Wamba: site-ul de dating online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Cu mai mult de 30 de milioane de membri din 15 de tari, Wamba devine rapid cel mai popular site de dating sociale, permițându - vă pentru a întâlni oameni unde, când și cum doriți.

Când sunteți în căutarea pentru dragoste, nu creați un site care doar o să vă conectați cu persoane pe care le cunoașteți deja.

Nu, vrei un site care va va introduce noi oameni- și asta în cazul în care Wamba excelează.

Deoarece primul serviciu freemium de rețele sociale de acest gen, Wamba oferă utilizatorilor opțiunea de a chat-ul, juca jocuri, distribuie fotografii și să interacționeze cu meciurile pe propriile lor termeni.

load...

În doar nouă ani, Wamba are deja 32 de milioane de membri activi în mai mult de o duzină de țări, ceea ce face un site de matrimoniale leadinginternational.

Schimbarea modului în care oamenii întâlni on-line

Creat de către o echipă ambițioasă de internet și experți în social media, Wamba marsuri la bataie de un alt tambur site de matrimoniale.

Directorul executiv Wamba lui, Iaroslav Sergeev

Într-o societate în care oamenii lucrează mai mult de 40 de ore pe săptămână și petrec mostof timpul online, Wamba înțelege cât de greu poate fi pentru a întâlni pe cineva special, care este motivul pentru care compania offersfree, servicii ușor de utilizat, cadouri includingvirtual și Ice-braking.

load...

Și cu suma de caracteristici dublare din 2007, este platforma clar Wamba este un succes.

„Este important pentru noi ca utilizatorii noștri primesc un serviciu eficient, de înaltă calitate“, a declarat Iaroslav Sergeev, directorul executiv al Wamba lui. „Ne dorim ca fiecare dintre ele pentru a-și găsi perechea perfectă și de a construi o relație de succes.“

O companie de premiere

Nu numai ca este Wamba de rupere nou teren în industria de dating, dar este, de asemenea, de rupere la sol noi din punct de vedere social networking.

Potrivit Sergeev, Wamba a fost primul care:

Wamba are 32 de milioane de utilizatori din 15 țări.

„Puteți utiliza sistemul nostru în întregime gratuit. Aceasta este o caracteristică importantă, distinctivă, cât mai multe proiecte de Internet sunt în căutarea de a genera bani din resursele lor, în măsura în care este posibil,“hesaid. „Suntem în mod constant actualizarea și dezvoltarea sistemelor noastre de protecție a datelor private și anti-spam. Utilizatorii noștri nu au nevoie să vă faceți griji cu privire la informațiile pe care le împărtășesc pe site-ul „.

load...

O bază de utilizatori dedicat

Dar nu este vorba doar de impresionante caracteristici care fac Wamba iasă în evidență din mulțime - este, de asemenea, membrii lor, care sunt la fel de unic ca site-ul.

Potrivit Sergeev, utilizatorii Wamba au comportamente diferite de datare decât cele de pe alte site-uri, cu cele mai multe în căutarea de a întâlni oameni noi cu care pot avea o relație serioasă cu.

Un utilizator tipic Wamba are studii superioare și au vârste cuprinse între 27 și 32 între.

Și cu cei mai mari utilizatori amountof în țările CSI și Europa de Est decât oricare alt site de dating, șansele de a găsi relația pe care wantdoesn'tget mai bine.

„Este mai important ca utilizatorii noștri să afle despre personalitatea unei persoane, hobby-uri și obiectivele lor în viață,“ hesaid. „Cu Wamba, veți găsi ceea ce căutați. Fiecare individ este prezentat cu alte persoane care sunt în căutarea de lucruri similare.“

Un viitor luminos forWamba

După ce a realizat deja o afacere mare, ceea ce ar putea fi următoarea pentru Wamba? Mult mai mult.

Sergeev si echipa sa va continua să crească într-o piață internațională mai largă și să se bazeze pe conceptul de datare sociale în Europa de Vest, cu scopul principal fiind acela de a oferi un loc sigur și distractiv pentru oameni să se întâlnească și să găsească dragostea.

„Când am început prima noastră mutare pe piața internațională, nu ne-a permis pentru mai multe nuanțe de interacțiune umană în diferite țări“, a spus el. „Încercăm să profite la maximum de experiența pe care am dobândit prin utilizarea acestuia pentru a face modificări regionale la produsul nostru.“

Pentru a găsi relația care le-ați fost mereu în căutarea, accesați wamba.com.