Whitney: un loc modern pentru a vă conecta la o apreciere comună a artei contemporane în inima NYC

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Muzee oferă surse nelimitate de inspirație, dar când am experimenta o piesă de artă care să rezoneze, amintirea poate persista timp de-a lungul anilor. Muzeul Whitney de Artă Americană din New York City este un loc unde iubitorii de arta pot uni pe o apreciere a secolului 20 și arta contemporană și, mai precis, se bucură de lucrările artiștilor în viață astăzi. Împărtășirea acestor experiențe cu prietenii, cei dragi, iar datele nu poate conduce decât la o mare conversație și relații consolidate, dar poate crea , de asemenea , obligațiuni pe durata de viață.

New York City este fără îndoială unul dintre cele mai circulabile orașe din lume, oferind obiective turistice și activități nelimitate de a fi savurate solo sau în compania altora. Muzee și galerii de linie pe străzile din oraș, și le oferă destinații ideale pentru trecerea de o zi sau de seara departe. Sunt, de asemenea, stimularea locuri în care să se conecteze cu alții, atât punct de vedere social și intelectual.

load...

Înființată în 1931, Muzeul Whitney de Artă Americană găzduiește peste 22.000 de lucrări de la mai mult de 3.000 de artiști, dintre care mulți sunt în viață astăzi. A fost fondat de sculptorul Gertrude Vanderbilt Whitney - un avocat de artiști americani care trăiesc, cu o colecție de peste 500 de lucrări lor, oferite inițial la Muzeul Metropolitan de Arta , cu o dotare.

Omonim al muzeului, Gertrude Vanderbilt Whitney, a pledat pentru artiști americani care trăiesc pentru a avea un loc pentru munca lor să fie recunoscute și apreciate.

load...

Oferta Gertrude a fost respinsă, astfel încât ea a decis să deschidă propriul ei muzeu - una care a fost axat exclusiv pe artiștii americani și arta lor. Muzeul de Arta Whitney oferă familii, prieteni, cupluri, și străini posibilitatea de a se conecta printr-o dragoste împărtășită de artă americane de avangardă, chiar în inima orașului.

Oamenii pot explora laturile lor creative și să învețe unul cu altul prin ambele hands-on și ateliere de lucru hands-off , care includ totul , de la prelegeri educaționale conduse de muzeografilor, autori și artiști de luare colaj. O scurtă vizită la Whitney pagina Programe publice permite oaspeților să cumpere bilete și planifica următoarea lor excursie de distracție cu o dată sau un prieten.

Pe lângă atelierele și colecțiile expansive muzeului de artă, film și expoziții video oaspeții se pot bucura de gustări ușoare la parter , la Chef Michael Anthony Studio Cafe sau tarif american de sezon la etajul opt la fără titlu. Vizitatorii pot aduce datele și savurați cocktail - uri la bar lung în timp ce se bucură de vederi impresionante la orizontul Manhattan - ului prin ferestre din podea Untitled lui până în tavan.

load...

Cu 50.000 de picioare pătrați de spațiu interior de la Whitney, nu există nici o lipsă de stimulare vizuală și intelectuale, cu o șansă de a lega peste lucrari din place de artisti de top din America, inclusiv Cindy Sherman și Cy Twombly.

Educaționale interactive și activități de ajutorare Împreună oamenii vin

Creativitatea și educația poate oferi atât de mult inspirație, și sunt un mod ideal pentru oameni de a lega la nivel intelectual. Whitney oferă o multitudine de moduri pentru oameni să se unească și să învețe despre arta explorând în același timp creativitatea lor.

Vizitatorii au mai multe oportunități mari pentru a afla mai multe despre artiștii lor preferate și genuri și poate chiar și suflece mânecile și de a lua niște hands-on experiență în crearea, în unele dintre ateliere oferite.

1. Aflați sursa de inspirație picturi, sculpturi și alte lucrări

Whitney găzduiește în mod regulat prelegeri care au muzeu-tate dintre cei prin expoziții lor curente și de colectare permanentă. Aceste cursuri sunt frecvent găzduite de artiștii înșiși, în plus față de curatori, scriitori, și savanți.

Vizitatorii pot afla mai multe despre inspirația din spatele picturi, sculpturi, și alte lucrări adăpostite în muzeu. Whitney este cunoscut pentru prezentarea de piese de la artisti bine înainte de a fi recunoscut pe scară largă, astfel încât această experiență poate fi cu adevărat unic, în sensul că puteți câștiga expunerea timpurie la aceste lucrări și înțelegere prima mână în trecutul lor.

