Vor fi bărbații mai în vârstă femei independente?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Bărbați mai în vârstă și femeile mai tinere au multe de oferit reciproc , atunci când este vorba de dating, dar au , de asemenea , câteva potențiale obstacole pentru a găsi drumul în jurul valorii de drum spre o relație fericită.

Chiar dacă cultura noastră este destul de acceptarea de bărbați mai în vârstă cu femei mai tinere, ambii membri ai relației vor trebui să suporte cota lor de nume de asteptare, in timp ce toate debunking o litanie de presupuneri incorecte aruncat la ei de străini și de cei dragi deopotrivă.

load...

Dar, în afară de a face cu presiunile exterioare și stigmatele sociale pe care le-ar putea confrunta in timp ce intalniri un bărbat mai în vârstă, va trebuie să facă față oricăror provocări interne unice pentru romantismul dvs. Mai-decembrie?

Cultura conflict.

Cea mai mare preocupare de femei tinere se simt atunci când datează bărbații mai în vârstă nu este diferența de vârstă între ele, ci mai degrabă diferența dintre generații care le separă. Bărbații și femeile născute la 20 de ani , plus în afară de ele a crescut în timpul epoci diferite și au învățat reguli și așteptări diferite în ceea ce privește ceea ce joacă un rol bărbați și femei în viața celuilalt.

load...

Poate că cea mai mare disonanta femeile mai tinere se tem atunci când datează bărbații mai în vârstă se află în modul în care doar în mod independent, ar trebui ca femeile să trăiască viața lor. In timp ce o multime de femei mai tinere, cum ar fi gândul de întâlniri cu bărbați mai în vârstă, puține femei tinere doresc să renunțe la independența lor de a face acest lucru.

Dar este aceasta cu adevărat o preocupare valabilă, sau este în cele din urmă nefondată?

„Puteți găsi bărbatul mai în vârstă este mai mult

susținere decât bărbații mai tineri.“

Ce varsta vorbim?

Dacă sunteți în căutarea la zi un om care este de 70 de ani sau mai în vârstă, un om care a crescut în anii 1930 sau 1940, atunci ar face bine să vă asigurați că voi doi împărtășesc aceleași așteptări de gen-rol , înainte având în vedere o relație.

Dar dacă dvs. „om mai în vârstă“ este în primii 60 de ani sau mai tineri, atunci probabil că nu au nimic să vă faceți griji.

load...

Gandeste-te la asta.

Majoritatea bărbaților mai în vârstă ai considera datarea a crescut dupa ce femeile au început să lupte pentru , și de a câștiga, bătălii cheie în războiul pentru egalitate. Majoritatea bărbaților mai în vârstă ai considera întâlnire au format opiniile lor cu privire la rolurile de gen în perioadele în care independența de sex feminin a fost un element important al culturii.

Deci, nu vă faceți griji - dorința de a trăi propria viață nu va mai fi șocant pentru un om cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani între decât este la un om cu vârsta cuprinsă între 20 și 30. De fapt între, bărbații mai în vârstă s-ar putea mai de susținere a dorințelor tale pentru independență decât bărbații mai tineri.

Securitatea personală a bărbaților mai în vârstă.

Într - o anumită măsură, vă veți afla în competiție cu bărbații tineri, inclusiv tineri te vezi. Tinerii sunt adesea nesigure, nesiguri de ei înșiși și valoarea lor și sunt hăituit de o teama vag definită că ei face alegeri de viață greșite și că alți oameni vor să - i bată la oportunitățile pe care le doresc.

Bărbații tineri sunt frică de ei înșiși, de cariera lor, de viitorul lor și chiar a femeilor pe care le dată, mai ales în cazul în care aceste femei par a „avea împreună“ mai bine decât o fac. Aceste temeri și nesiguranțe se pot manifesta în controlul comportamentelor.

Prin contrast, multi barbati mai in varsta se simt mai sigur cine sunt, ceea ce oferă lumea și în deciziile care le fac decât bărbații mai tineri. Barbatii mai in varsta au făcut drumul lor în lume și nu se va simți amenințat de dorința de a face propriul drum.

Deci, chiar dacă poate suna contraintuitiv, ați putea găsi te surprins să găsească bărbatul mai în vârstă ai ochii pe este mult mai de susținere a tine decât bărbații aparent progresive mai tineri sunteți obișnuit.