Vorbind despre China: blogul lui jocelyn eikenburg ajută cuplurile în relațiile interculturale - în special femei occidentale și bărbați asiatici

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Aproape un deceniu în urmă, blogger Jocelyn Eikenburg observat lipsa de povestiri online despre femeile occidentale în relațiile cu bărbații din Asia. Dar ea a avut o perspectivă unică asupra situației , după care se încadrează în dragoste cu un bărbat asiatic în timp ce predau în China. Deci , Jocelyn a început Vorbind de China , un blog care detaliază călătoria ei de viață, și - a dat seama repede că nu a fost singur. De-a lungul anilor, blog - ul a transformat într - o coloană de consiliere și comunitatea de cititori , care vor discuta un spectru larg de probleme de relații inter - rasiale și interculturale. Ea a devenit o resursa pentru oamenii care lupta impotriva normelor culturale pentru a păstra dragostea lor puternică.

Am intrat în prima mea relație interrasiale acum 10 ani, cu un bărbat afro-american frumos. El și am lucrat la aceiași ani de program după școală mai devreme, așa că am fost fericit să-l văd din nou, atunci când am reconectat o noapte la un bar la malul mării.

El a fost atât de frumos, cu mușchii mari și un zâmbet și mai mare - și am făcut unul pe celălalt să râdem. Am avut un bilet în plus la un reggae arată că week-end, așa că l-am invitat, și am avut o explozie de dans împreună. Câteva zile mai târziu, când ma luat pentru o altă dată, l-am prezentat colega mea de cameră. Ea a făcut o afacere mare de el și chiar ia cerut să se întoarcă în fața ei, astfel ea putea să-l admire.

load...

Am dat din cap ca l-am privit un sport bun, râde, și învârti. O săptămână sau cam asa ceva mai târziu, când el ma invitat la o petrecere la casa prietenului său, prietenii lui ma făcut să fac același lucru. Nu am putut spune nici după colega mea de cameră a făcut aceeași cerere, așa că am invartit, sfios.

Jocelyn Eikenburg a început blogul său, Vorbind de China, pentru a ajuta pe alții în relațiile interculturale.

Amândoi dat seama cât de elementul celuilalt am fost, și încercarea de a împleti diferite culturi și așteptări au devenit o mare parte din timpul nostru împreună. Indiferent de combinația, relațiile interrasiale și interculturale poate fi o provocare pentru a naviga.

load...

Jocelyn Eikenburg este intim familiarizat cu subiectul. Ca o femeie caucaziană căsătorită cu un bărbat chinez, Jocelyn a dat seama că nu au existat mai multe resurse online care descriu cum este până în prezent - sau te căsătorești cu cineva - peste aceste două culturi particulare. Blogul ei, Vorbind de China, este un aspect personal la viața ei, în scris, astfel încât cititorii pot referi, indiferent de ce fel de relație sunt în.

„Eu scriu din inimă, și cred că e genul de pasiune și căldură veți găsi în postările de pe Vorbind din China“, a declarat Jocelyn. „Unii au laudat munca mea pentru a arăta empatie și pentru a oferi cititorilor un loc unde să se simtă auzit și înțeles.“

Povestea Foarte rar spus de femei de Vest în scădere pentru bărbați chinezi

Când Jocelyn sa mutat în China pentru a preda limba engleză la un colegiu, ea a presupus că nu s-ar găsi dragostea acolo. De fapt, ea a imaginat ea însăși a lua un jurământ de castitate în timpul sarcinii sale de-a lungul anului.

load...

Dar când sa mutat la Zhengzhou, capitala provinciei Henan din China, ea a dezvoltat o pasiune uriașă pe un om sa întâlnit acolo. Jocelyn în curând sa pomenit într-o relație cu el. Atunci a început să vadă prejudecățile sociale care au venit cu idile între femei și bărbați din Asia de Vest. Nu a avut doar că nu cunoaște mai multe asiatici in timp ce cresc în suburbiile din America, dar cei pe care ea întâlnit în colegiu au fost nimic mai mult decât prieteni.