2. Engage cu artiști și experți Prin Publice Programe

Programele publice ale muzeului oferă o oportunitate de a învăța despre exponatele, artiștii, și istoria din spatele artei, și o mulțime de aceste programe sunt incluse în prețul de admitere. Oaspeții se pot angaja în hands-on proiecte creative folosind mass-media și de a asculta istorici de artă în timpul programelor de seară ale muzeului.

Whitney găzduiește programe publice care dau pasionatii o șansă de a învăța despre opere expuse.

Există, de asemenea, oportunități pentru conexiuni post-curs cu curatorii lui Whitney. Experiențele obținute din aceste programe pot servi aperitive conversații ca mare. Și, cel mai important, veți părăsi probabil aceste programe cu mai multe cunoștințe.

3. Cursuri inovatoare și ateliere de provocare Perspective dvs.

Locul de desfășurare vizitatori au întotdeauna acces la lucruri cum ar fi cursuri de accident în profunzime pentru a contesta perspective creative. Cei care se înscriu bucura de imagini de ansamblu intensive pe teme cheie din jurul artei moderne și contemporane.

Imersiune în aceste tipuri de activități creative și educaționale sunt o modalitate foarte bună de a cunoaște alte persoane cu interese comune. Cursuri și ateliere de lucru la Whitney oferă, de asemenea, o șansă de a întâlni oameni ca-minded.

4. Permiteți accesul la o masă la Chef Michael Anthony sau fără titlu Studio Cafe

Ia prieteni, date, sau pe cei dragi la etajul opt al Whitney și se bucură de vedere la orizontul orașului Manhattan de la restaurant fără titlu Chef Michael Anthony. Cele spaceboasts unele vederi incredibile ale orașului, și tariful american sezonier de bucătarul premiat nu va dezamăgi. Sau, pur și simplu, bucurați-vă de un cocktail la bar lung, în timp ce discuta expoziția preferat cu o dată.

Pofta ceva un pic mai lejer? Anthony Studio Cafe are la parter, mușcături rapide mai ușoare, cum ar fi sandwich-uri, supe, salate, și pentru muzeu-tate dintre cei în mișcare. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, cafele pe zi și produse de patiserie la cafenea.

Arta ca Arhitectura: O clădire nouă, cu spațiu pentru a explora

Odată cu evoluția continuă a muzeului și a colecției sale în continuă expansiune, acesta a devenit în cele din urmă de timp pentru Whitney să se mute într - o casă nouă. Muzeul a avut patru (case) cu aceasta ultima fiind finalizată în 2015.

Uimitorul Structura asimetric și oțel, proiectat de arhitectul Renzo Piano și situat între High Line și râul Hudson, dă muzeu-tate dintre cei 50.000 de picioare pătrate de galerii de interior pentru a explora împreună. Acesta are, de asemenea, 13.000 de picioare pătrați de spațiu de expunere în aer liber și terase cu vedere High Line.

„Design-ul pentru noul muzeu apare în mod egal dintr-un studiu apropiat de nevoile lui Whitney și de la un răspuns la acest site remarcabil“, a declarat Renzo. „Ne-am dorit să se bazeze pe vitalitatea și, în același timp, vor spori caracterul său bogat.“

Având acest nou spațiu pentru a explora ofera oameni cu un loc minunat pentru a obține pierdut și aprecia arhitectura ca o formă de artă în timp ce înmuiere tot muzeul are de oferit.

Whitney: o moștenire evidențierii arta avangardista

New York City este un paradis Stampe, având în vedere capacitatea de deplasare și de abundența de site-uri și activități culturale sale.

Situat optim în Big Apple, Muzeul Whitney de Artă Americană oferă vizitatorilor un loc ideal pentru a explora lucrări de 20-lea și artiști contemporani și, mai precis, mulți care trăiesc artiști americani.

La baza muzeului, încă, sunt exploatațiile proprii Gertrude, care au însumat peste 600 de lucrări în momentul în care muzeul a deschis porțile.

Cu atelierele sale, expoziții de renume mondial, și spațiu unic, Whitney oferă lucrări de deschidere a ochilor, care continuă să aducă oamenii împreună într-o iubire împărtășită de artă.