde a început povestea ta de dragoste? Multe cupluri au deja făcut Voodoo gogoașă lor Pacific Northwest nunta capela.

„Servicii de nunta noastre sunt de 10 minute sau mai puțin, și este de 300 de dolari. Obținem oameni care doresc doar să facă ceva kooky“, a spus Cat tati. „Ne căsători oameni îmbrăcați în formalwear, dar ne-am și cei căsătoriți îmbrăcați în costume de hot dog. Ne-am căsătorit o dată două pisici în timpul unui spectacol de pisică.“

In loc de un tort de nunta, veți obține gogoși cu o ceremonie Voodoo Gogoașă.

Nunta de bază Voodoo gogoașă vă permite să aducă nouă dintre cei mai apropiați prieteni pentru o duzină de gogoși, cafea nouă, o inimă centrală și gogoși personalizate pentru cuplu norocos. Dar unii merge tot afară pentru patiserii aventura lor, cu toate cele de mai sus, o excursie la Portland, și un tur personal cu Tres si Cat tati.

In timp ce se căsătoresc la un magazin gogoasa poate părea ciudat, ceremoniile legale găzduit-magazin sunt populare: Proprietarii act de faptul că mai mult de 500 de cupluri au spus juramintele la Voodoo Gogoașă.

Nu doar în Portland Anymore: Voodoo gogoașă construieste la nivel mondial loiali

Gogoașă dragostea este în aer în Portland, dar magazinul se extinde rapid la alte locatii - Cat de mult pentru tati si surpriza Tres'.

„La început, a fost un fel de un concept Portland. Am știut că a fost mare pentru Portland, dar destul de repede, am realizat acest lucru a fost obtinerea de mare“, a spus Cat tati. „Este foarte umilitor. A fost datoria noastră de a controla creșterea, mai degrabă decât a stimula creșterea.“

În luna mai a anului 2018, Voodoo patiserii din Universal Studios Orlando Resort va deschide porțile, iar proprietarii au planuri de a deschide un alt magazin la o locație încă nedezvăluită în cursul anului, de asemenea.

Cat Tati și Tres rămân uimiți de succesul afacerii lor și popularitatea conceptului Voodoo Gogoașă. „A trebuit sa ma uit la acest copil rândul său, într-un star rock“, a spus Cat tati. „Când spui«Portland»pentru oameni, primul lucru pe care îl spun este că trebuie să meargă la acel magazin gogoasa.“