Justin Zhang (Instagram @NoobStrength) și Angelina Brower (@musicloveandlies Instagram) pozeze pentru o fotografie făcută de Flye Hudson (Instagram @whitechocolateplayer).

Când a întâlnit pe viitorul ei soț în Hangzhou, ea a întâlnit multe experiențe noi, de la capete de cotitură atunci când se țin de mâini împreună în public la provocările culturale implicate în întâlnire și de a câștiga peste părinții lui. După ce s-au căsătorit în 2004, știa că a trebuit să împartă povestea ei.

„Cu ani în urmă, atunci când am scris prima data despre cat de rar este de a vedea femeile occidentale și bărbați chinezi împreună în China, am primit o revărsare de comentarii din întreaga lume, deoarece postul rezonat cu atât de mulți oameni care au fost în relații interrasiale,“ Jocelyn a spus. „Ma făcut să realizez importanța de a vorbi despre propriile mele experiențe în relațiile interrasiale -., Deoarece au existat mulți alți oameni acolo care au simțit la fel de izolat cum am făcut-o dată“

Compilarea Personal & Anecdote spectatorii se identifică

În centrul blog - ul lui Jocelyn este o simplă poveste fată-întâlnește-tip de dragoste, care este universal relatable. Interrasial și cuplurile interculturale poate părea complicat la observatorul din afară, dar în interior, este pur și simplu dragoste între doi oameni. Această iubire este evident în mesajele ei preferate - ca fotografie eseu sărbători cuplului de 10 de ani de căsătorie.

Site-ul conține mai multe resurse, inclusiv clipuri de articole relevante și interesante, recomandări de film, și sfaturi utile cu privire la comunicarea în China. Jocelyn oferă, de asemenea, exemple de ce căsătoria ei este atât de diferit de ceea ce credea că ar fi atunci când ea a fost în creștere în sus.

Jocelyn a sărbătorit 10 de ani de căsătorie Ioan cu un eseu fotografie specială Vorbind din China.

A fost soțul ei , care a ajutat - o iubesc curbele ei. Jocelyn vrea cititorii ei să știe că oamenii din Asia pot face treaba în dormitor. De fapt, multe dintre blogurile sale de a încuraja femeile de Vest pentru a da baieti din Asia oa doua privire.

Blogul ei a atras atentia, inclusiv de la BBC.

„Ea spune că primește acum zeci de e - mailuri de o lună de la oameni din China curioși cu privire la întâlnire și de intalniri străini, sau parteneri noi, sau se confruntă cu dificultăți, în relațiile inter-culturale“ , articolul a spus, referindu -se la Vorbind din China.

O resursa de incredere cu coloane de oaspeți, Liste & Cărți

Împreună cu coloane de oaspeți, care vorbesc diferite probleme asociate cu relațiile interrasiale, Vorbind de China, conține o listă extinsă de cărți și blogurile preferate lui Jocelyn, bărbați și femei, inspiraționale și, datând de resurse de pe site-ul ei. Este motivul pentru care multe femei cu iubiții din Asia gravita la site-ul.

„De-a lungul anilor, blog-ul a devenit o comunitate în care oamenii în relațiile interculturale / interrasiale similare se pot conecta“, a declarat Jocelyn. „A fost util mai ales pentru femei ca mine, care au fost fie cu oameni din Asia în străinătate sau în propriile lor țări. Mulți dintre noi au legat de-a lungul anilor, și ne-am creat deoarece comunitățile online și offline pentru a sprijini reciproc.“

Jocelyn a ajuns la cititori peste tot în lume, cu Vorbind de China, în timp ce, de asemenea, scris pentru The Wall Street Journal, Huffington Post, și China Daily, și ea continuă să ofere alte persoane cu resurse care au nevoie pentru a naviga relații - cu oricine, de oriunde.